Mobilbilder, Allmänt

Förra veckan var lite stressig. Jag gick från att ha arbetspass till att ha konfirmander en helg, samtidigt som jag vill att tiden ska räcka till för familjen också. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men jag är nöjd ändå. Jag har inte sovit hemma på hela veckan, utan har spenderat tid med honom och det tycker min lilla fröken inte särskilt mycket om. Så idag har jag varit hem och tvättat bland annat, men också för att ge lite tid till mitt hjärta. Är hon inte fin? Jag har alltså varit utan henne hela veckan och hon utan mig. När jag kom hem idag och gick upp på övervåningen så möter hon mig i trappan, följer efter mig vart jag än går och sedan in på mitt rum för en mysstund! Tyvärr ska jag inte vara hemma länge till. Jag har idag tänkt att åka och hälsa på min mamma, äta middag tillsammans och sen åka till honom. En rätt så okej dag om jag får säga det själv, men hade kunnat vara ännu bättre med pälsbollen vid min sida.

Såhär såg min förmiddag alltså ut, fler gånger än 2. 💓

Kram Alva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fotografi, Resor

Här kommer några bilder från Kreta-resan som jag och familjen gjorde i augusti. Vi reste från Arlanda och flygresan till flygplatsen i Chania tog ca 4 timmar. Efter att vi hämtat vårat bagage (får något fruktansvärt med ångest inför det så jag vet inte vart jag ska ta vägen) så satte vi oss på våran buss till hotellet vi skulle bo på. Väl framme på hotellet så hade vargtimmarna precis börjat och gissa om man var trött? Vi checkade in och en vecka av sol, värme mellan +35 till +40, god mat och massa bad väntade.

Vi bodde i Platanias-trakten och hade 2 min gång ner till havet och max 5 min in till ”centrum”. Hur underbart är inte det? Det enda dagarna egentligen bestod av var sol, bad, vila på hotellrummet och sedan ut och gå en sväng på kvällen. Man käkade lite god mat, drack lite goda drinkar och besökte butik efter butik tills benen inte orkade mer. Lite drygt, men så härligt. Är man förvånad över att man längtar tillbaka? Absolut inte.

Kram Alva

Likes

Comments

Instagram@kariinalvaa