Header

Mesoterapi

Mesoterapi er en relativt ny estetisk behandlingsform i Norge, men den er svært utbredt og vanlig i blant annet Europa, USA, og Sør - Amerika. Mesoterapi stammer fra det greske order meso som betyr "midten", og therapeia som betyr "å behandle medisinsk". I prinsipp betyr dette at man ønsker å behandle det midterste hudlaget, dermis ved å tilføre næringstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjeksjoner. Når huden får tilført ulike næringstoffer har dette en positiv effekt på den cellulære metabolismen. Ved å tilføre aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre er dette med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.


Før behandling

Noen ønsker bedøvelseskrem før behandlingen. I behandlingen bruker jeg en mesogun som tilfører huden ca 200 stikk iløpet av en behandling. Med denne pistolen medfører behandlingen lite ubehag. Det er ikke anbefalt og bruke bedøvelseskrem ved mesoterapi behandlinger, fordi dette kan gi en dårligere effekt av virkestoffet når det kommer ned i huden.


Behandlingen

Selve behandlingen tar ca 45 min minutter. Ved en ansiktsbehandling, så renser jeg huden din først, og deretter desinfiserer jeg den før behandlingen starter. Når jeg bruker mesogun går behandlingen raskt, og du får de aktive ingrediensene jevnt fordelt i huden. Etter alle stikkene legger jeg på en hyaluronsyre maske som har en kjølende effekt på huden, samtidig som den gir deg masse fukt.


Etter behandlingen

Du kan se forskjell i huden din med en gang etter behandlingen. Den er glattere, strammere, og har fått et friskt uttseende. I ansiktet er det ingen tegn til nålestikk, og du kan trygt forlate klinikken uten å se behandlet ut. Ved behandling på hals og bryst kan du få noen blåmerker siden huden er tynnere.


Bildet nedenfor er etter 4 behandlinger med mesoterapi og peeling. 

Bivirkninger

Dette er en trygg behandling med liten risiko for bivirkninger. Ved alle behandlinger som man perforerer huden med en nål, vil det alltid være en risiko for infeksjon, eller at man kan få en allergisk reaksjon på et virkestoff.


Varighet

Cocktailen med ingrediensene man benytter er ferskvare. Det vil si at det er som næring for cellene, og disse brukes opp. Hvis du tar en behandling vil du ha effekt opptil 1 måned. Hvis du ønsker en lengre varighet må du ta dette som en kur på 6 behandlinger, og deretter vedlikehold hver 3 måneder.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hva er en kjemisk peeling?

En kjemisk peeling innebærer at man legger en syre på huden, som gir en kjemisk reaksjon. Dette setter igang en prossess hvor man flasser av det øverste hudlaget.

Sterke syrepeelinger er ofte både teknologiske og avanserte kjemiske peelinger som utføres av leger, sykepleiere eller hudpleiere med en spesiell sertifisering. En peeling med lav Ph og høy prosent med virkestoff gir større effekt, det vil si mer eksfoliering (flassing), og det er dette vi ønsker å oppnå med en kjemisk peeling. De ulike syrene har forskjellig effekt på huden. Derfor er det viktig å velge riktig syrebehandling i forhold til hudproblem.

Hvorfor bør man gjøre en peeling?

En kjemisk peeling kan forbedre hud med mye talg og acneproblemer, pigmenter, linjer, rynker, samt forbedre fuktnivået i huden. En kjemisk peeling kan gi deg en hud som ser sunnere og friskere ut.

Forbehandling

Når man skal gjøre sterke kjemiske peelinger er det VELDIG viktig at du først forbehandles med hjemmeprodukter med ulike syrer, slik at huden din er forbredt. Dette er viktig for at du skal få maksimal effekt av behandlingen.

Nedetid

Etter en kjemisk peeling kan man oppleve at huden blir tørr og stram etter noen dager, og huden begynner å flasse. Det er veldig viktig å bruke fuktigivende produkter, ikke dra av hudflak, eller eksponere huden sin for sol i denne perioden. Etter en slik peeling må man bruke høy faktor (Spf 50) en god tid etter behandlingen. Høy faktor er forøvrig noe man bør ha i sin daglige hudpleierutine året rundt.


TCA PEELING

TCA peeling inneholder trikloreddiksyre, som er en av de mest effektive behandlingene for å redusere aldersflekker, pigmenter, solskader, finere linjer og arr i huden. TCA har vært på markedet i over 20 år.

Du har overfladiske, medium og dypere peelinger. De overfladiske peelingene fjerner de øverste hudlaget som består av døde hudceller. En dypere peelingen virker helt ned til det midterste hudlaget som medfører større reaksjon og bedre effekt.

Avhengig av konsentrasjonen på TCA er denne en medium til en dyp peeling.

Når en TCA peel påføres huden så tørker det øverste hudlaget ut, og eksfolierer (flasser av). Den stimulerer cellene til hudfornyelse, og dannelse av kollagen og elastin.

TCA peelingen er smertefull og få på huden, men dette går over iløpet av noen minutter. Etter behandlinger vil huden bli rød, og etter noen dager kan huden bli brunere før huden begynner å flasse. I denne perioden føles huden stram.

Før en TCA peeling må du forbehandles med ulike kremer som forbereder huden på en sterk peeling. Detter er viktig for at du skal oppnå et jevnt og godt resultat på huden.

TCA peeling anbefales for pigmenter, solskader, arr og linjer og rynker..


Likes

Comments

En av mine favoritt behandlinger er for tiden mesoterapi på hals og bryst. Dette er områder som ofte blir preget av linjer, rynker, og slapp hud, etter at man har vært eksponert for sol og kronologiske aldring.

Mesoterapi innebærer at man injiserer inn i huden en cocktail med vitaminer, fukt, oppstrammende ingredienser, mineraler og stoffer som har en positiv innvirkning på cellemetabolismen. Mesoterapi kan i prinsipp utføres på hele kroppen. Dette gir en utrolig boost, glød, oppstrammende effekt, samt at behandlingen ikke endrer på utseendet ditt. Huden ser bare sunn og frisk ut.

Jeg utfører behandlingen med en mesogun, hvor jeg ved hjelp av pistolen injiserer små dråper inn i det området på huden som skal behandles. Årsaken til at jeg bruker mesogun er at jeg får en lik og kjapp fordeling av produktet. Selv om det blir mange stikk er det ikke så smertefullt.

Rett etter behandlingen kan du se at du har fått noen små merker på halsen. Disse forsvinner iløpet av noen dager. I ansiktet kan du ikke se at du har fått en behandling med nåler. Huden ser bare superfin ut.

I en slik behandling får du tilført huden din masse fukt og oppstrammende ingredienser, slik at du merker ofte effekten etter bare 1 behandling.

For å oppnå en optimal effekt. bør du ha 4-6 behandlinger med ca 2 uker mellomrom. Pris (hos meg) for behandling av hals og bryst er 2990,-

Resultatet må vedlikeholdes hver 3 måned.

PROTIP

Denne behandlingen kan kombineres med en serie med peelinger. F.eks glycolsyrepeeling eller TCA peeling for å bedre hudstruktur, pigmenteringer og finere linjer.Her har det blitt utført 4 behandlinger med mesoterapi i kombinasjon med et hudprogram og peeling for å jevne ut pigmenteringene i huden.


Kunden merker at huden er mindre tørr, den er strammere, og hun har fått en jevnere hudtone.

Likes

Comments

Et populært område og behandle er nedre del av ansiktet. Mange ønsker å korrigere "smilielinjer".
Disse blir ofte mer uttalt med årene på grunn av muskelaktivitet, soleksponering, og på grunn av den naturlige aldringsprossessen.

Et annet område som mange ønsker å gjøre noe med er "røykelinjer" rundt munnen.

Behandlinger som forbedrer linjer i nedre del av ansiktet

Restylane

Restylane skinbooster er mitt førstevalg for finere linjer i huden. Ikke bare fyller skinbooster behandlingen ut linjene, men behandlinger tilfører huden mer fukt, fylde og at den har en oppstrammende effekt. Det samme gjelder behandlingen av linjene på overleppen. Skinbooster behandlingen er en super behandling her, men for å få et optimalt og naturlig resultat er det alltid lurt å kombinere med andre estetiske behandlinger.

Microneedling

Microneedling innebærer at du bruker en roller, eller en motorisert pen som stimulerer kollagenproduksjonen. Dette fører til at huden blir jevnere, og strammere. Aktive serumer legges på huden under behandlingen, og disse ulike virkestoffer kommer ned i huden og gir en positiv effekt.

Peeling

En sterk medisinsk peeling har god effekt på på linjer, rynker, arr, pigmenter, og kan ha en oppstrammende effekt. En medisinsk peel gjør at huden får mer glød, og fjerner døde hudlag som gjør at den kan se litt grå og gusten ut.


Høsten er en fin tid for å reparere, forbedre og forebygge skader og aldringstegn i huden. Ofte så tar det litt tid å få det resultatet som man ønsker seg. Det blir litt som å trene. Det hjelper ikke å gjøre det bare en gang. Man må gjennom flere behandlinger, og i tillegg være flink til å pleie huden sin hjemme.

Likes

Comments

Hva er en kjemisk peeling?

En kjemisk peeling innebærer at man legger en syre på huden, som gir en kjemisk reaksjon. Dette setter igang en prossess hvor man flasser av det øverste hudlaget.

Sterke syrepeelinger er ofte både teknologiske og avanserte kjemiske peelinger som utføres av leger, sykepleiere eller hudpleiere med en spesiell sertifisering. En peeling med lav Ph og høy prosent med virkestoff gir større effekt, det vil si mer eksfoliering (flassing), og det er dette vi ønsker å oppnå med en kjemisk peeling. De ulike syrene har forskjellig effekt på huden. Derfor er det viktig å velge riktig syrebehandling i forhold til hudproblem.

Hvorfor bør man gjøre en peeling?

En kjemisk peeling kan forbedre hud med mye talg og acneproblemer, pigmenter, linjer, rynker, samt forbedre fuktnivået i huden. En kjemisk peeling kan gi deg en hud som ser sunnere og friskere ut.

Forbehandling

Når man skal gjøre sterke kjemiske peelinger er det VELDIG viktig at du først forbehandles med hjemmeprodukter med ulike syrer, slik at huden din er forbredt. Dette er viktig for at du skal få maksimal effekt av behandlingen.

Nedetid

Etter en kjemisk peeling vil man oppleve at huden blir tørr og stram etter noen dager, og huden begynner å flasse. Det er veldig viktig å bruke fuktigivende produkter, ikke dra av hudflak, eller eksponere huden sin for sol i denne perioden. Etter en slik peeling må man bruke høy faktor (Spf 50) en god tid etter behandlingen. Høy faktor er forøvrig noe man bør ha i sin daglige hudpleierutine året rundt.


MANDELPEELING

Mandelsyre tilhører AHA syre familien, og dette er en super første gangspeeling, Denne peelingen kan brukes på alle hudtyper, spesielt de som har en sensitiv hud, og som ikke tåler glycolsyre. Mandelpeeling har effekt på overfladiske pigmenteringer, og postinflammatoriske hyperpigmenteringer etter acne. Mandelpeeling har en antibakteriell effekt lik antibiotika. Derfor har denne peelingen en god innvirkning på fet hud, samt at den forebygger opphopning av døde hudceller.

Mandelsyre kan ha en gunstig effekt på: Rosacea, seborreisk hud, og hud med keratosis pillars.


Anbefalt antall behandlinger ( på mandelsyrepeelingen som jeg bruker)

For å oppnå en optimal effekt bør man ha en serie med 5-8 behandlinger med ca 2 ukers intervaller.


Selv har jeg en fet hud som er seborreisk, og jeg har en lett grad av rosacea. Så mandelpeel er en super peeling som jeg tar jevnlig for å vedlikeholde min hud.

Etter behandlingen legger jeg på en urtemaske som roer ned huden og har en talgregulerende effekt.

Likes

Comments

​I går så var jeg på kurs hos dyktige Julie Horne

Likes

Comments

Skjønnhetsbransjen er som motebransjen. Det kommer hele tiden nye behandlinger, og teknikker, som gjør at du kan skille deg ut med det lille ekstra. Skal du være trendy på leppefronten akkurat nå, er den heteste leppebehandlingen Restylane keyholelips!

Julie Horne som er kosmetisk sykepleier, og jobber til daglig på Eger skin clinic i Oslo, har utviklet Restylane keyholelips teknikken. Tidligere denne uken var jeg så heldig at jeg fikk være hos Julie, og lære hemmeligheten bak denne nye leppebehandlingen som er svært populær i hovedstaden.


Restylane keyholelips er en definert og sensuell leppe, på en naturlig og subtil måte. Underleppen skal være større en overleppen, og gjerne i kombinasjon med en markert amors bue. Når denne teknikken utføres riktig får man den lille åpningen mellom øvre og nedre leppen. Dette gir en elegant og litt mer classy leppe.Når det kommer til Restylane behandlinger er det svært få som ønsker å se overbehandlet ut. De fleste ønsker å få en bedre utgave av sine egne lepper, med fokus på fukt, og korreksjon av ujevnheter,


Ønsker du deg Restylane keyholelips? Jeg er en av de heldige som har fått lære meg teknikken bak disse sensuelle leppene som er sommerens IT leppe!


Likes

Comments

Mesoterapi

Når jeg leser utenlandske skjønnhetsblogger og artikler, ser jeg at mesoterapi ligger høyt opp på listen for skjønnhetstrender i 2017.

Mesoterapi er en kosmetisk behandling, hvor det blir utført mange små injeksjoner i huden. Man tilfører huden planteekstrakter, vitaminer, og andre essensielle ingredienser som fører til at hudcellene optimaliseres. Etter behandlingen føles og ser huden yngre, friskere og sunnere ut.

Dette er en super behandling for å friske opp grå og gusten vinterhud.

Før behandling anbefales emlakrem ca 45 min før behandling.

Behandlingen avsluttes med en maske, slik at huden ser helt fin ut. Nålen man bruker er svært liten, og tynn. Selv om det er liten nål blir det sjelden mange blåmerker.

For optimalt resultat bør du ha 4-6 behandlinger i ansiktet med 2 ukers mellomrom

Pris 1690,- for 1 behandling.

Resultatet på bildet på videoen er etter 1 behandling

Likes

Comments

Idag så starter jeg et sammarbeid med Vestfoldkirurgene som holder til på Wilhelmsens House rett overfor sykehuset i Tønsberg. Jeg jobber fremdeles på Pure Skin Medical i Hønefoss, men kommer til å være hos Vestfoldkirurgene et par dager hver måned.
Siden jeg tidligere jobbet på det som het Teres Tønsberg, synes jeg det er hyggelig å være tilbake igjen her, og i tillegg få sammarbeide med en så seriøs aktør som Vestfoldkirurgene. Jeg har flere kunder i distriket, og for disse er det en ekstra trygghet at det er en ansvarlig lege i nærheten.

Wilhelmsen House er den gamle sykepleierskolen og elevhjemmet i Tønsberg som ble totalrenovert og åpnet 2015. Her er det hotell, With kafe, frisør, og mange andre helsetilbud.
Vestfoldkirurgene består av leger som er spesialister og svært dyktige i sitt fag. Vestfoldkirugene er spesialister innen gastrokirurgi, generell kirurgi, karkirurgi, urologi, ortopedi, og radiologi. Hvis du vil vite mer om hva slags kirurgiske inngrep som de utører anbefaler jeg deg til å gå inn å sjekke ut hjemmesiden deres.

Hos Vestfoldkirurgene tilbyr jeg behandlinger som medisinsk rynkefjerning, Restylanebehandling som innebærer korrigering av volumtap i ansiktet. Hudforbedrende behandlinger som skinbooster, microneedling, mesoterapi, hudprogram og peelinger.

Jeg er opptatt av at du skal ha en hud som ser sunn og frisk ut, og at hvis du ønsker å gjennomføre en kosmetisk behandling skal du se naturlig ut.

Du kan bestille gratis konsultasjon eller en time hos meg på hjemmesiden til VestfoldkirurgeneLikes

Comments

Jeg leser stadig reportasjer, ofte negativt vinklet i forhold til det å få utført en kosmetisk behandling. Man leser om, og ser personer som har blitt overbehandlet. Dette er sjelden en god reklame for bransjen.

I mine øyne handler ikke disse behandlingene om at du skal bli så mye vakrere, og endre på utseende ditt. Det handler om å ta bort de trekkene som gjør at du ser trøtt og sliten ut. Tegn som kommer etter at man har passert 30 år. Ved siden av skinbooster er teartrough (fjerne søkk under øynene) en av de mest populære behandlingene som jeg utfører. Det er like viktig å ta vare huden sin med gode produkter og solkrem . I dag er det dessverre slik at enten du vil eller ei, blir du vurdert ut i fra hvordan du ser ut, og hvordan du tar vare på seg selv. Det handler om å se sunn og frisk ut, ikke fake og unaturlig ut.

Derfor fokuserer jeg på The Fresh Look. En Restylane behandling som handler om å fylle ut søkk under øynene, gi kinnene et lite løft. Denne lille korrigeringen gjør utrolig mye hvis du føler at du ser trøtt og sliten ut.

.

Likes

Comments