Hej på er. Hoppas er fredag har varit bra hittills. Min var bra fram tills min Livmoder började prata... Jag har verkligen problem med min mensvärk... det börjar några dagar innan mensen kommer igång.. och sen har jag jätte ont de tre första dagarna sen lugnar det ner sig... Jag har varit hos min barnmorska men har nu fått en remiss in till en läkare som ska göra ett ultra ljud och se hur allting ser ut. Jag har varit ledig hela veckan men imorgon fick jag hoppa in och jobba akut 7-10 på en av avdelningarna för demens. Men jag älskar mitt arbete så det är helt okej:)

Om ni är mer intresserade utav att följa mitt liv så finns jag på youtube och där heter jag Mollan Bergsten. Hittills finns det en story time om min studentresa och det kommer komma fler videos inom kort.

kommentera gärna här på bloggen vad ni vill se för inlägg här och även om det är något speciellt ni vill se på min youtube-kanal. Jag har lite funderingar på att göra en video om just mensvärk och mina tips och knep och ta upp p-piller. Jag tror att många ändå kan känna igen sig i det.


ha en fortsatt bra dag. Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er. Då jag just nu inte har så mycket på mitt jobb så har jag tiden att kunna dela med mig av mitt liv på sociala medier. om ni vill kan ni följa min youtube kanal. där heter jag Mollan Bergsten. Jag kommer att ha en del storytimes då jag varit med om en del under livets gång. Imorgon kommer det komma upp en video om min studentresa förhoppningsvis. För mig är det enklare om ni kommenterar vad ni tycker är bra / dåligt och gärna tips och idéer på vad ni vill se på min youtube kanal och vad ni vill läsa om här.  

hoppas vi ses på youtube också. puss och kram 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgon. Hoppas ni haft en härlig natt för det har inte jag haft. Vaknade 03.00 av en varm svepande fiskdoft vid mitt ansikte. Det va katten som ville ut. Nog om det. Jag lever ju ändå på något sätt för smink. Att smeta på med foundation på huden och bara känna känslan av en makeup som sitter perfekt i slutet är gött för mig som för en kille att knäppa en kall öl. Oj jösses nämnde jag bara killar , tjejer kan ju givetvis också tycka om det. Men jag är säker på att jag inte är den enda som tycker att det smakar deppig besk tonårsfylla.

men för att komma till saken.. på bilden nedan ser ni en liten jävel som är en riktigt bra sak att ha hemma bland sminket. Det gör det där lilla extra.

* Sätter sminket på plats ( sminket rör sig inte under dagen)

* Gör att huden inte ser så torr ut

Det är dom två sakerna jag tycker att produkten gör och den gör det inte bara bra utan väldigt bra. Den får verkligen 5/5 mollysar... fråga mig inte vad jag fick mollysar ifrån men det är alltså min kärlek till den genom mitt namn som ja .... skitsamma den är bra iaf... jävligt bra.

Länk till den hittar ni om ni trycker på bilden. 59 kr och sminket sitter som berget


puss och kram.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Jag har aldrig gillat att träna men jag ska börja cykla till jobbet... Ja pappa leasade en bil för några år sedan som han har idag som jag skulle kunnat haft men sen insåg han att han behövde den mer än mig och idag har han 2 bilar totalt? jaja det är en annan historia. jag var alltså tvungen att köpa en hjälm eftersom att jag ska börja cykla. därför passade jag på att inhandla en hjälm på biltema , inte för att jag tror att min hjärna kan bli mer kaous om jag skulle slå i den men aja jag köpte iallafall en svart hjälm och det är mitt tips idag.. Jag tycker det ser väldigt töntigt ut att ha hjälm men denna var ändå helt okej. Den är lite av en coolare modell enligt mig. Jag tog den i storlek M och den passade perfekt. Den går även justera bak i hjälmen. kostade endast 150 kr på biltema:D Den finns även hos spelexperten , se bilden nedan. Där kostar den 199kr vilket är bra pris för en snygg hjälm tycker jag. tryck på bilden för att komma direkt till hemsidan. Ha det bäst

Likes

Comments

Jag är 19 år. 19 år och 3 dagar för att vara exakt. Mamma brukar säga att jag ska hitta på någonting, typ umgås med vänner, gå ut på krogen och liksom ha roligt. Men livet är inte alltid så jävla roligt tycker inte jag. Idag hämtade min pappa mig, vi skulle åka till biltema... ja hur roligt är det när man är 19 år och kan göra annat tänker ni men det var helt okej faktiskt. Han bjöd på en ostfralla fast jag ville ha köttbullemackan som var dubbelt så stor. Inte nog med det bjöd han på det jag hittade i affären så nån nytta har man av gubben. :) Nu sitter jag i tystnad i min säng och väntar på att mitt jobb ska höra av sig. ha det gott så länge
vid frukosten på biltema.

tittade ut genom fönstret och tänkte

"pappa är lycklig iallafall"

Likes

Comments