Åå äntligen var denna jobb vecka över. Jag känner mig helt slut i kropp och i huvud, inte för att det är så annorlunda mot kirurgen i Trollhättan men alla nya människor och lokaler gör mig helt vimsig. Sömnbristen är också ett faktum då jag jobbar till 22 och börjar 07 igen dagen efter. Påsarna under mina ögon är inte att leka med. Men ordning och reda måste det bli på mig, jag kan inte bara jobba och sova så därför har jag bestämt mig för att ta mig i kragen och ta mig iväg till gymmet sent ikväll. Sent får det bli för vår allas favorit Einstein kommer hit inatt. Killen får inte vara själv så jag måste hålla mig vaken till Anton slutar jobbet vid midnatt. Vi får väl se hur det går.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 49 readers

Likes

Comments

Bjuder på lite oredigerade men ack så fina bilder från summerburst! Kan man få återuppleva detta redan nu i helgen?

  • 64 readers

Likes

Comments

Kommer ni håg den där nervositeten och pirret i magen man kände första dagen efter sommarlovet? Exakt den känslan hade jag under examen. Släkten på pappas sida hade bilat upp från Vargön för att vara med och fira min examen och när vi tågade in där i kyrkan och jag såg allt folk höll jag på att snubbla. Bättre blev det inte när vi ensamma skulle göra entré på scenen och ta emot våra rosor och broscher. Jag undvek alla blicka och fokuserade istället på kameran.

Är så otroligt tacksam för alla gratulationer jag fått och som fortsätter komma. Idag ska jag göra min första dag på mitt nya jobba och den nervositeten jag upplever just nu kan jag inte ens förklara.

För tre år sedan flyttade jag till Västerås, jag träffade de vänligaste människorna och ärligt så hade jag inte klarat av högskolan utan dem. De har stötta i vått och torrt, fått höra så mycket klagoord och ändå har de stannat kvar precis på samma plats. Idag är jag ensam i Västerås, alla är ute på vift och jag vågar säga att Västerås inte alls är samma sak utan dem ❤️

  • 67 readers

Likes

Comments

​Dag två i Stockholm kom och förmiddagen bjöd på skönt väder, glass i en park och förberedelser för kvällen. Efter en middag på tacobar med drömmiga hamburgare hoppade vi på bussen till Gärdet. Måste säga att vi blivit duktiga på de där med att åka buss runt i Stockholm i helgen. ​Väl inne på festivalområdet sprang vi runt och tävlade, fotade oss utanför bajamajorna och lyssnade på musik. Mitt i rushen bestämde vi oss för att försöka få tag på varsin kebab och det var där i kön som himlen öppnade sig. Vädergudarna satte upp sin egna lilla show med blixtar och dunder så vi övergav idén om mat och flydde till närmaste tak, det vill säga vi slängde oss in under ett bord. Allt detta hände lagom till att Justin Biber gick på sen så det var bara att acceptera vädret och gå ut och dansa vidare. Jag vågar säga att vädret gav oss lite stämning för publiken levererade mer skrik och händer i luften än kvällen innan. Biber avslutade och upp kom David Guetta och vilken spelning han gjorde, kanske helgens allra bästa enligt mig. Sen vandrade vi hem i Stockholmsnatten för att av trötthet däcka hemma på hotellet. 

  • 69 readers

Likes

Comments

Summerburst 2017 och vi går in på dag två efter en magisk kväll med Stev Aoki och Axwell /\ Ingrosso. Trotts att vi blev nedtrampade, omkull knuffade och "slagna" var det kul att stå längst fram i folkhavet, fast idag kanske vi ställer oss längre bak och njuter till fullo av att summerburst inviger sommaren.

Och nej jag har inte glömt att blogga om examen, de inlägget kommer.

  • 75 readers

Likes

Comments

Nu ska bara de sista poängen gå in och sen är jag färdig SJUKSKÖTERSKA. Känns helt overkligt, men samtidigt så otroligt efterlängtat. Igår hade vi iallafall examensfest. Vi åt god mat och dansade tills fötterna värkte. Några glas vin slank ner också men bara att ta tjuren vid hornen för nu ska jag upp och iväg på namngivning för Folke.

Hur hade jag klarat dessa tre år utan mina fantastiska tjejer som stöttar genom skratt och gråt?

  • 122 readers

Likes

Comments

Helgen har bjudit på så mycket lycka och kärlek att jag inte kan låta bli, jag måste få dela med mig av alla fina bilder som tagits.

Fredag - Ledig dag som jag fick spendera med mina favoriter. En shoppingrunda på dagen och den årliga avslutningsmiddagen på kvällen. Spenderade så mycket pengar att jag inte vågar kolla bankkontot.

Lördag - Årets första dopp och dessutom mitt under solnedgången. Att få hoppa ner i de svalkande vattnet var drömmen efter att ha gått runt och varit klibbig hela dagen. Einstein var med oss och även han njöt av några bad. Annars bjöd lördagen på solning, cykling, gymmet och tacos. En ganska perfekt lördag innan pluggsöndag i vanlig ordning.

  • 159 readers

Likes

Comments

Imorse var de dags att för första gången passa lille Folke. Plockade upp honom på stan och sen gick vi längst svartån och upp i gamla stan. Med kappa och solglasögon var de bara latten i handen som saknades. Kullerstensgatorna skakade vagnen så lilleman sov hela rundan. Snart blir han två månader och när man har en sån liten märker man verkligen hur fort tiden går.

Idag ska de finslipas på examensarbetet, promeneras ytterligare i det fina vårvädret och träna på gymmet innan sängen väntar.

  • 281 readers

Likes

Comments

Men hallå där, jag har inte glömt bort er om ni trodde det! Men med många bollar i luften är det inte alltid lätt att komma ihåg att man ska försöka uppdatera en blogg lite då och då. Men vardagen för mig är sig lik, jag cyklar till praktiken, cyklar hem och går till gymmet. Från och med idag ska jag dock trycka in de sista av examensarbetet också, det känns tungt men ändå skönt, för förhoppningsvis är skiten snart klar.

Förutom att vardagen rullar på har jag skrivit på en tillsvidare anställning på sjukhuset med start i sommar. Och som om inte det vore nog så skrev jag idag på kontrakt till en ny lägenhet, min alldeles egna lägenhet. Ja, jag har alltså köpt en lägenhet. Jag har aldrig varit lyckligare eller fattigare för den delen. Vuxenpoängen bara rullar in nu.

  • 361 readers

Likes

Comments

Under helgens tur till Vargön spenderade jag nog mer timmar i skogen än någon annanstans. Men det är skogen och bergen jag gillar bäst där hemma. Vi va ute på långpromenad med lunch i solen under lördagen och innan de hade jag hunnit med två promenader och en joggingrunda där uppe på Hunneberg.

  • 414 readers

Likes

Comments