Efter mycket skvaller så ska Paris Hilton ha härmat Kim Kardashian med det nya omslaget på paper.

Denna bild på Kim Kardashian är en av dom kändaste bilderna på henne och nu ska tydligen Paris härmat henne.

Dom före detta bästa vännerna Kim Kardashian och Paris Hilton är båda kända men innan var Paris lite kändare tills Kim fick sin egna tv-serie KUWTK och Paris blev så avis så nu är dom inte ens vänner i en radio intervju sa till och med Paris "Jag skulle inte vilja ha Kims rumpa ändå den liknar en påse keso"

Men nu har Paris fotats till paper och undrar om det börjar hetta till här nu❓❓❓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Khloe Kardashian, 31 och Kourtney Kardashian, 36 är trött på sin mamma (Kris Jenner) och hennes "mamma vet bäst" klyscha därför hotar Khloe och Kourtney med att hoppa av deras Tv program Keeping up with the Kardashian (KUWTK) Vilket Kris uppges inte vara så glad för eftersom det betyder flera miljoner mindre per år. Enligt käller vill Khloe ta hand om Lamar (Khloes exmake) och Kourtney vill ta hand om exmaken Scott Disick som hon har barnen Mason Penelope och Reign (om det stavas så) med men vi hoppas såklart på att inte detta händer och att det blir fler säsonger av Keeping up with the Kardashians (KUWTK)

Likes

Comments

Kardashian-systern Kendall Jenner har 42.6 miljoner följare på Instagram. Tillsammans med sina syster tillhör hon skaran kändisar med flest följare i hela världen.

Utger sig för att vara Kendalls tvilling

En instagramanvändare som kallar sig "Kirby Jenner" skriver i sin presentation att han är tvillingbror till Kendall och har på olika sätt smugit sig in på Kendalls bilder. Kirby har lyckats få hela 55 000 följare och har snabbt blivit otroligt populär.

Följ Kirby Jenner på instagram för fler bilder och fick in bilderna denna gången ;)

Likes

Comments

Hej! Nyligen snackades det om att Tyga (tror detta är sant iallafall) skämde ut Kylie inför alla på en fest och Kylie skämdes super mycket när dom bråkade hoppas dom inte är ovänner iallafall och att dom är i hop fortfarande kom inte så mycket nu är stressad till en restaurang Hejdå😀❣

Likes

Comments

​Rykterna går om att Kourtney Kardashian, 36 har en flirt med Justin Bieber, 21 och att dom har träffats under flera månader. Enligt sajter har Kourt och Justin träffats sen augusti, september. Men eftersom Justin laddade upp en bild för 4 dagar sedan när han och Hailey Baldwin, 19  kysstes så som vanligt antar jag att det inte är sant men man kan alltid hoppas (Siktar mot att Hailey och Justin är i hop så Sorry)

Likes

Comments