Nu när jag varit i Usa i ungefär 2 veckor har jag passat på att käka lite burgare på In n' out. De är så goda! Överlägset bästa snabbmats hamburgarna du kan äta!
Jag har då varit i Californien, där In n' out ursprungligen kommer ifrån. Vet även att det finns på några få ställen i grann-staterna. Men inte många, så passa på om du åker förbi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag på g till San Francisco och Ebba! Äntligen säger jag bara! Detta är jag så taggad för!

Jag flög iallafall från Karlstad Flygplats till Frankfurt och har nu väntat i 5,5 timme då det är försenat.. Nu hoppas jag att jag snart får komma på flyget till SFO, det verkar som påstigning börjar strax.

Likes

Comments

Enkel frulle. God frulle! En ostmacka, en skinkmacka och lite uppskuren vattenmelon.

Likes

Comments

En kopp té (nehe?), fiberhavregrynsgröt m. färska hallon och kokosflingor och ett kokt ägg. Gjorde mig proppmätt och pigg, haha!

Ge gärna tips på frukost! Vad åt ni idag?

Likes

Comments

Frukost!
En macka med stekt ägg (Så gott!!) och yoghurt med jordgubbar. En favorit som ni kanske märker. ;) Dryck till frukost blir oftast vatten eller té. Det känns mest uppiggande för min del.

Igår blev det inget frukost inlägg, då jag faktiskt vaknade så sent att jag gick på lunchen direkt. Vilket är väldigt ovanligt eftersom jag är ganska morgonpigg.

Hoppas ni får en bra dag! 😊

Likes

Comments

Dagens frukost. Faktiskt likadan som igår, men med amerikanska blåbär som topping istället för jordgubbar. Fungerade lika bra det!

Likes

Comments

Grekisk yoghurt, färska jordgubbar, walnötter, mandlar & honung. + En kopp te. Så fräscht och framförallt Gott! Tipstipstips

Denna veckan kommer jag att varje dag lägga upp en bild på min frukost. Mer eller mindre fancy. Så detta är alltså måndagens och alltså den första frukosten för veckan.

Likes

Comments

Min kusin är grym!
Lyssna på hennes låtar på Spotify. Lägg namnet Fanacy på minnet! ;)

Likes

Comments

Jajjemen! Jag och syrran tog tåget till Göteborg igår vid lunch, kom fram och färdades till Liseberg. Vi har varit super sugna på bergochdalbanor länge och igår var enda dagen på läääänge som vi kunde åka (då jag ska till USA och Signe jobbar).

Så vi åkte lite bergochdalbanor och spelade lite på hjul, som ni ser vann vi(!) kexchoklad och tuttifrutti, vilket var väldigt kul då jag aldrig vunnit själv... haha.
Vi sov hos vår kusin som bor på Johannesberg och imorse käkade vi frulle på Kafé Vanilj i centrala Göteborg, kikade lite i klädaffärer och jag köpte med mig sushi på tåget.
Nu, 4 timmar jobb...

Likes

Comments

Håkan Hellström! Nu fick jag äntligen se han på hans turné Rullande åska!
Riktig skön grabb dedär, haha. Det var en as grym konsert, eftersom han är så honom och har verkligen en mening med sina låtar.

Det var riktigt fett att ha honom framför sig iallafall. Innan har jag bara sett allas bilder på honom på konserter på Ullevi och dem verkar ju ha varit GRYMMA!

Likes

Comments