Idag är det inte mindre än 3 år sen min älskling friade till mig och jag sa så klart ja. Bröllopet kommer att bli unikt och går inta av stapeln förrän juni nästa år när vi åker upp för att spela Airsoft på berget. Sveriges största spel med plastkulor och sjukt läckra fake vapen. Men tro inte att dom ser fake ut för dom är grymt realistiskt byggda och det bästa är att man kan uppgradera dom. Love it!
I alla fall, planerar lite smått och är så taggar inför klänningen, tro mig,  de lär inte vara en traditionell klänning utan ska gå i militärens tema. Allt kommer att vara i militärens tema och det bästa är, det har aldrig varit ett bröllop där förut så detta blir pretty unikt.

Som ni ser så blev täcket till Yasmine grymt mycket rödare än det andra täcket men lika glad är hon för det. Fick en liten mindre läcker bild på henne som att alla andra blev katastrof. Hon ville ju inte vara stilla och denna mobilens kamera är något sämre än s8. Men gillar den ändå. Synd bara att systemkamerans batteri inte vill ladda mer. När hon sätter den sidan till så blir Yasmine riktigt vacker och systemkameran kan verkligen fånga de. Missförstå mig inte, Yasmine är i mina ögon den finaste av alla hästar i världen men hon kan verkligen visa andra de också... När hon känner för det. Längtar tills vi tävlar, och jag tror jag kommer att sattsa på mest hopp men även lite dressyr. Aja, det kommer, nu inridning!

Xoxo

Likes

Comments

Från att ha börjat undrer stress så där kl 06 en måndag, hatobjektet nr 1liksom, så verkar det som att det kan bli en bra måndag i alla fall. Vi har nämligen varit av med vår ena katt misan sen typ 1,5 månad tillbaka och idag hittade jag henne på tomten. Fy farao vad glad jag blev. Ringde genast älsklingen och han blev minst lika glad (hans katt ju). Det andra som gör dagen lite bättre är att jag har redan spekulanter till en av mina ponnyer. Det är så här att jag har ett stuteri på shetlands ponnyer som jag nu ska avveckla som att intresset är inte så stort från min sida men har en 8 årig flicka som verkade tycka utställning och så va kul så då startade jag ett stuteri i liten skala som att jag i grunden älskar dom där små rackarna. Men intresset för dom stora och ridningen är allt för stor för att hålla en låga i dom små. Så nu ska jag sälja mina fyra shettisar, ett sto, en valack, en hingst och ett hingstföl. Nu har jag sen igår fått spekulanter på min hingst av några stuterier. Han är inte godkänd än men han har definitivt en chans så jag e superglad att det finns andra som vill genomföra provet och ser hans möjligheter. Håller tummarna hårt.

Yasmine (bilderna) har nu kommit igång med inredningen. Hon är dock 4 år men kände att hon behövde det där extra året för att mogna och hitta rätt på sina ben. Här kommer vi ha mycket att skriva om för jag bara älskar den hästen. Så sjukt rolig att jobba med trotts att hon är ganska barnslig och kan vara sjukt stoig av sig. Hon är helt klart min ögonsten. Jag har äntligen köpt till mig två nya täcken till henne. De röda ni ser är den gamla och fy vad ful den är på henne, ja enligt mig och min åsikt så är inte täcket så snyggt heller... Och inte ett utetäcke dessutom. Aja, de svarta ni ser i det inte så mörka stallet som man kan tro, är nytt och ett innetäcke. Sjukt fint på henne. Sen köpte jag lite av misstag för jag glömde byta färg men jag köpte ett rött ute täcke. Tar ett foto senare som att jag ända ska ta foto på stället. Tihi jag har ännu en sak att berätta. Vi letar ny större häst till dottern. Så tanken är att vi ska ha två större hästar, en till mig och en till dottern som kanske ska dela sin häst med en med ryttare som inte har lika stora ambitioner som dottern. Kan bli sjukt kul och så har vi dottern att följa med. Här alltså.

Just nu ska vi titta på en häst uppe i Karlskoga och är så sjukt taggad. Det är ett arabsto på 5 år, sjukt söt och verkar underbar att jobba med. Så en roadtrip väntas snart för att kolla in sötnosen. Vill inte skriva för mycket förän det är typ packat och klart. Men ännu en gång håller vi tummarna.

Xoxo

Likes

Comments