Header

Kom precis på att jag inte alls har nämnt något om hur mitt 2016 var. Kan säga att det generellt sett var ett ganska bra år, men inget utöver det extra om man säger så.

Det allra bästa är att jag verkligen har finfina minnen från en del många resor just 2016. <3 Är nog året där jag har rest som mest nästan. Blev Bahamas (wow drömresa), Milano, Berlin, Annecy, Geneve, Zürich, München, Budapest, Amsterdam och till slut Madrid.

Det egentligen ända negativa men samtidigt positiva är att jag har fått inse att ibland så finns inte människor där för än så som man har trott att dom ska finnas där. Ibland har man tyvärr inte människor där. Så är det bara. Är en sån där realitycheck som får ta. Åtminstone så får man reda på det och kan gå vidare! :-)


Här kommer i alla fall en liten bildbomb från några utav mina riktigt bra stunder under 2016.

Annecy. Där var jag en månad i somras. Så fin stad. Saknar!

Min första midsommar i Sverige på 5 år haha. (Eftersom att jag alltid har varit bortrest annars).

Budapest med Loréne!

Zürich <3 Hade nog några av mina bästa dagar där med Marlene.

I paradiset Bahamas.

Münchens "Englischer Garten" var något utöver det extra.

Blev smått kär i Milano. Över förväntan.

The reunion i Amsterdam med Montrealgänget.

Så mycket mer bra har egentligen hänt under 2016, men det får bli en annan gång.
Ändå tacksam för det fina året jag hade. <3

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en längre weekendresa i Madrid. Var ganska längesen som jag var i Spanien sist, så det var extra roligt att åka tillbaks dit igen. :-)

Kan säga att det var den roligaste resan på länge. Var där med min resekompis Loréne. Vi gjorde en massa saker. Vi åt bland annat mängder med tapas, drack gott spanskt rödvin, hängde på uteserveringar, shoppade, gick på bio (underbart att hitta filmer på bio med engelskt tal!), turistade (mest för Lorénes skull), gick på casino och så firade vi in nya året där.

Är definitivt det bästa nyåret som jag har haft i mitt liv än så länge! Vet inte om det var just Madrid eller sällskapet men allt var så bra.

Vi började med att äta 3-rätters på en mexikansk restaurang i närheten. Efter det så fick vi i princip springa till fyrverkerierna i närheten utav Puerta del sol, där vi snabbt fick öppna vår cavaflaska. Sen så svängde vi förbi hotellrummet igen för en snabb sista touch inför nattklubben. Vi mötte upp ett gäng kompisar från Schweiz utanför, så var vi redo. (Skönt nog så hade vi tidigare köpt biljetter till nattklubben med "öppen bar" inkluderat i priset. Vilket var skönt).

Vi dansade nog som aldrig förr. ;-)

Året har börjat bra. <3

Likes

Comments

Har haft en riktigt mysig jul med familjen. Har verkligen varit som en jul ska vara. :-) Har ätit som aldrig förr, druckit glögg nästan varje dag och tittat på alldeles för många filmer.

Juldagen blev som en riktig klassisk juldag. Det vill säga utgång haha. Vi var ett ganska stort gäng som påbörjade förfesten tidigt. Riktigt taggade så bestämde vi oss för att dra till Berns. Var jättekul men tyvärr så levererade inte musiken riktigt. Tråkigt. Men annars en rolig kväll!

Igår så fick vi även lite gäster. Vilket alltid är trevligt.

Bild på mig och Empan från juldagen innan utgången. :-)

Likes

Comments

Idag har jag bland annat varit iväg en snabbis för att fixa det sista när det kommer till julklapparna. Mest smådetaljer. Sånt som kanske bara jag antagligen tänker på hehe.

När jag kom hem igen, för ovanlighetens skull så var jag baksugen. Var väldigt sugen på något med saffran. Så kom på att jag skulle göra någon slags saffranskaka. Men det blev saffranskladdkaka med mandelmassa och vaniljgrädde till. Testade ett gluten/laktosfritt recept som blev riktigt bra! (Tips för bra julbak).

Just nu så sitter jag med ett glas rött och tänkte ha lite filmmarathon. Börjar med the holiday. En riktig julklassiker. Så mysig film!

​Önskar alla en god jul så länge! <3 

Likes

Comments

Mindre än en vecka tills det är jul och lite mer än en vecka tills det bär av mot Madrid. (Äntligen!) December är definitivt den månaden som det händer mest saker på. Just därför kan jag inte mer än älska just December! Kan säga att dem flesta dagarna har varit händelserika än så länge.

Även om jag fysiskt/psykiskt är trött och utmattad för tillfället så är jag ändå på världens bästa humör. Det är nog "the christmas spirit" som har tagit över. Haha ;-)

Plugget är över för terminen och jag kan äntligen sträckläsa böcker och sträckkolla klassiska julfilmer.

Granen är även uppe! Tråkigt nog i plast p.g.a. att vissa är allergiska i familjen. Men traditionen som vi håller hårt i är att vi alltid måste ha något nytt speciellt pynt till granen årligen. I år blev det jättesöta cupcakes. Älskar ju cupcakes!

Likes

Comments

Har varit full rulle dem senaste dagarna. Har nämligen jobbat på en Kent "pop up store". Har varit galet mycket människor. Båda dagarna. Mycket mer än väntat, men kul. Vi får se hur det blir idag.

Är sista chansen för dem som vill fynda Kentsouvenirer.

Nu är jag i alla fall redo för dag 3 som är den sista. Som kommer att avslutas med Kentkonsert. En bättre helg!

Likes

Comments