Header

Foto, Livsstil

Hej!

Uppdateringen i helgen blev inte som jag tänkt mig, men samtidigt hade jag inte mycket att skriva om, eftersom vi inte gjorde så mycket. Förutom det jag redan skrivit vill säga, haha.
Men det var en riktigt bra helg. Däremot blev det ändrade planer i sista sekund. Gårdagen skulle jag från början spenderat med en speciell person, så blev det inte. Jag stannade i Västerås, solade och umgicks med en mycket bra Johanna. Faktiskt en mycket bättre plan! Tyvärr lyckades jag bränna mig efter en hel dag i solen, så idag får jag tyvärr stanna inne när det är så fint väder.. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Foto, Fest

God morgon!
Hur är det idag? Här är det riktigt bra, vi ligger ute i solen och bara chillar, vilket är riktigt skönt. Och hur underbart är det inte jobba på brännan samtidigt som vi ligger och snackar skit.
Och samtidigt så skönt att inte vara helt sliten och förstörd efter gårdagen. Gårdagen var riktig bra, trevlig och social. Precis en sådan kväll man behöver med vänner. Inte för mycket, helt perfekt med bara fokus på det roliga och bra i livet. 

Likes

Comments

Foto, Livsstil

Hej er!
Sommaren har verkligen kommit, och jag älskar det. Står just nu på centralen och väntar på bussen till Västerås, och det är verkligen så varmt och skönt i solen. Jag som dock trodde jag klätt mig svalt, så fel jag hade haha.
Jag tror i alla fall kvällen kommer bli bra, på alla sätt. Och det känns faktiskt skönt att umgås med bra folk ikväll just med tanke på att jag fått så mycket plugg gjort som jag önskat.

Likes

Comments

Foto, Livsstil

God morgon fredag!

Hur skönt med fredag? Dock kanske jag inte är den första personen som ska hypa över att det är helg eftersom jag varit ledig sedan i tisdags, hehe. Men det är ändå fredag idag, det är riktigt skönt och det ska bli en riktig kanonhelg! Nyfikna på vad jag ska göra? Lovar att jag ska berätta.

Dagen ska jag sparka igång med ett pass på gymmet. Har inte bestämt mig för vad jag ska köra, första gången det händer?! Det är ju egentligen legday idag men vill verkligen köra mage och rygg, som jag inte kört på länge. Riktig beslutångest. Vi får se vilket det blir.
Efter det ska jag hem och plugga, ska trycka in allt i mitt huvud idag. Sedan packa och ta bussen mot Västerås. Ikväll blir det skönt umgänge och god dricka.
Lördagen kommer jag åka hem från Västerås och spendera på bästa sätt med en mycket speciell person. Mysig dag.

Likes

Comments

Foto, Träning, Dans

Hej på er!

Har precis avslutat pass nummer 3 för dagen. Precis avslutat ett svettigt, men så behövligt, danspass. Behövde få släppa loss och bara ha kul. Innan de hann jag med ett boxningspass på gymmet, och armar tidigare idag. 3 pass, tillräckligt för idag tror jag men så sjukt skönt! Behövde få ur min frustration över allt plugg och få jobba med kroppen, så sjukt kul.
Nu ska jag försöka ta mig in i duschen och försöka tvätta mitt hår, är ju inte det lättaste när armarna skakar och är helt spaghetti. Haha, ska bli riktigt spännande det här, men så sjukt jobbigt. Får skylla mig själv, eller hur är det man säger?

Likes

Comments

Foto, Livsstil

Hejsan!
Precis avslutat ett armpass på gymmet. Ett riktigt bra sådant också.
Blev alltså ingen sovmorgon idag heller. Vad är det för fel på mig? När jag väl är ledig ska jag väl ta sovmorgon haha. Aja, uppe tidigt och hann med ett bra gympass och nu sitter jag på bussen till en kompis. Vi ska som jag skrev igår hänga ute i solen hela dagen. Plugga och jobba på brännan samtidigt. Här snackar vi multitasking!

Likes

Comments

Foto, Kost

Hur gott och underbart ska inte detta bli nu? Lite serie och dessa godbitar, kan inte bli bättre.
Dagen har varit väldigt lugn och jag har insett att det är precis vad jag behövt. Att bara göra ingenting var verkligen så skönt. Tror att jag behövde stanna upp en sekund i mitt liv och bara fundera lite, det blir så lätt att man bara kör på dag in och dag ut utan att man egentligen stannar upp och tänker en stund. Så det var skönt.
Planerna för morgondagen btw är självklart plugg, måste ju sätta sluttentan. Men jag ska dock göra det i solen tillsammans med en kompis. Hoppas på att solen kommer få mig att förstå saker bättre och komma ihåg allt. Ambitiös tanke måste jag säga haha...

Likes

Comments

Instagram@karinholen