Hallo alle sammen, god onsdag! Har masse motivasjon til å blogge om dagen, og tenkte derfor å høre om det er noe konkret dere ønsker å lese eller se? Har noen idéer, men de kommer litt senere, ettersom noen av innleggene krever mye tid. Likevel tar jeg gjerne i mot forslag til hva jeg kan blogge om!

Tidligere i dag kikket jeg gjennom mobilen min, og kom over bilder fra London-tur jeg og Amund hadde i Februar 2016. Har vært der flere ganger tidligere, og jeg elsker virkelig den byen! Synes hele byen bare er så koselig og fin, og føler meg ?hjemme? der. Synes det ser enda koseligere ut i juletider, og har alltid sagt at jeg vil reise dit før jul, det passer bare sjeldent bra. Lengter dit likevel, og disse bildene gjorde bare lengselen enda større:( Om mulig.. Look at this, so pretty!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God tirsdag! For min del er tirsdag den kjedeligste dagen i uka.. Helt uten grunn forsåvidt, den er bare kjip haha. Fikk mange koselige kommentarer på innlegget om bruschettaen, så derfor tenkte jeg å dele oppskrift og fremgangsmåte. Kjempedeilig og raskt å lage! Shoutout til pappa for oppskrift egentlig❤️ Både mamma og pappa er superflinke til å lage mat, og lager alltid spennende og kreative retter. Nam! Mengde må man bare tilpasse ettersom hvor mye man skal ha. 

DETTE TRENGER DU:

- Avokado

- Tomat

- Basilikum

- Hvitløk

- Olivenolje

- Havsalt

- Serranoskinke eller parmaskinke

- Loff, landbrød eller lignende

SLIK GJØR DU:

1. Kutt/hakk/skjær tomat, avokado og basilikum i passe små biter. Bland i en bolle med en liten dose olivenolje.

2. Skjær brød, og rist eller stek i panne. Del et hvitløksfedd i to og gni flaten på brødet.

3. Stek skinke i stekepanne, som bacon. Legg på skivene, og topp med avokado/tomat-bhlandingen. Strø litt havsalt over, så er maten klar til servering!

Likes

Comments

Hallo alle sammen! Håper alle har hatt en fin start på uka. Tenkte bare jeg ville tipse dere om en nettbutikk jeg er veldig glad i, og som passer godt for alle som liker den nordiske stilen. Det ligger i navnet, hehe.. https://nordiskehjem.no/ , her har de mange lekre varer fra et titalls merker. Under har jeg satt sammen en kollasj med noen av mine favoritter, håper dere liker de!

​Alle produktene finnes på nettsiden.


Likes

Comments

​Hva synes dere om slike innlegg? Personlig elsker jeg å sette sammen bilder og kollasjer ut fra humøret, og hva jeg finner inspirasjon i akkurat der og da. Elsker suiten i gull, og vov-vovven som svømmer da seff❤️ 

Likes

Comments

God søndag alle sammen! Håper alle er klar for en ny uke i morgen, en av de siste ukene i November. (Her skrev jeg først Desember lool..) I dag skal jeg jobbe med mitt påbegynte liggesår på rasa mens jeg kommer meg gjennom miiinst 6 episoder av GoT. I tillegg skal jeg nyte en diggers middag med min Amund. Om bare tre søndager flytter vi til en ny leilighet, og starter et nytt eventyr sammen, det gleder vi oss veldig til.

UKAS OPPTUR

Ukas opptur var definitivt å få besøk av Christina! Hun bor for tiden i Trondheim, og har ikke sett henne siden August, så det var stas å se henne igjen❤️

UKAS NEDTUR

Dette er egentlig ikke spesifikt for denne uka, men begynner å bli liiitt lei av å vente på overtakelse av den nye leiligheten, og at mesteparten av tingene våre er pakket ned i esker og poser. Riktignok er det jo kun vår egen feil, men venter sånn på å få flytte, hehe! Gledings

UKAS MAT

Søtpotet-fries fra Jordbærpikene! Skikkelig hang-up på søtpotet-fries, og Jordbærpikene sin var en upgrade fra McDonalds! Eller kyllingpizzaen til Charlies, hehe

UKAS FILM ELLER SERIE

Game Of Thrones. Hehe, jeg har faktisk ikke sett en eneste episode før nå, har vel på det meste sett 20-25?? minutter når jeg var på besøk hos en kompis. Henger med andre ord litt etter, og ettersom jeg har så og si alle strømmetjenester i hele vide verden var det bare et spørsmål om tid før jeg hadde runda de andre:))

UKAS TANKE

Haha, dette er kanskje litt sært men SVARTE SOKKER!!! Dette er seriøst noe av det verste jeg vet om, og jeg synes alle outfiter ser ti ganger bedre ut med hvite sokker. Selv om hvite sokker ser mindre rene ut fortere, føler jeg at svarte sokker er så innmari uhygienisk. Som om de trekker til seg mer tåfis:( Shoutout to my girls Julie og Christina her, slutt å bruke svarte sokker.

DETTE GLEDER JEG MEG TIL

Har mye jeg ser frem til! Ikke såå mye spesifikke ting, mer sånn ''invitere mamma og pappa på middag i den nye leiligheten'', og at vennene våre som bor langt unna kan komme og bli over. Også noen mer konkrete ting som jeg tenkte å dele når det nærmer seg litt mer, hihi.

AKKURAT NÅ

Skal jeg hoppe i dusjen, før vi skal spise mat og se litt Pretty Little Liars sammen.

UKAS INTERIØR

Ukas inspirasjon kan jeg vel egentlig kalle det, og denne uken må det være @ma_house! Utrolig gjennomført stil, og hele huset ser bare så luksuriøst ut. Ikke helt min stil, men synes fortsatt det er veldig fint! I tillegg har hun en veldig ryddig og harmonisk feed, og det synes jeg teller hehe ;)

Litt bilder fra denne uka. Meg som synes Greys Anatomy er innmari trist, og Julie som har kjøpt seg harry juletre blant annet.. Håper alle får en fin kveld!

Likes

Comments

Må bare dele bilde av maten jeg fikk hos mamma og pappa. Dette er vår versjon av bruschetta, som jeg tenkte jeg kunne dele oppskrift og fremgangsmåte til, om det er av interesse! Superdeilig, og veldig lett å lage. Pro tip: hold deg inne minimum et døgn, hvitløk er digg men ånden blir ikke..

Likes

Comments

God helg alle sammen! I helgen skal jeg hjem til mamma og pappa, og Gosse selvfølgelig❤️ Tenkte å få til noen litt morsomme innlegg i helgen, og få tatt noen fine bilder. Håper alle får en fin helg!

Likes

Comments

Hallo alle sammen! Her er den, min aller første videoblogg (siden jeg var 14, hehe). Please vær snille og si hvor søt jeg er osv, jeg er følsom:( Håper dere liker slike innlegg, legg gjerne igjen en kommentar om hvilke innlegg dere ønsker å se, eventuelt se mer av. Har ikke ord for hvor mye jeg ser frem til å flytte, har så mye gøy jeg vil dele. I hvert fall tenker jeg at det blir gøy! I skrivende stund har jeg nettopp fått besøk av en venninne jeg ikke har sett på lenge❤ Superkoselig, og veldig etterlengtet. Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Hallo alle sammen, og god onsdag! Eller lille-lørdag som mange liker å kalle det. For min del har det vært en helt rolig dag, hadde egentlig tenkt til å ha vlogday i dag, men den hadde blitt særs lite spennende. Har gått en tur i fint vær, og vært på IKEA og returnert en vare.. Har også spist deilig sushi da, både fordeler og ulemper med å ha så mye digg mat innen så kort rekkevidde:( Derimot har jeg spilt inn en HM HOME-Haul! Nevnte jo at jeg var så fornøyd med kundeservicen, noe jeg forklarer og viser i videoen. Siden jeg er superkløne når det kommer til tekniske ting som redigering kommer ikke videoen ut før i morgen. MEN - da har dere noe å se frem til, hehe.

Likes

Comments

Hallo alle sammen! Elsker å sette sammen slike moodboard med ting jeg ønsker meg. Resten av året lager jeg disse mest for meg selv, og sparer til jeg har råd til å kjøpe de selv. Nå som julen er rett rundt hjørnet kommer det jo derimot gjerne spørsmål fra familie om hva man ønsker seg. Her er altså noen av mine jule-ønsker. Elsker spesielt sengesettet i silke-aktig gull, liiitt luksus!! Har også tatt med noen litt praktiske ting, voksenpoeng til meg ;) Ikke alle tingene er nødvendigvis den versjonen jeg ønsker meg, f. eks høyttaleren. Jeg ønsker meg EN høyttaler, men har egentlig ingen preferanse. 

Håper dere liker slike innlegg! Link til alle tingene finnes under bildet.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER

Likes

Comments