View tracker

Jag är riktigt förbannad. Det har kommit fram att mina småbröder blivit utsatta för någon sorts av våld under julafton, och detta trots att vi 2012 flyttade hemifrån till fosterhem (dom) och jag till behandlingshem, eftersom vi blev utsatta av våld, vi blev misshandlade och fick ingen mat hemma. Vår s.k pappa alkoholiserade dessutom ofta hemma hos oss med vänner.
Jag har hela denna tiden varit skeptisk till att mina syskon fått göra hembesök trots detta. Och jag tänker på något sätt anmäla socialtjänsten i Jönköping för att de inte gjort tillräckligt för att garantera MINA SYSKONS SÄKERHET. Min "pappa" manipulerar allt och alla, men nu hoppas jag att det blir slut på detta.
Jag är ärligt talat tyvärr inte förvånad eftersom det min pappa gjort mig. Jag är så jävla besviken, ledsen och orolig.

Jag tänker bara säga detta "pappa": Jag hoppas du blir satt i fängelse för allting du gjort mot min mamma, mig och mina syskon. Svin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • uppväxt
  • 590 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej.
Jag ber VERKLIGEN om ursäkt för HEMSK uppdatering!
Jag har haft det rätt mycket med plugg och SSU de senaste dagarna, vilket är kul! Dock tufft med de nationella proven som är jobbigt.
Jag kommer uppdatera imorgon! Jag LOVAR!
Puss och kram 🌺

  • 601 readers

Likes

Comments

View tracker

Ber om ursäkt för den hemska uppdateringen! Ska bli bättre!
Just nu är jag jävligt stressad, ska snart möta Mariam och gå till mitt första SSU möte, det pågår till ungefär 20.00, när jag kommer hem ska jag öva på mitt tal inför nationella imorgon, sedan ska jag se 30 grader i februari!! Förlåt för den stressiga och tråkiga texten men är skit stressad! Puss så länge!

  • 654 readers

Likes

Comments

Byxor - LEE 1199:-
Linnen - H&M 149:- X3
SKOR - NIKE 1300:-

Likes

Comments

Tack!
Jag vill tacka min allra bästa vän Amira. Amira är 13 (!!!!) år och bor i Stockholm, jag lärde känna honom genom hans livestreams på Periscopes som ofta handlade om honom som transperson i samhället.
Jag har lärt mig så otroligt mycket om transpersoners utsatthet i samhället, jag har dessutom lärt mig om den rådande tvåkönsnormen och könsroller.
Jag är evigt tacksam för allt jag fått lära mig, och som tack och för att påverka transpersoners rättigheter åt rätt håll har jag bestämt mig för att på SSUs möten ska jag ta upp detta, ska dessutom starta ett nätverk för att jobba med hbtqia personers rättigheter i Sverige och i världen. Jag ville bara tacka dig Amira för dina otroliga kunskaper inom ämnet! Du är verkligen BÄST BÄST BÄST!

Pussar och kramar.

Likes

Comments

I mitt snart sjuttonåriga liv har jag fått stå ut med hat vart jag än vänder mig för att jag är homosexuell.
Jag är trött på detta, jag är trött på att behöva må psykiskt dåligt för att jag fötts till den jag är, jag är trött på att jag ska bli sedd ner på, jag är helt enkelt trött.
Jag vill inte behöva komma ut, jag vill att det ska ses som en självklarhet att man inte föds som heterosexuell för att jag vill inte spä på heteronormen ännu mer.
Jag har i mitt liv försökt begå självmord åtta gånger, och det dels pga att jag har fötts till den jag är, jag har mått så dåligt över att veta att jag kommer bli hatad av någon, var jag än vänder mig.
Jag precis som du är en människa, jag vill leva i fred, precis som du, jag vill kunna älska vem jag vill precis som du, jag vill bara vara jag.
Jag vill kunna leva mitt liv utan att bli kallad bögjävel, äcklig, skam m.m, jag vill kunna bära smink utan att människor kollar snett på mig, jag vill kunna kyssa min framtida man på stan utan att behöva vara orolig för att bli misshandlad.
Det är inte lätt att vara homosexuell, trots det är jag den mest privilegierade gruppen bland hbtqi+ personer vilket är skrämmande.
Jag står upp för allas rätt att älska vem de vill, tro på vad de vill, gör du?

  • 1028 readers

Likes

Comments

MIN UPPVÄXT

Hej gullisar, tack för ni läser! Jag tänkte skriva ett lite längre inlägg nu och den kommer handla om min trassliga uppväxt. Detta gör jag eftersom det är ett steg på vägen att bearbeta allt jag upplevt.

Jag föddes den åttonde augusti på Ryhovs sjukhus i Jönköping, det var en söndag och det regnade har jag fått återberättat. Min mamma Christina och min pappa Hans fick mig, en liten Pontus på cirka 3050 gram.

Mina tidiga år har jag inte så mycket minne av, men jag vet att socialen fick den första anmälan när jag var tre månader från BVC eftersom jag vägde lika mycket när jag var tre månader som när jag föddes, dvs cirka 3050 gram vilket oroade BVC. (bvc= barnavårdscentralen)

Mina positiva minnen från min uppväxt är otroligt begränsade, en sak som jag dock kommer ihåg som var ett bra minne är när jag, mamma och min storebror Hampus firade en födelsedag och vi började helt plötsligt ha ett tårtkrig. Detta är nog det första positiva minnet jag har, och även ett av de få minnena.

Jag kommer ihåg när jag var sju kanske, så skulle jag, pappa och Hampus gå hem ifrån skolan, jag var otroligt tjurig, jag var helt enkelt trotsig och det tills pappa gav mig en smäll på min nos så att det började forsa blod ur näsan på mig, vi kommer hem och mamma undrar vad fan pappa gjort. Jag kommer ihåg allting så klockrent, som om det hände igår.

Jag har hela min uppväxt fått höra hur värdelös jag är, jag kommer ihåg att min pappa kallade mig tjock och ful ständigt vilket fortfarande gör ont, detta har gett mig otroliga komplex över min kropp.

Men det jag har mest komplex över som fortfarande gör ont är mina sneda tänder som är ett resultat från en utav de tiotals (kanske hundratals) slag och sparkar jag fått ta emot av min far.

Att skriva pappa om honom känns så konstigt eftersom han är inte en pappa, han är en barnmisshandlare.

Jag och min storebror har blivit instängda i ett rum, blivit tvingade att slå ner varandra tills vi tröttnar, det straffet fick vi ofta om vi varit högljudda eller inte lyssnat på pappa. Jag var den minsta så jag var den som fick mest stryk, av både pappa och min storebror, min storebror tog efter min pappas beteende och började puckla på mig också.

Idag lider jag av panikångest attacker, ångest, posttraumatisk stress och depression. Till sommaren kommer jag förhoppningsvis bli friskförklarad från depression och min medicin kommer successivt minskas, äntligen.

Min mamma hade extrema humörsvängningar som jag tagit efter, det är otroligt jobbigt eftersom jag ibland är arg på vissa personer utan att veta varför.

Detta är bara en otroligt liten del av den stora hela bilden, men detta är part 1, så fler inlägg som dessa kommer senare.

Jag vill bara säga innan ja drar att om du ser att någon i din närhet mår dåligt, hjälp personen. Snälla, se personen.

Puss och kram, ta hand om er.

Likes

Comments

​Hej alla underbara.

Tänkte uppdatera och börja blogga igen eftersom det var ett bra tag sedan jag bloggade. 

Jag ska bli bättre på att uppdatera frekvent! (jag lovar!!!!)

det jag främst kommer fokusera på är politik, makeup och mitt liv och det som händer där, jag hoppas verkligen att ni kommer läsa och gilla det ni läser.

Puss så länge! 

Likes

Comments