Har alltså inte bloggat sen i februari..? Vet inte om jag ska börja igen eller om jag bara fick något ryck just nu... Sen jag skrev senast så har det väl skett lite förändringar i livet. Jag har bytt jobb för ett bra tag sen och jobbar numera på H&M vilket jag trivs superbra med! Sen har jag gått och blivit vegetarian (som äter fisk ibland) vilket jag aldrig trodde om mig själv haha. Men så är det och jag trivs väldigt bra med det! Först var det lite oseriöst men med tiden så har jag bestämt mig för att jag inte vill äta kött just nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Har precis klickat hem lite fina grejer från H&M och Nelly. Eller allt är från H&M förutom den svarta klänningen som är från Nelly! H&M hade kampanj på vissa varor nu som blir billigare än min personalrabatt så passar på!

Likes

Comments

En söndagskväll som denna kände jag för att komma tillbaka till bloggen. Bara för det så börjar min dator att krångla haha. Well I'm alive i allafall! Jag jobbar på som butikssäljare och njuter av att inte ha någon skola som stoppar mig. 

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? haha ja en massa saker.. Tog studenten, flyttade ensam till USA, gjorde naglar för första gången i mitt liv haha

Hur har ditt 2015 varit? ​​Ganska tråkigt om jag ska vara ärlig.. Eller mina resor har vart lyckade men resten har vart sådär... Studenten var självklart skitkul

Tror du att år 2016 kommer blir bättre? Svårt att säga faktiskt men ja jag tror det!

Blev du kär i år? nej thank god

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 3:e juni när jag tog studenten!!

Vad är din största framgång 2015? Har inte tänkt så mycket utan bara gjort.. Har växt som människa lite tror jag

Höll du några av dina nyårslöften? Nej dom gick som vanligt åt pipsvängen.

Bästa köpet? Tror nog att det kan ha varit min MK väska

Vad spenderade du mest pengar på? Mat, alkohol, resor och kläder!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alltså nja... Typ studenten haha.. Det var ju årets höjdpunkt.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Allt med The weekend

Vem har du umgåts med mest? Familjen, Vendela, Bella och Regina.

Bästa minnet från 2015? Studenten duhhhh

Vilka länder besökte du? Tyskland, Cypern och USA

Har du haft ett förhållande under 2015? Haha nope

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat.. Alltså hur svårt kan det vara liksom

Vad önskar du att du gjort mindre? Stressa och lägga energi på människor som är sopor

Största musikaliska upptäckten? The weekend

Vad gjorde du på din födelsedag? Haha jag var jättesjuk men åt lunch med Vendela och sen firade jag hemma med familjen!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Något spännande som hade rört om i grytan

Hur skulle du beskriva din stil i år? Casual!! Men även lite mognare haha.. Har kört mycket kappa och stor halsduk på vinterhalvåret och kjol när jag var i USA

De bästa nya människorna du träffade? Mina kollegor från mitt förra jobb var riktigt härliga och även min amerikanska familj <3

Planer för 2016? Skaffa ett bra jobb, ta tag i träningen och min hemska stress.


Likes

Comments

Jag tror att alla älskar sin familj. Men på något sätt så känns det som att jag älskar den mest. Min familj är mina bästa vänner; mamma, pappa, Alva och Linnea. Jag befinner mig på andra sidan jordklotet, och det enda jag tänker på varje kväll innan jag ska sova är hur lycklig jag kommer bli när vi träffas på Arlanda om en månad. 

Det finns bara en sak jag är rädd för här i livet och det är att förlora min familj. Jag är inte rädd för döden, jag är inte rädd för att bli sjuk. För mig är det jobbigare att förlora någon i min familj. Jag tror faktiskt inte att jag skulle klara av en sådan sak. Jag skulle offra mig själv för min familj alla dagar i veckan och jag menar verkligen det jag säger. Rädslan att förlora min familj är störst. Och så har jag alltid varit. När jag var liten var jag rädd för att t.ex. mamma och pappa skulle på semester utan oss. Jag fick panik. Jag blev rädd när min syster fick bulimi, jag blir rädd så fort någon ska flyga någonstans utan mig, jag blir rädd när dom inte svarar i telefonen.

Nu när det är massa oroligheter i världen så vill jag bara hem. Jag vill hem och skydda min familj från allt ont. Jag vill se till att inget ont får tag i dom. Jag vill se till så att min lillasyster inte är ute och ränner på nätterna. Jag vill hem och se så att vinterdäcken är på bilen så att risken för en olycka minimeras. Jag vill hem och skydda min familj. För det är ju dom som jag älskar mest i hela världen.

Likes

Comments

​Idag fick jag hem ett fint rosa paket från skinny fox detox med två olika teér, proteinpulver och lite peppande tips för hur man ska göra sin detox på bästa sätt. Egentligen är jag inte i så stort behov av en detox (även fast mina amerikanska matvanor inte är dom bästa) men jag är nyfiken på om det ens fungerar. Sen så är lite detox aldrig fel! 

Likes

Comments

​I somras beställde jag den gråa klänningen och jag ångrar mig inte en sekund! Den sitter superfint samt så kan man knyta banden hur man vill där bak! Dom är jättelånga så det går att göra lite olika knytningar. Klickade runt på Nelly.com och såg att klänningen var på rea för 149:- så jag beställde hem den svarta och koralla till Sverige. Love it!

Likes

Comments

Idag har vart en väldigt lugn och skön dag! Jag har kört ett pass på gymmet, handlat hem lite mat till familjen och legat ute och solat! Det gäller att uppskatta solen så länge som jag är här... När jag kommer hem till Sverige så ligger snön på marken liksom.

Likes

Comments

Inte alls långt ifrån där jag bor finns en golfklubb med poolområde och restaurang. Det är verkligen superfint och så himla mysigt! Perfekt om man bara vill ligga och koppla av någon annanstans än hemma. Maten är dessutom super! Trump är det enda stället som jag har kunnat få glutenfritt alternativ till min mat dessutom.

Likes

Comments