Gud så gott!! Idag åt jag och familjen frunch (svenska brunch) på hotell Drott i Karlstad. De hade ett stort utbud av massor av fräsch och god mat. Kan verkligen rekommenderas!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helgen spenderades i vårt hus i Fjällbacka. Super mysigt!
Bilderna är tagna då vi gick en liten promenix. Det var så fint väder och så skönt att sitta i solen och bara känna värmen komma. Vem längtar inte till sommaren?!!

Likes

Comments

En ny blus! Tyckte att modellen var riktigt fin och med coolt motiv. Denna kommer användas!

Likes

Comments

Gott nytt år allihopa!
Nyårsafton firade jag hemma hos en kompis som hade bjudit ihop ett kompisgäng. Vi åt, dansade och umgicks med varandra, vilket var väldigt roligt!
Vi försökte skicka up rislyktor vid tolvslaget, dock ville de inte fungera.. Så det blev mestadels att vi kollade på andras fyrverkerier.

Jag har inga nyårslöften, har ni? Vet inte varför, men det känns inte som att jag behöver förbättra eller lova mig någonting. Vilket kanske är bra?
Hoppas ni hade en bra och rolig nyårsafton!

Likes

Comments

God Jul & Gott Nytt År!
Det är faktiskt riktigt gott med julbord! Dock blir man ganska lätt trött på maten när man ätit den några gånger... Jag tycker att lax och revbensspjäll är något av det godaste på julbordet. Men jag tycker om det mesta!
Vad tycker ni om bäst?

Likes

Comments

Lussebullar!!! Som jag har längtat efter dem! Det är så himla gott! Så idag var det dags för en sats och de blev uppätna direkt... hah

Likes

Comments

Likes

Comments

Senaste veckan har jag bland annat varit på konfa återträff, vilket va super kul! Jag har också gott i skolan... Och varit på västkusten där vi ätit ovanligt mycket spanskt. Både Paella och tapas (på Everts). Det börjar också bli såå kallt på morgonen.. 3 grader!

Likes

Comments

När det blir september är det som om sommaren bara är slut, och de är den ju typ. Det blir kallt direkt när sommarlovet tar slut... Tråkigt ju. Men det blev iallafall ett bad, för min lillasyster.

Likes

Comments

Ristorante Rigoletto, italienskt. Öppen lasagne - riktigt god (& vegetarisk)

Riktigt god parma pizza, hos en restaurang - återigen italiensk, vid Järntorget i Gamla Stan

Denna helgen spenderades i Stockholm tillsammans med mamma & lillasyster. Det var riktigt mysigt! Vi kollade runt, shoppade lite och åt jätte god mat.

Likes

Comments