Fritid, Resor

En vecka av 2018 har gått(!) och imorgon börjar skolan igen..
Första veckan har jag spenderat i Sälen med Eira, där vi främst har åkt skidor, käkat gott i backen och en dag på spa. Så skönt(!) efter en heldag ute på skidor.
Skolan börjar imorgon och jag är inte värst peppad faktiskt. Schemat har gjorts om och dagarna blir längre. Taggatagga :/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jul

Ja, det här med julklappar är ju verkligen inte lätt!
Jag har klistrat ihop ett litet collage här med tre idéer på julklappar till en pappa. En god doft, snygga strumpor eller en ny plånbok kanske passar bra? Han blir nog glad för vad ni än ger!
Och 1:a advent hörni! Najs! Julafton om tre (Whaat?!) veckor och jag har redan ätit föör många lussebullar.. men kan det ens bli för många? Tror inte det.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nyinköpt skal från Ideal Of Sweden med apelsin motiv. Deras skal är verkligen snygga! Är sugen på det leopardmönstrade också.
Matchar apelsinerna med en superskön orange collegetröja, dock är inte naglarna lika fina... haha
Trevlig fredagkväll :)

Likes

Comments

Trend Alert

Äntligen har snön kommit! Vad tycker ni? Jag får iallafall en såå stark julkänslan och vill bara börja äta lussebullar och handla julklappar, men jag håller på det lite till. ;)
I kollaget ser ni bl.a. favvo vinterskon, UGG! Så sköna och varma. De har ju också lite tofflor osv som ser supermysiga ut.
Kram

Likes

Comments

MAT!

I lördags kväll gjorde jag och två kompisar sushi. Det blev såå lyckat! Bitarna blev verkligen som köpe sushi och de var lika goda också!!! ;P Testade också wasabi i min soya för första gången då jag alltid varit tveksam eftersom det är så starkt, men det var faktiskt en smakhöjare. Tips!

Likes

Comments

Fritid

Vi hade inställd lektion efter lunch så jag och några kompisar drog till isbanan och körde lite. Första gången för i år, så det fick ju sådär.. men det var kul!

Likes

Comments

Trend Alert

Nu i höst och vinter behöver man ju bara en (eller fleeera!) pälsjackor. Själv har jag en av dessa i kollaget, den svarta från Nelly.com (till vänster om västen). Vill även införskaffa en pälsväst. Vet ni någon snygg?
Kram <3

Likes

Comments

Resor

Alltså! Vilken vecka! Marrakech var, ÄR verkligen en så stor kulturell skillnad från Sverige och visade många olika sidor. På vissa gator åkte flottiga Range Rovers och Ferraris runt medans det gick en man med en åsna full med packning bredvid.
En dag tog vi taxi runt i Marockos öken. Vi stannade runt på lite olika ställen bl.a. hos en kvinna som serverade sött sött mynta té och på ett annat åt vi mumsig couscous!
En annan dag tog vi det chill vid hotellets pool osv osv...
Det var en underbar resa, men man märker verkligen hur mycket man älskar hemma!
Hoppas ni hade ett bra höstlov. Nu är det dags för mig att börja skolarbetet igen...

Likes

Comments

Nu äntligen är det lov! 1/4 av ettan är klar & det känns så skönt, dock så vet jag ju hur mycket saker som står framför mig... Hoppas ni har ett bra höstlov & tar det chill!

Likes

Comments