1. Jag behöver aldrig visa hänsyn 

2. Jag slipper ligga vaken för snarkningar, snack i sömnen, gnisslande tänder, kalla fötter, någon som ligger på mig tills jag slutar andas, sparkas, tar hela täcket eller kudden.

3. Jag slipper ha toalettlocket uppfällt/nedfällt. (NEDFÄLLT!!!!)

4. Aldrig mer kompromiss! Im The boss.

5. Jag kan ta med jobbet hem utan att det gnälls. "Kan vi prata om något annat än jobbet?" Nej.

6. Mina kläder kan ligga vart fan de vill, på golvet.

7. Kan gå ut när jag vill (hade jag iofs gjort ändå)

8. Jag kan möblera om precis när jag vill.

9. Kan låta disken stå i 10 år om jag vill.

10. Dricka vin & röka cigg, utan att någon säger "det där är inte bra för dig" nä jag vet.

11. Det är roligare att gå på fest som singel. Jag kanske träffar mitt livs kärlek, en het sexpartner eller en ny vän. Ingen kommer att bli svartsjuk.

12. Flörtar, när jag vill, hur jag vill, med vem jag vill.

13. Sover hur länge jag vill.

14. Jag har hur många humörsvängningar jag vill, ingen gnäller.

15. Ingen trummar med fingrarna i bordet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Följer trenden, 15 saker du inte visste om mig!

• Jag hatar & duscha, eftersom det tar sådan tid med mitt tjocka hår efteråt.

• Små ljud som trummande fingrar mot bordet, eller smaskande, hatar det, blir så sjukt irriterad

• Lider av depression sedan 3 år tillbaka, går dock i vågor & är underkontroll nu.

• Jag har tvätta-händerna-mani, tvättar de säkert minst var 15:e minut per dag.

• Är otroligt mörkrädd, därför går jag alltid med mina nycklar mellan fingrarna om kvällarna, beredd att knocka någon.

• Jag drar ut alla elkontakter förutom till kyl/frys om jag ska gå hemifrån eller innan läggdags. Är rädd för att det ska börja brinna.

• Jag är otroligt spontan, men oftast inte gällande djupa samtal, då tar det mig mellan 2-7 dagar innan jag har funderat färdigt, därför kan jag uppfattas som "ointresserad" fast det egentligen är helt tvärtom

• Jag dricker mer Te än kaffe

• Jag är 160cm lång & väger idag 48kg

• Jag har otroligt svårt för nya människor & nya platser, och klarar oftast bara av minst 2 personer åt gången i samma rum, men när man väl vunnit mitt förtroende så är jag hur lugn som helst.

• Jag älskar 1700-1800 talet, hade helst velat leva då, dansande i stora vackra klänningar, dricka champagne & åka runt i häst & vagn.

• Jag tror på det andliga & ett liv efter döden

• Jag äger 32 jackor & 48 par skor, använder alla jackor men endast 11 av mina skor, resterande är bara för de är fina :)

• Jag är utbildad inom sjöräddning, säkerhetsutbildning. Kan det mesta vid evakuering, till att vända en räddningsflotte under storm till att förstå de olika varningssignalerna till att hoppa ifrån en helikopter, osv.

• Min garderob är alltid stökig


Likes

Comments

Frågor ligger i luften i väntan på uppmärksamhet. Vad hade jag kunnat göra annorlunda?

Skönmålar jag eller svartmålar jag?

Hur länge vill jag befinna mig i detta stadium av saknad, längtan, ifrågasättande, skuldbeläggande och reflektion kring det här? Är det relevant att må såhär?

15.000 frågor.


Hur förnuftsmässigt jag än försöker tänka kan jag inte kontrollera hur kroppen hanterar känslorna nu för besvikelsen slog blint utan förvarning, andan försvann med vinden & jag kvävdes.

Alla har vi mått såhär, och hell yeah till alla oss som tagit sig igenom det, det gör svinont under tiden & tiden läker inte alla sår, vi lär oss att leva med dem :)

So.. cheers, to Love! För den är underbart vacker när den är ömsesidig.

Likes

Comments

Först fastnar den i huvudet, blockerar förmågan att andas tänka & se.
Sedan rör den sig ner i form av en klump mot halsen, klumpen spricker & tårarna börja rinna ner mot kinderna till & från i timmar, veckor, månader..
Sedan är det hjärtats tur att få jobba snabbare den äter sakta upp dig inifrån, det svider, det river, det sticker.. Allt på en gång.
Den rör sig sedan vidare mot själen, där den lägger sig till rätta & stannar kvar där, för evigt. Man förundras över att det inte syns & inte märks på samma sätt som när den fastnade i huvudet första gången, men i perioder är den där, lika stark & väljer att visa sig vid situationer där den känner igen sig.


Förtvivlan, längtan, ensamhet och övergivenhet
skuldkänslor, sömnsvårigheter, koncentrations- och minnessvårigheterirritation och ilska..
.. & hat, en otrolig känsla av hat!

Sorgen den är mäktig, den har en kraft som inget annat har. Men, den tar inte över, så länge du inte vill att den ska ta över, har du kännt som jag? 

I have a tale to tell aswell, i fell and im falling.. Men jag reser mig igen. Precis som du, precis som vem som helst. 

Likes

Comments

Krävs det lidande för att få till bra texter? Beror det på att välmåendet inte upplevs som något krävande? Hm, jag funderar......Välmående är ju precis lika viktigt som det dåliga måendet och för att fylla livets funktion krävs det ju lika mycket lidande som välmående.


Vår omgivning kräver välmående eftersom vår sinnesstämning är smittsamt & det är oerhört svårt att få ner i text och det krävs ju enligt mig en hand på axeln för att uppnå bra positiv sinnesstämning & det kan man ju inte ge i text, därför är det nog lättare att skriva om sitt lidande, för det krävs ingen direkt närvaro för att man ska förstå.

Har varken blivit inspirerad, haft tid eller haft någon lust att skriva något här, känslorna går i vågor, precis som denna texten.. Så nu ger jag upp och gör ett nytt försök när jag är på det humöret igen!


Likes

Comments