MANDAG!!

Helgene går så fort, det er liksom svooosj og så er den forbi. Men det tyder vel bare på at det har hvert en bra helg! Og jeg elsker mandager! Mandager er en ny start! Og det er så deilig å tanke på at alt ligger til rette for at man selv kan gjøre det slik at man får en bra uke. Og denne uka skal jammen meg bli helt super, det har jeg sagt til meg selv i hele helga. At dette blir en bra uke!

Helga er blitt brukt til familie og venner. Fredagskvelden hadde jeg besøk av ei venninne og kjæresten hennes, vi spiste taco og så på film. Jentungen var også hjemme i helga, men siden hun hadde vært ute med noe venner etter skolen og spiste middag der. Drøyde jeg tacoen til etter at hun hadde lagt seg, jeg tenker at det er greit innimellom også. Særlig når ettermiddagene blir sånn, det er jo så voldsomt kjedelig og sitte å spise alene.
Lørdagen var planen å dra på bowling med ei venninne og dattera hennes, men bowlingen var smekk fult og absolutt ingen sjanse å få plass før langt utpå kvelden en gang, så note to myself: husk å booke bane til neste gang. Veldig kjedelig, særlig når barna har gledet seg sånn. Men vi tok heller turen til sentret og tok en kaffe og spise is. Vi var også innom brodern en tur på lørdag, det har blitt lagt ut en leilighet i gata hans så da fikk vi tittet litt på den også, på utsiden da så klart. Men den så veldig fin ut og gjør også det på bildene som ligger ute på nett. Mens vi var hos brodern fikk jentungen feber, hun bare lå rett ut på sofaen og gjorde ikke stort ut av seg. Det er ikke helt vanlig for ei jente som pleier å være høyt og lavt. Så vi dro hjem igjen til leggetid og hun la seg litt tidligere enn hva hun pleier, og når man er syk da får man lov til å sove i senga til mammaen sin! Heldigvis var feberen kort varig og hun våknet opp i går tidlig uten feber! Det er verste jeg veit er når unga blir syke, men siden da feberen var borte igår ble det bursdag likevel. Så ett par timer igår var vi bursdag til min farmor som ble hele 85år!
Vel hjemme igjen var det leggetid for Hedda-Sofie og mammaen på sofaen. Jeg har blitt helt hekta på Petter Uteligger, fra gate til Nordkapp! For en mann og for ett engasjement! Heia Petter!


Idag blir det mest sannsynlig kino! Så krysser fingrene for det..


Lag dere en helt super dag!
Vi blogges!


Aurora

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Kjærlighetssorg, jeg skulle så gjerne vært deg for uten! Og det virker som uansett hva jeg gjør så kommer du aldri til å forlate meg. Nå har vi gått ved siden av hverandre i godt over ett halvt år, jeg skjønner ikke! Hvorfor jeg skal slite så fælt for å komme over en person.
Men det er vel sånn når en person plutselig dukker opp, tar og endelig løfter hodet ditt over vann og man får puste igjen. For det var jo sånn jeg følte det, at i flere år hadde jeg ligget å duppet på kanten til å drukne men så er det noen som dukker opp og man endelig skjønner hva livet er for noe.

Jeg veit ikke hvorfor jeg sliter så fælt med å komme over deg, men det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. Hvordan går det med han nå? Hva driver han med? Og sist men ikke minst det spørsmålet om HVORFOR ble det sånn som det ble, hvorfor forsvant han bare bort fra meg? Jeg vil ikke kalde meg bitter men jeg kjenner at jeg synes livet er fryktelig urettferdig, her skal jeg sitte så lang tid etter og forsatt ha deg i tankene, kjenne at jeg forsatt føler noe for han. Mens han har gått videre i livet, og det er ikke det at jeg ikke under han godt. For er det en person jeg virkelig under noe godt her i verden er det han, virkelig! Men når er det min tur til å kunne få det godt igjen?

For det er ikke å stikke under en stol at jeg ikke har det bra! Men etter mye lege besøk, psykolog hjelp, bytte av fast lege har jeg endelig fått hjelp. Han dukker forsatt opp i tankene men jeg kjenner at det er ikke gnager så voldsomt som det tidligere har gjort.
Men jeg er på et mye bedre sted i livet akkurat nå, og jeg håper at til slutt kan jeg leve og forsette livet mitt uten at kjærlighetssorgen henger over hodet på meg!

Jeg gleder meg til dagen kommer jeg kan forlate deg og ikke trenger å ta stilling til deg noe mer. Fordi jeg fortjener så mye mer enn å gå rundt å ha det dritt.


Nå skal jeg snart jobbe litt før jeg tar helg! Og det skal bli så fantastisk godt.
Fredag er obligatorisk taco og øl dag!

Ha en fin fredag alle sammen.


Aurora


Likes

Comments

Hverdag

Oj, en hel uke siden! Dette er jeg nødt til å bli flinkere til, skal dette bli noe av.
Den siste uken har det ikke skjedd stort, vi har stort sett kost oss og tatt livet med ro. Og jeg kjenner at det er så fantastisk deilig innimellom, ikke ha noe spesielt å gjøre og bare ta ting som det faller seg. Forrige uke fikk jeg endelig det nye kjøleskapet mitt, og det var så utrolig deilig og endelig ha ett sted å maten, tiden jeg ikke hadde kjøleskap sto maten ute eller den var i bilen. Men det funker jo dårlig når det nå begynner å bli mye mildere ute. For ja, det er faktisk vår! Selv om mange ikke mener at mars er en vår måned så er den jo faktisk det, og merker på kroppen også at når det er lyst når man står opp og lyst når man drar hjem fra jobb, da får man plutselig så mye mer energi i kroppen. Og det er noe jeg savner når det er vinter!

Helgen våres startet som vanlig med taco fredag og film, det er obligatorisk de fredagene Hedda Sofie er hjemme, koser oss med taco i sofaen og film. Skikkelig ordentlig kvalitets tid er aldri dumt!. Lørdagen var vi å besøkte min farmor og Hedda-Sofie sin oldemor, nå var det altfor lenge siden sist! Så det var virkelig på tide.

Når vi kom hjem fikk vi besøk av datteren til ei venninne på overnatting, noe som så klart var stor stas for enkelte, det ble lørdagsgodis og oppdrag Dory på tven! Og selv om det tok en gooood stund før det ble stille på de to jentene sovnet de til slutt! På søndagen tok jeg med jentene på kino og så Karsten og Petra på tur. Virkelig en film å anbefale! Synes jo Karsten og Petra er så fine filmer og jeg kan selv huske jeg leste bøkene om disse barna når jeg var mindre. Så det er jo ordentlig nostalgi. Så trur a mor koste seg like mye som de to jentene!
Etter kinoen kjørte vi overnattingsbesøket hjem og ble der en stund, der var vi ute og barna lekte sammen og vi grillet pølser. En skikkelig deilig og lat søndag.
Så dette var helgen våres! Hedda-Sofie er jo hjemme hos mammaen sin til helga også, da pappaen skal bort. Er greit å stille opp litt sånn også! Aldri feil med litt ekstra tid med jentungen! Jeg gleder meg og i helgen skal vi på visning. Så det kan jo bli veldig spennende..

Igår begynte Hedda-Sofie på håndball, så det blir spennende og se om det er noe hun vil forsette med! Hadde jo så klart vært skikkelig stas om det var noe hun vil holde på med, da jeg selv spilte mye håndball når jeg var mindre.. Så krysser fingrene for at jeg blir en håndball mamma som sitter med strikketøy på cup, neida! Men jo jeg håper virkelig at dette er noe hun vil forsette med!


Likes

Comments

Kjøleskapet mitt har tatt kvelden! Helt ut av det blå har det valgt og streike, uten noe som helst forvarsel. Så igår kastet jeg en hel svart søppel sekk full av mat! Det var virkelig skikkelig surt skal jeg si.

Men nå har jeg vært ute og handlet meg nytt kjøleskap som kommer i morgen, så da er det vel bare å fylle det opp på ny. Noe så skikkelig surt egentlig, men i mens får jeg utnytte hva Jessheim har å tilby av restauranter. Det er ikke akkurat feil det heller, men sånn like før lønn er ikke lommeboka like fornøyd med tilværelsen.
Heldigvis kommer kjøleskapet tidsnok slik at vi har ett kjøleskap når jentungen kommer hjem igjen fra pappa uke. HURRA. Trur kanskje livet med småbarn i hus og ikke kjøleskap kunne blitt ganske vanskelig.

Men jeg gleder meg over nytt kjøleskap og at våren er i anmarsj.
Nå skal jeg lage meg litt lunsj og se mandagens episode av Bloggerne før jeg skal begynne å jobbe litt!

Ha en fin dag og en ekstra fin dag til alle kvinner der ute!
Gratulerer med kvinnedagen


Vi blogges
AuroraLikes

Comments

Hverdag

Hva i alle dager er det jeg driver med? Skal jeg liksom prøve og starte en blogg!
Shiiit tenkte jeg inni meg når jeg lagde denne bloggen. Men jeg tenker faen, hvorfor ikke. Det jeg er aller mest skeptisk til er alle tankene til alle de andre rundt meg. Men drit nå i hva andre synes og mener har jeg lært, så får prøve og leve opp til det. Jeg trur at framover så har jeg en del å komme med når det kommer til blogging. Vi er jo på flytte fot og det er ikke lenge til vi er nødt til å pakke ned alt vi eier og har og flytte fra der vi bor, det er noe som er leit men det må bare gjøres. Vi har ikke funnet noe nytt sted å bo, men jeg tenker at det ordner seg. Så her kan dere få bli med på reisen til ett nytt sted og bo, interiør og skapelsen av ett nytt hjem for meg og min datter.

Kan jo fortelle litt kort om meg selv.
Jeg er alene mamma til ei jente født 2010, som bor hos meg annenhver uke. Jeg jobber på en barneskole som barneveileder men er egentlig utdannet hjelpepleier. De to siste årene har jeg gått nettstudie der jeg studerer helsesekretær og går alt som det skal blir autorisert til våren, så i mai blir det flytting og masse eksamenslesing. 

Men jeg tenker at dette får duge for nå, så skal jeg prøve og komme med ett innlegg om dagen.
Men har dere noen gode forslag på fotoredigerings programmer? Jeg har ikke MAC så må være ett program som fungerer på en vanlig PC.

Lag dere en fin mandag! Det ligger en helt ny uke som er full av nye muligheter foran dere! 


Aurora


Likes

Comments