Header

Den här veckan har hunnit gå så himla snabbt. Vet inte om det är för att jag har haft oregelbundna arbetstider eller om det är för att jag just nu kombinerar mycket mer jobb och plugg. Är ganska stressad för tillfället. Har egentligen inte hunnit göra mycket mer annat under veckan. 

Gick i alla fall på yoga med Empan i torsdags och kan säga att det gjorde susen. Ska definitivt bli ett standardpass. Behövs verkligen!

Något som jag däremot har hunnit äta är en semla från Tösses. Favoritsemlorna. Mandelmassan är en dröm!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en ganska bra helg. Efter första dagen på min nya arbetsplats i fredags så drog jag hem till Emelie på myskväll. Blev lite gamla knäppa filmer medans vi åt en riktigt god marängsviss (typ nostalgi). Jag var ganska trött dock så råkade somna efter ett tag haha!

Under lördagen så passade jag på att plugga lite under dagen. Men sen på kvällen igen var det dags att ta på sig lite partykläder och röra sig mot en överraskningsfest. Var väldigt mycket människor hemma hos Johanna och Christoffer kan jag säga. Men överraskningen var riktigt lyckad. Vi dansade tills väldigt sent.

Vaknade hemma hos Iris dagen efter. Efter några timmar lyckades vi röra oss mot snabbmatsheaven för våra bakiscravings.

Tråkigt nog under helgen så har någon lyckats rota i min väska... saker försvann. Blev så arg när jag märkte det under söndagen. Vissa människor har verkligen ingen skam i kroppen.

Man blir ju ledsen och arg samtidigt. Men fick försöka tänka positivt trots allt.

Likes

Comments

Är alltid lika tråkigt att säga hejdå till en vän som flyttar utomlands. Speciellt när man har en sån bra connection och inte har känt varandra så länge.

Vinkade av Wilma igår. Vi tog en långlunch på hermans innan det. (Som har fått helvegansk mat btw). Vi satt och pratade om allt möjligt i timmar. Vi passade även på att smaka några utav deras tesorter med roliga smaker. Blev lite extra hooked på choco/chili smaken.

Dock så kändes det inte som ett riktigt hejdå. Ska definitivt åka och hälsa på i Australien snart. Helst i slutet utav detta år! :-)

​Hermans har ingen dålig utsikt.

Likes

Comments

Igår var egentligen planen att Iris och jag skulle gå till Tösses för våra favoritsemlor. Men det kunde vi bara glömma med tanke på att det var så fullt. (Så irriterande) Så istället några meter bort så gick vi till mitt för tillfället favoritfik Karla café. Eftersom att vi båda var så sötsugna så köpte vi bakelser som vi delade på och drack lite afternoon tea. Deras bakelser är väldigt stora och mäktiga men goda.

Älskar verkligen fik som ser lite gammaldags/vintage ut.

Farligt att ens nya arbetsplats ligger i närheten av alla favoritfiken. Haha, får passa mig.

Likes

Comments

På senaste tiden så har jag verkligen bara gått runt och överanalyserat och tänkt på allt. Känns som att det är stora beslut som måste tas snart som kommer att påverka min framtid jättemycket. Vet inte om det bara är att vänta och känna efter, så kanske man kommer fram till något? Eller bara att tuta och köra på något. Svårt ju. Brukar för det mesta ta något impulsivt.

Annars så har livet inte direkt varit något spännande på senaste tiden. Har levt ett helt vanligt jobb och pluggliv. Har även tränat ca 2 gngr/v. under den senaste månaden. (Ganska bra för att vara lata mig!)

Känner dock ändå att min väldigt vanliga vardag behöver lite mer spänning och spontanitet hehe. Har bokat 2 weekendresor. Den första är Barcelona, och dit åker jag om en månad. Längtar redan! Behöver komma bort lite grann. Får utomlandsabsitens ;-)

Lugn plugg och vilohelg denna helg.

Likes

Comments

Kom precis på att jag inte alls har nämnt något om hur mitt 2016 var. Kan säga att det generellt sett var ett ganska bra år, men inget utöver det extra om man säger så.

Det allra bästa är att jag verkligen har finfina minnen från en del många resor just 2016. <3 Är nog året där jag har rest som mest nästan. Blev Bahamas (wow drömresa), Milano, Berlin, Annecy, Geneve, Zürich, München, Budapest, Amsterdam och till slut Madrid.

Det egentligen ända negativa men samtidigt positiva är att jag har fått inse att ibland så finns inte människor där för än så som man har trott att dom ska finnas där. Ibland har man tyvärr inte människor där. Så är det bara. Är en sån där realitycheck som får ta. Åtminstone så får man reda på det och kan gå vidare! :-)


Här kommer i alla fall en liten bildbomb från några utav mina riktigt bra stunder under 2016.

Annecy. Där var jag en månad i somras. Så fin stad. Saknar!

Min första midsommar i Sverige på 5 år haha. (Eftersom att jag alltid har varit bortrest annars).

Budapest med Loréne!

Zürich <3 Hade nog några av mina bästa dagar där med Marlene.

I paradiset Bahamas.

Münchens "Englischer Garten" var något utöver det extra.

Blev smått kär i Milano. Över förväntan.

The reunion i Amsterdam med Montrealgänget.

Så mycket mer bra har egentligen hänt under 2016, men det får bli en annan gång.
Ändå tacksam för det fina året jag hade. <3

Likes

Comments