Header

Tyvärr så lyckades jag inte få de bästa bilderna med min kamera då jag fokuserade på att ta snapchats haha. Så vill ni se mer utav kvällen, lägg gärna till mig där! (karinha)

Likes

Comments


Ögon:
- Toofaced Sweet Peach Palette
Colors - White Peach, Puree, Delectable, Luscious.
- KVD tattoo liner in trooper.

Ansikte:
- Toofaced born this way foundation.
- Urban Decay naked skin consealer
- RCMA no color powder
- KVD shade & light palette colors sombre and shadowplay
- BECCA Jaclyn Hill palette colors Cpop, Almond, Pamplemousse.

Fransar:
- House of lashes, boudoir.

Läppar:
- KVD lolita.

Likes

Comments

Passade på att köpa dessa läppstift från beauty bay då de hade rea! Inte färger jag kommer använda varje dag men kan vara kul med lite variation.

Likes

Comments

Fick hem The Royal Peach Palette ifrån Kylie Cosmetics igår. Var så exalterad när paletten släpptes så råkade klicka hem två.. Längtar tills jag får tid att experimentera med dessa färger!

Likes

Comments

Hittade helt klart bästa nagel-salongen i London, WAH nails. Tjejen som gjorde mina naglar var grym!!
Länk till deras sida hittar ni HÄR .

Likes

Comments

Älskar den här paletten! Färgerna är superfina och bra pigmenterade. Dock kan de skimriga skuggorna vara lite svåra att få på fint med en borste så jag använder mig utav fingret.

Likes

Comments

Gårdagens sminkning • Shadows - chocolate bar palette colors: salted caramel, cherry cordial, white chocolate @toofaced & self made palette color spirit rock @anastasiabeverlyhills. • Glitter - stargazer @makeupgeekcosmetics. •

Likes

Comments

Stod i kö och väntade på att träffa Kat i över 5 timmar, men tillslut var det vår tur. Fick dock massor med med kakor och smink som ni ser på sista bilden, så att stå i kön var helt okej haha. Concealern och läppstiftet köpte jag själv.

Likes

Comments