En tänkande text från en fin sida på Facebook "Den värkiga verkligheten & gemenskapens sida. Jag har fått hennes tillåtelse dela denna fina bild. Hon har oxå en hemsida. http://www.texterochdikter.se/ Jag tycker den säger så mycket om min smärta och allt jobbigt jag bär på, i bland är allt verkligen så jobbigt och tungt. Önskar jag kunde släppa ut den med tårar och så var den borta sen.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jaha! Ja denna vecka blev ju inte alls så bra ju. Först blev det krångel med hemfärden för André och T. De blev sena för Han skulle hjälpa sin bror med hans bil det var nått! Och så krånglade det så de var nog inte hemma fören kl 23.

Och på kvällen där började jag känna mig jätte konstig. Bara började må jätte konstigt. Mitt i natten vakande jag av jätte kramper i magen och trodde jag skulle spy.

Det varade hela måndagen och på det fick jag jätte hög feber. Men inget mer än det hände, mer än att jag inte kunde äta och jag sov bort hela måndagen och hela tisdagen. Först på tisdagen försökte jag äta lite men då kände jag av det igen så det blev inte mycket mat då heller. Fick i alla fall i mig vatten då, vilket kändes bra i alla fall. Var lika dant i går försökte peta i mig lite men kände lika dant då men fick i mig lite i alla fall. I dag är första dagen denna vecka som jag är feber fri och kan äta igen. får fortfarande vara försiktig känner jag det går inte äta va som helst. Men har fått i mig lite mat i alla fall.

Jag kan inte fatta va det kan vara för nått? Jag menar hade det varit maginfluensan hade man väll spytt eller nått? Nej det kan det inte vara och ingen annan i familjen har blivit sjuka heller så det kan det verkligen inte vara.

Jaja. i morgon hoppas jag i alla fall att man helt ok igen för då kommer ju min bror med fru och då vill man ju vara pigg, de är liksom inte hemma i Sverige så ofta.


Likes

Comments

Söndag igen, Viken helg det har varit, Så mysigt och god mat har vi haft, men nu längtar vi till de kommer hem Andre/pappa och syrran/ T:

Har hört att de minsan har haft det lika roligt och mysigt. Men skönt att komma hem. Alltid lika skönt att höra att man är saknad 😊 fast jag vet att hon har haft hur kul som helst.

Nu ser vi fram emot nästa helg då min bror med fru kommer och hälsar på oss. Denna gången ska de sova hos mina föräldrar men vi kommer ju ses massor i alla fall då vi också kommer vara där den mesta av tiden.

Ska bli roligt, får se vad vi ska hitta på. Jag hoppas i alla fall att det kommer bli toppen väder och inte så mycket blåst som det varit denna helg. Hoppas ju på att vi kommer kunna göra någon utflykt och då vill man ju ha fint väder.

☀☀☀


Likes

Comments

​Denna helgen är André i väg med T till farmor & farfar och J är hemma hos mig. Vi har haft det så mysigt. I går när de kom hem från skolan och de hade åkt i väg åkte J och jag till Lidköping. Vi gick och kollade runt och bara kopplade av. J hittade en Jättefin t-T-shirt och så en present till syrran. får vi hoppas att syrran gillar den bara men det tror jag. 😊

När vi kom hem gjorde vi kyckling tacos så smarrigt så. Och så kollade vi på det stora tårtslaget ( eller va det nu hette) 

det gick i torsdags men vi spelade in det för att kunna se det på en bättre tid haha...  Helt otroligt vilka tårtor de gjorde alltså! 

Och så blev det lets dance. 

En perfekt dag! I morse tänkte jag att jag skulle få sovmorgon men icke då fick J för sig att vakna kl 7 och väcka mig, 

Aja! jag drog mig en stund innan jag gick upp. 

Det är hemskt va det blåser här i dag men solen lyser i alla fall. Det såg så skönt ut så vi gick ut på en promenad. Vi höll på att flyga bort alla 3 både jag J och Ronja haha. Men vi gick på. J hittade vitsippor och plockade lite för att pryda köksbordet med. Så fint så. 

I dag blir det grillad kyckling i lergryta. mumsigt och så ska vi kolla på film. Ännu en mys kväll. 

❤❤❤


Likes

Comments

Det har varit så mycket nu att jag inte hunnit skriva!
I går var jag på ett viktigt möte med försäkrings kassan. Det sas en del viktiga saker och det var bra att det mötet var.
Jag hade sån fruktansvärd ångest innan, redan dagen innan. Jag hade sån panik, oro och ångest att jag hade ont i magen mådde illa.
I går morse var jag nog ett vrak och jag darrade och trodde magen skulle vända ut och in på sig själv.
Men det slutade bra. Och hon sa att jag skulle göra sånt som jag mår bra av. Jag skulle tänka på mig själv och min hälsa.

Det kändes så bra att det o¨kom från henne.

På kvällen gick jag till gymmet och provade ett nytt pass. var ganska roligt, men var ju ovanligt och kände att tekniken inte satt riktigt, så ska köra det några gånger för att hinna känna av om det är något för mig.

Har fortfarande ångest av att gå till gymmet och köra ett eget träningspass. Det känns som att alla stirrar jusst på mig och ser alla mina fel jag gör och tänker att va är det för nån knasig kvinna!

Jag vet ju egentligen att de troligen inte tänker så men hjärnspökena få mig att tro det ändå. Jag måste komma över den spärren.

I dag startade jag dagen med löpning. Var så gutt tog den innan frukost och innan regnet. Var så skönt att komma hem duscha och äta frukost och så kom regnet. Då var man så glad att man gjorde den när man gjorde den. Färdig innan regnet💪👣


Härlig frukost efter löpningen i dag. 😍😘

Likes

Comments

Att orken aldrig kan räcka till!

Egentligen, ja enligt andra så har jag nog inte gjort så mycket i dag. Men enligt min eländiga kropp och huvud så har jag gjort miljoner saker.

Jag har absolut ingen ork kvar alls. Huvudet är i vakuum igen och orkar knappt inte tänka.

Mer än att det där eländiga huvudet har bara en sak där inne som maler och det är allt det där som måstes göra som jag inte orkar och som jag inte har gjort, som väntar på att bli gjorda!

Känner mig så värdelös och ful i dag. Mår illa av tanken på att man kan vara så värdelös som jag.

Snälla kan jag få lite ork, ett självförtroende och en självkänsla att jag inte är värdelös. Varför kan jag inte få känna att jag duger som jag är?Likes

Comments

Läste nyss en rad som jag började fundera på. Orden är givetvis väldigt kloka, men det faktiskt inte så lätt alla gånger!
Meningen löd " för att lyckas måste man acceptera att man är sjuk och efter det gör man sina bästa förutsättningar" (Meningen var ju för den som är sjuk)
Det är inte lätt att acceptera att man är sjuk, att Man inte längre kan jobba och vara i gång som förut när ingen annan accepterar det. Man får dagligen slås för sin hälsa för läkare för försäkringskassan och chef. Man kämpat hela tiden för att orka och man försöker inse jag kommer inte fixa detta längre och då får man kämpa för att bli trodd, att de ska förstå och acceptera mig. Tro på mig!

Jag får ofta frågan hur mår du?

Och jag svarar antingen det är ok eller det är bra. När jag egentligen inte mår vare sig ok eller bra så värst ofta.

Man säger väll så, jag vet inte varför men jag orkar helt enkelt inte förklara hur jag mår. Det får jag kämpa så hårt med ändå.

Jag tränar för jag vet att man mår bättre av det, och jag mår bra just i stunden när jag tränar oftast i alla fall, i bland orkar jag helt enkelt inte med det heller. kroppen och huvudet totalt vägrar allt. De dagarna är jag bara tacksam att jag kommer upp alls.


Likes

Comments

Börjar denna Måndag med att planera in vad som ska göras. Och börja den med träning.

I morgon ska jag byta däck på bilen. Ja jag gör det inte själv det orkar jag inte ska lämna in den. Nästa gång får väll min man hjälpa mig han han inte denna gången. Och tja nu får man ju egentligen inte köra mer med vinterdäcken men de har väll överseende nån dag så där när det inte fanns andra tider. Och vädret är ju fortfarande lurigt tycker jag!

Och på fredag så ska André åka med T till farmor & farfar. J ska vara hemma med mig och vi ska efter skolan på fredag till Lidköping och titta runt lite och bara mysa tillsammans. Så håller tummar och tår att det är fint väder på fredag. ❤

Lite mer träning är ju givetvis planerat och ett viktigt möte. Så denna vecka blev fulltecknad enligt mig. Kommer vara totalt slut på fredag kväll.

Likes

Comments

​Söndag igen, veckan börjar ta slut och även ledigheten. Men det är ju skönt att även denna vecka blir lite kortare till nästa helg 😊

I alla fall i dag tog jag lite ork till att gå en härlig promenad med Ronja. Alltid lika skönt.

Nej hem vill jag inte än, jag sätter mig här! 😁

Likes

Comments

Ja när man inte mår bra och man bara fryser och är hängig och rent ut allt är botten, va kan då bli bättre än att åka hem till mamma & pappa och få äta mammas underbara goda Ölands kroppkakor 😍. Finns inga kroppkakor i världen som slår dem.

Likes

Comments