Header

12:34 still in bed

" Klockan är just nu 12.34 och jag ligger fortfarande i sängen med ELLE-tidningen. Igår var det nedräkningsfest och satan var alla var tagga…"

Fall Outfit

" Jacka PelloBello // Tröja Zara // Byxor Zara // Skor HÄR I och med att hösten är här nu och det är ganska kallt på morgonen, så körde jag …"

Best start in the Morning

" Godmorgon på er! Just nu sitter jag och dricker te samtidigt som jag bläddrar igenom septembers Elle och letar efter inspiration inför hös…"

working weekend

" Hej på er finaste ni! Sitter just nu nyduschad i min säng och ska strax sätta igång ett avsnitt av Suits. Kom hem från jobbet för någon ti…"

Augusti Glossybox

" Augusti månadens glossybox var helt fantastisk! Blir aldrig besviken och tycker verkligen att det är något som ni borde testa själva, men …"

Att prioritera sig själv och vara inspirerande

" I Samarbete med Carl Edmond Har ni hört talas om historien med Carl Edmond? Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspir…"

Back where I belong

" Det har gått lite mer än 2 månader sen jag uppdaterade bloggen. 2 månader som har varit fulla med jobb och massa annat som har tagit upp m…"

Working Er'day

" Hela förra veckan har varit fylld med jobb och det känns helt ärligt som att jag aldrig får en ledig stund. Det är dock något jag gillar, …"

Fries and Surfing Vibes

" Igår lunchade jag med Julia på favoritstället Surf Shack och det var lika gott som vanligt! De har öppnat upp ett nytt ställe vid Ribersbo…"

Klockan är just nu 12.34 och jag ligger fortfarande i sängen med ELLE-tidningen.

Igår var det nedräkningsfest och satan var alla var taggade och så roligt vi hade det! Kan inte riktigt fatta att det snart är jag som tar studenten och ska ut i det riktiga livet. Känns väldigt overkligt!

Kom i alla fall hem vid 8-tiden imorse och försökte sova en stund, men kunde verkligen inte somna. Så låg då och läste olika bloggar och bläddrade i ELLE-tidningen. Snart ska jag bege mig till jobbet och jobba ända till stängning. Sedan ska jag vidare mot Lilla Torg för ett ta ett glas vin (eller två ;) ) och sedan blir det möjligtvis utgång. Får helt enkelt se hur mycket energi jag har kvar efter jobbet! :)

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jacka PelloBello // Tröja Zara // Byxor Zara // Skor HÄR

I och med att hösten är här nu och det är ganska kallt på morgonen, så körde jag på en ganska så mysig och höstig outfit idag! Tycker att skinnbyxorna gör hela outfiten från simpelt till så snyggt! Dock var pälsjackan inte det rätta valet, då det skiftade ganska mycket mellan ösregn och sol haha.. Men fint blev det, eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Just nu sitter jag och dricker te samtidigt som jag bläddrar igenom septembers Elle och letar efter inspiration inför hösten! En mysig morgonstund helt enkelt!

Snart beger jag mig även mot skolan, vilket är mindre mysigt haha, men har bara 2 lektioner idag, så så farligt är det inte!

xoxo

Likes

Comments

Hej på er finaste ni!

Sitter just nu nyduschad i min säng och ska strax sätta igång ett avsnitt av Suits. Kom hem från jobbet för någon timme sedan och är så himla trött! Älskar dock mitt jobb, så det känns inte som ett jobb på det sättet, förutom att man blir trött efteråt! :)

Annars då? Förutom att jag jobbade i fredags och idag, så hängde jag med tjejerna hos Matilda igår! Sjukt mysigt ibland att bara köra på en kväll hemma med tjejerna, kolla på film och snacka massa tjejsnack! ;)

Likes

Comments

Augusti månadens glossybox var helt fantastisk! Blir aldrig besviken och tycker verkligen att det är något som ni borde testa själva, men det är även en bra grej att ge bort prenumerationen som present, då man får riktigt bra grejer för ett väldigt lågt pris! Sedan är det så kul att det trillar in i brevlådan en gång i månaden, då man verkligen går runt och längtar tills Glossybox kommer! Rekommenderas verkligen!

Likes

Comments

I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond?
Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo.
Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Carl Edmond

Likes

Comments

Det har gått lite mer än 2 månader sen jag uppdaterade bloggen. 2 månader som har varit fulla med jobb och massa annat som har tagit upp min tid. Jag har dock inte glömt bloggen och har gått runt och längtat tills jag har tid till börja blogga igen! Och nu är jag äntligen tillbaka!

I och med att jag har jobbat så mycket som jag har gjort, så har det inte funnits så mycket tid över till annat. Så förutom att jag har haft mitt sista sommarlov och har precis börjat mitt sista år på gymnasiet, så har ni inte missat mycket!

Om man inte räknar med ett antal shoppingrundor och middagar ;)

Likes

Comments

Instagram@karinabach_