Vilken dag 😅
Alla som har småbarn vet ju att det inte alltid blir som man tänkt sig...

Efter frukosten bestämde vi att vi skulle cykla till Åsby, där det var fårets dag idag.
Bara att ta sig ut till cyklarna tog en halv evighet, och någon var arg redan innan vi åkte hemifrån (Helmi, oväntat 🙄) hon tycker att hon är stor nog att stanna hemma själv vilket vi vuxna inte riktigt håller med om.
Vi tog oss iaf till Åsby, där träffade vi på släktingar 💖
Sen kollade vi när får klipptes, och se lite fina fårskinn 😍 efter det cyklade. I vidare till lantbruksmuseet och tittade, där fick barnen spika, såga och göra egna braständare eller vad det nu kallas.

Efter en stund fick Sia ett sånt 3-åring-som-tröttnat-på-allt-och-dessutom-är-hungrig-bryt så vi fick typ fly, inte det lättaste att försöka kränga på en 3åring cykelhjälm osv när hen är i upplösningstillstånd 😰 lägg till x antal människor som stirrar osv och svetten rinner i pannan 😐
Vi kom hem iaf, och sen har det bara varit hemmapyssel.

Imorgon skulle vi verkligen behöva fixa i trädgården men... njaaa... vore najs med regn så man slapp 🤗

Nu blir det en sväng med Hulken sen soffläge.
Vad händer hos er?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår blev det en sväng till Örebro och Ikea där för att möta upp Annika Linus och Simon, Stella ska tillbringa helgen i Tidan så vi åkte halva vägen 💖
Efter lite korv godis och kaffe så blev det soffhäng, så skönt att träffas en stund och få uppdateras lite om deras situation, som många av er vet har deras hus brunnit 😢 nu känns det VERKLIGEN som att deras otur måste vända. 2018 måste bli bästa året någonsin för dem, de är inte värda annat än det.

I entrén hittade Stella en rullstol som hon fick prova, historien bakom det är att Stella hade en enda dröm som liten treåring.. hon ville inte ha godis eller nån speciell leksak eller något, nej nej, hennes högsta önskan var att få sitta i rullstol. Ja, vi önskar ju olika saker vi människor 😅

Efter en timme var det dags att rulla tillbaka mot Hallstahammar för mig och Helmi, hörde i telefonen att Frasse längtade efter sin mamma 💖

Idag blir det en sväng till Fårets dag på Åsby tror jag!
Ha det gott allihopa!

Likes

Comments

Så var första avsnittet avklarat! Skönt! Och vilket bra avsnitt 🤣
Barnen var uppspelta innan det var dags, jag var helt säker på att Aulis och Sia skulle somna innan men de höll sig vakna.
Vissa saker gjorde ju att man skrattade en del, Ivan och Max bjöd verkligen på sig själva med sin dans 😍


Men vad bakades hos Zeeck? Haschkaka? 😅🤣🍪🚬

En lång dag är nu slut, skönt det, bara lite tvätt kvar sen blir det sovdags även för denna mamma.
Sov gott ni med
Nedan ser ni den utarbetade Emilia, som inte får göra annat än ta hand om syskon 🤣

Likes

Comments

Jag borde ha gjort detta för länge sedan, börjat blogga. Men nu kanske jag lyckas, med lite hjälp från vänner, sidan ser ju lite trist ut, men håll ut, den blir bättre inom kort!


Vad händer då hos Nikulas idag? Jo vi går ju och väntar på säsongpremiären av familjen annorlunda som går av stapeln ikväll, kl 20.00 i tv7. Barnen har studiedag idag så vi har bakat lite gott till kvällen och ska mysa ner oss i soffan och titta, ni kollar väl på oss ikväll?


I tisdags var vi på besök i hallåt på tv4, vi åkte dit efter lunch och blev kvar till 16tiden, som vanligt var det mest kaos, men lite levererade vi nog, vi hallåar i sjuan idag strax före 19.00 0m jag minns rätt, missa inte det.

Lämna gärna någon trevlig kommentar, kanske tips på vad ni vill att jag ska skriva om?

TJING

Likes

Comments