hur kan kärleken vara det finaste vi har här i världen när den gör så fruktansvärt ont? Varför känner man att man inte vågar ta risken för sen i slutet så gör den ändå bara så jävla ont? Rädslan för att bli sviken, rädslan för att bli lämnad av den man gett allt för, rädslan för att inte räcka till. Men samtidigt det fina i att vara trygg, det fina i att få vara det en person prioriterar mest av allt, det fina i att få känna sig speciell, det fina i att få känna sig viktig.
Det finns så mycket fint men ändå så mycket fult. Är det värt att ta risken? Är det värt att lämna så mycket av sig själv till någon annan? Varför ska man ens behöva tveka på kärleken. Varje kärlekshistoria är en ny resa, man ska upptäcka mycket i livet. Varför tveka. Kärlek är fint. Det kommer alltid finnas stunder där man tycker att det är det mest sårande, ledsammaste, och vidrigaste man varit med om. Men varför ska man tänka på det negativa när det samtidigt finns så mycket positivt.
Ta chansen. Chansen att kunna tänka tillbaka på något. Något som är så fint som. Kärleken

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

var med dom du diggar och dom som alltid får dig på ett bra humör.
Varför ska man slösa/ lägga ner tid på människor man inte diggar? Inte klickar med? Inte har roligt med?
Be with the ones you love, livet är för kort för att umgås med tråkiga personer, personer du inte diggar. Lägg ner ditt liv på det roliga. Inte det tråkiga. Det positiva inte det negativa.

Likes

Comments

vad är det som gör att vi visar sån stor respekt för vissa människor och ingen som helst respekt för andra? Att man kan bete sig så otroligt fult mot en del människor och inte ens få dåligt samvete? Att man mot vissa människor lyder och inte vågar säga ett enda fel ord till?
Respekten mot folk ska vara precis lika mot alla. Man ska inte känna att någon har makt över en och man ska absolut inte bete sig som att man själv är kungen på tronen. Jag själv tar avstånd från de människor som jag har sån sjuk respekt för. Pågrund av att det känns som de ser ner på allt jag gör. Bestämmer hur jag ska tycka och tänka. Liksom vart ska jag ta mig i livet om jag inte får göra det jag vill göra pågrund av att jag visar sån enorm respekt för kungen på tronen?
När jag är äldre vill jag kunna vara självständig och stå för vad jag gör och säger. Det vill väll alla?

Likes

Comments

något som vi alla har varit med om någon gång är det där kaoset pågrund av känslor. Alla har vi någon känsla som fler har känt. Vi känner känslor vi inte vet hur vi ska hantera, känslor vi vet hur vi ska hantera, känslor vi inte vill känna och känslor vi vill känna. Det finns så många olika typer av känslor och så många olika måenden pågrund av känslor. Bra och dåliga. Den här bloggen är en skriva av sig sida, där jag kommer skriva av mig om bra och dåliga känslor, sen får vi väll se vad som händer...

Likes

Comments