EN DAG I LIVET

Vet inte om jag ska gråta eller skratta men nu är klockan två på dagen. Solen har gått ner och det börjar bli mörkt. Om ni läst min tidigare inlägg så berättar jag att mörkertiden är jag inget stor fan av. Vi brukar ju säga att hösten är den finaste tiden på året med alla fina färger som natur har att erbjuda. Nu är det sen höst här hemma och de flesta bladen har ramlat av träden, detta är nog den finsate tiden på året enligt mig. För nu bildas det så fina färger på himlen och tänkte visa er några bilder som är taget med telefon.

Förutom att det har varit en faktiska fin dag med vädret så har dagen i sig vart rätt så tråkig. Måndag morgon opererade jag min stortå (haha) då en del av min nagel/roten var död. Jag vet inte hur eller varför det har blivit så men min teori är att då för många år sen när jag spelade handboll har jag blivit trampat på och det har medfört en så stor skada på min tå. Hur som helst var det inget större ingrep, från jag fick bedövningen till jag satt mig i bilden hade det bara gått 45 minuter. Det går bra förutom att jag inte kan använda vanliga sko och om jag ska ut måste jag ha dubbla ullstrumpor och sen en sådan blå plaststrumpa. Idag är första dagen jag gick ut av huset. Det blev en kort runda runt huset och sen fota himlen och hundra selfies på et osminkat och trött ansiktet. Hoppas allt är med er så hörs vi imorrn. Glöm inte att kika in då mitt första inlägg om min backpack - del 1 kommer. Nu ska jag blogga färdigt lite saker sen göra mig klar inför anställningsintervju.

KRAM <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

EN DAG I LIVET

Hej och god förmiddag alla. Hoppas allt är bra med er jag mår mycket bättre än igår, haha. Nu tänker kanske någon av er vad jag pratar om. Igår hade jag ingen bra dag. Jag var stressad gånger tusen, kroppen var sliten och hade en million tankar i huvudet. Har inte direkt någon bra förklaring varför men jag antar att så kan det vara ibland. Jag är så glad att jag har Daniel som står ut med mig och mina humörsvängningar. De kan vara något av det jag sliter med att hantera. Men han hjälper mig så jag blir lugn och får ALLTID fram ett leende i mig.
Igår jobbade jag från 07:30-11:30 vilket gick bra, självklart var jag trött. Efter jobbet åkte jag ner till stan för att kolla på Tiril och Elena som var med på ett dansshow. Alltså de är så duktiga, sexig, smidig och dansen var så kul att kolla på. Efter det stressade jag iväg med tillsammans med Daniel för att handla eftersom vi ville ut till hans stuga. Tips från en stressad människa så du inte ska blir som mig. Handla aldrig om du är hungrig eller vet inte vad du är sugen på. Det resulterar i att man står på mataffären och försöker att komma på något gott medans folk springer runt en. Alltså se för er mig får typ panikattack...

Nu är det söndag och vi har sovit länge. Om jag inte har sagt det nog så är detta världens finaste plats. Jag älskar att spendera helgerna här ute. Allt är så lugnt och det är inte internett här så pluss, pluss för det. Har en period där jag bara avskyr internet, sociala medier och uppkopplingen till vad som händer hela tiden. Nu ska vi äta sen frukost, sen har vi inga planer ännu bättre. Nu luktar jag American pancakes och ny brygd kaffe... vi hörs så får ni njuta av några bilder från detta fantastiska stället!

KRAM <3

Likes

Comments

Instagram@kariannesf

Facebook
Instagram
Blogkeen
Nouw