Header

Livsstil, Om mig

+ träningen går bra

- lite mycket plugg

+ höstens alla färger är så fina, blir glad varje gång jag går ut

+ trivs riktigt bra i min lägenhet trots att jag inte fixat allt, hehe

+ trivs bra i storstaden

- min utväxt börjat bli för lång

- måste fixa kläder till halloween, typ nu..

+ halloweenkryssningen med vänner är om 2 veckor

+ jag trivs bra i min klass

+ det är många snygga killar i denna stad

-/+ vill färga håret typ nu trots att jag har lite beslutsångest hehe

+ hittat en billig frisör som ska färga mitt hår

+ snart är projektarbetet inskickat och klart, kan andas ut några dagar innan nästa tenta

- nästa tenta är muntlig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inspiration, Mode, Skönhet

Beställde hem denna produkt i helgen.
Lash Plus, alltså ett serum som får ögonfransarna att bli längre och fylligare. Ska bli otroligt intressant att prova, och framförallt se om det fungerar. 
Älskar verkligen långa och fylliga fransar, fast vem gör inte? Som tur är har jag rätt så långa fransar naturligt, men ska ändå bli intressant och se om denna produkt kan ge mig dem effektfulla fransar jag söker, och som jag hittills får när jag använder mig av lösögonfransar. 

Likes

Comments

Livsstil, Fest, Om mig

Hallå!

Ni vet ju att jag åkte till Emma på lördagen. Planen var utgång. Vi började kvällen med att äta en super god middag. Sedan fortsatte vi med att sminka oss och dricka rosévin. Riktigt trevlig.
Dock slutade inte kvällen som planerat. Kvällen blev ganska kort och vi åkte hem rätt så fort. Så utgången blev inte alls så lyckad, dock ledde det till något bra.
Detta inlägg blev lite flum, haha, så jag bjuder på bilder från kvällen istället.

Likes

Comments

Foto, Livsstil, Fest

​Emma ringde mig för någon timme sedan, mitt i plugget, och frågade om inte jag ville hänga med henne ut i Stockholm. Visst varför inte? Sagt och bestämt. 
Jag pluggade klart, kollade upp bussar och shit, och hoppade in i duschen. 
Så nu sitter jag på pendeln till Stockholm. Planen är att föra hemma hos Emma medan vi sminkar oss, väljer kläder, snackar skit och är anmält tjejiga, haha. 
Ser verkligen fram emot kvällen, hoppas på bra musik och goda drinkar, Kanske ses vi ute ikväll? 

Likes

Comments

Foto, Om mig, Skönhet

Jag har ju verkligen snöat in på det här med hår och hårfärger, framförallt nu när jag bestämt mig för att kolla runt på ny hårfärg. Jag har insett nu hur fantastiskt roligt det är med hår, samt hur mycket håret egentligen gör. Det har man ju alltid vetat, att håret gör mycket med ens utseende, men jag har egentligen inte insett det fören jag börjat experimentera med det. Sjukt spännande.

Men som sagt har jag inte riktigt bestämt mig för vilken färg jag ska ha i mitt hår..

Antigen fortsätter jag med mitt blonda hår som jag haft nu i ca. 6 år (jösses va länge sen det var jag färgade mitt hår första gången btw!). Jag trivs riktigt bra i blont hår, det känns som min färg.
Det känns liksom lite vemodigt att lämna det blonda spåret. Det har ju ändå varit min hårfärg i 6 år.

Alltså silvertonat hår är ju så sjukt snyggt! Älskar det.
Även fast jag inte riktigt vill erkänna det (eftersom detta inlägg då skulle bli lite onödigt) så lutar det åt denna hårfärg. Jag passar bra i blont och trivs sjukt bra i det. Tror då även att jag kan passa i denna hårfärg, då denna färg inte är helt olika den blonda hårfärg jag har idag.

Eller så färgar jag bara håret brun eftersom det är min naturliga färg. Dock känns det lite tråkigt. Samtidigt partiskt för att slippa tänka på utväxten..
Som jag redan skrivit, trivs jag ju dock bättre i ljusare hårfärg.

Jag har funderat lite kring denna bruna hårfärg, och kanske att jag färgar tillbaka till min naturliga hårfärg när jag tröttnat på blont (om jag ens gör det haha).
Eller bara för bekvämligheten.

Vi får som sagt hur det här blir, jag har i alla fall en superbra frisör bara runt hörnet som kommer hjälpa mig! 

Likes

Comments

Foto, Kost, Livsstil

God morgon!

Hoppas allt är bra med er. Själv är det riktigt bra. Jag tog en lång och behövlig sovmorgon i morse. Och nu sitter jag och avnjuter en god frukost i ett fint höstigt Uppsala, med mitt projektarbete framför mig.
Planen för dagen är alltså att jobba med projektarbetet ett bra tag och sedan kolla på lite grejer till halloween. Resten av dagen är än oklar, så vi ser vad som händer.

Likes

Comments

Foto, Livsstil

Jag pratade nyss med pappa i telefon. Vi pratade ett bra tag om allt och inget, riktigt trevligt. Men mitt under samtalet började han snacka om sin kebabsallad, som han precis köpt. Jag blev väldigt inspirerad, och hungrig.. så jag bestämde mig för att gå och köpa mig en pizza.
Det är ju ändå fredag, och det ska firas. Tycker jag hehe. 

Likes

Comments

Instagram @karinholen