Header

Mitt liv den här veckan har inte varit speciellt spännande hittills haha. (Inte för att det är jättespännande speciellt ofta). Nej men har blivit mycket plugg den här veckan. Är mycket med allt från MA, HP-provet och jobb faktiskt. 

Förutom att ha faceplantat på södermalm (därav blåmärken överallt), gått på spinningpass och att en massa barn har plingat på och börjat med bus eller godis så har det inte varit något mer än så.

​Kommer själv ihåg förövrigt när man var liten och jobbig och skulle plinga på hos andra och be om godis. Haha :-) Hämndaktionen i full rulle när man inte fick något godis. Därför undviker jag helst att öppna dörren, för att jag orkar inte med något bus. Ägg och sand hit och dit, nej tack. Haha!

Inte direkt gladast när man skulle på lektion i förmiddags.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter att ha sovit 12-timmar i princip så var jag riktigt pigg imorse. Mötte upp Empan rätt tidigt under dagen så gick vi till mataffären och köpte lite smått och gott som vi var sugna på. Därefter gick vi hem till henne på lite myspys och skitsnack. Vi drack även årets första julmust! Så gott. :-)

Senare under eftermiddagen så mötte jag även upp Wilma på en fika. Även om vi inte var riktigt nöjda med fiket vi valde, så var det mysigt som vanligt att catcha upp om allt.

En extra mysig söndag! Nu ska jag plugga lite.

​Var verkligen mätt på sötsaker. (Vilket är ovanligt för att vara mig haha).

Likes

Comments

Var på min första matematiklektion på åratal och jag satt väl mest som ett frågetecken i början, men kändes ändå helt okej. Hade nästan lite ångest över det med tanke på att jag inte är bäst på siffror. Dock så känns det nu som att det kommer att bli många intensiva veckor, men att jag faktiskt kan fixa det. (Vad gör man inte för sin drömutbildning?)

Efter den långa lektionen så mötte jag upp Emelie aka "gotlänningen". Haha. ;-) Vi var ganska så pizzasugna båda två så vi gick till Primo ciao ciao. (Den vid nytorget)
Vi hade inte setts på ett tag så det var såklart extra trevligt att ses. Efter att man hade matkoma men ändå var nöjd, så bestämde vi oss för att ta något glas på en random bar i närheten. Vi avrundade kvällen i lagom tid.

Mysigt!

Valde en "pizza marinara". Rätt god pizza, men kunde ha varit lite mer crispy. Dock så blev jag rätt överraskad när vi gick in i lilla Primo och det faktiskt var större än vad man trodde att det skulle vara. Även mysigt!

En bättre onsdag med andra ord. <3

Likes

Comments

Har mer eller mindre varit småsjuk fram och tillbaka nu under dem senaste 3 veckorna. Men nu slog förkylningen till på riktigt. Ont i huvudet, snorig, och småfebrig då och då. Så himla tråkigt! Man känner sig hjälplös som vanligt.

Har varit hemma i 2 dagar nu. Så rastlös haha.

Som tur så har jag i alla fall haft sällskap utav min lilla Dino. Skönt att få lite luft i höstvädret!

Likes

Comments

Min fredag började kanske inte sisådär jättebra. Halvkrasslig, hemsk lunch och kände verkligen att jag inte hade en bra dag. Men var ändå skönt att möta upp kexet (Iris) och äta middag på Esa sushibar. (Förövrigt så är deras sushi topptopp och prisvärd. Gå dit säger jag bara!)

Efter att vi hade ätit var väl planen egentligen att jag skulle gå hem och läsa någon bok med ett glas rött till och somna 21.00 haha. Men så blev det inte. Utan det blev snarare en riktig AW-kväll. Barhäng på söder på någon random bar som vi aldrig hade varit på med lite AW-priser. Inte illa. :-)Kom hem ganska sent och är inte alls pigg idag.

8-bitars halstrad lax med chilimajonäs och rostad lök. Så gott!

Likes

Comments

Har haft en både lugn söndag och måndag. Så skönt! Man får mer gjort när det är så nästan hehe.

Idag så har jag pluggat franska, äntligen fått mitt schema till matematikursen och officiellt gått på mitt första zumbapass. Var jättekul! Så kommer fortsätta att gå på det passet under måndagar. 😊 Går bara på pass som jag verkligen tycker om! Så att jag kan känna mig mer motiverad haha.

Även lagat en halvt onyttig "nacho de luxe" med sojafärs. Så gott. Inte så bra att äta alldeles för ofta bara. 😏

Jalapeños är dock ett måste.

Likes

Comments