Ibland känns det som man inte har nått att göra eller något inplanerat samtidigt som man inte har tid att vila ens? Mitt mål detta år är nog att bli bra på att planera och utmana mig själv samtidigt som jag ska försöka tänka på att vila också.

Som nu till exempel så jobbar jag nästan varje dag, försöker plugga efteråt,försöker packa (vi ska flytta till en lägenhet mamma och syskonen), Stockholms resa planerad, operation, teaterbesök.... så det är en heel del, men ändå känns det som att jag inte har något att göra :/ Funderar på om det beror på att man kanske är lite trött och behöver sova mer? Eller om man bara behöver hitta motivationen tillbaka :)

Ikväll sitter jag i alla fall och skriver i min almanacka och planerar dom kommande veckorna och packar väskan, jag försöker träna varje dag innan eller efter jobbet för känner att träningen gör mig glad. Samtidigt som jag skriver i almanackan så ser jag att lovat sakta tar slut.. vill inte det. Vill så gärna ha lite längre lov, men vill samtidigt bara ta studenten nu haha. Iband blir man bara aldrig nöjd men ska inte klaga.

Hoppas ni har ett underbart jullov!

Likes

Comments

Hej alla underbara! :)

Mitt namn är Karina Blomwood som ni säkert redan läst på titeln av bloggen haha, men jag är 20 år gammal och kommer från Dalarna. Jag går sista året på gymnasiet och ska ta studenten denna sommar (taggad!!). Jag hade en blogg tidigare men kommer tyvärr inte in på den så skapade en ny blogg.


På denna blogg kommer ni får följa mig under sista året på gymnasiet, sen högskolelivet och min vardag helt enkelt. Kan fortfarande inte förstå att det precis har varit nyår och att det nu är 2018?! Efter allt firande så tar jag det lugnt dessa dagar innan skolan och pluggar, försöker ha lite hemma spa & bara slappna av (fast man har 2 uppsatser att skriva som jagar en haha).

Önskar er alla ett gott nytt år i alla fall och ett mysigt lov<3

Likes

Comments