Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er sikker på jeg ikke er alene om dårlige hårdager. Da passer det perfekt å sette håret opp i en flette. Det finnes så mange ulike type fletter. Her er tre av mine favoritter.

Pariserflette: dette er en ren klassiker, også kalt for "french braid". Dette er en flette de fleste kan lage, og er absolutt ikke vanskelig å lære seg. Her er en enkel video som viser hvordan man fletter pariserflette.

Dutch braid: En liten vri er den fine dutch fletten, denne ligner veldig på pariserflette. Denne fletten har blitt mer og mer populær med tiden. Jeg må si at dette er min personlig favoritt!. Her er en video som viser hvordan man lager duch flette. Denne fletten er like fin på langt hår som kort hår.

Fiskebeinsflette, eller fishtail braid som mange kaller det for. Etter min smak vil jeg si dette er en litt mer spesiell flette, som passer både til hverdag og spesielt godt til fest. Det finnes mange ulike varianter av denne også, men jeg har valgt å vise den enkleste varianten. Hvis du har lyst å lære deg å lage en slik flette kan du ta en titt her.

Likes

Comments