​Det var ett tag sen jag skrev något ord här, skriver inte här för att någon ska läsa utan bara för att jag vill få ut mina tankar någonstans. Så det var längesen, saker har hänt och mitt liv har vänts. Den 22 oktober hände något som inte fick hända, ja visst det var ett bra tag sen hela Sverige var i chock men detta kommer att finnas kvar för alltid, särskilt för oss som just var i den situationen. Men det flyter självklart framåt, man får börja tänka på bra saker. Även fast man ibland bryter ihop i sitt rum klockan tolv på natten. År 2015 var nog ett utav dem värsta åren, fast om jag ska plocka ut dem postivia grejerna så var det ett bra år men allt det negativa vinner just nu. Det enda jag kan tänka på är dåliga händelser, inte bara det som hände den 22 oktober utan det finns mer. Samtidigt som man har velat dö så har man även dött av skratt, det är bra med sånna människor som får dig att le. Har lärt känna en person som jag nu aldrig kommer att kunna släppa iväg. Har fått massa nya fina vänner, och flera skratt rynkor under ögonen. Men dem har även fallit massa tårar, massa tårar. Så det enda jag önskar för 2016 är att kunna säga att jag älskar mitt liv (och att jag får högre betyg i spanskan). 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har inte skrivit något här på ett tag nu haha, jag har knappt varit så upptagen (eller jo skola) men jag är en tråkig människa så har bara inte skrivit något. Men ska nog börja skriva här igen liksom jaah.. Åt iallafall nyss och nu sitter jag bara i sängen och lyssnar på musik, jävligt sugen på choklad asså.. Har inget kul att berätta just nu så att ja får väl återkomma när jag har gjort något kul för att annars skriver jag inte om något intressant, do you understand? yes you do. MEN NU ÄR DET IALLAFALL HÖST OCH JAG ÄR SÅ GLAD! jo just det, jag har ju skaffat bankkort och id-kort, jag är så gammal nu eller inte men jaja, men bye så länge då.

xoxo- Karro

Likes

Comments

Halloj!

Vaknade klockan 06.30 idag av att Kenny ringde mig, skulle egentligen vakna klockan 05.50 men nääh. Så jag fick sminka mig m.m jävligt snabbt. Sedan kom Kenny och hans pappa (07.05) , Kenny körde oss till Vänersborg och vi hämtade upp Marre.
Sitter på tåget nu mot Götlaborg, med Kenny och Marre. Vi ska till Liseberg, och sen senare ska vi kolla på "Lotta på Liseberg".

JAG ÄR SÅ TAGGAD JUST NU!

Eller jag är så trött men jag är så taggad! Woooohooooo!

Likes

Comments

Åh herre kaktus!

Imorse kände jag att jag ville ta en långpromenad genom stan, så det gjorde jag. Gick runt vid kanalen, stan och sånt. Det blev en 3 timmars promenad, åh herre säger jag bara! När jag gick ut så var det kallt och det blåste så jag tog på mig en luvtröja. Men sen vände det och det blev så varmt! Jag ville inte gå runt i endast en sport bh på överkroppen så jag fick kämpa.. Och jag överlevde, typ. På vägen hem spöregnade det, fy vad skönt det vart! Maten var även klar när man väl var hemma, bra bra. Nu har jag duschat och ätit, jag kollar på tv och kollar tågtider mot Göteborg. Lotta på Liseberg imorgon, Hasse Andersson is my bae!

xoxo~ Karro

Likes

Comments

Godmorgon! 

Igår var en dålig men även en bra dag, det dåliga var att jag fick reda på att min pojkvän har känslor för en annan tjej! Eller mitt ex då, jag blev så arg och så ledsen. Men sånt händer ju, sånt är livet, man får bara acceptera det. Nu är allt hat över, blandade känslor helt enkelt. Jag mår faktiskt helt okej, jag älskade ju honom eller det gör jag ju fortfarande men ibland är man så dum och faller så hårt och fort! Vi är iallafall vänner fortfarande, det är jag jävligt glad över, han är ju en helt underbar kille. Nästan för underbar ibland. Men nu kan jag och min bästis leta efter någon kille tillsammans, jajamensan. Det är sånt vi gör, haha. Om du, den underbara killen läser detta så ska du veta att du får faktiskt köpa nya näsdukar till mig! Tack😊. Jag var även på stan igår med min fina kompis Edona och hennes syster, vi åt thai mat tillsammans, och sedan gick vi runt. Jag och Edona satte oss vid kanalen och fikade, det slutade med
att hon tappade sin muffins på marken. Sedan gick jag hem och åt ännu mer, det blev grillat kött, det är ju gött. Senare så frågade min kompis Kenny om jag ville gå ut och promenera, ofcourse! Vi gick till stan och pratade om allt som har hänt! Han är en trevlig typ! Nu ligger jag fortfarande i sängen och ska nog gå upp snart, jag är så hungrig just nu. 

xoxo~ Karro

Likes

Comments

Hej!

Jag är en tjej, det är ganska självklart faktiskt. Född den 20 juni 2002, så jag är 13! Döpt till namnet Karolina, but you can call me Karro. Bor i Västra Götaland, med min padre och min brorsa. För att min mamma gick bort för 4 år sen, fuck cancer! Jag är en svenne-finne men jag kan inte så mycket finska , jag är så duktig , tack! Går i 8an men jag skulle gå i 7an, men jag är ju så duktig så jag fick hoppa över en klass *slänger med håret*. Älskar att sjunga, dansa, vara med vänner och mycket mer! Jag kommer att  skriva om allt möjligt här! So stay tuned! 

Likes

Comments