Igår var det exakt ett år sen jag lämnade Rhodos och begav mig till Gran Canaria. Känns faktiskt som längre än så.

Dessa bilder gör mig glad. Och ledsen. Glad och ledsen som möts i en konstig kombination och känsla. Glad över att jag fick uppleva det hela och ledsen över att den tiden är förbi och aldrig kommer tillbaka. Är otroligt stolt och nöjd över mina tre säsonger som guide men samtidigt känns det helt rätt att ha avslutat det nu för att gå vidare med annat (även fast jag stundvis saknar det sååå mycket!). Ni hör, total kaos i tankegångarna. Guidelivet i sig var också en rejäl berg och dalbana när det kom till känslor, så det spelar säkert också en stor roll i detta kaos. Känslor kan vara rätt mystiska och obegripliga ibland. Inte sant?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är hundvakt till lilla Grytan denna helg. Bilderna ovan togs imorse på morgonrundan, konstigt väder var det då och har varit hela dagen.

Var förresten på revy-rep idag. Det är nämligen så att jag fått förfrågan om att koreografera några dansnummer till årets revy. Verkligen en utmaning, men så kul!!! Mer om det kommer säkert framöver.


Är megatrött nu så ska snart gå och lägga mig. Den lilla tanten i mig tar över allt för ofta nu för tiden. Det är i och för sig ganska skönt. Tragiskt dock att man föredrar tantfasoner när man är 21... haha. Kanske blir en ungdomlig tant istället, man vet aldrig.

Kram och godnatt!

Likes

Comments

Löprunda, check!

Gud så skönt att äntligen röra lite på sig igen. Har haft värsta långdragna och sega förkylningen (antar att den snart är tillbaka om jag känner mig och min kropp rätt) så har inte kunna träna mer än lite enkel styrka och stretch. Att komma ut i spåret idag var verkligen lycka och framförallt känns det ju så jäkla bra efteråt. Heja mig!

Likes

Comments

Detta är så jag. Finns nog ingen annan bild som passar så bra in på mig som denna.

Karin hjärta hundar. Always. :)

Likes

Comments

Att starta dagen med hundpromenad är ju det bästa! Var ute i 45 minuter och när vi kom hem igen var klockan inte ens halv 10. Man blev liksom 100% vaken av promenaden, frukost hade jag ätit innan och ordentliga kläder krävdes ju för att ta sig ut (kan ju inte ströva runt i skogen i pyjamas liksom). Annars på helgen kan man ju va så otroligt seg, slö och långsam.

Just nu är det vovve-mys i soffan och snart ska vi ge oss ut på svampjakt. Har en känsla av att det är slut på svamptider snart nu när frosten har börjat komma, så man måste ju passa på!

Eftermiddagen fortsätter nog i samma slappa anda. Uppladdning av batterierna. Imorgon är det nämligen back to work som gäller och sedan ska jag troligen ta mig till Stockholm efter jobbet och hälsa på Johanna innan hon flyger till Thailand på tisdag!

Kramis kramis!

Likes

Comments

Godkväll! Jag har bokat flygbiljett till Thailand, one way!

Resan är inte särskilt planerad än men jag har haft den i huvudet sedan jag lämnade Mallorca i somras. Vet ännu inte om det blir några veckors semester eller mer åt backpack hållet men det beslutet kommer med tiden. Just nu vet jag iaf att den 23 januari flyger jag till Phuket! :D Först ska jag hälsa på hos Olivia som jag jobbade ihop med på Rhodos och sedan ska jag över till Krabi för att hälsa på hos Johanna som jag jobbade med i somras på Mallorca. Så kuuuul!!!


Jaha, annars då. Vardagen rullar på som vanligt. Idag är det lördag och jag har bara såsat runt hemma. På eftermiddagen kom min morbror och hans fru förbi med lite thai-käk som vi åt ihop och sedan lämnade dem kvar deras hund här som vi ska vara hundvakt åt i en vecka nu.


Kvällens himmel med rosa moln.

Likes

Comments

Me as a little lion today

Idag firade vi halloween på jobbet med att ha maskerad (man fick va utklädd till vad man ville) och lite schemabrytande aktiviteter. Det var super mysigt!
Jag själv hade inte direkt planerat någon outfit, så för två dagar sedan satt jag och försökte få ihop något. Tänkte typ ”så vad har jag att använda mig av?” och det enda jag kom på var hår och smink. Det resulterade tillslut i en enorm lejonman och en kattsminkning.
Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet men när man kom till jobbet och möttes av barnen som frågade om man var en mus, eller en hund, så sjönk självkänslan lite... haha nädå. Många tyckte att jag var ett sjävklart lejon! Fick faktiskt väldigt många komplimanger från både kollegor och elever. 6åringarna öste på om hur söt jag var och 9åringarna undrade hur jag hade gjort mitt smink och vilken youtube tutorial jag följt (dem är besatta av youtube haha, tyvärr var jag tvungen att svara dem att jag sminkade mig på egen hand utan tutorial 😂). Så söta!<3


Nu är det helg!
För min del innebär det typ bara vila och lugn.

Likes

Comments

Fredagkväll:
Te, linschips och soffhäng framför idol.

Lördag:
Högskoleprov all day long. På kvällen åkte jag och Sanna till Västerås och åt på Bra Hak. Riktigt bra hamburgerställe! Recommend recommend!

Söndag:
Natten mellan lördag och söndag hämtade jag mamma på Arlanda. Kom hem tre på morgonen och fick tillslut några timmars sömn efter en lång lördag.
Varit riktigt trött idag så det enda jag har gjort är att gå runt hemma i mjukiskläder samt varit på svampplockar-promenad.

Bilder från dagens promenad. Hittade en massa trattisar och världens största kantarell!

Likes

Comments

Får inte nog av att fota hösten. Både telefonen och kameran är fyllda av träd, löv och höstens alla färger.

Likes

Comments