Stockholm bjöd på fin fint höstväder igår när senaste tillskottet i släkten skulle döpas.

Har kommit till punkten när jag inte längre orkar skriva så mycket här på bloggen, därför blir det mest bilder just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 41 Readers

Likes

Comments

Allt London visade mig de fyra dagarna har gjort det till en av mina favorit städer i Europa. Vi shoppade, såg nästan alla sevärdheter som staden hade att bjuda på och gick över tjugotusen steg om dagen. Jag låter bilderna tala lite för sig själva och säger bara att London va underbart men oj så skönt det är att vara hemma i Västerås igen.

  • 63 Readers

Likes

Comments

En promenad i skogen är given när man är hemma i Vargön. Denna gången blev det svampplockning och jag hittade hela tre kantareller, tre stycken. Förstår ni frustrationen hos en tävlingsmänniskan som mig när mamma och pappa hitta nävar med svamp och jag hittade tre stycken. Men men bättre svamplycka nästa gång.

  • 173 Readers

Likes

Comments

Dagen började tidigt med planeringsdag på Scandic med jobbet. Vi diskuterad rutiner och åt mat, massa mat. Det var kul att få träffa kollegorna utanför jobbet och prata om andra saker än patienterna. Jag smet dock lite tidigare för att sätta mig i bilen och köra mina 35 mil hem till mamma och pappa. Här i soffan i Vargön ska jag sitta några dagar då jag äntligen gått på livets första riktiga semester.

  • 185 Readers

Likes

Comments

Klara skrev desperat och ville hitta på något efter jobbet, så fick prioritera bort min inplanerade sovstund och möta upp henne på stan för en fika. Min dag annars har varit toppenbra, haft det lugnt på jobbet och istället kunnat skratta med kollegorna. Känner mig så hemma där på 8an och då inte bara i arbetet, jag älskar människorna som jobbar där, kunde inte fått en bättre start som sjuksköterska. Men iallafall, jag måste skriva om annat än jobb, så har jag hunnit med att träna idag efter fikat. Det går så bra med träningen nu, känner att jag får kontakt med musklerna och jag kan successivt öka på med vikterna. Målet när jag började träna va att gå ner 20 kg, jag är nu halvvägs och har nog tänkt om lite, jag vill kunna lyfta tungt och jag vill må bra, vilket jag gör just nu. Så de nya målet är att fortsätta må såhär bra och trivas med träningen.

Espresso House bjöd som alltid på drömiga frappisar.

  • 220 Readers

Likes

Comments

Måste bra säga bra jobbat Apple. Kameran på iPhone 8 plus är helt otrolig bra. Tidigare var planen att köpa en ny kamera alternativt nytt objektiv till systemkameran, men med kvalitén jag får på mina bilder nu är frågan om jag någonsin kommer använda min kamera igen. Bilderna ovan är bara ett exempel på apples fantastiska jobb med att skapa den allra bästa kameran och göra alla konkurrenter avundsjuka. (Och nej jag skar inte bara upp en ananas för att fota, den ska jag äta i min kvarg ikväll.)

Så min helg, som va ganska så oplanerad för att vara jag, har varit toppen. Igår blev det god födelsedagsfika hos Felicia följt av middag på Max och film. Idag startade vi med gym och sen cyklade jag hem för att storstäda, tvätta och höstfixa balkongen. Nu ska jag strax sätta mig på cykeln och trampa ner till stan för dagens andra gympass. Jag välkomnar den nya veckan med öppna armar och känner ingen söndagsångest alls, för på fredag går jag på SEMESTER.

  • 245 Readers

Likes

Comments

Idag stämpla jag ut från jobbet fortast möjliga. Jag ville inte vara kvar en minut längre ön jag behövde när jag äntligen skulle få gå på ledig helg. Jag stämpla ut, hämtade bilen, plocka upp ett packet, plockade upp Klara och åkte och handlade. Vi åt magiskchark till middag och njöt av godis till Skönheten och Odjuret. Filmen kanske inte fick så mycket uppmärksamhet som den borde, men i handen på mig låg min nya älskling som fick nästan all uppmärksamhet. För i paketet jag hämtade ut låg min nya mobil, min iPhone 8 plus. Hittills är jag kär i alla dess funktioner och framförallt kameran. Tror att jag och denna mobil kan bli riktigt bra vänner om vi bara får umgås och lära känna varandra en stund.

  • 260 Readers

Likes

Comments

Återigen är håret lite blondare och lite kortare. Färgen gör sig tyvärr inte rättvis på bild men i verkligheten är den askblond och fin. Jag är supernöjd och ärligt så är det så skönt att ha kort hår igen, jag trivs så mycket bättre i det än i långt.

Förutom ett besök hos frisören och en snabb runda på stan har jag inte gjort mycket. Haft soffläge sen jag kom hem och har varit när på att somna ett antal gånger. Känns i kroppen både fysiskt och psykiskt att hösten är här. För samtidigt som jag älskar hösten med alla fina färger, mysiga ljus och det härliga vädret så avskyr jag mörkret och måendet som de bidrar med!

  • 290 Readers

Likes

Comments

"Du är ju på jobbet mer än du är hemma"
"Erika du ser trött ut"
"De kommer kännas bättre när du inte jobbar ihjäl dig"
"Men jobbar du idag igen?"

Hallå där och kul att du hittat hit och vill läsa om mitt "spännande" liv. Eller jag kan inte lova att denna läsning kommer vara så givande eller spännande då allt jag gör just nu är att jobba. Att jag har en ledig dag imorgon känns lite som ett spott i havet. På en dag hinner man knappt vila upp sig något eftersom hemmet måste skötas den dagen och imorgon har jag dessutom bokat in en tid hos frisören, så då försvinner ju några timmar till. Men på fredag går jag av min tuffa jobbperiod och får två dagar ledigt. Mina planer för helgen är att ligga i soffan och sova så mycket jag bara kan innan fem nya jobbdagar väntar. Men efter de blir det semester, i hela nio dagar. Under de dagarna ska jag åka till Vargön och LONDON. Men tills dess får ni stå ut med jobbprat och bilder på mig i de vita scrubsen.

  • 298 Readers

Likes

Comments

Att jobba helg börjar bli en vana nu, en väldigt tråkig vana. Jag är ledig mitt i veckan när vännerna jobbar och de är ledig på helgerna när jag jobbar.

Jag gick iallafall på min sista jobbhelg för ett tag igår och återigen kör jag en monsterhelg med jobb torsdag-måndag. Idag var det tyvärr ingen kul dag alls, eller jobbet jag gjorde var kul men jobbet runt om va tråkigt. Tur att en aw med kollegorna var inplanerad för kvällen. Vi åt godmat och pratade nere i hamnen på resturang agrill. Nu skulle de gå vidare och dansa medan jag så fint fick åka hem och sova, klockan ringer 05:25 så dags att säga godnatt och släcka lampan.

Man blir lätt hemmablind men oj så fint Västerås kan vara

  • 323 Readers

Likes

Comments