Header
View tracker
View tracker

Foto, Livsstil

Hallå!

Kommer ni ihåg min planering för min födelsedag? Där skrev jag i alla fall att jag eventuellt skulle spela in en video. Det har jag gjort, eftersom jag inte gymmade idag då jag tog min vilodag idag istället haha.
Nu är videon redigerad och klar, håller på att ladda upp den. Men det tar ju sån tid, oplanerat från min sida. Får hoppas att den kommer upp idag annars får det vara som det är.
Oavsett så är Emma på väg hit nu från Stockholm och jag börjar bli rätt så hungrig så det är väl bara perfekt tajming.

Likes

Comments

View tracker

Livsstil, Om mig

God morgon underbara läsare!

Idag är det alltså min dag. Min 19års dag. Börjar bli stor nu. Eller gammal som mina klasskompisar säger, haha.. Oavsett hur det är så tog jag en liten sovmorgon i morse. Eller egentligen inte eftersom jag vaknade innan alarmet, men men... jag låg i alla fall kvar i sängen ett bra tag.

Nu ska jag dock sätta på mig lite kläder och springa iväg till ICA för att handla mig en riktigt god frukost. Sedan ska jag sminka och fixa mig lite extra, bara för att det är min dag idag.

Likes

Comments

Inspiration, Livsstil

Imorgon är det alltså 8e december. Det är alltså min födelsedag. Gud va jag inte har insett detta än. När ska jag inse det, haha? Ser i alla fall fram emot en liten sovmorgon och en riktigt god frukost.

Men att jag fyller 19 år är svårt att förstå. Vadå 19? Har jag verkligen vandrat på denna planet i 19 år? Shit, vilken lång tid egentligen. Och att jag fyller 20 nästa år, nej gud det är verkligen svårt att förstå. Är verkligen inte ett barn längre, dock känner jag mig som 16 haha...

Likes

Comments

Foto, Om mig, Träning

Jag kunde inte hålla mig, hehe..
Jag pratar om dagens pass alltså. För det blev ett pass idag trots att jag igår sa att jag skulle ta en vilodag. Ja, så bra gick ju det. Dock blev det ett enkelt pass hemma och inte på gymmet, vilket gick bra. Körde rumpa eftersom jag inte hann med allt igår.

Men det jag egentligen skulle komma till med detta inlägg var att jag är sjukt glad och stolt över min fantastiska kropp och vilka resultat vi nått på en kort tid. Det är en bit kvar på min resan men jag slutar aldrig uppskatta min kropp för det. Sluta aldrig uppskatta din kropp heller, den är lika så fantastisk! I mitt fall är jag sjuk imponerad, faktiskt, över hur jag kan röra kroppen på dansgolvet.

Och när man ser, och känner, resultaten under resan ger det otroligt med motivation. 

Likes

Comments

Livsstil, Träning

Gårdagen avslutades med ett pass på gymmet tillsammans med Elisabeth, vilket gick helt okej. Dagens pass däremot, inte alls lika bra.. Körde ett rumppass idag, men jag hann inte köra många övningar innan motivations sjönk till botten och kroppen började säga ifrån. I stället för att kötta på och trotsa omotivationen valde jag att lyssna på min kropp och gick hem något tidigare. Är nöjd över mitt val då jag inte vill skada kroppen! Och jag är faktiskt sjukt nöjd över den insatts jag hann med trots att motivationen var på botten.
Och eftersom kroppen sa ifrån idag väljer jag att lägga i en vilodag i morgon, tror det är klokt. Dessutom har jag redan som det är fullt upp i morgon så det passar riktigt bra haha.

Likes

Comments

Foto, Livsstil, Om mig

🌸 Jag dricker helst vatten ur en vattenflaska än ur glas. Tycker det är godare och smidigare att dricka ur en vattenflaska haha.

🌸 Jag är orolig för att gå vilse i denna stora stad, haha. Har ju gjort det några gånger, och har varje gång insätt att Uppsala inte är lika litet som Mora. Håller mig därför till de vägar jag kan utantill...

🌸 Jag tycker det är sjukt svårt att köpa julklappar. Liksom veta vad alla vill ha osv.

Likes

Comments

Instagram@karinholen