Header

My Life

Bild från igår då jag och älsklingen åt en supergod veganburgare i Borås.

Snart är det dags för flytt. Har försökt få med det viktigaste i packningen men lämnar kvar lite då jag reser ensam och inte kan bära med mig hur mycket väskor som helst.

Tidigare idag sa jag hejdå till min älskling, då jag kommer spendera sista dagarna hos mamma. Blir verkligen aldrig lättare att säga hejdå trots att vi snart träffar varandra igen. Att ha ett långdistansförhållande är inte alltid lätt, men helt klart värt det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

My Life

Här är tre utav mina favorit-tatueringar jag har. Har egentligen två till, men de var svåra att få bild på. Kanske att jag visar i ett framtida inlägg om ni skulle vilja det? Som några av er kanske redan vet så älskar jag tatueringar med färg. Kommer helt klart att ha många fler i framtiden då jag har mer pengar.
Tycker ni om tatueringar? Har ni några?

Likes

Comments

samarbete

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUXE! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.com eller i deras butik i Åhlens City, Stockholm den 22 september.

| Samarbete med Carl Edmond.|

Likes

Comments

My Life, london

Efter tre dagar i London fick jag äntligen tag på ett rum! Det var lättare sagt än gjort...
Var på en hel del visningar. Vissa ville ha 12 månader betald hyra i förväg + deposition och andra ville ha 6. Tyvärr så är det ofta så när man är student. Lyckades till slut få tag på en mindre agentur som inte krävde så mycket mer än att man ser till att betalar. Så var och tittade på ett rum med delat kök och badrum som såg okej ut så jag tog det. Så den 30de flyttar jag tillbaka!!

Likes

Comments

My Life

Just nu är jag på besök hos mamma. Senast jag sov här var snart ett år sedan.
På Onsdag drar vi till London för att jag ska hitta nytt boende. Har tid för en lägenhetsvisning än så länge.

Nu kommer jag för övrigt att kunna vara mer aktiv på bloggen då jag äntligen skaffat en ny dator. Otroligt nöjd över mitt köp. Kommer bli en perfekt dator att ha med sig på lektioner.

Förresten! Hur söt är inte min katt?! Saknat honom så sjukt mycket!!

Likes

Comments

Makeup by me, smink

Ögonskuggor - textured shadows palette färgerna 'shy', 'bossy', 'flamingo' & 'bae' hudabeauty. the power of makeup palette färg 'wham bam' toofaced. | Glitter - Glitterally toofaced. | Fransar - Sasha #11 hudabeauty. | Liner - Aqua color 071 kryolan.

Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Har för tillfället ingen fungerande dator eller något roligt att berätta då jag legat sjuk i sängen i snart en vecka. Nu börjar jag må bättre så kände att det var dags för en ny sminkning samt testa att blogga ifrån mobilen. Får förhoppningsvis en ny dator till helgen så jag kommer kunna blogg som vanligt igen. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

samarbete

I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond? Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo. Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.


Likes

Comments

Makeup by me, smink, Inspiration

Facechart inte gjort av mig, du hittar personen som har gjort den HÄR.

Products used: Eyes - textured palette + Lashes hudabeauty. • Highligt - alchemist holographic palette 'opal' katvondbeautyLips - 714 jeffreestarcosmetics & Posie k kyliecosmetics. • Glitter on cheeks, eyes, lips - stargazer makeupgeekcosmetics • Foundation - all nighter urbandecaycosmetics. •


Likes

Comments

My Life

Behöver just nu bli av med en hel del kläder då jag snart flyttar tillbaka till London. Så har lagt upp lite på Clique och det hittar du HÄR. Känns så otroligt skönt att bli av med lite, kan helt klart rekommendera er att använda denna appen för att bli av med saker eller kanske fynda något fint!

Likes

Comments