Header

Så fik jeg endelig taget mig sammen til et lille blogindlæg. Den sidste tid er bare fløjet afsted med skriftlige eksaminer, nytårsplaner og sygdom!
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at lave et nytårsfortsæt i år, da jeg altid ender med ikke at holde dem - de plejer også at være de meget almindelige klichéer såsom: jeg vil spise sundt, komme i mit livs form, rejse mere etc.

Men i år skal være anderledes. Det har jeg måtte indse. Som nogle måske ved, så lider jeg af en eller anden form for angst i forbindelse med eksaminer eller i det hele taget bare når jeg skal præstere. Senest mærkede jeg det til min køreprøve. For det meste oplever jeg kun den slags nerver og ængstelighed når jeg skal til en eller anden form for prøve, men de sidste par år har jeg desværre oplevet, at jeg føler mig mere ængstelig og bekymret - jeg får at vide, at det kommer med alderen, men synes ærlig talt ikke 25 burde være en alder, hvor man hele tiden skal gå og bekymre sig over om himlen mon falder ned! Derfor har jeg lovet mig selv, at jeg vil forsøge at lægge mange mine bekymringer lidt på hylden i 2018, og dette er min plan for, at det lykkes:

Skriv bekymringerne ned og læg en plan

Det lyder måske fjollet, men at skrive sine tanker ned er altså en god måde at organisere dem på. Jeg er så småt begyndt at skrive de ting ned, som bekymrer mig, og så forestille mig at de sker. Hvad er worst case scenario? Derefter laver jeg en plan for, hvad jeg skal gøre, hvis uheldet er ude. I efteråret dumpede jeg eksempelvis en af mine skriftlige eksaminer. Det var slet ikke en big deal og alt jeg skulle var at skrive en reeksamen her i januar. Alligevel gik jeg nærmest helt ned med flaget og følte virkelig mit liv var forbi - så fjollet at tænke tilbage på nu! Jeg skrev mine bekymringer omkring det ned: "hvad hvis jeg også dumper den næste? Er jeg bare for dum til universitetet? Skal jeg droppe ud? Hvad skal jeg så gøre, hvis ikke jeg læser?" Alle de tanker ramte mig med 200 km/t. Jeg skrev dem ned og tænkte derefter over hvad jeg ville gøre hvis jeg faktisk dumpede: tage endnu en reeksamen, og hvad er chancen for, at jeg dumper den samme eksamen hele 3 gange?! Og allerede der kunne jeg så udelukke de andre tanker lidt, selvom jeg stadig havde skrevet ned hvilke job jeg skulle søge, hvis jeg droppede ud.

Tal om det!

Om det så er til en kæreste, en veninde, et kæledyr eller hovedpuden. Sæt nogle ord på de tanker som går gennem hovedet. Det hjælper også med at holde styr på dem. Jeg må have talt ørerne af både min kæreste, bedste veninde og min familie om den skide dumpede eksamen, og de lyttede alle trofast efter og kom med gode råd og vejledning - og vigtigst af alt: kærlighed og omsorg, for lad os være ærlige: når man har nået bunden er det meget rart, at man har nogle omkring sig til at tage sig af én.

Sorter i bekymringerne

Det kan være en god ide at sortere i bekymringerne, når man alligevel skriver dem ned. Jeg plejer at sætte en lille stjerne ved de ting, som jeg føler jeg faktisk kan gøre noget ved eller kontrollere. De bekymringer som der ikke er stjerner ved er selvsagt de bekymringer, som jeg skal forsøge at kaste ud af hovedet. Jeg kan alligevel ikke gøre noget ved dem.

Fejr dine sejre

Jeg er faktisk rigtig dårlig til at rose mig selv, når jeg gør noget godt. Jeg er desværre en af dem som er afhængig af andres ros til mig - min egen ros er jeg fløjtende ligeglad med. Det skal stoppe nu! Hvis jeg får en god karakter i et fag, klarer mig skidegodt økonomisk eller overkommer noget jeg ellers frygter, så skal jeg fejre det med mig selv som den første. Jeg skal ikke partout have at vide af folk omkring mig, at det er skidegodt gået - Det skal jeg være den første til at sige til mig selv. Bevares, det er da altid rart at få at vide, at man gør det godt, men det vigtigste i 2018 skal være min egen ros. Og jeg har planer om at rose mig selv på de bedst tænkelige måder, jeg kender til: små "fra mig til mig"-gaver, hygge-/filmaftener, kage og slik. Jep, det er de Karen-ting som gør mig allergladest, så det vil jeg dyrke noget mere, når der er anledning til det.

Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år og har en masse skønne planer for det nye år.

Welcome 2018!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Glitter, glitter og atter glitter! Tror ikke jeg kommer udenom at skulle iføre mig lidt glitterstads til nytår, for se nu hvor fint det er. Jeg tror måske jeg ender med den sølv glitterkjole eller nederdelen med en sort top til. Eller måske den fine blondekjole - så mangler jeg bare sko og taske, haha...
I år skal min kæreste og jeg tilbringe nytåret i Malmø. Vi skal bo på Clarion Hotel og spise med nogle gode venner, som også tilbringer nytåret i det svenske - faktisk skal vi bo på samme hotel, så det skal nok blive rigtig hyggeligt. Jeg glæder mig i hvert fald! Det er ikke første gang min kæreste og jeg rejser ud fra landets grænser for at fejre nytår. Forrige år tog vi nogle romantiske dage i Stockholm, hvor vi også fik tid til at se byen lidt. Jeg synes det er en dejlig afveksling at fejre nytår på den måde end de typiske fester eller middage man er til denne aften. Bevares, jeg elsker da store fester og at kunne danse til den lyse morgen i byen med nogle søde venner, men i år kan jeg mærke det er det helt rigtige valg vi har truffet med at tage nogle dage for os selv og se lidt af Malmø - jeg tror faktisk aldrig jeg har været der før...

Likes

Comments

Puha.... Hvor blev december lige af?! De sidste 23 dage er bare gået Alt for hurtigt - jeg har brugt det meste af min tid på eksaminer og projektskrivning (som stadig ikke er færdig), så ingen juleferie til mig i år, hvilket er virkelig øv og slet ikke var planen. Men sådan er det nu en gang imellem. Det er også derfor jeg har været så stille her på min blog og også på Instagram - overskuddet og humøret har simpelthen ikke været til det.

Imorgen smutter min kæreste og jeg til Falster, hvor jeg skal holde jul med hans familie - det glæder jeg mig meget til! Igår holdt vi selv en mini-juleaften her i lejligheden sammen med mine søskende, min svoger og min gamle far. Det var så hyggeligt, og min bedste veninde kom også et smut forbi. Aftenen forløb helt perfekt, vi fik i fællesskab lavet noget god mad, set film og spillet spil - og så fik vi også uddelt nogle skønne gaver.
Jeg håber I alle får en dejlig juleaften imorgen, og hvis jeg ikke får blogget mere i år: et rigtig godt nytår. Hov, måske jeg skulle fortælle lidt om vores nytårsplaner? Vi skal nemlig udenlands i år. Så bliver det måske ikke det sidste I hører fra mig i år alligevel...

Likes

Comments

1. Ganni / 2. Vila / 3. Jane Kønig / 4. Olaplex / 5. Hugo Boss / 6. Markberg /
7. Daniel Wellington / 8. Daniel Silfen /9. Stine A / 10. By Lassen

Så nåede vi endelig december og første søndag i advent! Det betyder julen (og min fødselsdag) nærmer sig. Derfor har jeg samlet lidt til hver søndag i advent, som man måske kan sætte på ønskelisten i år. Jeg har lavet en alenlang ønskeliste i år (som i, helt vildt lang). Jeg bruger Ønskeskyen til at lave ønskelister - det er så smart, at dem man sender sin ønskeliste til, kan reservere gaverne og på den måde koordinere, samtidig med, at de kan følge specifikke links til de forskellige ønsker.
I år ønsker jeg mig faktisk rigtig mange ting. Jeg synes ellers ikke jeg plejer at have det sådan, men i år har jeg åbenbart helt vildt mange ønsker! Specielt sølv smykker, tøj og accessories er der meget af på min liste til julemanden, men også lidt ting til lejligheden. Kubus 4 har jeg sat på min ønskeliste de sidste 3 år - 3. gang er lykkens gang, måske.

Likes

Comments

Ace & Tate - 998,-

Quay - 415,-

Han Kjøbenhavn - 1.000,-

Michael Kors - 1.080,-

Ganni - 1.299,-

Jeg er begyndt at kigge lidt efter nogle nye solbriller - gerne nogle større end dem jeg har i forvejen - som jeg kan bruge her henover vinteren (og selvfølgelig også til sommer). Et par lækre og anderledes solbriller er en virkelig god måde at skille sig lidt ud på, synes jeg, så et par store briller i et "cat eye look" er lidt det jeg går efter pt. Katie modellen fra Ace & Tate har jeg faktisk sat på min ønskeseddel i år, men kan ikke helt finde ud af om de skal være i sort eller moraine? Og så har jeg bare forelsket mig helt vildt i dem fra Ganni... Men, SU'en rækker ikke lige til det pt, haha... Suk.

Likes

Comments

Kjole: Pieces / Jakke: Vero Moda / Sko: H&M / Solbriller: Ray Ban

Ærligt? Jo, jeg frøs da jeg skulle skyde de her billeder, men eftersom jeg har haft et lidt anspændt forhold til mit kamera, har jeg ikke fået taget nogle gode billeder af denne fine kjole fra Pieces. Så nu skulle det være! Looket kan også sagtens bæres med et halstørklæde og uld-strømpebukser eller sorte jeans indenunder kjolen, hvis man spørger mig.
Kjolen er som sagt fra Pieces, og jeg købte den på tilbud i sommers. Synes det er så fedt, når man kombinerer det lidt rå ruskind med fine blomster.

Idag bliver min skriftlige eksamen i organisationskommunikation offentliggjort, så dagen skal bare bruges på en god gammeldags eksamenshjerne-nedsmeltning. Det bliver så fedt! Virkelig...
(måske jeg finder på en masse overspringshandlinger istedet)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg er virkelig i shoppehumør for tiden (måske fordi jeg skal spare lidt på pengene til julegaver?) og jeg synes simpelthen butikkerne bugner med lækre ting alle vegne her til Black Friday! Synes altid det er sådan; når man ikke skal shoppe, så finder man en masse lækkert, og når man så gerne vil og har penge til det, så kan man aldrig finde noget. Nå, men jeg har samlet lidt gode sager fra vores alle sammens H&M (som har 20 % rabat på alt indtil imorgen!) - er stadig helt vild med den der gule/sennepsfarve, selvom efteråret jo snart er ovre. Åh kære julemand, jeg ønsker mig det hele!

Jeg håber I finder nogle lækre sager til billige penge idag, og ellers bare nyder den kommende weekend.

Likes

Comments

Mohairstrik: H&M / Nederdel: H&M / Solbriller: Ray Ban /Ringe: Pernille Corydon

Uha, nu begynder det altså at blive koldt! Jeg låner min mors bil i øjeblikket, og måtte sidde og vente en evighed på, at den blev varmet en smule op, og jeg kunne se ud af forruden. Det er nu virkelig dejligt hun vil låne mig den og at jeg får muligheden for at øve mig lidt med manuelt gear, så jeg skal absolut ikke klage! Jeg er nemlig stadig en smule usikker og kan godt mærke jeg ikke er helt vild med at køre bil endnu (i hvert fald ikke manuelt gear). Men øvelse giver jo mester.

Jeg har til gengæld fundet DENNE vildt lækre og bløde strik fra H&M, som også er dejlig varm, da den består af et mix af både uld og mohair. Styler man den med håret i den høje hals, så giver det også et lidt lækkert og fedt udtryk, synes jeg. Nu skal jeg bare finde ud af hvordan jeg får mit fine, tynde hår til at fylde lidt mere - oh, the struggle, haha!

Likes

Comments

Hvis du kunne tænke dig at vide hvor de forskellige ting er fra, så tjek min POLYVORE.

Jeg er altså ret så vild med denne årstid. Jeg synes det er så lækkert at man kan hoppe i bløde striktrøjer og eksperimentere lidt med tilbehør og jakker. Som sagt kan jeg godt finde på at lave sådan nogle collager her for at blive inspireret, når jeg skal købe nyt. Det er så nemt for mig at købe de samme ting, bare i en anden farve, eller ting som bare minder utrolig meget om hinanden - så hjælper det mig at have et lille overblik over, hvilke ting jeg synes jeg mangler og godt kunne tænke mig.

Likes

Comments

Bluse: Gina Tricot / Nederdel: H&M / Sko: H&M / Ur: Daniel Wellington / Taske: H&M

Hold nu op, hvor jeg dog elsker denne her farve! Den er bare så glad og sprælsk, og lige hvad man af og til har brug for at tage på i denne kolde og grå tid. Blusen købte jeg i sommers i Gina Tricot, og jeg har desværre ikke kunne finde et link til den. I øjeblikket prøver jeg dog også at finde en lidt varmere striktrøje i samme farve - ikke en så nem opgave jeg har sat mig selv på - så hvis du har set en: HIT ME!

Likes

Comments