I onsdags så skulle jag ut med min kollega med det blev ändrade planer, vi hade tacomys istället. Det var så goooott!!!!
Igår så jobbade vi och sen vi vid 19.00 åkte jag hem, var framme i Kramfors vid 24.00. Nånting som var bra var att jag hann träffa fina Linnea Kvarnberg när jag åkte förbi Härnösand så vi hann snacka lite, det var mysigt.
Idag börjar jag jobba på kramm vid 16.00 sen slutar jag 22.00. Ikväll efter jobbet ska bara ta det lugnt hemma för imorgon ska kliva upp i tid och spendera lite tid med mamma, jag kommer att åka tidigt på söndag igen så jag kommer inte vara med henne när det är morsdag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så vaknade jag vid 11, somnade ganska sent så var super trött idag sen vid 13 hämtade mina kollegor mig på hotellet så drog vi till Vapiano, käkade en sallad som var super mega god!!
Sen så åkte vi till Rindö för vi har ju ett projekt där så vi skulle fortsätta, har fått tagit bilder på olika ställe för det är sååå fint där, skulle verkligen vilja ha en sommar stuga där i framtiden.

Likes

Comments

I fredags så äntligen träffade jag Sofia Eriksson, det blev att vi drog till strike och tog några drinkar, vi träffade några som jag hade inte träffat på hur länge som helst så det var väldigt kul faktiskt.
I lördags så jobbade jag på kramm och igår så blev det att jag tog tåget till Stockholm väldigt tidigt för jag skulle jobba här, trevligt eller..
I

Idag så klev jag upp tidigt och käkade frukost på hotellet sen så tog jag en liten promenad och sen så började jag jobba så mina kollegor plockade mig, vi käkade lunch på Rindö för där håller vi på med ett projekt och nu är vi äntligen påväg hem.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår så kom jag fram till Umeå kl 00.00, fina Ronja hämtade mig, det blev att jag sov hos henne. Jag var så trött så jag somnade direkt typ, idag så klev vi upp runt 10.00 hon fixade god frukost och sen så nu är vi påväg till Sundsvall, hon skulle fixa några saker där så jag hoppar av i Härnösand när hon åker förbi där så jag kan åka till Kramfors.
Börjar jobba kl 15.00 på Kramm så måste fixa mig och byta om så fort jag kommer hem så jag kan jobba, det känns as drygt men det är pengar så jag får tänka så istället.

Likes

Comments

Hello!

Igår så blev det att jag jobbade till 22 ungefär sen efter det så drog vi till Vapiano och käkade, kom fram till hotellet ungefär vid 24.00 så då gick jag och la mig direkt.
Idag så har jag fått träffa två nya kollegor, Anton och Robin, har gått med båda och kollat hur dom säljer som, man lär sig verkligen jätte mycket.
Jag är påväg till Arlanda nu, ska flyga till Umeå sen ska jag träffa mina tjejer en sväng och sen åker jag hem till Kramfors. Det känns härligt att åka hem och träffa mamma och äntligen få äta hennes mat, det har blivit ganska mycket att man äter ute nu för tiden så det känns verkligen as nice att åka hem.

Likes

Comments

Godmorgon!!

Idag så klev jag upp tidigt så att jag skulle hinna gå och äta frukost och läsa några saker inför jobbet.
Alldeles strax ska dra till gymmet så jag hinner träna innan jag börjar jobba, börjar kl 13.00 så måste hinna träna och äta lunch också.

Hoppas att ni alla har en fin dag✨

Likes

Comments

Heeeej alla!!

Nu på sista tiden så har jag inte orkat blogga först och främst för jag har inte tyckt att det finns så mycket att berätta och sen för jag blev less och ville fokusera på andra saker, ibland måste man ta en paus helt enkelt.
På sista tiden så har det varit det gamla vanliga, jobba, umgås med vänner, gymma och inget mer tills igår.

Jag har börjat jobba för bredbands bolaget för Telenor och jobbar som säljare på fält, så nu framöver kommer jag resa en del, oftast kommer jag vara i Stockholm eller i söder av Sverige vilket är super skönt för då kommer jag vara på städer som jag aldrig har varit och det kommer vara varmare än vad det brukar vara hemma.
Sedan så gillar jag jobba inom försäljning så jag är säker att det här jobbet kommer att hjälpa mig att växa inom min karriär som säljare vilket jag tycker är underbart.
På något sätt så känns att jag startar ett nytt kapitel i mitt liv och jag är super taggad över det.

Igår började så flög jag från Umeå till Stockholm för jag skulle starta här min utbildning och det är massa man måste kunna eftersom jag ska sälja fiber bredband och det är något jag hade ingen aning tidigare så det är mycket i mitt huvud just nu men jag vet att snart kommer jag börja vänja mig, varje dag kommer jag lära mig mer och mer och jag är säker att jag kommer klara det här hur bra som helst. Jag är verkligen super glad att mina kollegor är super sköna så vi går bra ihop, det är något som är viktigt nästan för alla att gå bra ihop med kollegorna annars känns det obekväm att jobba med personer som man går inte bra ihop.
Efter utbildningen igår så checkade jag in på Clarion hotell och sen så blev det att vi tog nån drink på hotellet med några av kollegorna, det var super härligt för då kunde jag lära känna dom ännu mer, nästan alla mina kollegor är killar men alla är härliga som sagt så det är bara roligt.

Nu sitter jag med en mina kollegor och tar en kaffebaileys efter vi käkade middag så alldeles strax ska vi gå och lägga oss för vi är as trötta.

Ha det gött, natti!

Likes

Comments