I kender det nok. Den dér følelse af, at alt hvad skabet gemmer på - både nye og gamle sager - bare ikke lige er dét du vil have på idag. Der mangler noget og du ved ikke hvad. Du synes ikke rigtig der er noget, som passer helt efter den idé du har i hovedet. Sådan har jeg det i hvert fald meget for tiden, og jeg tror simpelthen det skyldes, at jeg er gået i stå hvad angår min stil. Jeg udvikler mig ikke særlig meget på den front pt og jeg tager mig selv i altid at tage de samme ting på, og kun skifte mellem en lille håndfuld looks.

Jeg har lovet mig selv lidt (specielt efter jeg begyndte at blogge) at blive mere modig hvad angår min stil. Jeg ville så gerne vove mig ud i nogle flere farver og sætte nogle lidt mere "sprælske" ting sammen - skabe lidt blikfang. Som en hjælp til mig selv, har jeg lavet nogle forskellige templates med ting og tendenser jeg godt kan lide. Jeg tror det er en meget god hjælp at have lidt inspiration at følge, næste gang man skal ud og shoppe nye ting. Jeg bruger derudover også flittigt Instagram som stor inspirationskilde, hvor jeg gemmer mange billeder med trends, idéer og tips.

Som det nok kan ses, så kredser mit hoved meget om detaljer og accessories såsom hatte og briller. Farverne er også i centrum. Jeg bliver nok aldrig den type, som bærer mange forskellige farver eller "color blocker", men jeg kan sagtens se mig selv i et outfit med en eller to gennemgående farver. Specielt de lækre efterårsfarver såsom gyldne og blålige toner er virkelig noget jeg kan lide! Jeg drømmer også om at blive bedre til at bruge mit hår til at pifte et outfit mere op. Det bliver jo så kedeligt i længden med løst hår eller hestehale.

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor de forskellige items er fra, så smut forbi min POLYVORE og se mine templates.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Efter en del fravær på det sidste er jeg endelig ved at være på højkant igen efter lang tids sygdom. Det er så dejligt, når overskuddet endelig kommer igen og jeg føler mig faktisk bedre og bedre tilpas for hver dag. I øjeblikket har jeg også en del fokus på, hvad jeg spiser, da det forhåbentligt kan hjælpe kroppen helt på højkant igen. Men måske jeg skriver om det i et andet indlæg, hvis jeg føler det gør en forskel for mig.

Idag har jeg haft en rigtig produktiv dag, og har nusset lidt om lejligheden, hvilket fik mig inspireret helt vildt til at overveje at style vores hjem lidt anderledes. I øjeblikket er indretningen meget sort/hvid/grå og skandinavisk - simpel, lys og ikke for mange farver. Jeg synes stadig vores lejlighed bærer lidt præg af, at vi "kun" har boet her knap et år, så her er lidt tomt nogle steder - min kæreste derimod får lidt nervøse trækninger når jeg overdynger ham med alle min "smarte" ideer, såsom en betonvæg, flere hylder, lamper og en væg fyldt med billeder! Haha, tja... Jeg har mange ideer og jeg er egentlig ikke den største handyman, så hvis der skal beton på en væg eller sættes 27 billeder op, er jeg nødt til at have min kæreste med ombord til at hjælpe mig.
Men i øjeblikket må ændringerne så foregå i det små. Jeg synes nemlig man kan gøre meget ved bare at udskifte puderne i sofaen, billederne på væggen eller implementere nogle mere "larmende" pynteting.

Jeg er selv faldet helt pladask for efterårets mørkegrønne farve sammen med en dyb blå. Specielt hvis jeg kan få lokket min kæreste til at hjælpe med den føromtalte betonvæg! Derudover trænger vi virkelig til et lækkert ryatæppe til stuen. Det giver bare lidt ekstra hyggestemning.

Men! Så var jeg forbi H&M home i fredags, og der var masser af lækre ting i sådan en flot rust/guld/orange farve! Så jeg begyndte straks at samle puder og tæpper sammen i den farve til vores meget grå sofa. Jeg synes det er så fedt med noget farvespil og lidt "larm", hvis man, som os, har et meget lyst og hvidt hjem, som godt kan blive lidt for kedeligt i længden. Men efter lidt tid tænkte jeg alligevel "er det nu også FOR modigt?".

Oh well, jeg er i syv sind og kan ikke helt finde ud af hvilken styling jeg bedst kan lide. Jeg har næsten lige købt nogle nye puder i grønne og blå nuancer, så måske jeg vil arbejde videre med det, og så måske skifte lidt ud i det nye år igen. Forandring fryder jo.

Jeg håber I har haft en ligeså dejlig start på ugen som mig.

Likes

Comments

Som nogle måske ved, var jeg til køreprøve i tirsdags. Det gik heldigvis godt og jeg bestod! Jeg har været enormt nervøs flere dage op til prøven. Så nervøs, at jeg faktisk har haft svært ved at være i mig selv.
I mange år har jeg kæmpet med en form for eksamens/præstationsangst. Jeg bliver simpelthen så nervøs op til prøver og eksaminer og jeg aner ikke hvorfor. For nogle år siden, inden mine eksaminer i 3.g, fik jeg en hypnose session. Det valgte jeg som en slags sidste udvej efter mange forsøg med både eksamensangstkurser og beroligende medicin. Hypnosen virkede i en tid, men de sidste par år har jeg mærket mere til min nervøsitet.
Nervøsiteten tog så helt nye højder til min køreprøve, og det var mildest talt dybt ubehageligt! Jeg skulle op omkring 15.00, og hele dagen hamrede mit hjerte bare konstant og jeg havde det fysisk dårligt. En times tid inden jeg blev hentet lå jeg bare på sofaen og kiggede op i loftet. Mange tanker dukkede op i mit hoved, mest af alt at jeg nok skulle klare det. Det er jo ikke farligt for mig at tage en køreprøve! Jeg døde jo ikke! Men det er som om, at kroppen slet ikke forstår den form for rationalitet, og bare vil være bange uden grund.
Nå, men jeg blev hentet og skulle køre en anden elev tilbage til køreskolen, hvorefter jeg havde tre kvarter til at køre mig varm. Det gik ad helvede til! Jeg kunne slet ikke styre min krop og hvad jeg lavede. Jeg glemte orientering, gearskifte og hvordan man laver en parallelparkering. Sååå... Det hjalp absolut heller ikke på nerverne!
Da det var tid til at tage til politigården var jeg nærmest på randen til en sammenbrud. Jeg kunne mærke min næse svie og vibrerer ligesom inden man skal til at græde, haha! Jeg var bare så forbandet bange. Den motorsagkyndige kommer og giver mig hånden, og siger (som så mange andre) "der er ikke noget at være nervøs for". Oh, you don't say?! Tror du ikke jeg har forsøgt at sige det til mig selv de sidste 10 dage?!
(Et godt råd til andre: lad være med at sige sådan til folk der er vildt nervøse eller angste - få dem istedet til at forklare lidt om hvad de føler, det hjælper at sætte ord på)
Vi sætter os ind, og han spørger blot ind til hornet og bremseforstærkeren. Jeg havde virkelig terpet alt det tekniske igennem, så jeg var lidt skuffet over jeg ikke blev spurgt mere ind til det lidt sværere, så jeg kunne få et lille tiltrængt selvtillidsboost.
Nå, vi kørte ud i trafikken, og hele min krop rystede og skælvede. Den motorsagkyndige sagde ingenting udover hvilken vej jeg skulle køre, og var ærlig talt ubehageligt stille og iskold i tonen. Efter at have kørt 15-20 min. kun, guidede han mig ind i gården igen. Her tænkte jeg "det er slut. Han dumper mig. Vi har kørt alt for lidt og nu vil han have mig tidligt ind og dumpe mig". Jeg parkerede bilen og slipper koblingen i min nervøsitet, så bilen går ud direkte i båsen. Han siger så "ja, sådan kan man vel også standse en bil" og jeg ved bare, at jeg er dumpet BIG TIME.
Det viser sig så, at jeg har kørt næsten fejlfrit. Jeg overså en enkelt højre vigepligt i et villakvarter, men han mener ikke det er nok til at dumpe mig på. Mens han fortæller alt det her, så får jeg nærmest et black out i mit hoved. Jeg forstår ingenting og må spørge ham to gange, om jeg er bestået, før jeg forstår situationen.

Alt i alt: den værste oplevelse jeg har været ude for. Jeg har aldrig i mit liv været så lammet af min nervøsitet, og jeg husker egentlig ikke det hele fra den køretur og hvor jeg kørte. Men nu er det overstået! Jeg kunne ikke være mere lettet! Det kan godt være jeg er en af de personer, som bliver forfærdelig nervøs inden jeg skal præstere, men samtidig er jeg også bare dét mere lettet efter.

Likes

Comments

- Indlæg lavet i samarbejde med Daniel Wellington -

Jeg har i mange år været vild med de meget fine og elegante ure fra Daniel Wellington. I øjeblikket er jeg den lykkelige ejer af tre styks, og har planer om at udvide samlingen.

Nyeste model til samlingen er dette Classic Petite i melrose, som passer perfekt til de finere outfits og pæne kjoler. Uret er så fint og lækkert og har et eller andet eksklusivt over sig, synes jeg.

En rigtig fed ting ved disse ure er den alsidighed, som mærket tilbyder. Med hvert ur følger nemlig et lille værktøj med, som gør det super nemt at udskifte remmen. Derfor har jeg også skaffet mig lidt flere remme, som blot giver endnu flere muligheder.
Lige nu kan du få 15 % rabat ved bestilling på Daniel Wellington - du skal blot bruge min kode "KARENSOMMERGAARD"
Så nu burde der ikke være nogen undskyldning for at forkæle dig selv med et nyt ur her til efteråret, eller blot en ny rem eller et smykke fra Daniel Wellington!

Happy shopping!

Likes

Comments

Endnu en gang har jeg givet mig i kast med at bage med Protein Baker. Sidste gang bagte jeg lækre brownie muffins. Denne gang er det en klassisk chokoladekage med flydende topping jeg har bagt. Jeg faldt over Protein Baker på Instagram og blev selvfølgelig nysgerrig - at kunne spise lækre og sunde kager var jo lidt for godt til at være sandt. Eller hvad?

Det er super nemt at bikse sådan en kage sammen. Man skal blot mose to bananer og tilføje en dl. mælk. Jeg havde dog kun en enkelt moden banan, så jeg udskiftede den anden banan med yderligere en dl. mælk (man kan faktisk udskifte begge bananer med to dl. mælk for at spare kalorier)
Blandingen bikses sammen og hældes i en form (eller muffinforme, hvis man har lyst) og bages i 20-25 min ved 180 grader. Jeg bagte min kage i en brødform i 20 min. for at få en mere klistret kage - det kan jeg bedst lide!

Dernæst mixede jeg en topping blanding (også fra Protein Baker) sammen, og hældte udover kagen. Se lige hvor lækker den ser ud!!!
Nu det vigtigste: smagen. Den er helt vildt god! Bedre end de brownie muffins jeg bagte sidst! Selv min kæreste, som ellers tit rynker på næsen af mine "sære proteinbagning ideer" synes den er lækker. Så nu ved jeg godt hvad vi skal bage til dessert herhjemme fremover, og med kun ca 100 kcal. pr. 100 g. så bliver det altså ikke ret meget bedre.

OBS: Dette indlæg er hverken udarbejdet i samarbejde med, eller sponsoreret af Protein Baker, men er skrevet på eget initiativ og på egne præmisser.

Likes

Comments

Så er en uge allerede gået på Kreta, og det har været så skønt og tiltrængt. Jeg troede egentlig jeg ville få blogget lidt herfra, da wifi har været fint og jeg har slæbt både kamera og computer med. Men jeg har åbenbart haft brug for at koble helt af og bare bruge min iPhone til at snakke med familie og venner og uploade lidt på Instagram. Ellers har den egentlig været på flytilstand hele ugen, og det har virkelig været dejligt at kunne slappe helt af.

Det som kendetegner Kreta (og Grækenland i det hele taget) efter min mening er, at her er så frodigt og på stort set alle gader og stræder vælder der blomster og planter frem fra krogene. Derudover kan man ikke komme udenom de mange cikader, som bor i alle de mange smukke planter.

Hele ugen har vi spist den lækreste mad. Vi havde bestil hotel med halvpension, så morgenmad og frokost blev spist på hotellet (hvilket også var helt fint - pandekager hver morgen YES!) Vi har været rigtig gode til at finde mange små hyggelige steder med masser af planter, hygge eller udsigt udover havet.

Alt i alt har det været en fantastisk ferie, og det er også kun derfor jeg er så ked af at skulle tage afsted. Men jeg ved der kommer mange flere ferier og der er mange flere smukke steder at se. Nu vender vi snuden mod Danmark, arbejde og studiestart - men først har både Mads og jeg lige en lille uges ferie sammen derhjemme.

Likes

Comments

Så er det endelig ved at være tid til, at vi skal afsted til Kreta imorgen!!! Jeg havde meget svært ved at falde i søvn i nat af bare glædelse, så jeg kommer nok heller ikke til at få så meget søvn i nat. Nå, men jeg tænkte det var ved at være lidt tid siden jeg sidst lavede et indlæg om mig selv, så her kommer 5 ting om mig:

1. Jeg er et kæmpe jule-menneske og har altid, så længe jeg kan huske, elsket julen. For mit vedkommende kunne julen sagtens starte i oktober/november, for ligesom sommeren, så går juletiden bare alt for stærkt!

2. Jeg elsker dyr og er oftest at finde sammen med kæledyrene til en fest. Jeg har altid haft dyr, både hund, katte, fugle og kaniner. Lige nu lever jeg dog uden nogle kæledyr, hvilket jeg synes er enormt svært. Der mangler ligesom lidt liv herhjemme.

3. Kunne jeg vælge mellem sol og varme eller skiferie, så ville jeg altid vælge sol og varme! Jeg elsker virkelig at tage på ferie og føler virkelig, at jeg er født i det forkerte land - jeg burde spankulere på en strand i Sydfrankrig eller leve i evig sommervarme i Australien.

4. Jeg elsker at male og nyder af og til at tegne portrætter. Jeg har egentlig altid tegnet meget, og har brugt mange timer på at blive bedre og bedre. Men alt i alt nyder jeg bare at lave kreative ting. På en måde får det mig til at slappe af og det virker nærmest terapeutisk for mig.

5. Jeg er forbandet perfektionistisk. Hvis jeg ikke kan gøre noget til perfektion, så foretrækker jeg slet ikke at gøre det. Det er egentlig en "egenskab" som jeg føler spænder mere ben for mig, end hvad godt er. Nogle gange er det okay ikke at være god til ting og lære hen af vejen.

Likes

Comments

Som jeg for nogle dage siden postede på min Instagram, så fik min kæreste og jeg endelig bestilt en ferie sydpå! Det har virkelig været en udfordring for os i år, da vejret i Danmark har været så dårligt, og afbudsrejserne enten har været for dyre eller for få. Men endelig lykkedes det, og vi har fundet et rigtig lækkert sted, som jeg virkelig gerne har villet tage til længe.

På lørdag tager vi til Kreta! Vi skal bo på et forhåbentligt lækkert hotel på Chania-kysten. Min mor sagde, at jeg faktisk har været på Kreta for omkring 15-16 år siden, men da jeg har været 9-10 år på det tidspunkt, så kan jeg ærlig talt ikke huske det. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at (gen)opleve denne græske ø, med det turkise vand og den smukke natur. Det bliver så dejligt at kunne nyde varmen og de hyggelige gader, og gå ture ved vandet eller på havnen og bare hygge sig. Jeg synes virkelig den danske sommer i år har været en røver, og jeg har godt kunne mærke, at humøret er dalet i takt med, at regnede silede. Forhåbentlig får vi den skønneste uge, hvor vi kan lade op, spise lidt god mad, nyde hinanden og få set en masse smukke ting.

Likes

Comments

Hat: Gina Tricot/Solbriller: Ray Ban/Outfit: H&M/Taske: Nunoo

Senere idag vender min kæreste og jeg snuden mod Marielyst, hvor vi skal tilbringe weekenden i sommerhus med nogle søde venner. Jeg glæder mig helt vildt! Jeg synes ikke rigtig denne her sommer har været en af de bedste - både hvad angår vejret og også mine sommerplaner. Jeg har ærlig talt kedet mig lidt, hvilket udelukkende er min egen skyld. Jeg har ikke været særlig god til at komme ud og nyde min lange sommerferie - men hey! Det er da heller ikke lige stranden, picnics og løbeture i det fri der trækker, når vejret er lort!?
Jeg håber på vejret er med os her i weekenden, så vi forhåbentlig kan få en sidste bid af den danske sommer, som jo faktisk kan være ret så lækker, når bare solen skinner lidt.

Likes

Comments

Idag sad jeg i bussen og havde egentlig bare hovedtelefoner i ørerne og sad lidt i mine egne tanker. Jeg hører kvinden på sædet foran mig græde stille mens hun taler i telefon. Mine tanker begyndte at myldre. Gad vide hvorfor hun er ked af det? Hvad kan der være sket hende? Jeg burde måske have spurgt hende om hun var okay, og om jeg kunne gøre noget - men det gjorde jeg ikke. Istedet så jeg ud af vinduet og lod som ingenting. Jeg begyndte at tænke. Tænke på alle de mennesker omkring mig, og hvordan de selv lever et liv, hvor de er i centrum og hvor alting fortolkes og analyseres ud fra deres standpunkt.

På en eller anden måde er vi alle hovedrollen i vores egen film, og alle omkring os er statister i historien. Nogle gange er det vigtigt at tænke på, at alle mennesker jo sådan set har forskellige liv - forskellige drømme, forskellige sorger, forskellige mål og vidt forskellige syn på den verden vi lever fælles i - og at vi derfor ikke allesammen møder og ser verden på den samme måde.

I en tid hvor frygten for det ukendte, adskillelse og usikkerhed typisk sætter dagsordenen, er det uendelig vigtigt at huske, at ALLE mennesker - uanset hvor vi kommer fra, hvad vi hedder, hvilke mennesker vi kan lide, hvordan vi ser ud og hvad vi bruger vores liv på - har krav på selv at bestemme hvordan vores egen film skal være. Man er altså ikke hovedrollen i andres liv. I andres liv er man selv bare en statist. Man er bare endnu en kunde, som står bag dig i Netto-køen. Man er bare en skolelærer, som skælder ud, fordi du stadig ikke helt forstår andengradsligninger. Man er bare en fyr, som gav dig en drink i byen i håb om, at du ville give dit nummer ud. Man er bare en pige, som sidder bag dig i bussen, mens du græder stille.

Ingen er verdens centrum og vores virkeligheder er ikke ens. Din måde at se og møde verden på er ikke nødvendigvis den eneste "rigtige". Vi er alle mennesker, og vi har alle et liv at leve. Dog skal vi også huske på, at de færreste skuespillere kan bære en hel film alene. Derfor må vi forsøge at møde hinanden med omsorg, empati og forståelse (tja, en smule langhåret er man da blevet efter tre år på RUC)

Det var sådan set bare lidt eftermiddagstanker her fra mig. Jeg håber I alle har haft en skøn dag, og nyder det liv I nu lever.

Likes

Comments