Hej alla fina! Idag har jag shoppat för fullt för min lilla baby. Är i vecka 28 snart så det händer mycket just nu. Vi har köpt kläder för ett helt år nu!
Både jag och Gabriel (pappan) har bestämt oss för att det blir en Klaudia. Funderade mycket på att ha ett namn som börjar på K eftersom alla mina syskons namn gör det (Kara, Krystal, Kim och Kira) så det blev så! ;)
Här får ni en bild på lite av kläderna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I befolkningen i USA har tonårs tjejer börjat med en ny trend som tydligen ska göra en mer berusad än att shotta massa vodka 💁 Hur då? Jo, genom att doppa sina tamponger i vodka innan dom stoppar upp dem!
Ja, man kan ju fråga sig vem som kommer på att göra sånt och om man ska skratta eller gråta.
Jag som är rysk kör ju den gamla vanliga metoden men vi får väl se om denna nya trend sprider sig till lilla Sverige.
Skulle ni någonsin kunna göra detta frågar jag er tjejer?

Haha Gud vad jag har sprit hemma som ni ser ^ 💁

Likes

Comments

Hej alla söta!
Idag så har det varit en helt förjävlig dag faktiskt. Jag har bråkat med en gammal bästavän. Eftersom jag är helt pantad eftersom jag inte tycker det är en bra stil att sluta ungås med mig och börja vara med min lillasyster istället. Inprincip varje dag.
Hursomhelst bryr jag mig inte för jag har andra vänner.
Annars har jag mest legat i sängen och sovit, har varit så slö på sistone att jag inte orkar med någon annan.
Puss och hej 😘


Jag idag
Fuck Fake friends

Likes

Comments

Jag är trött på att bli kallad, och se andra bli kallade, för horor för att dom har haft sex med över 5 personer. Jag kan ju säga att jag inte har haft sex med många fler än 5 personer, men många tror att jag har det för killar här gillar att hitta på lite berättelser. Men det borde inte spela någon roll. Jag är ingen hora för att jag älskar sex. Ska man inte göra det man njuter av? Jag är satanist, tyck vad ni vill om det, jag bryr mig inte ett smack. För jag är så jävla stolt över att vara det, för jag har friheten att göra allt jag njuter av, och de flesta som kallar tjejer för horor, är kåta jävlar själva. Man är inte hora för man lägger upp vågade bilder heller, fan bara goa människor som inte skämmer för sig själva!

Nej nu ska jag nog ha lite mys med Anton. Puss hej!Likes

Comments

Jag har fått lite frågor om min familj. Och tänkte berätta lite kort om den här 😊 Jag har bara en helsyster, som heter Krystal och är 24 år och bor i Ryssland, hon flyttade tillbaka vid 19 års ålder och hälsar på oss ett par gånger per år. Och så har jag en halv lillasyster som är 15 år och heter Kira. Jag och Krystal är ganska korta och blonda, vilket vi har fått av våran pappa (som sitter i fängelset som jag bara besökt på där en gång i mitt liv) medan Kira är lång och mörk. Hela livet har jag och Krystal sett Kiras pappa som våran egna, fast vi har alltid vetat. Nu gick han tyvärr bort och är för evigt saknad. Mamma är mörk hårig och alltid skämtsam, den starkaste mamman jag vet.
Och vi har 7 hundar, som illustrerar i familjen samt hästar.Här är mina syskon och jag. Den mörkhårige är Kira, jag är i svart klänning och Krystal i leopard jackaKira och mamma 👅

Nu vet ni iallafall hur min familj ser ut! :)

Likes

Comments

Hej hej! 😘
Det har inte ens hunnit komma ett fjun snö här i Stockholm, men ändå så saknar jag sommaren och att bada ute. Man blir så uttråkad av att sitta inne för man bara fryser när man går ut. Och jag hatar hur de här julprylarna redan börjat bli uttjatat. Give me summer

Likes

Comments

Har ni nånsin funderat på hur mysigt och säkert det skulle vara med att jobba som strippa för Hells Angels?
Ja, det har ju inte jag kan jag ju påstå, TILLS en man i 35-års åldern från Hells Angels personligen frågade mig.
Jag svarade att jag skulle tänka på det, men det blir nog aldrig av 😝
Hur som, tanken är skrattretande, även fast jag inte är en strippa 💪

Kanske hade jag passat som strippa? HahaLikes

Comments

Idag var det tre veckor sedan något hemskt hände mig. Det har varit så svårt för mig att prata om det och koncentrera mig på mitt liv med en ända tanke i bakhuvudet.
Det var tre veckor sedan min styvpappa gick bort. Han kanske inte är min riktiga pappa, men jag har alltid sett honom som min ända pappa. Min riktiga pappa sitter inne i fängelse för saker jag inte vill nämna upp här i bloggen. Och då har alltid min styvpappa funnits för mig.
Allt gick så fel när han åkte till vårdcentralen för att få medicin. Hon gav honom fel medicin för sitt magsår och därifrån blev allt bara värre. Nu är hon skyldig till min pappas död. Han fick lida på sjukhus i över en månad, och varje dag besökte jag honom.

En 18 åring ska inte behöva gå på sin pappas begravning, så är det bara. Men jag hade inget val. Jag stod vi hans sjukhus säng i en timme och bara grät och kramade om honom, fast han inte levde. Jag saknar dig så pappa.Likes

Comments

Hej alla! 😍 Bestämt mig för att börja blogga nu, vi får väl se hur det går 🔪

Iallafall, idag har varit en helt kass dag, har haft en ständigt kommande huvudvärk och har bara en lektion på måndagar. Känns inte ens värt att åka till skolan för att ha lite engelska. Men är man tvungen så är man.
Glad tjej hej! 👋

Likes

Comments