Bal idag. Ska bli kul, i Söndags tittade jag på Danis. Hade världens finaste helg, Carl hälsade på så var vi på Tjörn o sprang, grillade o kollade på Eurovision. Men aa taggar!🎉💁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag städade jag eftersom min syster kom hem från Linköping. Jag träffade mormor o handlade en pumpa och kexchoklad för att få stämningen på topp ikväll. Sen träffade jag David O och åt på "KFC" stället. (NFC kanske det heter). Började jobbet vid 18:30, idag blev det löpning 😊 inga kort då mobilen stängdes av hela tiden.. Sen kom Elisa hem så kollade vi gårdagens PH-avsnitt ihop innan vi somnade.

Likes

Comments

I måndags gymmade jag med corre sen på kvällen hade jag tjejkväll med alla Goa. Igår blev det jobb och idag var jag främst i stan med mormor, riktigt mys. Hon hade inte vart där på flera år!

Likes

Comments

Hej hej, nu var det ett tagsen jag skrev. (Som vanligt ;)) men mycket har hänt sen sist. För att återberätta lite så har de senaste dagarna varit som mest utmattande. Min älskade farfar dog oväntat i Torsdags. Tyvärr kunde jag inte åka till hans begravning då den var på Fredagen och han de bor i Mexiko. Men iallafall så var han helt ärligt en av de finaste personerna jag känt. Han o farmor skulle kommit på min student i Juni så jag satt just o skrev ett tacksamhets-tal till dom för att de alltid kommit på alla min "stora dagar" i livet, trotts att de bor på andra sidan jordklotet.. De tog med mig till Rom då jag fyllde 15 (som är stort i Mexiko). Sen hade jag o han en låt som han skrivit, som vi sjungit sen jag var liten varje gång vi sågs nästan.

(Från Mexiko förra året)

Det har vart en del upp och ner dessa senaste dagarna helt enkelt. Har försökt hålla igång, så har hunnit med en del olika saker. Idag var en roligare dag. Jag firade min hund, Smilla. Just för att jag känner att hundarna börjar bli gamla o man ska njuta av de man har runt omkring sig, då de kan försvinna närsomhelst egentligen. Jag gick alltså all-in denna 12-åriga födelsedag.

Bilderna är främst från en kompis som kom med sin hund 😂 nej men det var lite kul o mysigt faktiskt, får se till att fira nästa födelsedag som denna!

Så sov jag hos Corinne igår och var med Alexandra i stan igår. Idag träffade jag mitt fina kusinbarn 😍

Nu ska jag lyssna på lite av farfars gamla musik och imon blir det en körlektion och tjejkväll.

Likes

Comments

Vi hade spex i Onsdags. Jag och Mathilda klädde ut oss till några av skolan lärare. Sen var alla andra olika saker, hade inget tema, men det var rätt Nice asså ✌️

Dom sista bilderna är från sommarn, men jag hade iallafall en chill förmiddag med Mathilda igår. Slutade tidigt och gick till BK som vi blivit lite av vår favoritplats just nu. När man sparar pengar men ändå vill köpa mat..
Sen på kvällen gick jag & kollade på insidan ut, den var mkt bra!

Likes

Comments

Vi hade en reunion häromdagen, jättemysigt, har saknat dess personer en hel del.

Sen var jag på Amundön och igår kollade jag o Mathilda på Gudrun Schyman vilket var riktigt fett. Sedan åt vi på vår favoritrestaurang 😄 BK haha. Sen gick vi till dansen, som börjar bli riktigt bra!

Likes

Comments

Har haft det fett stressigt och har haft svårt för att komma tillbaka till rutiner helt utan problem det senaste. Sen har det vart massa val som jag behövt göra och inskrivningar till kurser och program. Men nu är jag nästan där helt. Har till och med börjat planera inför vad jag vill göra efter gymnasiet, vilket jag aldrig trot innan. Min plan är typ att jobba på dagis i ett halvår. Vill försöka hitta jobb där hjälpen behövs som mest, då jag vet att många områden har extra stort behov av min hjälp. Jobbade nämligen på dagis i somras och det var väldigt skoj. Sen drar jag nog bara till nåt varmt land. Första naturliga tanken har ju blivit Mexiko, bo i Cancun, i staden där de spelar in Paradise hotel. Sen även hälsa på alla släktingar och stanna ett tag i vårt hus, för att utnyttja det lite liksom. Sen äntligen få en riktigt lång tid med farmor och farfar som börjar bli lite gamla..
Ja det är det jag har nu, kanske flytta till Växjö o plugga efter sabbatsåret. Bo i vårt hus där eller nåt.. Fast har bestämt mig att gå all-in med studentlivet om jag pluggar.

Likes

Comments

Första bilden var jag på Tjörn och åt äkta mexikansk mat, enchiladas med papi. De andra bilderna var på morfars födelsedagsmiddag.

Sen i veckan åkte jag ut med vänner till Tjörn och njöt av soliga dagar! Stannade kvar och hade kräftskiva & kollade på Tjörn-runt med familjen.

Likes

Comments

Vi var en vecka på Rhodos och kom hem i Söndags! Det var absolut en av de bästa resorna jag varit på! Vi var ett gött gäng de första dagarna, på 7 tjejer. Alla är sköna så det var najs. Sen träffade vi min gamla klasskompis, Moaa som vi hängde med de sista dagarna. Man "lärde känna" sjukt många trevliga människor under tiden där också, man ville i stort sätt aldrig sova då man inte ville missa nåt. Främsta delen där var svenskar o norskar. Det var som att gå i Sverige fast bättre klimat.
Jag snackade dock även med en finsk, en Amerikan, tyskar och italienare. Annars var det mest exotiska skåningar haha. Sjukt grym vecka! Enda minus var att jag åkte på en rejäl förskylning de sista dagarna.

Likes

Comments