Header

Foto, Skönhet

Såhär blev alltså håret efter några timmar hos frisören. Klippte någon centimeter, vilket inte syns sådär väldigt mycket, inte heller min tanke. Men så skönt att bli av med slitna toppar och fräscha till håret. Älskar överlag hur fint och fräscht håret blir efter ett besök hos frisören, som helt nytt haha.
Och färgen, ja nu är det silvrigt. Dock inte så mörkt som jag hoppats på. Hade verkligen velat haft det i en starkare nyans. Det får tyvärr bli nästa gång. Men jag är verkligen så nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Foto, Livsstil

Hallå!
Alltså igår när jag kom hem upptäckte jag att mitt internet var helt utslaget. Blev lagom less på livet haha, speciellt efter ett mindre bra gympass. Som tur var åtgärdades problemet under natten. Men under hela kvällen var jag alltså utan internet, därav inget uppdatering. Spenderade därför kvällen i sängen med en bok och choklad, helt okej ändå. Faktiskt skönt med en lugn kväll med bara fokus på mig själv.

Likes

Comments

Foto, Livsstil

Gårkvällens promenad var så skön och behövlig. Vi gick till slottet och svängde runt samt något varv på stan. Blev en promenad på 45minuter, hur långt vi gick vet jag inte, men det var verkligen så skönt. Friskt liksom.
Passade även på att ta lite bilder, as you can see. Helt ok ändå. Dock hade jag klätt mig lite för dåligt med tanke på att jag de senaste dagarna känt att jag har en förkylning och lurar. Hoppas verkligen inte den bryter ut, det har jag inte tid för. Men förutom det var det en riktigt bra promenad.

Likes

Comments

Livsstil, Skönhet

Sitter hos frisören med en kaffekopp i handen, får hoppas det piggar upp. Har hittills klippt av mig några centimeter och nu ska utväxten bort för att sedan lägga i en helt ny färg. Så spännande! Är verkligen så taggad, men ändå lite rädd. Velat ha denna färg så länge, men tänk om det inte blir bra eller värre att jag inte passar i det. Det är ju en risk men jag är villig att ta den haha. Vi får se hur det blir, right?

Likes

Comments

Foto, Livsstil

God morgon!

Hur är det idag? Hoppas det är bra. Själv skulle jag göra vad som helst för några timmar sömn till, nästan vad som helst i alla fall haha. Nej, men jag fick verkligen inte sova mycket inatt så är riktigt trött idag. Försöker piggna till med kaffe men vet inte om det går så bra faktiskt... Segt. Däremot ska jag snart bege mig till frisören för att fixa till mitt hår, så får fokusera på det istället. Ska bli riktigt skönt att få håret fixat!

Likes

Comments

Foto, Livsstil

Efter en heldag i skolan, som faktiskt gick förvånansvärt bra, samt ett sjukt jobbigt och svettigt gympass landade jag hemma och började planera kommande jobb. Både för bloggen men även för mitt sommarjobb. Ni minns att jag var på intervju förra veckan, kanske inte sa det då, men jag fick jobbet och det känns riktigt bra.
Planen nu är att slänga i mig lite mat, klä på mig och sedan bege mig ut på en promenad i det fina och sköna vädret med en kompis. För visst är det härligt ute nu? Det blev liksom vår så snabbt, älskar det.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode, Träning

Även fast jag kan tycka att det är riktigt fult med Dalahästar och Kurbits på kläder kan jag tycka att dessa träningsbyxor är riktigt fräna ändå. Jag tycker liksom att det många gånger kan bli lite mycket Dalarna i saker och ting, ni vet alla dessa prylar som säljs i souvenirbutiker och på turistattraktioner. Kan vi bara chilla lite med Dalahästarna ibland?
Men dessa två var helt klart fräna. Kaxiga på sitt sätt, skulle verkligen vilja köpa hem ett par. Det är dock lite dyrt enligt mig för ett par träningsbyxor, det finns liksom lika bra träningsbyxor för en mindre prislapp. Men ibland kan det vara värt det, att unna sig lite. Vi får se om jag beställer hem dessa eller inte.

Likes

Comments

Instagram@karinholen