Jeg skulle egentlig skrive 'påskeferie', men så innså jeg at jeg skal jobbe store deler av påska, + at jeg må jobbe med eksamen, så ferie blir det nok ikke. Skolefri passer bedre. Jeg kjenner det skal bli godt å tjene litt penger igjen. Og å få noe ordentlig ut av dagene, ikke minst. (Rart at jeg må ha ferie og skolefri for å føle at jeg gjør noe nyttig.. haha. Makes no sense) Uansett, det skal bli deilig å slippe unna Volda og skole litt. Jeg gleder meg enormt til å komme hjem. Men herregud! Tenk at det er påske allerede. What! Tida flyr.

I dag har jeg ingen spennende planer egentlig, og godt er det. Jeg har vært sjuk i tre uker nå, og de siste dagene har jeg hosta enormt mye. Halsen er litt sår, kan du si. Det er så ubehagelig og jeg er så lei! Så i kveld skal jeg ta en lang og varm dusj, og bare kose meg inne. I morgen er det jobb, så jeg håper virkelig formen blir bedre til da. Nå sitter jeg i bilen utenfor jobben min faktisk. Leser bok av alle ting. Livet, dere!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har fått dilla på en ny serie - 13 gode grunner. Jeg husker jeg fant boka tilfeldig på biblioteket høsten for to år siden, midt i en periode da jeg ville lese så mye som mulig. Jeg husker ikke så mye av hva den handla om, annet at ei jente spilte inn 13 kassetter med 13 grunner til at hun tok selvmord. Spennende! Da jeg fikk en mail fra Netflix for noen uker siden om at jeg måtte få med meg den nye serien de hadde laget, ble jeg glad! Tenk at de har valgt å lage en serie av denne boka. Jeg begynte å se den i går, og nå har jeg akkurat sett ferdig episode 5. Hehe, no life.

Men jeg klarer ikke å slutte å tenke på en ting. Jeg er litt sjalu, på en måte, tror jeg?? Altså, det er sikkert ingenting, og jeg overtenker det i hodet mitt, men jeg føler liksom at jeg kjenner serien bedre siden jeg har lest boka? Hahaha, blir gal av meg selv. Jeg vil selvfølgelig at folk skal se serien, for den er sinnsykt bra. Virkelig! Men jeg hørte om den først. Og jeg vet hvordan den ender.

Gleder meg veldig til å se fortsettelsen! I stad satt jeg og så på serien, og jeg hadde tima det sånn at jeg skulle bli ferdig til typen kom hjem fra jobb. Men han kom hjem for tidlig i forhold til mine planer. Gjett om jeg ble skuffa da! Haha. Ja ja, i morgen har jeg masse tid. Can´t wait.

Likes

Comments

HVERDAG

Hallo!

De siste dagene har det skjedd et eller annet oppe i hodet mitt. Vanligvis haater jeg tanken på å skulle gå en tur. Altså, det er så kjedelig?? Til og med når typen er med, så sliter jeg med å ha lyst liksom. Det sitter innmari langt inne iallfall. På søndag ble vi enige om at nå skal 'kjærestemagen' og dobbelhaka vekk, og at det er på tide å bevege seg litt mer. Turen vi hadde på søndag var ikke så koselig, men den var veldig nødvendig. Jeg har nemlig innsett et par ting. En av dem, er at å gå tur kanskje ikke er såå ikke allikevel. Vi gikk tur på mandag og, det var så deilig. Været var ikke så bra, men det var veldig varmt. Jeg kjente på det at sommeren endelig er på vei. Og sinnet mitt ble så mye lettere. Og alle gode tanker kom tilbake. Og vi snakka masse om alt mulig, så jeg tenkte ikke over at vi gikk engang. Og alt var veldig fint. Det var til og med begynt å bli mørkt og det gjorde ingenting. Alt var bare veldig fint. Jeg gleda meg til og med til å gå tur tirsdag.

Og da det ikke skjedde så ble jeg på en måte skuffa? Jeg vet ikke. Jeg kjente iallfall på det at jeg hadde veldig lyst. Men ikke så lyst at jeg måtte ut da, hehe. Uansett, jeg kan ikke huske sist jeg ble skuffa over at det ikke ble noen gåtur. I går var jeg også ute og gikk. Jeg tenkte på det hele dagen, og gleda meg nesten litt. H var på møte, så det var bare meg og musikken på ørene. Det var veldig digg å gå aleine, fordi jeg kunne gå i mitt eget tempo, og høre på musikk i fred. Følelsen av å komme inn etter en lang tur ute, og hoppe rett i dusjen og så til sengs er gull, jeg elsker det. Selv om jeg hater å gå tur. Hehe. Det var veldig deilig vær, men det var akkurat så kaldt at en dusj var nødvendig etterpå. Jeg er stolt av meg selv.

Nå skal jeg straks ut og gå en tur hvis det slutter å regne. ​Redd for dårlig vær da vet dere. Jeg vet ikke helt hva som gjør at jeg plutselig liker å gå tur, men jeg klager ikke. Det er digg å kjenne på følelsen av å være ordentlig sliten i løpet av en dag, for første gang på veldig lenge. Jeg mistenker at denne plutselige trangen til å 'trene' har noe med alle samtalene med H i det siste. Det har ikke vært så kjekt de siste dagene, men nå har jeg endra litt tankegang, og det hjelper masse. Livet er i ferd med å bli bittelitt bedre. I like it!

Likes

Comments

OPPLEVELSER

Jeg lever for konserter. Vanligvis hater jeg å befinne meg i samme rom som en haug av andre mennesker. Jeg blir stressa, og gjør hva som helst for å slippe unna. Konserter med masse folk derimot - det elsker jeg. Jeg vet ikke hvorfor, det må være noe med det at mennesker som har samme musikksmak samles for å nyte musikken. Det betyr iallfall masse for meg å få oppleve mine store idoler live. Jeg var på min aller første konsert for ganske nøyaktig 7 år siden, og siden den gang har jeg vært på minst 10 konserter. Det er skikkelig irriterende å stå midt i klynga blant folk som leker fans og vente, men så fort artisten kommer på scena og begynner å synge, glemmer jeg av alt og alle rundt meg. Da er alle sanser skjerpa, og fokuset er på musikken. Min aller beste konsertopplevelse var da Shawn Mendes fikk hele spektrum til å være stille, for så å synge "Aftertaste" akustisk, uten gitar og mikrofon. Du kunne høre stemma hans, og hvor fantastisk flink han er. Det var magisk.

På fredag var jeg på konsert igjen. Denne gangen med et (bortimot) lokalt band. Det var ikke noe spektrum-opplevelse akkurat, men det er noe sjarmerende med lokal musikk man kan danse til. Når man da tilbringer kvelden med veldig fine folk, føles det veldig bra likevel. Jeg er veldig glad for at jeg fikk med meg dette, og kommer garantert til å oppleve det igjen.

Likes

Comments

HVERDAG

Denne mandagen har vært overraskende bra. Jeg sleit med å stå opp, men det gidder jeg ikke å tenke mer på fordi jeg sliter alltid med å stå opp. Da jeg først fikk stått opp var jeg rask og effektiv, og kom meg raskt ut av døra. Klarte ikke å følge så mye med på skola, men det var fordi jeg tenkte mest på at jeg skulle få besøk etter timen. Jeg hadde gleda meg helt siden i går da vi avtalte, og det er sjelden jeg genuint gleder meg til noe annet enn å slippe mennesker etter skola. Jeg glemte til og med nesten at jeg er skikkelig tett i hue, og har null energi. Stolt av meg selv.

Jeg har virkelig kost meg i dag. Det er veldig få folk jeg tilbringer tid med som faktisk gir meg energi, istedenfor å tappe meg for energi. Disse (heldige, hehe..) folkene kan telles på kun én hånd, og det er sånn jeg liker det. Jeg liker sjelden å ha besøk, fordi besøket mitt vet ikke hvor lenge jeg egentlig vil at de skal være der. (Noen folk er på besøk ekstremt lenge?? Er det normalt?) Hvis jeg er på besøk hos andre, kan jeg selv bestemme hvor lenge jeg skal være der, og det passer meg utmerket. Da slipper jeg å føle meg teit som sitter og håper på at besøket snart skal gå. Livet som introvert dere! Sweet.

Iallfall, jeg har spist min favorittmat pizza i dag, drukket min favoritt drikke Pepsi Max, og spist litt sjokolade. Så med andre ord, mandagsfølelsen ble erstattet med en fin fredagsfølelse. Jeg er veldig glad for det, men jeg vet jeg kommer til å gå på en smell i morgen tidlig når alarmen ringer, og det bare er tirsdag. Vel vel, den tid den sorg. De siste timene har jeg prøvd iherdig å strikke på en sokk, og jeg tror jeg endelig er litt nærmere å løse den umulige "hæl-koden". Det er seriøst umulig! Sesong 4 av Friends har også stått på i evigheter nå, går aldri lei. Nå er det på tide å legge seg, for jeg har nemlig store planer om å stå opp tidlig og dusje i morgen! .. Lol.

Likes

Comments

Jeg har gått rundt og syntes synd på meg selv i 11 uker nå. Jeg har kasta bort hele 2017, og egentlig 2016 også men det er en annen historie, på å tenke på hvor slitsomt jeg har det. Det verste av alt er at det ikke egentlig er synd på meg, jeg bare later som i hodet mitt. Jeg har selv skapt denne illusjonen om hvor tungt det er å komme seg gjennom en helt vanlig dag. Jeg har hatt så lyst til å gjøre noe med det veldig lenge nå, jeg har bare ikke orka. Der ser du..Hehe. Men! Nå er det på tide. Nå er jeg klar. Nå skjer det. Det føles rart, spennende, skummelt, nervepirrende og nødvendig å starte denne bloggen. Eller, jeg vil ikke helt kalle det en blogg. For meg handler det mer om å skape en slags selvhjelpsbok (blogg, om du absolutt vil). Jeg mangler motivasjon til å gjøre alt egentlig. Det kan være alt i fra å stå opp, til å gidde å lage mat, eller gidde å vaske klær. Motivasjonen finnes ikke, den er borte. Men nå, vet dere, nå skal jeg på jakt etter livsgnisten min.

Grunnen til at jeg kaller det selvhjelpsbok er fordi jeg trenger noen å dele tanker med. Målet er å kunne se tilbake på tankene jeg har skrevet ned, lære fra de verste, og tenke at «herregud, jeg er så glad for at disse tankene allerede er tenkt, og at jeg slipper å bruke energi på å tenke de om igjen.» I tillegg har jeg et mål om å finne inspirasjon og glede, men mest av alt, motivasjon. Jeg trenger noe å gjøre, en grunn til å stå opp om morgenen. Jeg må levere noe, mest for min egen del, men også for å vise at jeg også eksisterer. Jeg har lyst til å bli «tvunget» til å gå ut og ta bilder, eller skrive ned alt som foregår i hodet mitt, slik at det ikke bare blir med tankene. Jeg gleder meg skikkelig. Nå skal jeg få orden på livet! Vi starter i morgen. Let´s do this. Vi måtte altså begynne på uke 12 av 2017 før jeg skulle gidde å gjøre noe med livet mitt. Håpløst. Hehe..

Nå skal jeg sette meg ned og lage en plan på denne galskapen jeg begir meg ut på. Dette blir bra! Jeg gleder meg til å lage mitt helt eget sted der det bare er jeg som bestemmer. Wish me luck. Vi snakkes senere!

Likes

Comments