Header

Känslorna är verkligen åt alla håll här hemma på mig... Ena sekunden skrattar jag för att nästa gråta och sen blir jag arg...  Detta med pappa börjar ta nåt otroligt på mig. Förstå mig rätt jag älskar min pappa över allt annat och vill ha kvar han här hos oss men att se han försämras på detta ovärdiga sätt gör att jag får sönder.
Och ni som känner min pappa vet ju att han är speciell och aldrig ger sig inte ens när kroppen säger ifrån och smärtorna är värre än vanligt.
Igår kunde han knappt se, och han hade sådana smärtor så han skrek men ändå skulle han inte få någon extra spruta 💉.  Idag bestämde han sig för att gå ut och gå men fick vända efter en stund då hans ben inte bar han. Jag är stolt över att min pappa inte bara lägger sig och ger upp men ibland skapar detta en väldigt stor oro hos mig och personalen när han inte vet sitt eget bästa.
Till och med sjukpersonalen säger att han kommer inte bli liggandes utan han kommer dö stående.
Han har ingen balans nästan längre och synen försvinner i mellanåt men hjälp nä det skall han inte ha. Jag blir tokig i mellanåt. 
Samtidigt så kämpar han som han aldrig gjort innan men man ser förändringar på han varje dag nu och han lever just nu på övertid. Dom senaste dagarna har han blivit väldigt deppig igen och senast för en stund sen sa han till mig att han vägrar lägga sig ner. Jag tror han är rädd men det skulle han aldrig erkänna. 
Det för otroligt ont i mig att se pappa på detta sätt... Tanken att jag snart kommer förlora han sliter sönder mig 💔
Men jag vill att han skall få ro, vilket han inte haft på många många år och inte jag heller.  Jag har så mycket jag vill få ut om detta men kan inte sätta ord på det ❤💙
Jag älskar dig min underbara pappa ❤😘
Det är svårt när känslorna inte vill samarbeta med min hjärna....
JÄVLA CANCER....

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag var inne och skrev men har varit fullt upp och sen har jag hamnat i ett mörkt hål igen.

Min älskade son Samuel har tagit studenten, jag är så otroligt stolt över han så det finns inga ord i världen som kan beskriva hur glad jag är över att han lyckats med detta.  💙 Så starkt att gå från grundskolan där han inte fick några hjälpmedel eller stöttning och inte hade dom grundläggande kunskaperna med sig in i gymnasiet och klarade det👍💪 Det har varit mycket jobb, tjafs och ledsamhet men med en helt underbar mentor och egen vilja så gjorde han det 👏👍💙

Våran lilla skrutta fyllde 3 år samma dag som storebror tog studenten så det blev dubbelt firande ❤💙 Tänk att det gått 3 år redan med våran lilla glädjekälla ❤😘

Själv mår jag inget bra just nu, känner mig så otroligt deppig och ledsen 😢
Pappa kämpar på men blir sämre och sämre. Men vilken kämpe han är, är så otroligt stolt över att få vara hans dotter ❤
Jag pratar inte om min pappa så mycket längre med folk då folk har så mycket åsikter och tankar som dom uppenbarligen måste välla ut på mig och vad dom tycker och tänker.  Allt man tycker behöver man inte alltid säga. En del saker vill jag faktiskt inte veta eller höra för det är otroligt sårande och gör liksom ingen nytta alls.
Känner mig bara otroligt ledsen och ensam i allt detta.
Min pappa har gjort otroligt mycket dumma saker och betet sig illa, men hur det än är så är det min pappa och jag älskar han och finns för han i livets slut. och har någon problem med det så behåll det för er själva.

Nu blir det sängen igen efter en dag med migrän, ångest och ledsamhet..
Sovgott ❤

Likes

Comments

Känner mig helt förstörd efter att varit hos pappa, han har rasat ännu mer i vikt. Han finns knappt kvar det är bara skinn och ben kvar...  Dom kan knappt sticka han längre när dom ger han extra morfin och lugnande längre... 
Det gör ont i hela mig 💔
Att han kan stå på sina ben chockar mig samtidigt som jag vet vilken vilja och kraft han har.  Han kämpar som bara den min älskade pappa ❤
Jag mår väldigt dåligt just nu i detta. Är så ledsen och känner en oro och förtvivlan över att han skall behöva lida på detta sätt 😔.  Känns som jag inte står ut snart.

Och samtidigt skall man orka fixa och dona med allt inför studenten och kalaset. Och allt det vanliga som är annars med. 
Jag skall lägga mig och försöka få sova lite.

Godnatt och Sovgott 🌠 🌟 🌌 🌛

Likes

Comments

Oj, så trött jag är har aldrig varit så här psykiskt eller fysiskt trött i hela mitt liv. Kroppen vill ingenting längre. Igår när jag stod på spårvagnen så ramlade jag rätt över en kvinna. Det blev bara svart framför ögonen på mig. Det är lite väl mycket oro och ledsamhet just nu för att man skall orka. Men jag ger inte upp någon gång skall man väl få lugn och ro och kunna vakna med ett leende?!
Känner att jag helst av allt skulle vilja sätta mig på ett plan till ett varmt ställe och bara få vara. Men det kanske man får en dag, vem vet!

Pappa blir sämre för varje dag nu,  man märker det så tydligt för varje dag.
Min älskade pappa som alltid varit en väldigt överaktiv person orkar knappt nåt idag. Han har ju alltid varit ute och gått, sprungit mm. Han ville gå och titta på Göteborgsvarvet idag men nu när jag pratade med han var han så trött och hade så ont. Så han ställde in det. Det gör mig så otroligt ont att se och höra han på detta sätt. Cancer är en hemsk sjukdom som äter upp personen inifrån och söndrar sönder allt omkring.  Hatar denna sjukdom som snart tagit båda mina älskade föräldrar.
Finner inga riktiga ord igentligen för hur jag känner just nu.

Lillsessan är hos min älskade kusin med familj i helgen ❤ Är så otroligt tacksam för det så man får vila lite och jag vet ju att hon har det bättre än bäst där. 😍😘

Nu blir det att dricka lite mer kaffe och sen en dusch 🚿 så får man se vad denna dag har att bjuda på.
Önskar er alla en riktigt fin Lördag och va rädda om er ❤

Likes

Comments

Igår spenderade jag hela fm med pappa ❤
Vi gick igenom hans begravning, hur han ville ha det. Det är verkligen vidrigt att sitta och göra det men väldigt bra då man inte behöver fundera på det när det är dags. Man vet precis hur sin närstående vill ha det. Men fy vad jobbigt det är. Har ju gjort det en gång innan med mamma ❤
Sen ville pappa prata och oj vad mycket han hade som ville komma ut och jag fick sådan bekräftelse på saker jag inte fått innan.
Det är en otrolig lättnad för mig att få detta då jag sökt detta i nästan hela mitt liv från pappa. Men samtidigt känns det så jävla sorgligt att det skall ske nu och inte innan.
Jag och pappa har kommit då nära varann nu och det är otroligt skönt men samtidigt får jag fullständigt panik då jag snart kommer förlora han igen.
Man märker att han känner att det närmar sig för han kramar mig hela tiden och vill inte släppa mig. ❤💔❤
Älskade pappa ❤

Skulle igentligen varit hos pappa idag men han är så trött så han ville vila idag och smälta allt som sades igår. Så blir en tripp till han imon istället.
Själv sitter jag här och tårarna bara rinner av lättnad för vårat samtal igår men oxå en sorg och maktlöshet. Är så otroligt ledsen så kan inte ens sätta ord på det. 

HATAR DENNA JÄKLA CANCER 😭 💔

Skall försöka bara vara idag.....

Önskar er alla en fin dag och va rädda om er och dom ni älskar 💕

Likes

Comments

Trött men kommer inte till ro.. Tankarna lever sitt eget liv med oro för pappa men också oro för min älskade son som inte alls mår bra..... Han går mer och mer in i dig själv och jag når inte fram till han hur jag än gör... 
Vet varken snart ut eller in med nåt längre.
Har liggat i två dagar helt förlamad i kroppen,  har knappt kunnat röra mig. Känns som hela jag är totalt slutkörd. 
Det ända som jobbar förfullt är mitt huvud där det känns som det bara går runt av tankar om allt och inget.. 
Jag hoppas snart att jag kan få vila från all oro innan det slår runt totalt...

Skall försöka sova nu och hoppas på att morgonen blir lite lättare.

Godnatt och Sovgott 🌠 🌟 🌌 🌛

Likes

Comments

Denna långhelg har varit bra på många sätt. Vi har fått gjort en hel del inför Samuels Student och Josephines kalas 🎉.  Umgåtts och hittat på lite saker. I Torsdags var jag och barnen nere hos pappa och hälsade på. Vilket var väldigt uppskattat. Då kändes han en aning piggare och gladare men nu har det försämrats igen. Han har inte kunnat njuta av det underbara vädret 🔅 överhuvudtaget i helgen, utan bara sovit. Han blir bara mer och mer trött och orkar knappt se på tv längre utan somnar.  älskande pappa ❤
Skall ta mig ner till han imon när jag varit hos psykologen och umgås med han en stund. Jag får så otroligt dåligt samvete hela tiden, vill vara hos pappa mycket mer än vad jag är men har ju studenten/kalaset och sen mår jag själv inget vidare. Sen är det en hel del annat som man måste göra med.  Känner mig hela tiden stressad....
Har en väldigt otäck känsla av att pappa går bort i samband med studenten tyvärr och det skrämmer mig.
Jag och pappa har kommit varann så otroligt nära dom här sista månaderna och jag vill inte förlora han, får fullständigt panik 😧 😭. 
Gör ont i hela kroppen av att bara tänka på det.

Idag var vi i Varberg med Svärföräldrarna och åt lunch på ett otroligt mysigt ställe vid havet. Josephine fick springa och leka nere på stranden en stund och även gunga mm.
Dom firande min och Davids födelsedag 🎂.  Vi fyllde år i början av året men vi har ju varit sjuka och det har varit massa saker så blev inte av förän nu. Jag fick en SPA ♨ behandling på Hagabadet som jag blev otroligt glad och tacksam för. Kan behövas efter allt som är 😘❤
Vi var även hemma hos dom i Onsala en stund och fikade och Josephine lekte med deras nya hund 🐶 och fick hjälpa sin farmor att vattna rabatterna även om hon själv var blötare än blommorna efteråt 😂 Men kul hade hon.
Nu skall jag bara sitta och mysa och vara en stund på balkongen innan det är dags att hoppa i säng.
Godnatt på er när det är dags 🌟 🌌

Likes

Comments

Äntligen kommer solen 🌞 och värmen. Det känns en aning lättare just nu när värmen värmer än.
Känns bra att jag var nere hos pappa igår när SSK kom så att vi fick till mer besök och smärtlindring.  Pratade med pappa alldeles nyss och han kändes mer tillfreds 😌 och lugn. Vi har även fyllt i ansökan till Hospic nu och pappa verkar vara nöjd med det.
Jag fick gå ut och skylla på att jag skulle röka 🚬 ett par gånger igår när jag var där för jag bröt totalt ihop. Har ju vetat hela tiden att han inte kommer överleva detta men när vi satt med ansökan och även prata med personalen igår om detta blev det för mycket och så verkligt.
Det känns skönt i allafall att det är gjort nu och det viktigaste för mig är att pappa får det som han vill ha det och kan få ro.

Imorse när jag vaknade, David lätt mig sova i morse och väckte mig inte vilket jag är tacksam för.  Men när jag vaknade vid halv nio tiden så mådde jag inte alls bra. Jag började gråta så fort jag slog upp ögonen. Kände inte alls för att gå upp eller göra nåt så somnade om tillslut och sen gick det bättre.
Känns som man lever i en mardröm och i dödens väntrum. Så fort telefonen ringer blir jag helt stel och undrar vad som väntar när jag svarar.

Men nu är min prins på väg hem från skolan så skall prata med han lite och sen försöka få lite ordning innan resten av familjen kommer hem.

Va rädda om er och varann 😘
Tack till er som läser och finns runt mig ❤

Likes

Comments

Igår em fick jag åka iväg till pappa för han var inte alla bra. Han får bara värre och värre värk och så kommer dödsångest och ledsamhet på det. För varje gång jag hälsar på han så blir han mindre, smalare och äldre.  Det känns som det inte finns mycket kvar av han. Han försvinner bokstavligen mer och mer framför ögonen på en. Det är vidrigt att se detta.
Jag satt och pratade med pappa och han blev rätt snabbt lugn när jag kommit ner.  älskade pappa ❤
Satt även och pratade med personalen en stund om flytt till Hospic och dom ansåg att han skulle få ett bättre avslut där med. 
Och jag kan vara där på ett annat sätt och sova över. 

Trodde aldrig att jag skulle få gå igenom detta med båda mina föräldrar,  saknar mamma nåt så otroligt och känner panik över att förlora pappa till denna vidriga sjukdom med. 
Får fullständig panik i mellanåt. 

Dricka upp mitt kaffe ☕ och sen göra mig iordning.

önskar er alla en fin dag och tack för att ni tar er tid att läsa ❤

Likes

Comments