To not be white in a white world. to be black, asian, north african, arabic is by it self a struggle
So big up to the none white peps där ute som går igenom en helt annan life journey than the white ones. 👊🏼👊🏽👊🏾👊🏿

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Självklart som den filosof jag är har jag kommit på vad jag tror hela livet går ut på vad det består av och vad som är meningen med det hela. JAG TROR ju då att vi lever på himlen och helvetet samtidigt. Som ni kanske läst i tidigare inlägg tror jag att världen går ut på en slags balans vilket förklarar varför vi lever på båda och varför människan har sagt att den bra sidan av livet ska man för evigt få leva i om man gör bra saker och den dåliga sidan om man gör dåliga efter döden. Då jag inte alls tror det är sant eftersom jag tror att dom inte existerar utan varandra.

Likes

Comments

Allt jag vill ha just nu är någon som aldrig slutar älska mig
Allt jag vill ha nu är någon som ligger och kramar mig tills vi sommar
Allt jag vill ha är någon som alltid berättar för mig hur perfekt jag är i hens ögon och hen aldrig skulle vilja ha någon annan mig
Allt jag vill ha är någon som fyller min mage med fjärilar genom att bara se en bild på
Allt jag vill ha är någon som aldrig lämnar mig
Allt jag vill ha någon som inte finns.

Likes

Comments

Så länge jag kan minnas har jag velat ändra på mig själv.. mest kroppsmässigt.

Har alltid velat ha platt mage tajta lår osv

Men klarar aldrig av att liksom göra nått åt det och det är så fruktansvärt jobbigt, jag blir oftast väldigt väldigt besviken på mig själv men framför allt frustrerad.

känns som att jag lurar mig själv liksom sviker mig själv. Men nu ska jag eller snarare MÅSTE för min egen skull

Jag måste lära mig att älska mig själv för det sitter i slutet av dagen i mitt huvud och inte i min vikt och jag måste respektera mig själv tillräckligt mycket för att faktiskt bry mig om hur jag mår för just nu lever jag i någon sorts ond cirkel som går ut på att straffa mig själv. Det är som att jag äter i ångest av att jag svek mig själv "hetsätning" jag måste och ska verkligen nu,

men bara för att jag älskar mig själv och ska må bra.


Likes

Comments

Varför blir saker och ting bara intressant om det är extremt?
Varför uppskattar man inte dom känslor man har när man inte mår piss dåligt eller när man mår så bra att man inte vet vart man ska ta vägen..
Jag är en väldigt känslig person, mitt känsloliv är rätt extremt om jag jämför med mina vänner tillexempel. Det är inget som säger att jag faktiskt känner mer men det är väl så man tolkar det när jag reagerar mer..? Hur som helst jag blir väldigt lätt påverkad av saker som händer runt mig vilket gör att dom speglar in väldigt starkt på mitt liv.
Ibland kan allt jag önskar vara att jag skulle bry mig mindre men då tänker jag att mina känslor är jag och utan dom skulle inte jag va jag. Och om jag inte va sådär extremt ledsen skulle jag inte kunna va så extremt glad heller. Så då blir det ju allt eller inget och det är så jag är också, en allt eller inget person.. Aa och då skulle jag nog välja allt..
Så åter igen varför kan man inte uppskatta känslor som inte är jätte jobbiga och inte heller jätte roliga varför kan inte bara jag va
Varför måste jag alltid va så dramatisk
# I love it och fuck vad jag hatar det#

Likes

Comments

Vi alla lever i samma värld och på något märkligt sätt så har "den" vem det nu än är som skapat jorden varit ett geni
Det kittlar lite i mig när jag tänker på det. Det skrämmer mig också. Kan du förstå att va du än tänker på så finns det något positivt och negativt i det.
Lycka existerar inte utan sorg och sorg existerar inte utan lycka
Det värsta som kan hända i dit liv leder nästan alla gånger till det bästa. Allt som hänt i dit liv tar dig dit du är idag och det negativa i lycka är att nästa gång är det sorgens tur och det positiva i sorg är att nästa gång är det lyckans tur
Livet kan inte gå upp om de inte går ner och det är fint på nått sätt.
Det får mig och beundra, beundra världens balans.
Beundra det rättvisa
Beundra sorg.

Likes

Comments

Igår sa du att du aldrig vill se mig igen, att du inte vill va min vän. Jag bönade och bad om att du inte skulle lämna mig. Jag har bara dig, jag har inga andra vänner eftersom du har sett mig sortera bort dom en efter en för dig. Jag har suttit på tåg i sammanlagt kanske 130 timmar för dig. Jag älskar dig, jag hatar dig. Hur kunde du lämna mig när du vet hur jag mår.
JAG HATAR DIG
Jag ska glömma dig men aldrig förlåta dig.
Jag va starkare utan dig.
Jag ska bli den mest framgångsrika personen i det jag älskar utan dig.
Mitt liv från och med idag utan dig.

Likes

Comments

varför ska jag förlåta dig hela tiden när du aldrig verkar förstå va du gör fel, du säger att du vill ha kvar mig i ditt liv men behandlar mig som om jag är en tröja du tröttnat på. Du trycker på dom punkter jag hela tiden upprepar för dig att jag är känslig på, du säger att du inte vill ge upp på oss men ändå så är det jag som kämpar för oss. Du ger mig närheten som jag är beroende av DU GÖR MIG BEROENDE AV DIG för att sen klart och tydligt förklara för mig hur lite du bryr dig. Jag öppnar mig för dig visar mig ut och in, på mitt bästa och sämsta, bara så att du sen ska kunna klargöra för mig att du inte behöver mig. Du är det VÄRSTA i mitt liv men också det BÄSTA. Bara tanken på att "vi" inte skulle finnas längre fyller mig med ångest. Du vill ha mig runt lillfingret och grattis du har lyckats. Jag behöver dig "tror jag" och tanken av att du skulle ha någon annan gör mig gråtfärdig, för jag vet att du skulle kunna ersätta mig utan problem, du försöker jämt och ständigt visa mig att du skulle kunna må exakt lika bra utan mig. Det är som att din existens går ut på att plåga mig och fylla mig med ångest varje kväll.

Jag orkar inte mer jag är trött.

Likes

Comments

Jag är luften du är avgaser
Jag är jorden du är människan
Jag är ängeln du är djävulen
Jag är kvinnorna och du männen
Jag är Emil och du Emils pappa
Jag är glittret och du sanden

Likes

Comments

me myself & I

Jag är rädd.

Rädd för att vara ensam

Rädd för att inte ha någon som tror på mig

Rädd för att sjunka bort och bli bortglömd

Rädd för ett inte ha någon att ringa till när jag är ledsen

Rädd för att inte ha någon att berätta mina djupaste mörkaste hemligheter till

Rädd för att behöva känna sig oälskad o betydlig

Ensamhet skrämmer mig.

Det är något som kan ge mig sjuk ångest, något som kan få mig att tappa hopp.

Men rädslan ska inte ta över mig eller styra mig. Jag ska se rädslan som ett spöke i mitt huvud för i slutet av dagen vem kan du lita på mer än dig själv.

Älska dig själv mest i hela världen. Ge inte bort en del av dig till någon som du vet kan slänga den, för när den är borta är det svårt att få tillbaka den.Likes

Comments