Irma
V. 40
Mån: ledigt
Tis: Halvhalter
Ons: Långritt (Matilda)
Tors: Halvhalter
Fre: Volter
Lör: Bommar
Sön: Klättring

V. 41
Mån: ledigt
Tis: Volter
Ons: Bommar
Tors: Serpentiner
Fre: Uteritt
Lör: Ställd i hörnen
Sön: Lätt konditionsträning

V. 42
Mån: ledigt
Tis: Konditionsträning
Ons: Serpentiner
Tors: Gå på tygeln
Fre: Konditionsträning
Lör: Bommar
Sön: Klättring

V. 43
Mån: ledigt
Tis: Konditionsträning
Ons: Serpentiner
Tors: Konditionsträning
Fre: Halvhalter
Lör: Volter
Sön: Konditionsträning

Faxe
V. 40
Mån: promenad
Tis: Bommar
Ons: Longera
Tors: Volter
Fre: Hoppning
Lör: Konditionsträning
Sön: Halvhalter

V. 41
Mån: ledigt
Tis: Konditionsträning
Ons: Hoppning
Tors: Uteritt
Fre: Serpentiner
Lör: Konditionsträning
Sön: Ställd i hörnen

V. 42
Mån: ledigt
Tis: Hoppning
Ons: Ledigt
Tors: Gångarter
Fre: Hoppning
Lör: Konditionsträning
Sön: Halvhalter

V. 43
Mån: ledigt
Tis: Studs
Ons: Konditionsträning
Tors: Tempväxlingar
Fre: Klättring
Lör: Gångarter
Sön: hoppning


Monty
V. 40
Mån: Umgås
Tis: Stallskötsel
Ons: Umgås
Tors: Longera
Fre: Longera
Lör: Promenad
Sön: Umgås

V. 41
Mån: Longera
Tis: Vänja sig vid utrustning
Ons: Longera med utrustning
Tors: Promenad
Fre: Hjälperna
Lör: Longera
Sön: Hjälperna

V. 42

Mån: ledigt
Tis: Repetion
Ons: Longera
Tors: Serpentiner
Fre: ledigt
Lör: Promenad
Sön: Serpentiner

V. 43
Mån: ledigt
Tis: Gångarter
Ons: Longera
Tors: Gångarter
Fre: Bommar
Lör: uteritt
Sön: VolterDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer faktan om Irma!
Irma är en islandshäst på 3,5 år. Hon är inriktad på dressyr och vi satsar på VM, SM, NM, EM och OS! Hennes namn kommer från min förebild @kapphestar på instagram. Hon gör så fina käppisar och hon är bara bäst! Då tänkte jag att jag kan döpa en häst efter henne. Men Irma kan bitas och sparkas ibland. Hon gillar inte att bli tränsad, eller rättare sagt: hatar. Hon kastar upp huvudet och försöker att bitas och sådant. Egentligen så skulle hon må bättre utan bett, men jag kan inte ta bort det eftersom att hon inte kan gå i rätt form utan bett. Så om någon har ett gummibett till salu så är jag intresserad. Irma kan skritt, trav, galopp och tölt. Hon kan även passgång men bara i hagen, men jag ska försöka att få henne att göra det med en ryttare på ryggen. Jag vill avsluta inlägget med att säga att hon är en ung och underbar häst!❤️

Likes

Comments

Vill ni att jag ska skaffa youtube?😊

Likes

Comments

Hej! Här kommer videon som jag lovade er. Senare idag så kommer även en till video från när jag red Faxe också.

Likes

Comments

Godnatt då, glöm inte att svara på frågan på förra inlägget! Imorgon så ska jag klara att gå upp eftersom att jag inte gjorde det idag😂

Likes

Comments

Vad tycker ni att jag ska blogga om?
Ska jag blogga mer med videos från när jag rider eller bilder på hästarna? Vill ni se mer utav min vardag eller bara käpphästar? Svara i kommentarerna tack❤️

Likes

Comments

En liten förtitt på videon som kommer imorgon.
Byee😘

Likes

Comments

Ville bara berätta att faktan om Irma och Monty kommer upp någon gång denna veckan eller början av nästa.

Likes

Comments

Klarade inte att gå upp i morses! Sov typ till 07:40 och det är ett under att jag hann bli klar (skolan börjar 08:10). Har även gjort upp ett schema till hästarna, alltså hur jag ska rida de m.m. Jag kommer nog att lägga upp det imorgon eller så och jag börjar även att följa det på måndag.
Idag ska jag klara det! JAG SKA!! Jag ska försöka (igen) att gå upp tidigt för att hinna promenera med Irma innan skolan idag. Men jag
måste soooooova. Eller nej, jag ska klara det. Irma behöver verkligen komma ut på en promenad på morgonen för att hon vaknar nästan alltid full av energi. Så jag tänkte att försöka ta ut henne iallafall (om jag orkar)😂.
Faxe har varit så hängig idag, han har liksom bara stått i sin box och surat. Men han såg samtidigt lite ledsen ut. Han kanske är påväg att bli sjuk? Jag ska kolla med veterinären om han fortfarande är sådan imorgon. Han brukar alltid vara pigg och glad och så men idag var han bara hängig. Vad tror ni att det kan bero på? Svara gärna i kommentarerna.
Jag längtar bara såååååååå mycket tills Monty kommer😍😍😍. Hans färg ska vara ljusblå tror jag och han ska få en egen grimma, täcke, sadel, grimskaft och allt sådandär! Monty kommer att vara vit med grå man och det är ju ursött😍! Han kommer troligtvis någon gång nästa vecka och jag har redan fixat en stor, fin box till honom. Boxen finns till höger om Faxes box.
Kommer numera ha alla inlägg på bloggen tidsinställda så bara så att ni vet.
Byeee❤️

Likes

Comments

Har ridit både Irma och Faxe idag! Irma red jag ut en sväng med och hon skötte sig hyfsat bra för att bara vara unghäst. När jag red Faxe så fick han bara hoppa lite lätt. Eftersom att han ska snart på träningsläger och behöver vila lite ibland. Har filmat när jag red båda men filmerna kan ni se på min Instagram (@kapphestarnaa) eller på Fredag här på bloggen. Idag så fick jag även ett meddelande från hon som jag har beställt Monty ifrån, hon skrev att han inte blir klar förrän på Fredag istället för imorgon som det var planerat. Men då så kommer jag alltså inte kunna rida honom förrän nästa vecka typ😩. Imorgon så SKA JAG FÖRSÖKA att gå upp tidigt för att hinna promenera en stund med Irma innan skolan. Skolan börjar 08:10 och jag måste ha hunnit äta frukost, borsta tänderna, borsta håret, klä på mig, sova och gå upp (och promenera med Irma också). Jag kommer inte hinna😂. Alltså då måste jag typ gå upp vid 05:30 om jag ska hinna och det vet jag inte om mina föräldrar tycker är en bra idé😂. Men ska försöka hinna iallafall och jag MÅSTE gör det, men jag orkar bara inte. Men jag MÅSTE😂. Imorgon så är det bara en dag kvar till engelska-provet och jag kommer dö. Jag har inte ens fått läxan eftersom att min IPad (som vi får läxorna på) har krånglat.
Ska sova nu då😴💤
Godnatt!❤️

Likes

Comments