Endelig ser det ut til at sommeren har kommet med godvær, gjett om jeg har savnet solfylte dager og blå himmel!!
I skrivende stund sitter jeg ute på terassen, under paviljongen vi omsider har fått opp igjen, og surfer rundt på nett etter inspirasjon på barnerom.

Nå har jeg ventet lenge nok på å få flyttet mellomstemann ned på eget rom i kjelleren, sammen med storebror, så når muligheten til oppussing og innredning byr seg, er jeg ikke sen med å hive meg rundt og sette i gang med planlegging.
Jeg vet altså sånn noenlunde hvordan jeg vil ha det der nede, samt at Marcus selvsagt skal få lov til å bestemme fargevalg og den typ, men litt inspirasjonsbilder skader ikke.
Ikke minst skal jo rommet til Matheo pusses opp også, når han nå skal få rommet helt for seg selv, så der inne skal jeg hvertfall benytte muligheten til å bestemme det meste selv siden lillemann ikke er stor nok til egne meninger rundt temaet :)

Det har egentlig gått forbausende bra dette halvåret hvor Knoll og Tott har delt rom, men merker nå som sommeren og ferien har gjort sitt inntog, at det er mer klabb og babb når de skal sove på kvelden. Den ene holder den andre våken, og selv om de legger seg til ulike tider, så sovner de sjeldent før leeenge over sovetid, noen av dem.
Skal nok bli godt å få eget rom og komme inn i gode og trygge rutiner, forhåpentligvis før skolestart. Alt avhenger jo litt av sambo, som jo ikke er den raskeste på avtrekkern :p

Rommet til Marcus ble klargjort med støpt gulv og vannbåren varme allerede da Sinnasnekker´n var her, så alt annet må jo gjøres før jeg kan komme å gjøre min del av jobben. Er dessverre ikke så handy at jeg klarer å få opp stendere, isolasjon og alt det der, på egen hånd. Da hadde jo rommet i tilfelle stått ferdig for hvertfall to år siden, haha..
Skal sies at min kjære er utrolig flink og handy når han bare først setter i gang, han er igrunn litt som poteten - kan brukes til det meste <3

I kveld er planen å legge ut jobb på Mitt Anbud, for å få tak i den dyktigste elektrikeren, samtidig som ikke han flår oss omtrent bare ved å se på jobben som skal gjøres. Håper jeg får tak på noen som har anledning til å ta det før skolen begynner igjen, for det er jo ikke stort man får gjort på egen hånd når det kommer til det elektriske, så litt avhengig av å få unna den biten også før den virkelige moroen begynner.
Elsker å pusse opp, fritt spillerom og det å kunne eksperimentere med både farger og interiør. Noe ble faktisk handlet inn allerede i fjor vår, men enda mangler jeg en hel del av møbler og småplukk.

Er veldig svak for Kids Concept, så skal ikke se bort fra at det kommer litt fra serien "Industry" på rommet til Marcus og at det blir litt Stars på rommet til Matheo er ganske så sikkert. Alle som kjenner meg, vet at jeg elsker det meste med stjerner på :p

Nei, jeg får surfe videre før det er tid for litt middag til disse trollungene som herjer rundt - vi skrives senere <3

(Om noen kan fortelle meg hvordan jeg får bilder inn på samme område som selve teksten her, gi meg gjerne en lyd. Per nå legger bilder seg som en egen "rubrikk" langt under innlegget...)Likes

Comments

Skrevet i : Generelt

Vi har vel alle på ett eller annet tidspunkt i livet, opplevd å ha mennesker rundt oss som utgir seg for å være våre venner, men som etter en stund viser seg å være alt annet.
Her har de siste ukene vært ett salig kaos, som faktisk ble forårsaket av mennesker jeg aldri hadde trodd var det de viste seg å faktisk være. Har følt meg både såret, tom og ganske så sjokkert den siste tiden, men når jeg nå ser tilbake på det, er jeg faktisk glad for det som har skjedd.

Jeg har alltid vært ei sprudlende og positiv jente. Alltid sett det beste i menneskene rundt meg og liker å tro at det finnes noe godt i oss alle. Det gjør jo sikkert også det, men jeg skal ærlig innrømme at tvilen har vært tilstedet ved flere anledninger de siste ukene.
Den siste tiden har all energi bare blitt sugd ut av meg, og jeg har vært virkelig langt nede. Største grunnen kan jeg med sikkerhet legge over på to mennesker jeg faktisk trodde var mine/våre venner.. vel, venner oppfører seg ikke illojalt, baksnakker og setter himmel og jord i bevegelse for å ødelegge mellom to mennesker som allerede har hatt det litt tøft.
Jeg trodde at når man nådde en viss alder, så var drama og fjortisoppførsel noe man kunne se tilbake på og le av.. så feil kan man altså ta.

At noen føler at de har rett til å ødelegge andres ferie, ved å spre ondsinnede rykter og slenge ut beskyldninger uten å tenke på konsekvensene, det er forbi min fatteevne.
Hva ønsket de å oppnå ? Hvordan få en så hinsides idiotisk idè ?

Etter å ha ødelagt deler av ferien jeg hadde med trollungene mine, hadde jeg vel egentlig forventet en beklagelse, men det var å jo være litt for optimistisk og godtroende. Disse menneskene som var i ferd med å ødelegge fullstendig for meg og min familie, de var faktisk for feige til å i det hele tatt stille opp og forklare seg ansikt til ansikt. Alt er jo så mye lettere bak en pcskjerm, eller via mobilen og tekstmeldinger. Kan man bli mer feig ?
Alle bevisene jeg ble pepret med at de hadde, ja de dukket selvsagt aldri opp. For meg sier det alt. Det fortalte meg ganske tydelig at dette var ingenting annet enn ondsinnede beskyldninger, skapt for å skape en splid.

En uke har jeg nå hatt uten noe form for drama og dårlige mennesker som lager dårlig stemning i min hverdag, og jeg nyter det til det fulle. Fortsatt har vi en vei å gå her hjemme, men den siste uken har vært så fin og jeg har troen på at ting går den veien det skal nå, det er lenge siden jeg har sittet med en sånn godfølelse som jeg gjør nå.

Det å kutte ut mennesker som bare gir deg negativitet og drar deg ned fordi dem selv har det dårlig, det er noe av det lureste man kan gjøre. Mennesker som bare gir deg hodebry og bruker deg visst det kan komme dem til gode, sånne mennesker er ikke noe å samle på. Sad, but true !!
Det er ikke alltid menneskene du trodde var gode, er det de utgir seg for å være. For sånne mennesker kan man ikke annet enn å håpe at karma kommer å biter dem bak til slutt, ja for det håper jeg faktisk ;)
Selv føler jeg meg faktisk mange kilo lettere etter å ha kvittet meg med to stykk falske mennesker, nå kan jeg fokusere på fremtiden med de menneskene som er ekte og gode. Min egen lille familie og de vennene som vi vet med sikkerhet er tvers gjennom ekte og trofaste <3Likes

Comments

Skrevet i : Generelt

Så har jeg omsider bestemt meg for å starte opp å blogge her hos nouw, etter å ha hørt så masse positivt. Sånn sett var valget enkelt etter å ha blogget på blogg.no i lenger tid, men ikke vært fornøyd.
Velger derfor å starte opp med blanke ark og fargestifter her hos nouw, og håper med det at mine forventninger innfris :)

Jeg har alltid vært kjempe glad i å skrive og når jeg i tillegg da valgte å flytte fra hele min familie på Vestlandet bare kort tid før jeg fylte 19 år, så er det å skrive blogg en kjempe flott løsning slik at også min familie kan holde seg litt oppdatert på hverdagen her hos oss i Fredrikstad.

Som jeg kort er innom i beskrivelsen, så er jeg trebarnsmamma, samboer og bor sammen med mine kjekke gutter i Fredrikstad. Opprinnelig er jeg fra Bergen og det er ikke til å stikke under en stol at jeg håper at vi en dag vender snuten mot riktig side av fjellet igjen, men enn så lenge er min samboer ganske så fastgrodd her i Østfold, så da får man se hva tiden bringer.
I disse dager nærmer jo sommeren seg med stormskritt og vår første ferietur går selvsagt til Vestlandets hovedstad, og både store og små gleder seg masse. Viktig å nyte hvert minutt når vi først er der, så nå er det nedtelling i heimen.

Eldstegutten går til sommerferie i morgen, mens mellomste skal gå ut uka. Minstemann har enda en uke i barnehagen, men jeg regner nok ikke med at han drar dit hver dag uansett, det er ikke like stas å dra dit når storebrødrene er hjemme :p Forståelig nok.

Nå får jeg vel bare hive meg rundt og få unna litt klesvask og rydding, før det er fotballkamp med mellomste, skal helt ut til Hvaler og da er det alltid greit å være ute i god tid. Jeg har jo geografisk sans som en snegle, så vi får se hvor lang tid jeg bruker på å finne frem.

Ha en strålende dag i solen :)

Likes

Comments