Beställde hem ett par nya skor nu till hösten. Valde ett par i brunt läder, har tidigare haft liknande så kändes som ett säkert val. Alltid lite risk med det där att beställa hem skor men tror jag lyckades med att få hem rätt storlek. Nöjd!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello! Hoppas allt är bra! Här är det prima. Jobbar och har det bra.

Största delen av sommarn har typ passerat och det känns som man inte riktigt hänger med. Skulle varar redo typ för att börja fira midsommar men tydligen var den för flera veckor sen.. hahah!

Nämen livet rullar på och det känns som det händer ingenting fast samtidigt allt. Kom in till skolan jag sökte till så jag är glad för det. Kommer bli spännande med nya utmaningar i höst! Tror det kan bli bra.

Bildbomar er i brist på annat.

Likes

Comments

Tog min första examen för en vecka sedan. Tänka sig att lilla Karen blivit så stor har man fått höra en och annan gång. Så är det när man är typ yngst i släkten.

Själva dimissionen från skolans sida var både tråkig, rörande och rolig på samma gång. Lite lika som alla dessa år har varit ;)

Är så otroligt nöjd över mina egna prestationer och otroligt tacksam över hur fina människor jag har runt omkring mej. Kanske låter klyschigt men så är det!

Så nöjd att ja spricker!

Likes

Comments

Fick i födelsedagspresent av mina systrar en resa till Tallinn så på torsdagen kl. 05.10 starta vi iväg mot båten. Båten åkte iväg från Helsingfors 7.30 och vi kom hem med den senare båten som var i hamn igen i Helsingfors 21.30. Lyckad dag trots mycket väntan vid båten och trafiken ut från stan men det får man alltid räkna med. Vi hade det i alla fall toppen! Vi gick inne i Tallinn och kollade lite sevärdheter och shoppade något smått.

Likes

Comments

Ohoy bloggy! Ny vecka nya tag.

Igår åkte jag iväg vid nio på morgonen mot mitt ut i ingenstans. Mammas sambo hade nått ärende ditåt men han hade inte tid att åka iväg så jag gjorde det istället. Måste erkänna att jag var små rädd över att jag skulle klara av att köra dit men det gick bra. Efter att jag klarat av att köra i nästan två timmar själv dit jag skulle och sedan skulle starta iväg hem igen så drog jag istället för att köra raka vägen hem till Jumbo. Var där i någon timme och kollade runt lite och shoppade lite grann. Välbehövlig dag när varken självkänslan eller självförtroendet varit på topp den senaste tiden.

Likes

Comments

Tog kameran under armen igår när jag kom hem och gick ut för att fota. Önskar så mycket och ska försöka få foto intresset tillbaka där det en gång var.

Annar har det bara nästan umgåtts med kompisar denna helg vilket varit riktigt kul. Nu blir det en lugn söndag hemma.

Ha en skön söndag hör ni!

PussHäjj!

Likes

Comments

Åh så tråkigt! Det här med blogg verkar inte vara min starka sida. Men vill man så kan man so let´s give it a lot of tries!

Valborg spenderades ganska så lugnt. Hade ett sjukt obehag i kroppen så blev kanske inte riktigt som planerat men helt okej ändå. Annars har veckan rullat på i ganska så normal takt.

Idag rök en del av håret också. Har en tid funderat göra mej av med de torra topparna så beställde tid förra veckan och idag klipptes det toppar och litet till av. Känns ovanligt bra efter frisörbesöket så hoppas jag inte kommer att ångra det.

I morgon är det fredag så får se vad som hittas på då.

Ha det bra häjj!

Likes

Comments

Halloj!

Har idag sådan måndagsfeeling att det inte är riktigt klokt. Tur är det iallafall att det är onsdag och att det snart igen är veckoslut. Inget speciellt har hänt sedan måndags. Hände med F största delen av dagen igår och sedan dess har jag bara röjt undan här hemma och försökt fått saker gjorda.

Hadebrahäjj!

Likes

Comments

Hello Bloggy! allt bra med er? Med mej är det helt okej. Har under dagen fixat undan ärenden i stan och hälsat på syster N och barnen.

Nu väntar jag på att F ska hämta mej och så åker vi till honom så får se vad vi hittar på i morgon.

Köpte lite nytt i sminkväg idag så i brist på annat får ni bilder på det.

Hoppas ni alla har en skön och lugn måndagskväll. Ha det bra!

Likes

Comments

Fick igår hem min mössa som jag beställde här i veckan. Börjar verkligen börja kännas mer och mer verkligt att jag/ vi kommer ta examen om ungefär en månad. Just nu är det bara att hitta klänning, ett par till skor jag kan ha efter att mina fötter dött av klackskorna och sedan en sminkning samt frisyr jag gillar.

Likes

Comments