Här får ni månadens update på vilka låtar som är mina favoriter just nu!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men asså va?!?! Är det redan juni, haha? Har inte bloggat på en vecka, för att jag helt enkelt inte har haft lust. Men jag tror jag är back on track nu. Lite update:
+ Jag har badat i havet för första gången i år. 

+ Nästan alla mina lektioner har varit inställda denna veckan!

+ Sommarväder hela veckan

-Jag har gått och blivit sjuk...   

-Jag måste ta bussen till skolan 07 imorgon :(

Men trots det är jag faktiskt riktigt taggad, för snart har jag sommarlov och alla treor tar studenten!! När får ni sommarlov?

Kram

Likes

Comments

Hej på er! Nu kör vi den tredje och sista delen av min this or that TAG!.

Sol eller regn

Sommar eller vinter

Höst eller vår

Popcorn eller chips

Godis eller glass

Choklad eller vanilj

Serier eller filmer

Gå eller cykla

Hund eller katt

MacBook eller PC

Solsemester eller skidsemester (fun fact: jag har faktiskt aldrig åkt skidor, så har inget att jämföra med haha)

Kram

Likes

Comments

​Hej!

Hörni, det här med sommarjobb... Det är nog alla ungdomars tunga börda under våren. Först till kvarn, annars är det kört. Jag har än just nu inget garanterat sommarjobb, men det finns fortfarande lite hopp, haha. Visst kanske inte jag har varit den flitigaste att lämna in mitt cv... Men nästan alla arbeten är upptagna redan i april. Förra sommaren hade jag turen och fick arbeta under 3 veckor på ett ålderdomshem via kommunen, men fick inget jobb på samma väg i år (vilket jag förstår). Men så går man in på arbetsförmedlingen istället och tittar. Som 16-åring finns det inte mycket att välja mellan kan jag säga. 18-års gräns i butiker, minst 2 års erfarenhet eller en pågående högskoleutbildning?! 

Jag tycker detta är riktigt fel. Fel att majoriteten av alla ungdomar har ångest över att de kommer vara tomt i plånboken under sommaren om de inte får sommarjobb. Fel att vi inte får studie/barnbidrag under sommaren, för att man ska jobba. Men om det inte finns jobb då? Det går inte ihop i mitt huvud. Kan någon förklara? Och nej, jag kan inte komma på en ekonomisk lösning till detta på rak arm. Men jag kan i alla fall säga att jag tycker det är synd att det ska behöva vara såhär för många unga.

Till er som inte har ett sommarjobb har jag ett tips till. När jag var 13 år började jag sätta upp lappar och lägga i brevlådan, om barnpassning. Tro det eller ej, men det nappade bra! Det behöver inte vara just barnpassning. Det kan vara att klippa gräset, gå ut med grannens hund eller att tvätta bilar. Har du väl fått en "kund", brukar det sprida sig och man får kontakter. Visa att ni kan jobba på egen hand. Visa att vi ungdomar faktiskt kan!

Hoppas ni orkade läsa allt, men som sagt tycker jag att detta är ett viktigt ämne nu när sommaren börjar närma sig. 

Kram


Likes

Comments

Daglig workouts

7 Minute Workout

Något alternativ vid sidan om gymmet, som jag gillar, är att köra hemmaträning lite då och då. Jag försöker i alla fall gymma en gång i veckan, för att jag känner att det ger mest resultat. Sedan har jag också börjat springa 1-2 gg i veckan. Men det finns dem dagar då jag inte orkar cykla till gymmet eller gå ut och springa. Då brukar hemmaträning vara en bra idé! Jag tänkte därför tipsa er om två appar som jag använder mig av då. Hur brukar ni träna hemma?

Kram


Likes

Comments

(Jag ser riktigt starstrucked + rejält lökig ut till vänster, haha)

Godmorgon!

Idag är det onsdag och det är en dag som är fullspäckad med NP i matte från 9-14 *pust*. Jag vet inte riktigt hur jag känner, men vi tar det som det kommer, haha. Igår hade vi ju besök från Clara Henry. Asså omg det var som att kolla på en Yt-video i 1 h. Hon är verkligen lika härlig, ärlig och humoristisk som i hennes videor. Men i alla fall, lycka till på nationella idag!

Kram

Likes

Comments

Morsdag presenter

(Tryck på bilden för att se var produkterna är ifrån)

Hej!

På söndag är det morsdag och vissa firar den och andra inte. Men till er som ska ge något, men inte vet vad, kanske får lite tips här. Och nej, man måste inte köpa något. Jag tror att mammor blir lika glada av något man har gjort själv, för det är tanken som räknas! Ett exempel på något som inte kostar mer än tid, är ett hemmagjort presentkort. När jag var liten skrev jag en lista med t.ex. 2 ggr massage, dammsuga vardagsrummet, laga mat osv. Sedan fick mamma bocka av en punkt på kortet när hon kanske kände för att få massage, haha.

Kram


Likes

Comments

Såhär ser dagens outfit ut. Randig knälång klänning, grön bomberjacka och vita adidas superstar <3

Godmorgon på er!

Idag är det tisdag och jag fick börja tio idag pga. NP i engelska. Jag är också lite extra glad idag, för CLARA HENRY kommer till vår klass och pratar. Lycka! haha. Efter skolan blir det plugg, plugg och sedan ska jag på nån konsert som estet klassen har :)

Hoppas ni får en bra och solig tisdag!

KramLikes

Comments

Skolavslutning 2016

(Tryck på bilden för att se var produkterna är ifrån)

Hejsan!

Skolavslutningen börjar närma sig för många, kanske till och med studenten? Jag har i alla fall därför plockat ihop lite snygga klänningar som inspiration för vad man kan ha på sig. Själv ska jag på tre studenter och min egen skolavslutning, så funderar på en jumpsuit, kanske den andra? Allt kommer i alla fall från Nelly.com!

Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en dag som verkligen kan definieras som chill. Jag var ute och sprang samt gjorde mag -och rumpövningar, när jag hade vaknat. Sedan har jag bara kollat lite på tv, ätit, bakat och ätit lite mer, haha! Men det är ungefär såhär mina söndagar ser ut och det behövs. Ikväll ska jag försöka få undan lite plugg *pust*, annars blir det väl seriekollande.

Kram

Likes

Comments