Han är en jättefin och skön kille.  Vi kände varandra från Internet. Och det var en månad sedan. Han skrev till mig först med en konstig hälsning. Första gången vi träffade åkte jag till honom i Lerum, han hämtade mig vid Aspeldalen. Jag har varit hos honom 4 gånger och sovit över ibland. han är jättesnäll kille, han berättar allt om sina drömmar, han tänker oftast på mig, han tänker knappt på sig själv, han bryr sig alltid om mig. Jag har redan träffat hans föräldrar, de är jättesnälla. Han är inte som alla andra killar jag har träffat och han har också varit hos mig och träffat mina föräldrar, de gillar honom mycket. Han gör allt för min skull. Han brukar massera min rygg när jag sa att jag hade ont. Han som brukar krama mig bakifrån, pussa mig på pannan med en Godnatt. Men sist efter han har varit hos mig sa han att vi kommer inte träffas mer och sa att han var inte kär i mig. Helt plötsligt känns som mitt hjärta har slutat att slå. Men han sa att han gillar att vara med mig , jag är en mysig tjej men han har inte känslor för mig, allting han har gjort med mig för att se om han skulle utveckla sina känslor men han fick inte så bröt han. "om vi hade dejtat längre så hade det blivit ännu svårare att bryta det"
Det var inte hans fel, jag förstår honom. Man kan ju inte tvinga sina känslor.
"Vi hade nog blivit ett jättefint par om jag hade haft samma känslor som dig" //Emil

Men jag är lite osäker på att jag är kär i honom för att ibland tänker jag på en annan kille som jag har inte glömt bort.

Men det är alltid roligt och mysigt att vara med honom. Det känns så konstigt att vi kommer inte träffas mer :(
o jag kommer såklart sakna honom mycket :(((

Han är den bästa killen jag träffat i hela mitt liv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vid 23 tiden körde jag bil till Åkered för att träffa Maxi, körde runt i Göteborg många gånger asså jag visste inte vägen. Då parkerade jag bilen vid Ica Åkered och Maxi kom och hämtade upp mig. Hade varit hos honom och mysa bara en stund sen måste man hem. Men önskat att jag kunde varit där lite längre :/

Likes

Comments

Hade bowlat med kompisar och träffades jag några som jag känner, det var trevligt :))

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag till Lilla Edet för att träffa Viktor.
Där festade vi med hans kompisar.
Sen sov jag hos Viktor. Vi myste tills somna.
Idag känner båda vi trötta. Vi gick upp och spelade tv-spel sen sov vi igen. Snart ska jag åka hem. Men vill verkligen stanna här med honom😘❤️

Likes

Comments

Idag efter skolan handlade jag med kompisar för att baka tårta och göra tacos. Nu blir tårtan färdig, det ser ganska bra ut ;))

Likes

Comments

Idag har inte vart på skolan eller ju bara en stund
Sen åkte jag till Jacob. Vi försökte laga pizza men det gick åt helvete. Sen kollade vi på film och mysade på soffan. Han körde mig till min kompis för tänkte ska vara där lite men jag knackade hennes dörr ingen som kom och öppnade så gick jag hem ^^"

Likes

Comments

Efter jag har kollat på The hunger games då blev jag kär i Pita, huvudpersonen i filmen.
Oh my gosh vad han var min dröm kille haha😝😍❤️💕

Likes

Comments

Idag fyller jag 19 år

Det vill jag verkligen inte fylla.

Alltså jag vill vara 18 FOREVER. Hahah

Jag fick en present från en kille i skolan.

Det var ett kort och fanns en 500 lapp därinne.

Alltså han gillar mig i 3 år nu men det gör jag inte.

Han är ju snäll men lite konstig😐

.....……

Då blir det fest på lördag då😃🎉


Likes

Comments

Vid 17 körde jag till Kungsmässan för att träffa Nueng och Bill. Vi köpte present till Hiew(för hennes 20-årsdag). Sen drog vi till Hiews hem i Mölndal. Vi festade men jag fick tyvärr inte dricka alkohol för jag måste köra hem sen. Vi drog hem vid 21 för att Bill måste hem tidigt. Jag körde Fig till Kållared. Sen lämnade Bill och Nueng i Kungsbacka.

Efter det körde jag själv till Lindome för att träffas Linus.
Vi mysade lite. Nyss kom jag hem. Nu ska jag sova. Puss <3

Likes

Comments

Idag orkade jag inte att gå till skolan. Vaknade typ 11.30.

Tränade lite med Yonlada sen hem.

Likes

Comments