Kolla vad najs!
I onsdags var hela familjen på Mamma Mia - the party som finns på Tyrol-Gröna Lund. En musikal middag skulle man kunna säga. Där de sjöng massor av låtar från filmen Mamma Mia och hade skådespel samtidigt som vi blev serverade en 4 rätters SÅ god middag. Grekiskt!
Rekommenderar verkligen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Glöm inte att följa min instagram @karinedsgard där ni kan se bilder från mitt dagliga liv. Detta är mina två senaste bilder. Min snygga Ganni tröja och när jag käkar sockervadd på grönan.
Vi ses!

Likes

Comments

Jag fyllde 16år igår och fick då bland annat detta armband från Lily And Rose. Det är verkligen SÅ fint och är i rosé. Om du också är intresserad av armbandet finns det på Nelly.com - https://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/smycken/lily-and-rose-200063/miss-miranda-bracelet-228765-6195/.
Där finns även flera andra super fina smycken från Lily And Rose.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Gud så gott!! Idag åt jag och familjen frunch (svenska brunch) på hotell Drott i Karlstad. De hade ett stort utbud av massor av fräsch och god mat. Kan verkligen rekommenderas!

Likes

Comments

Helgen spenderades i vårt hus i Fjällbacka. Super mysigt!
Bilderna är tagna då vi gick en liten promenix. Det var så fint väder och så skönt att sitta i solen och bara känna värmen komma. Vem längtar inte till sommaren?!!

Likes

Comments

En ny blus! Tyckte att modellen var riktigt fin och med coolt motiv. Denna kommer användas!

Likes

Comments

Gott nytt år allihopa!
Nyårsafton firade jag hemma hos en kompis som hade bjudit ihop ett kompisgäng. Vi åt, dansade och umgicks med varandra, vilket var väldigt roligt!
Vi försökte skicka up rislyktor vid tolvslaget, dock ville de inte fungera.. Så det blev mestadels att vi kollade på andras fyrverkerier.

Jag har inga nyårslöften, har ni? Vet inte varför, men det känns inte som att jag behöver förbättra eller lova mig någonting. Vilket kanske är bra?
Hoppas ni hade en bra och rolig nyårsafton!

Likes

Comments

God Jul & Gott Nytt År!
Det är faktiskt riktigt gott med julbord! Dock blir man ganska lätt trött på maten när man ätit den några gånger... Jag tycker att lax och revbensspjäll är något av det godaste på julbordet. Men jag tycker om det mesta!
Vad tycker ni om bäst?

Likes

Comments

Lussebullar!!! Som jag har längtat efter dem! Det är så himla gott! Så idag var det dags för en sats och de blev uppätna direkt... hah

Likes

Comments

Likes

Comments