Header


Vurderer du hårfjerning? Ditt valg av laser kan avgjøre hvor raskt du ser resultat, og ikke minst hvor mange behandlinger som du trenger.

Hårfjerning med en Alexandritelaser er en av de mest effektive metodene som som gir en permanent hårreduksjon.

Hvordan laseren virker på hårene

Energien fra laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten, slik at hårroten ødlegges. Alle hår har en livssyklus. En vekstfase, hvilefase og en avstøtningsfase. Lengden på denne syklusen varierer på forskjellige steder på kroppen. Kun hår i vekstfasen inneholder nok pigment i roten til å kunne fjernes med laseren. Derfor må man beregne 6 - 10 behandlinger på samme område for best mulig resultat.

Hvem kan behandles

Hårene som kan behandles med laser må være mørke, og best respons får man ved behandling av de hårene som er litt grove og vokser raskt. Eksempler på dette er ansiktshår, under armer og bikinilinje.

Huden må ikke være for brun, da laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden og i hårsekken. Du skal unngå sol 4 uker før og 6 uker ettter behandlingen.

Du kan ikke vokse eller nappe huden de siste 4 ukene før behandlingen.

Barbering utføres dagen før behandling.

Du kan heller ikke være gravid,

Behandlingen

Selve behandlingen kan medføre litt ubehag der og da. Etter behandling vil huden kunne være litt rød med en varighet fra noen timer etter behandlingen opp til 2-3 dager

Etter behandlingen

De aller fleste grove hår forsvinner når man har gjennomgått flere behandlinger. Laserbehandlingen vil da kunne ødlegge et stort antall hårrøtter for svært lang tid, måneder eller år, og mange av dem for alltid. Mange av hårrøttene som før produserte tykke mørke hår går over til å produsere tynne lyse hår som er mindre sjenerende. Det er sålledes mulig å oppnå permanent hårreduksjon.

For å oppnå best mulig varig hårreduksjon anbefales en vedlikeholdsbehandling en gang årlig.

Høst og vinter er en perfekt tid for behandling av uønskede hår.

PRISLISTE (ikke rabattert)

Overleppe eller hake 600,-

Overleppe og hake 1000,-

Hele ansiktet 1500,-

Armhuler 1100,-

armer 1500,-

Legger 2000,-

Lår 2500,-

Legger og lår 4000,-

Bikini 1200,-

Brasiliansk 1600,-

Rygg 3000,-

Rygg og nakke 3500,-

Rygg, nakke og skuldre 4000,-

Bryst 2000,-

Mage 1500,-

Magestripe, brystvorter, hender 1000,-


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Har du hørt om den nye make up trenden?

Airbrush sminke sprayes på huden med en airbrush i stedet for å bli påført med fingre, børster, svamper eller andre metoder. En airbrush er drevet av en kompressor som gir en jevn og kontrollerbar luftstrøm gjennom en slange, som kobles til en håndpistol. Airbrush sminken er populær blant make up artister som sminker kjendiser og moteikoner på den røde løperen og runways. Dessuten blir denne sminken hyppig brukt til å sminke de som er på TV, teater og til brudesminke. Nå har det også kommet systemer som er så enkle, slik at amatører som meg kan legge den perfekte sminken.

For meg er denne type sminke interessant fordi jeg daglig møter mennesker med problem hud, og som trenger en sminke som er sunn for huden, samtidig som den har en god dekkevne.

Fordeler med air brush make up

- Temptuair sminken er silikonbasert. Dette innebærer at sminker sitter på huden lenge. Den er vannfast, og sitter også godt selv om du blir varm og svett.

- Airbrush sminke er en hygenisk måte å legge sminken på. Børster og svamper inneholder ofte bakterier, som ikke er like heldig på problemhud.

- Sminken tetter ikke porer, og den irriterer ikke sensitiv hud. De som har acne og rosacea kan bruke sminken.

- Temptuair brush har en egen patentert teknologi som minimerer porer, ujevnheter, og gjør huden glatt og hydrert, samtidig som huden ser sunn og frisk ut.

- Airbrush make up gir ekstremt god dekkevne, og et naturlig resultat.


Jeg har testet TEMPTUair på meg selv, og flere av kundene mine. Alle som har fått testet er så fornøyd med resultatet.

Rød og sensitiv hud kan være vanskelig å sminke, men med dette systemet ble resultatet så naturlig og fint.

Heretter sverger ihvertfall jeg til airbrush sminke.

Likes

Comments

Hva er egentlig microneedling?

Mikroneedling er en behandling som innebærer at man lager en kontrollert skade i huden, med en dermaroller, eller en motorisert pen som har mange små nåler. Personlig bruker jeg sistenevnte i denne type behandling. Pennen lager små mikroperforasjoner, og huden aktiverer reparasjonsmekanismene i kroppen, for å reparere skaden som har oppstått. Dette gir en hudforbedrende effekt, med stimulering av kollagen og elastin. Microneedling har effekt på linjer, rynker, porer, arr, pigmenter og gir en oppstrammende effekt.

De fleste har mest sannsynlig sett reklame for denne type behandling på internet, hvor en rekke aktører selger rollere til hjemmebruk . Disse har vært utrolig populære, og jeg har hatt utallige kunder som har lurt på effekten av rollere som er kjøpt fra nettet. I reportasjen fra TV2, og Helsekontrollen kom ikke disse rollerne noe særlig godt ut. Så hvorfor har denne behandlingen effekt når den utføres professjonelt kontra når man selv bruker en roller hjemme?


Du må ha kunnskap om anatomi

Hvis jeg skal farge håret og klippe meg selv, vil ikke resultatet bli like bra som hvis jeg går til en frisør. Slik er det med hudbehandlinger også. Hvis du skal oppnå en synlig hudforbedring, må du vite hva du holder på med.

For å stimulere de riktige cellene må du ha kunnskap om hvor disse befinner seg i huden. Hvis man vil jevne ut hudtone og stimulere melanocyttene må man jobber høyere opp i huden, enn hvis man f.eks skal jobbe med arr, linjer og rynker. Dette gjør man ved å regulere nållengde på roller/microneedlingpen, samtidig som man bruker cocktailer på huden som inneholder ingredienser som har en blekende effekt. Hos en kosmetisk sykepleier ville du også med stor sannsynlighet blitt satt på et hudprogram som motvirker pigmenter i kombinasjon med peelinger. Det samme gjelder når man jobber med arr, solskader eller linjer og rynker. Da jobber vi med en dypere nållengde, og for å få et optimalt resultat benytter man i tillegg andre estetiske behandlinger. Vi bruker også utstyr som er CE merket som medisinsk utstyr. Det betyr at produktet anses å oppfylle krav fra myndighetene som er gitt i direktiv eller forordning. Dette er en godkjenning som som mange kjøperollere til hjemmebruk ikke har.

. Når man utfører en microneedling behandling blir huden som regel irritert eller du kan få blodsvar. Dette medfører også en risiko for infeksjon eller allergisk reaksjon på ingredienser som påføres huden under en slik behandling. Dette er derfor ikke en behandling som man utfører hver dag, og du kan heller ikke se et resultat i huden etter et par dager.

En professjonell microneedling behandling innebærer at huden noen dager etter behandlingen blir tørr og den kan flasse. Årsaken til dette er at man aktiverer keratinocyttene som øker cellefornyelsen, og det gir en avflassing. Det er vanlig å få utført en ny behandling etter 4 - 6 uker. Hvis man ønsker å stimulere huden og kollagenet så tar dette tid, og det kreves flere behandlinger og ofte kombinasjonsbehandlinger. Så hvis man har et hudproblem vil jeg anbefale deg og gå til en profesjonell hudpleier eller kosmetisk sykepleier istedet for å bruke kjøperuller fra internettBildet nedenfor er resultatet etter en microneedlingbehandlng, men ønsker du en varig hudforbedring trenger du flere behandlinger gjerne i kombinasjon med andre estetiske behandlinger

Likes

Comments

Jeg får ofte spørsmål om restylanebehandling i leppene. Det er mange som er nyskjerrig på denne behandlingen, men som vegrer seg på grunn av redselen for å få "ducklips".

Restylane er en gele som består av hyaluronsyre, og dette er et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Ved en leppeforstørrelse blir Restylane injisert inn i leppene med en sprøyte.

Det første spørsmålet som du bør stille deg selv, når du har kommet så langt at du ønsker å gjøre en slik behandling er: Hvem skal utføre denne behandlingen på deg? På grunn av pris velger mange å la seg behandle på klinikker og salonger som har rabatter. Ofte er det slik at pris henger sammen med erfaring og popularitet. Før du legger deg under nålen, bør du forsikre deg om at personen som skal stikke deg har erfaring og er autorisert Restylane behandler.

Alle Restylane behandlerene har bakgrunn som leger, tannleger eller sykepleiere, og alle har et ID kort som forteller deg om kompetansenivået som behandleren har.

Før behandlingen har du en konsultasjon, hvor behandleren går gjennom din helsetilstand. For å kunne ta en leppeforstørrelse med Restylane må du være 18 år, og du kan heller ikke være gravid eller ammende. Du blir informert om vanlige reaksjoner og eventuelle komplikasjoner som kan tilkomme etter behandlingen. Det er vanlig at man etter behandlingen blir hoven i leppene, og du kan også få blåmerker. Noen kan oppleve å få kuler i leppene etter en behandling. Dette er ikke farlig, og disse kan fjernes. En komplikasjon etter en leppebehandling kan være infeksjon. Dette vil kreve oppfølging og antibiotikabehandling. Det er derfor viktig å følge de forhåndsregler som du får etter behandlingen for å minimere risikoen for infeksjoner.

Før behandlingen får du emlakrem på leppene. Dette er en lokalbedøvende krem som forårsaker midlertidig følelsesløshet eller nummenhet i leppene før nålestikkene. Selve injeksjonsbehandlingen tar mellom 5-10 minutter. Etter behandlingen vil du se at leppene er umiddelbart forstørret. Dette er ikke det endelige resultatet, og leppene vil hovne enda mer opp iløpet av det første døgnet. Etter et par dager vil hevelsen være på retur, og etter ca 1 uke ser du det endelige resultatet.

Det er vanlig å velge 1 ml ( 1 sprøyte) første gangene du behandler leppene. Når hevelsen har gått ned vil leppene være ca 30% større enn hva utgangspunktet var. Mange er redd for å få andenebb og store lepper som ser unatulig ut. Dette skjer ikke etter 1 behandling. Ønsker du større lepper, må du bygge disse opp over tid, og du må gjøre flere behandlinger før du få et resultat som varer lenge. De som har unaturlige lepper som mange av mine kunder refererer til fyller på for ofte, og har rett og slett for mye produkt i leppene sine.

Hos meg kan du være trygg på at du får et resultat som ser naturlige ut.


Populære lepper er keyholelips

Før og rett etter behandlingen. Her er leppene hovne, og de vil bli mindre iløpet av en ukes tid.

En annen populær behandling er "røykelinjer" og behandling av leppekant. Rett etter behandlingen er mann litt hoven og rød. Hevelsen og rødbeten går ned.

Rett etter behandlingen. En litt mer definert leppekant gir en sensuell og subtil leppe.

Likes

Comments

Mesoterapi

Mesoterapi er en relativt ny estetisk behandlingsform i Norge, men den er svært utbredt og vanlig i blant annet Europa, USA, og Sør - Amerika. Mesoterapi stammer fra det greske order meso som betyr "midten", og therapeia som betyr "å behandle medisinsk". I prinsipp betyr dette at man ønsker å behandle det midterste hudlaget, dermis ved å tilføre næringstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjeksjoner. Når huden får tilført ulike næringstoffer har dette en positiv effekt på den cellulære metabolismen. Ved å tilføre aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre er dette med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.


Før behandling

Noen ønsker bedøvelseskrem før behandlingen. I behandlingen bruker jeg en mesogun som tilfører huden ca 200 stikk iløpet av en behandling. Med denne pistolen medfører behandlingen lite ubehag. Det er ikke anbefalt og bruke bedøvelseskrem ved mesoterapi behandlinger, fordi dette kan gi en dårligere effekt av virkestoffet når det kommer ned i huden.


Behandlingen

Selve behandlingen tar ca 45 min minutter. Ved en ansiktsbehandling, så renser jeg huden din først, og deretter desinfiserer jeg den før behandlingen starter. Når jeg bruker mesogun går behandlingen raskt, og du får de aktive ingrediensene jevnt fordelt i huden. Etter alle stikkene legger jeg på en hyaluronsyre maske som har en kjølende effekt på huden, samtidig som den gir deg masse fukt.


Etter behandlingen

Du kan se forskjell i huden din med en gang etter behandlingen. Den er glattere, strammere, og har fått et friskt uttseende. I ansiktet er det ingen tegn til nålestikk, og du kan trygt forlate klinikken uten å se behandlet ut. Ved behandling på hals og bryst kan du få noen blåmerker siden huden er tynnere.


Bildet nedenfor er etter 4 behandlinger med mesoterapi og peeling. 

Bivirkninger

Dette er en trygg behandling med liten risiko for bivirkninger. Ved alle behandlinger som man perforerer huden med en nål, vil det alltid være en risiko for infeksjon, eller at man kan få en allergisk reaksjon på et virkestoff.


Varighet

Cocktailen med ingrediensene man benytter er ferskvare. Det vil si at det er som næring for cellene, og disse brukes opp. Hvis du tar en behandling vil du ha effekt opptil 1 måned. Hvis du ønsker en lengre varighet må du ta dette som en kur på 6 behandlinger, og deretter vedlikehold hver 3 måneder.

Likes

Comments

Hva er en kjemisk peeling?

En kjemisk peeling innebærer at man legger en syre på huden, som gir en kjemisk reaksjon. Dette setter igang en prossess hvor man flasser av det øverste hudlaget.

Sterke syrepeelinger er ofte både teknologiske og avanserte kjemiske peelinger som utføres av leger, sykepleiere eller hudpleiere med en spesiell sertifisering. En peeling med lav Ph og høy prosent med virkestoff gir større effekt, det vil si mer eksfoliering (flassing), og det er dette vi ønsker å oppnå med en kjemisk peeling. De ulike syrene har forskjellig effekt på huden. Derfor er det viktig å velge riktig syrebehandling i forhold til hudproblem.

Hvorfor bør man gjøre en peeling?

En kjemisk peeling kan forbedre hud med mye talg og acneproblemer, pigmenter, linjer, rynker, samt forbedre fuktnivået i huden. En kjemisk peeling kan gi deg en hud som ser sunnere og friskere ut.

Forbehandling

Når man skal gjøre sterke kjemiske peelinger er det VELDIG viktig at du først forbehandles med hjemmeprodukter med ulike syrer, slik at huden din er forbredt. Dette er viktig for at du skal få maksimal effekt av behandlingen.

Nedetid

Etter en kjemisk peeling kan man oppleve at huden blir tørr og stram etter noen dager, og huden begynner å flasse. Det er veldig viktig å bruke fuktigivende produkter, ikke dra av hudflak, eller eksponere huden sin for sol i denne perioden. Etter en slik peeling må man bruke høy faktor (Spf 50) en god tid etter behandlingen. Høy faktor er forøvrig noe man bør ha i sin daglige hudpleierutine året rundt.


TCA PEELING

TCA peeling inneholder trikloreddiksyre, som er en av de mest effektive behandlingene for å redusere aldersflekker, pigmenter, solskader, finere linjer og arr i huden. TCA har vært på markedet i over 20 år.

Du har overfladiske, medium og dypere peelinger. De overfladiske peelingene fjerner de øverste hudlaget som består av døde hudceller. En dypere peelingen virker helt ned til det midterste hudlaget som medfører større reaksjon og bedre effekt.

Avhengig av konsentrasjonen på TCA er denne en medium til en dyp peeling.

Når en TCA peel påføres huden så tørker det øverste hudlaget ut, og eksfolierer (flasser av). Den stimulerer cellene til hudfornyelse, og dannelse av kollagen og elastin.

TCA peelingen er smertefull og få på huden, men dette går over iløpet av noen minutter. Etter behandlinger vil huden bli rød, og etter noen dager kan huden bli brunere før huden begynner å flasse. I denne perioden føles huden stram.

Før en TCA peeling må du forbehandles med ulike kremer som forbereder huden på en sterk peeling. Detter er viktig for at du skal oppnå et jevnt og godt resultat på huden.

TCA peeling anbefales for pigmenter, solskader, arr og linjer og rynker..


Likes

Comments

En av mine favoritt behandlinger er for tiden mesoterapi på hals og bryst. Dette er områder som ofte blir preget av linjer, rynker, og slapp hud, etter at man har vært eksponert for sol og kronologiske aldring.

Mesoterapi innebærer at man injiserer inn i huden en cocktail med vitaminer, fukt, oppstrammende ingredienser, mineraler og stoffer som har en positiv innvirkning på cellemetabolismen. Mesoterapi kan i prinsipp utføres på hele kroppen. Dette gir en utrolig boost, glød, oppstrammende effekt, samt at behandlingen ikke endrer på utseendet ditt. Huden ser bare sunn og frisk ut.

Jeg utfører behandlingen med en mesogun, hvor jeg ved hjelp av pistolen injiserer små dråper inn i det området på huden som skal behandles. Årsaken til at jeg bruker mesogun er at jeg får en lik og kjapp fordeling av produktet. Selv om det blir mange stikk er det ikke så smertefullt.

Rett etter behandlingen kan du se at du har fått noen små merker på halsen. Disse forsvinner iløpet av noen dager. I ansiktet kan du ikke se at du har fått en behandling med nåler. Huden ser bare superfin ut.

I en slik behandling får du tilført huden din masse fukt og oppstrammende ingredienser, slik at du merker ofte effekten etter bare 1 behandling.

For å oppnå en optimal effekt. bør du ha 4-6 behandlinger med ca 2 uker mellomrom. Pris (hos meg) for behandling av hals og bryst er 2990,-

Resultatet må vedlikeholdes hver 3 måned.

PROTIP

Denne behandlingen kan kombineres med en serie med peelinger. F.eks glycolsyrepeeling eller TCA peeling for å bedre hudstruktur, pigmenteringer og finere linjer.Her har det blitt utført 4 behandlinger med mesoterapi i kombinasjon med et hudprogram og peeling for å jevne ut pigmenteringene i huden.


Kunden merker at huden er mindre tørr, den er strammere, og hun har fått en jevnere hudtone.

Likes

Comments

Et populært område og behandle er nedre del av ansiktet. Mange ønsker å korrigere "smilielinjer".
Disse blir ofte mer uttalt med årene på grunn av muskelaktivitet, soleksponering, og på grunn av den naturlige aldringsprossessen.

Et annet område som mange ønsker å gjøre noe med er "røykelinjer" rundt munnen.

Behandlinger som forbedrer linjer i nedre del av ansiktet

Restylane

Restylane skinbooster er mitt førstevalg for finere linjer i huden. Ikke bare fyller skinbooster behandlingen ut linjene, men behandlinger tilfører huden mer fukt, fylde og at den har en oppstrammende effekt. Det samme gjelder behandlingen av linjene på overleppen. Skinbooster behandlingen er en super behandling her, men for å få et optimalt og naturlig resultat er det alltid lurt å kombinere med andre estetiske behandlinger.

Microneedling

Microneedling innebærer at du bruker en roller, eller en motorisert pen som stimulerer kollagenproduksjonen. Dette fører til at huden blir jevnere, og strammere. Aktive serumer legges på huden under behandlingen, og disse ulike virkestoffer kommer ned i huden og gir en positiv effekt.

Peeling

En sterk medisinsk peeling har god effekt på på linjer, rynker, arr, pigmenter, og kan ha en oppstrammende effekt. En medisinsk peel gjør at huden får mer glød, og fjerner døde hudlag som gjør at den kan se litt grå og gusten ut.


Høsten er en fin tid for å reparere, forbedre og forebygge skader og aldringstegn i huden. Ofte så tar det litt tid å få det resultatet som man ønsker seg. Det blir litt som å trene. Det hjelper ikke å gjøre det bare en gang. Man må gjennom flere behandlinger, og i tillegg være flink til å pleie huden sin hjemme.

Likes

Comments

Hva er en kjemisk peeling?

En kjemisk peeling innebærer at man legger en syre på huden, som gir en kjemisk reaksjon. Dette setter igang en prossess hvor man flasser av det øverste hudlaget.

Sterke syrepeelinger er ofte både teknologiske og avanserte kjemiske peelinger som utføres av leger, sykepleiere eller hudpleiere med en spesiell sertifisering. En peeling med lav Ph og høy prosent med virkestoff gir større effekt, det vil si mer eksfoliering (flassing), og det er dette vi ønsker å oppnå med en kjemisk peeling. De ulike syrene har forskjellig effekt på huden. Derfor er det viktig å velge riktig syrebehandling i forhold til hudproblem.

Hvorfor bør man gjøre en peeling?

En kjemisk peeling kan forbedre hud med mye talg og acneproblemer, pigmenter, linjer, rynker, samt forbedre fuktnivået i huden. En kjemisk peeling kan gi deg en hud som ser sunnere og friskere ut.

Forbehandling

Når man skal gjøre sterke kjemiske peelinger er det VELDIG viktig at du først forbehandles med hjemmeprodukter med ulike syrer, slik at huden din er forbredt. Dette er viktig for at du skal få maksimal effekt av behandlingen.

Nedetid

Etter en kjemisk peeling vil man oppleve at huden blir tørr og stram etter noen dager, og huden begynner å flasse. Det er veldig viktig å bruke fuktigivende produkter, ikke dra av hudflak, eller eksponere huden sin for sol i denne perioden. Etter en slik peeling må man bruke høy faktor (Spf 50) en god tid etter behandlingen. Høy faktor er forøvrig noe man bør ha i sin daglige hudpleierutine året rundt.


MANDELPEELING

Mandelsyre tilhører AHA syre familien, og dette er en super første gangspeeling, Denne peelingen kan brukes på alle hudtyper, spesielt de som har en sensitiv hud, og som ikke tåler glycolsyre. Mandelpeeling har effekt på overfladiske pigmenteringer, og postinflammatoriske hyperpigmenteringer etter acne. Mandelpeeling har en antibakteriell effekt lik antibiotika. Derfor har denne peelingen en god innvirkning på fet hud, samt at den forebygger opphopning av døde hudceller.

Mandelsyre kan ha en gunstig effekt på: Rosacea, seborreisk hud, og hud med keratosis pillars.


Anbefalt antall behandlinger ( på mandelsyrepeelingen som jeg bruker)

For å oppnå en optimal effekt bør man ha en serie med 5-8 behandlinger med ca 2 ukers intervaller.


Selv har jeg en fet hud som er seborreisk, og jeg har en lett grad av rosacea. Så mandelpeel er en super peeling som jeg tar jevnlig for å vedlikeholde min hud.

Etter behandlingen legger jeg på en urtemaske som roer ned huden og har en talgregulerende effekt.

Likes

Comments

​I går så var jeg på kurs hos dyktige Julie Horne

Likes

Comments