View tracker

Lussebullar!!! Som jag har längtat efter dem! Det är så himla gott! Så idag var det dags för en sats och de blev uppätna direkt... hah

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Senaste veckan har jag bland annat varit på konfa återträff, vilket va super kul! Jag har också gott i skolan... Och varit på västkusten där vi ätit ovanligt mycket spanskt. Både Paella och tapas (på Everts). Det börjar också bli såå kallt på morgonen.. 3 grader!

Likes

Comments

När det blir september är det som om sommaren bara är slut, och de är den ju typ. Det blir kallt direkt när sommarlovet tar slut... Tråkigt ju. Men det blev iallafall ett bad, för min lillasyster.

Likes

Comments

Ristorante Rigoletto, italienskt. Öppen lasagne - riktigt god (& vegetarisk)

Riktigt god parma pizza, hos en restaurang - återigen italiensk, vid Järntorget i Gamla Stan

Denna helgen spenderades i Stockholm tillsammans med mamma & lillasyster. Det var riktigt mysigt! Vi kollade runt, shoppade lite och åt jätte god mat.

Likes

Comments

I lördags var jag på the Island festival i Karlstad! Jag var där med några kompisar och det var jätte kul! Axwell, Daniel Adams Ray, Otto Knows, Hoffmaestro & Silvana Imam var några av artisterna som var där och de va grymt!

Likes

Comments

I tisdags så träffade jag Sarah igen efter några veckor, då vi senast sågs i Fjällbacka. Vi åt lunch på Spicy Hot & kollade runt lite i affärer.
Det var iallafall jätte kul att träffa henne igen!

Likes

Comments

Likes

Comments

För några dagar sedan blev jag plötsligt såå sugen på kräftor, eller skaldjur över huvudtaget! Så jag frågade mamma, nu när det är kräftsäsong, om vi skulle kunna ha en kräftskiva någon dag. Och de blev de, idag. Super gott!

Likes

Comments