Header

Hey alle!

Sikke tiden går så stærkt. Jeg føler næsten lige, at vi har haft sommerferie, men se nu.... Her sidder jeg efter min første skoledag, i en uge med projekt. For efteråret er kommet. Koldere vejr og kortere solrige dage. Det er frem med tykke trøjer og varme jakker. Det er både sørgeligt, at skulle skille sig af med sommeren og de lyse natter, men alligevel et glædeligt hej og velkommen til oktober.

Min hverdag er blevet strammere, med dans, sang og skole, som alle skal -med lidt held- gå op i en højere enhed. Jeg danser nu på et elite konkurrence hold, hvor der som navnet lidt kunne afsløre kræves en del mere, en jeg førhen har været vant til. Men om det er fedt. Jeg bliver virkelig udfordret både på teknik, smidighed og dygtighed. Det er blevet stillet som et 'krav' -ikke et krav, men vi er blevet opfordret meget til det- at vi skal danse på et teknik/stretch/ballet hold. Jeg har oplevet flere gange, hvor hu har presset os så meget, at jeg næsten er gået grædende ud fra timen... Det belønner sig meget senere hen og jeg kan allerede nu se forbedringer ved min teknik og smidighed. Vi skal til mange konkurrencer her til foråret. Nu ser vi hvordan det kommer til at gå. Vi danser bla til Kaufman Cup, Danmarks Danser og Hip Hop Unite/International.

Jeg for også sunget en del, sådan er det altid i efteråret/jul, men jeg nyder det stadig og glæder mig i år som et lille barn til vores julekoncert.

Meget af min tid bruger jeg også med blandt andet mine to bedste veninder Ida og Marie og men min kæreste Magnus... life is good.

Håber i har haft en dejlig ferie og at i har det godt;)

Knus!


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey alle!

Puha, lige nu står jeg i mit køkken med vådt hår og en utrolig træt og øm krop. Fra mandag til torsdag har jeg nemlig været på Dance camp hos min skønne danselærer - Caroline Sander Jepsen. Hun er sindsygt dygtig og har fået lavet hendes egen dansskole, som lier midt i Varde. Den hedder Dance Company Twenty og je synes HELT KLART, at i skal tjekke den ud, på de forskellige sociale medier, mon man kan få lidt øje på mig, på nogen af billederne....

Vi dansede fra 10 til 15 hver dag og prøvede en masse forskellige stilarter, som blandt andet: Hiphop, moderne, ballet og waacking. Mega spændende, at prøve ting man ikke plejer! Så havde jeg heldigvis en off-day igår inden jeg skulle til audition i dag. Jeg har netop været til audition på et lukket elite konkurrence hold, som jeg virkelig håber på, at blive optaget på! Jeg (og alle de andre der også var der) ankom ved Carolines danseskole klokken 12. Så skulle vi lære en dans, mens der sad 4 dommere og bedømte os - det var virkelig nervepirrende! Nogengange kom de med gode råd og kommentarer til vores dans og en masse andre ting, vi kunne gøre lidt bedre.

Vi dansede i 2 timer og jeg tror alligevel aldrig, at jeg har svedt så meget, på den tid. Til sidst blev vi delt ind i små grupper, hvor vi så skulle danse foran dommerne og alle de andre elever..... Jeg har ikke fået besked på, om jeg er blevet optaget endnu, men jeg krydser fingre og håber.

I morgen skal alle os fra Dance camp danse til Dance Company Twenty´s reception, det skal nok blive spændende. Jeg synes virkelig i skal tjekke Danseskolen ud, enten på de sociale medier, hvis i ikke bor i Varde eller omegn, ellers ville det også være fedt hvis i kom ned på danseskolen og prøvede et par timer. Der er gratis prøvetimer i uge 33 og adressen er Vesterport 8H 6800 Varde. Jeg ved, at Caroline har en masse spændende projekter i ærmet:)

Dance Company Twenty Facebook

Dance Company Twenty Instagram

Husk at nyd ferien inden den er slut!

Knus!

Likes

Comments

Hey alle!
Sommer, så kom du endelig. Du har været længe ventet!

Jeg har indtil videre brugt min sommerferie derhjemme, sammen med en masse af mine venner, men nu er jeg så kommet op, i vores eget sommerhus i det nordjyske. Det meste af min mors familie bor her, så jeg kender efterhånden meget til det heroppe. I de år jeg har kunnet huske, har vi brugt 3 uger i sommerhuset. Det ligger 200 meter ned til vandet og har den skønneste strand man kunne drømme om!

Vi har allerede været her i en uge og vi skal fortsat være her i 1,5 uge. Selvom det er dejligt, at være her begynder jeg, at savne mine venner og veninder! Det sjove er, at jeg kunne huske da min store søster havde der sådan. Hun fortalte mig tit om, at hun gerne snart ville hjem, fordi hun savnede hendes venner. Nu forstår jeg hvordan hun havde - og stadig har det. Trods min sagn til dem derhjemme, nyder jeg stadig vores tilværelse heroppe og håber på, at vejret fortsætter med at være godt og at vi får oplevet en masse flere ting!
Jeg håber også, at i har en rigtig god sommerferie og nyder den til det absolutte!
Knus!

Likes

Comments

Hey alle!
I dag har jeg været til frisør, som fik klippet mine spidser pænt af og så er jeg ellers klar til om 10 dage, hvor jeg har konfirmation!
Jeg skal snart øve noget sang og ellers regner jeg med bare, at skulle nyde det fantastiske sommervejr som skinner udenfor. Jeg har for tiden optur over en masse ting og det glæder jeg mig over:))
Håber i får en rigtig god dag!
Knus!

Likes

Comments

Hey alle!
I dag bliver det en super spændende og stresset dag! Vi skal nemlig have danseopvisning. Jeg danser selv på 3 hold og skal i dag være med i hele 6 danse... pyha. Tror jeg bliver presset med tøjskift, da jeg typisk kun har én dans til at gøre det i. Mon ikke jeg alligevel finder ud af det:)))
Jeg har lagt en crazy makeup, som jeg vil vise jer her! (Dog uden rød læbestift, som jeg på senere...) Håber i alle får en pisse lækker dag!
Knus!

Likes

Comments

Heyy alle!
Nu må vi håbe, at foråret snart kommer! Det skifter mellem høje oplyste solskinsdage og grå regnvejrs dage.
Nu må vi bare vente og se, hvornår foråret/sommeren rigtig kommer (det glæder jeg mig vildt til!)
Jeg er igang med at kigge på ting jeg kan ønske mig på min fødselsdag den 14. April, hvor jeg bliver 14, ihhh!!!
Indtil videre er det blevet til:
(Men nu må vi se om der ikke kommer noget mere)

IKEA låger til min reol
Jane kønig skjoldring: HER
Bukser fra asos:HER
Jeg vil også vise mit blå mandags tøj (alle detaljerne er ikke på plads endnu)
Links på tingene jeg kan finde;))
De blå jeans er bare en pladeholder for dem jeg beslutter mig for, er lidt i tvivl om hvilke jeg skal vælge, men noget i den dur ihvertfald ;)
Håber i får det skønt!
Knus!

Adidas Stan Smith: HER

Wood Wood Han Longsleve: HER

Øreringe/Hoops: Erbs Danmark - Købes i Message

Hoodie:HER

Bukser: Wood wood (intet link)

Likes

Comments

Hey alle!
Jeg håber at i alle får en dejlig tirsdag, for nu er det endelig blevet forår! WEHU!
Sry for ikke, at have været så aktiv, men jeg har haft ret travlt med skole, arbejde, kor og hvad der ellers har været.

Her er lidt billeder, som jeg håber giver en masse inspiration! I kan altid følge med på min IG @karen_thuesen

Rød hoodie: Wood Wood

Knus!

Likes

Comments

Heyy alle!
Jeg tænkte, at der nok er mange, som skal konfirmeres/nonfirmeres her til forår/sommer, så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville fortælle lidt om hvordan min dag kommer til at forløbe sig (og selvfølge fortælle om min kjole osv). Jeg skal konfirmeres lørdag den 13. Maj 2017 hvilket jeg selvfølgelig glæder mig vanvittig meget til! Den skal holdes hjemme og vi bliver cirka 50 mennesker og det synes jeg faktisk er ret mange, hvis man lige tænker over det. Det er jo heller ikke noget man oplever hver dag! Vi skal konfirmeres i vores lokale kirke kl 11, så der er god tid, til at få sat håret og få smykkerne på. Bagefter det skal vi hjem til os selv og spise middag/forret (det ved jeg ikke hvad skal være endnu) og mon ikke jeg lige vil holde en lille tale... hehe. Derefter hovedret og desert. MEGA LÆKKERT!! Jeg tror det bliver en fantastisk smuk og dejlig dag i gode venner og familiers sammenhver! På blå mandag skal vi prøve en masse sjove ting i Esbjerg by og mon ikke der også bliver brugt en smule af pengene...;)) Der skal jeg bare hygge med mine venner og veninder! Elsker dem himmelhøjt<3
Min kjole er meget almindelig, med t-shirt ærmer og små sølv sten på maven. Skørtet er blødt, næsten silke agtigt, så smukt! Lige en kjole til mig!
Jeg håber i selv får en vidunderlig dag, hvis i også skal konfirmeres/nonfirmeres eller også kan i glæde jer til det en dag bliver jeres tur!

Knus!

(Min kjole skal syes ind, så derfor har jeg en stor klemme bag på, hehe)

Likes

Comments

Heyy alle!
Her kommer et bette look, som jeg personligt synes er PISSE FEDT!! Jeg håber mest af alt I bliver inspirerede til selv bare at give den gas og gøre som i selv vil!
Jeg har lavet looket i to dele - Den første del er med bukser, som jeg tænkte var mest passende til vinter og efterår (forår). Den anden del med denim nederdel er tiltænkt til sommer (forår)

Jeg har også lagt denne makeup, som først var tiltænkt min konfirmation, men jeg ved stadig ikke, skal nok prøve lidt forskelligt regner jeg med. Jeg kommer ikke til at skrive de produkter jeg har brugt, men hvis I/du synes rigtig godt om det og gerne vil vide hvilke produkter jeg har brugt, så skriv i kommentaren, så laver jeg et indlæg (eller noget i den dur) med det;))

Lige nu ligger jeg helt glam i min seng, uden at jeg skal noget :/ Så må min Fam få fornøjelsen af at se på mig, mens jeg er helt glam og fin, heh;))
Kan I have en fortsat lækker lørdag aften!

Bukser: Monki
Sko: Adidas Stan Smith
T-shirt: Bik Bok
Top: Ilise Jacobsen
Nederdel: Forvever 21
Hoops øreringe: Message
Elastik: ukendt

Knus!

Likes

Comments

Heyy alle!
Jeg startede dagen ud med 2 timers sang øvning med kirkekoret, (som sådan set er mit arbejde, hehe) da vi snart skal holde tv gudstjenester i den kirke jeg synger i. Efter det kom jeg hjem og var fyldt helt op til randen med glæde og rigtig god lørdags stemning. Jeg satte noget musik på og begyndte så, at danse inde i mit lille univers. Mor var så sød at hun havde lavet varmt kakao, som oven i købet smagte dejligt! Jeg satte mig så ned på mit værelse og begyndte så, at sidde der og tænke. Jeg tænkte på det lidt skøre musik jeg hørte ( mine 2 playlister på Spotify "faves" og "80•90•00") mine pisse skønne venner, som betyder alverden for mig og så min konfi, den 13. Maj, som bliver en lækker dag! Jamen der sad jeg så og pludselig var jeg igang med at lægge min makeup, som var tiltænkt til min konfirmation og skrev med nogen dejlige folk på snappen. Og så kom jeg til at tænke på hvor heldig jeg egentlig er. Jeg har en god og rar familie (selvom jeg nogengange har lyst til at springe i luften over dem, Ahaha), der støtter og elsker mine søskende og jeg. Et fantastisk liv, med fede venner. Ja jeg ved ikke lige helt hvor jeg skal hen med det her, ahah. Undskyld sproget, men skid på hvis der er nogen der ikke bryder sig om dig, din stil eller andet! Find nogen du svinger pisse godt med! Du skal bare være dig selv! You go Girl/Boy!!!!! Du er lige, som du skal være!
Knus!

Likes

Comments