Har spenderat de senaste dagarna i Stockholm. Skönt med en liten resa mitt i allt. Vi drog iväg och firade F:s födelsedag på torsdagen. R körde oss till flyget och sedan tog vi oss vidare därifrån. Känns alltid så bra när man klarar av att resa på egenhand! På fredagen träffade vi F:s faster och gick omkring i Stockholm. Igår (lörda), checkade vi ut kring kl. 12 och shoppade sedan det sista. Eller shoppade.. Köpte en bok till mig själv under hela resan men F hittade en del. Efter att vi gått på stan i några timmar tog vi expressen till Arlanda och sedan flyget hem.


Med detta och Happy Birthday sången av Stevie Wonder väckte jag F med på torsdagen. Vet dock inte hur uppskattat det var...

Bra resta med bra sällskap!


Imorgon tar vi måndag igen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan var en riktigt fixar vecka. Fixade praktikplats, resa och en massa andra saker som jag bara skjutit på. Skön känsla efter åt i alla fall!

Denna veckan blir lite annorlunda. Kommer på torsdagen dra iväg med F. Kommer bli sjukt skönt att komma bort lite från allting eftersom det hänt en massa och så har vi aldrig res tillsammans tillsammans, så vi tyckte det var på tiden! :) Men först blir det tre vanliga skoldagar och allt som hör där till. Men det blir nog bra. Vi gör det bästa av det!

Annars då. Det har sett ganska så vanligt ut för min del dom senaste dagarna. Har hängt med F, träffat min barndomskompis och familjen. Hade date night med F för att fira hans semester på fredagen. Åt ute, tog några drinkar och hade det allmänt bra.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Likes

Comments

Denna vecka...

VILL JAG: Ta det lugnt, göra det jag vill och njuta.

SKA JAG: Lyssna på föreläsningar och träffa F & J.

ÄR LEDORDET: Halstabletter.

ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att jag har det ganska så bra.

TIPSAR JAG OM: Halstabeletter

HOPPAS JAG: Att alla andra ska få må bra och klara sig.

Likes

Comments

Helloj Bloggy!

En fråga till er. Råkar ni ha idéer till inlägg? Skulle vara kul att veta vad ni är intresserade av. Är öppen för alla slags idéer! :)


Bjuder på bilder från veckan i brist på annat.

Likes

Comments

Söndag, veckan över och jag har blivit sjuk. Eller sjuk och sjuk, stegring och ont i halsen.

Igår hade jag en riktigt bra lördag och det kändes som jag hann med allt och lite till. Började dagen med att åka till mommo & mofa. Vara där i några timmar och åkte sedan hem. Hemma fixade jag det sista på ett skolarbete och skrev sedan igenom en föreläsning vi hade förra veckan. Kvällen spenderades i F:s, syster Å och hennes sambos sällskap. Åt mat, kolla tv och hade det allmänt bra. F och jag gick hem halvtre tiden på natten och somna ganska så genast. Idag har vi bara slöat och kollat på film.

Imorgon gör vi måndag igen!

Häj!

Likes

Comments

Besökte idag Habitare mässan. Har aldrig varit på Habitare förr men kommer definitivt gå igen. Besökte egentligen mässan på grund av ett skolarbete men det gjorde absolut ingenting. Gick omkring i mässcentret i någon timme och körde sedan vidare till Itis för sen lunch. Lyckad dag!

Ovanlig fredag känns det som. Är hemma för omväxlingsskull. Brukar så gott som alltid vara hemma hos F eller någon annan på fredagar men är hemma nu och det är egentligen helt skönt. Missförstå mej rätt, gillar att vara hos F och alla andra men idag är det lite extra skönt. Nu blir det lite choklad, cola och skoluppgifter.

Hoppas ni har en skön och bra kväll! Kram!


Likes

Comments

Foto intresset har lite stannat kvar på samma ställe med typ bara naturbilder. Borde säkert försöka hitta inspiration i att fotografera nånting annat också.

Men nåväl, naturen är ju fin.

Likes

Comments

Måndag idag då! Startade dagen nästan med en ångestkänsla över att jag nästan hade glömt något. Tur nog hade jag inte glömt något eller har inte kommit på vad det skulle ha varit än så knappast var de nått. Skoldagen gick bra. Höll en pretention, hade några föreläsningar och jobbade sedan vidare på påbörjade projekt. Fastän vi har relativt långa skoldagar så kändes det i alla fall som om det gick snabbt.

Likes

Comments

Fick precis ett sådan veckoslut jag behövde. Träffa den egna familjen och F:s familj, fick bada bastu, mysa och bara vara. Skönt! Hade så gärna fortsatt lite till men imorgon är det back to reality igen.

Ska kolla på nån serie eller nånting innan det är dags för att sova. Hoppas på att nästa vecka blir en bra vecka.

Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Började studera i måndags. Känns bra och förvirrande. Skolan känns bra men det är massa nytt att vänja sig vid. Annars har jag inte gjort speciellt mycket annat under veckan.

Ska idag fixa de sista skoluppgifterna för veckan och sedan ta helg.

Likes

Comments