Vilken dag! Jag har ätit mumsig frulle, jag har hoppat i vågorna i havet, jag har slappat i en solsäng, jag har guppat runt i en badring, skrattat så jag nästan kissat på mig, ätit gott till både lunch och middag samt druckit drinkar. Och allt detta har jag gjort tillsammans med Johanna. Hon är bra fin hon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spent my early finish evening with a 2 liter cocktail and two lovely ladies.

Likes

Comments

Fanny och sushi, vad mer kan man begära? ❣️

Likes

Comments

Då har jag gjort min sista We Are The World-team show. Nästa vecka blir min sista Flickster, det vill säga min sista team show någonsin. 10 dagar kvar av guidelife!

Likes

Comments


Numera är Karin Björkman 21 år gammal! Woop woop!

I tisdag när jag var ledig åkte jag in till Palma på eftermiddagen. Där hämtade Sini upp mig på stationen och sedan åkte vi till viken Cala Pi. Hade hört att det skulle vara mysigt där (tack för tipset @jmannerfelt) och ville verkligen dit så är jätteglad att jag hann dit innan jag ska åka härifrån. När vi slagit oss ner på stranden packade Sini upp en superstor picknick med massa svensk mat! Sötisen hade varit på Ikea och Lidl för att hitta allt! Var så glad verkligen! Efter några timmar på stranden tog vi oss hem igen och började förbereda oss för kvällen! Sedan drog vi in till Playa de Palma och dansade natten lång!

När vi vaknade upp nästa morgon, på min faktiska födelsedag, var vi såå trötta haha... slappade hela dagen tills det var dags att åka in till jobbet. Slutade arbetet sent så när jag kom hem la jag mig i sängen, såg på film och åt Ben & Jerry, som jag fått i present haha.

Så min födelsedag var väl ingen hit i år om jag ska vara ärlig haha, men dagen innan och natten till den var desto bättre!

Likes

Comments

Colleagues ❤️

Teamet minskar, sad but true! Av oss fem på bilderna har två åkt redan och jag snart... galet! Fina människor är dem iaf! ❣️

Likes

Comments

Idag kom denna söting till Strängnäs och jag är nu officiellt moster till lilla Grynet! Om två veckor får jag träffa henne! Gissa om hundgalningen i mig är exalterad!?❤️

Likes

Comments

Hade en härlig ledig dag igår. Var på stranden med Beth och Tony och på kvällen åt jag sushi med min nya roomie och ett gäng andra. Myspys. Gick och la mig tidigt, vilket var superskönt, och idag gick jag upp redan 7.30 för att cykla in till jobbet och vara med på Beths Body Balance-klass!

Likes

Comments

När man är ledig och ingen annan är ledig samtidigt så får man passa på att göra det till egentid! Har varit inne i hamnen idag. Shoppat lite, lyxat med glass och crepes till lunch och gjort allt i min otroligt slöa (ni som känner mig vet haha) takt. När jag kom hem solade jag lite och läste bok. Väldigt avkopplande!

Nu ska jag strax in till jobbet!
Kram!

Likes

Comments