Header


Altså, hva skal jeg si? Ikke at disse to bildene fremstiller byen rettferdig, men herlighet. Jeg elsker København. Stemningen, menneskene, byen.. Jeg blir like overrasket over byen hver gang. Hvordan alt er så liberalt. Menneskene her har slått seg til ro, de stresser ikke rundt - de tar et glass vin på hjørnekafeen i lunsjen fordi de vil kose seg. De går på bar på en mandag for å treffe folk. Altså, denne byen gjør meg avslappet. Skulle ønske jeg kunne klare å nyte livet like mye som disse menneskene gjør.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Min favorittårstid varierer veldig. Hver gang en ny årstid starter er jeg sikker på at ja, dette er min favorittårstid! Men så går det seg til også blir jeg lei, og så får jeg sommerfugler i magen når været forandrer seg igjen og da er igjen sikker på at dette, dette er min favoritt.


Uansett favorittårstid så er i alle fall våren så utrolig vakker. Det å høre fuglene kvitre igjen når du våkner, se fargene på bakken og trærne bli sterkere, veiene bare og været varmere. Ah, det er så deilig! Akkurat nå tror jeg våren er min favorittårstid!


Likes

Comments

Jeg har aldri vært spesielt interessert i kunst. Jeg var den første til å stikke av fra kunstmuseumsbesøkene på skolen. Nå i senere tid har jeg imidlertid oppdaget moderne kunst, og jeg må innrømme at det fasinerer meg veldig. Det er elegant, fritt og minimalistisk. 


Bildene er hentet fra pintrest og weheartit.

Likes

Comments

Fargen svart beskrives ofte som dyster og mørk. Svart er min yndlingsfarge. Men ikke fordi den er dyster og mørk. Den passer rett og slett til alt. Den er min "go to"-farge som gjør alt litt mer elegant, litt mer anonymt eller litt råere. Svart kan gjøre lite til mye og mye til lite. Den sikreste, og ikke langt fra eneste fargen i mitt klesskap.


Likes

Comments

Frokost er sjeldent mitt favorittmåltid. Jeg er god på å kaste i meg to knekkebrød på vei ut døren. Innimellom er det likevel viktig å ta seg litt ekstra tid, og å sørge for å få en litt mer behagelig start på dagen. Frokost er tross alt dagens viktigste måltid sies det..


Likes

Comments

Årets påske var kort oppsummert mye vin, og påskeværet var kort oppsummert mye vind. Siste dag av påskeferien ble likevel en slik dag jeg husker fra da jeg var liten. En slik dag hvor sola er det eneste du ser på himmelen, og gradestokken bikker pluss-siden. Etter en dag som denne kan man vel ikke klage på den vinden som har vært, eller solen som har uteblitt før i uken heller. Så da var vel påskeværet kort oppsummert ganske fint likevel.

Likes

Comments