Vi hade inställd lektion efter lunch så jag och några kompisar drog till isbanan och körde lite. Första gången för i år, så det fick ju sådär.. men det var kul!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu i höst och vinter behöver man ju bara en (eller fleeera!) pälsjackor. Själv har jag en av dessa i kollaget, den svarta från Nelly.com (till vänster om västen). Vill även införskaffa en pälsväst. Vet ni någon snygg?
Kram <3

Likes

Comments

Alltså! Vilken vecka! Marrakech var, ÄR verkligen en så stor kulturell skillnad från Sverige och visade många olika sidor. På vissa gator åkte flottiga Range Rovers och Ferraris runt medans det gick en man med en åsna full med packning bredvid.
En dag tog vi taxi runt i Marockos öken. Vi stannade runt på lite olika ställen bl.a. hos en kvinna som serverade sött sött mynta té och på ett annat åt vi mumsig couscous!
En annan dag tog vi det chill vid hotellets pool osv osv...
Det var en underbar resa, men man märker verkligen hur mycket man älskar hemma!
Hoppas ni hade ett bra höstlov. Nu är det dags för mig att börja skolarbetet igen...

Likes

Comments

Nu äntligen är det lov! 1/4 av ettan är klar & det känns så skönt, dock så vet jag ju hur mycket saker som står framför mig... Hoppas ni har ett bra höstlov & tar det chill!

Likes

Comments

Blus: H&M Jeans: Filippa K Klocka: Marc by Marc Jacobs

Igår var det dop-dags igen. Många har det blivit då vi är en stor släkt, men det är kul! Det här var faktiskt mormor och morfars 27:e barnbarns dop vilket är grymt häftigt.

Det var ett väldigt fint dop, med lite sång och uppläsningar. Detta ledde till en god middag i deras herrgård som bestod av en härlig buffé med bl.a. mumsiga sallader och färskt bröd. Sedan får man inte glömma tårta och kaffe. Det viktigaste. ;)

Sammanfatningsvis var eftermiddagen/kvällen väldigt trevlig! Alltid lika kul att träffa släkten.

Likes

Comments

Farfar fyller 95! Han är så sjukt grym! Förstå att han har levt från häst och vagn till Tesla. Förebild forevvva <3

Likes

Comments

Nu när jag varit i Usa i ungefär 2 veckor har jag passat på att käka lite burgare på In n' out. De är så goda! Överlägset bästa snabbmats hamburgarna du kan äta!
Jag har då varit i Californien, där In n' out ursprungligen kommer ifrån. Vet även att det finns på några få ställen i grann-staterna. Men inte många, så passa på om du åker förbi.

Likes

Comments

Nu är jag på g till San Francisco och Ebba! Äntligen säger jag bara! Detta är jag så taggad för!

Jag flög iallafall från Karlstad Flygplats till Frankfurt och har nu väntat i 5,5 timme då det är försenat.. Nu hoppas jag att jag snart får komma på flyget till SFO, det verkar som påstigning börjar strax.

Likes

Comments

En kopp té (nehe?), fiberhavregrynsgröt m. färska hallon och kokosflingor och ett kokt ägg. Gjorde mig proppmätt och pigg, haha!

Ge gärna tips på frukost! Vad åt ni idag?

Likes

Comments

Dagens frukost. Faktiskt likadan som igår, men med amerikanska blåbär som topping istället för jordgubbar. Fungerade lika bra det!

Likes

Comments