"Godmorgon" idag är jag helt slut... jag har varit förkyld från och till i tre veckor nu och idag är en sämre dag. Tror det kan bero på gårdagen. Jag började jobba 11.30 på morgonen och slutade 01 på natten, lagom trött efter det må jag säga. Hade en rast på 15 minuter vid 16 då jag åt lite grann men utöver det har sprang jag som en yr höna runt runt. Det är nog inte bra kombo med att vara förkyld. Som tröst tänkte jag bara vara hemma idag och ta det väldigt väldigt lugnt. Planera julklappar, planera lite kring student, planera kring körkort etc.. kanske plugga lite också..

Haft en otroligt mysig morgon med mys frukost och lyxade till och med till det med lite mousserat vin 😇

Nu ska jag hoppa i duschen för att sedan påbörja dagen, kram kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter hemma just nu och ska titta på svartsjön med mamma. Haft en supermysig kväll med henne. Vi åkte först bort till Liljeholmen för att köpa godis på hemmakväll, de har det absolut bästa godisutbudet. Jag äter ställan godis, men när jag väl gör det är det typ där. Det jobbiga är dock att det endast finns två hemmakväll som jag vet om i Stockholm innerstad, en i Liljeholmen och en i Hammarby allé, finns det fler?

Sedan köpte mamma och jag vin, massa ostar, kex, marmelad, mjukost etc. Och hade mys mys. Det är sådana stunder som är svårslagna och man verkligen njuter av varje minut. För övrig är väl ändå mys med ens mamma något av det bästa som finns???

Jag väntar ivrig på skam som släpper ett avsnitt om 1 timme. Jag hade knappt hört talats om serien före förra helgen och på en on halv dag hann jag se ikapp 2,5 säsonger.. hehe, det är en väldigt typisk ungdomsserie egentligen riktad för 15-16 åringar, men jag älskar det. Önskar att jag bodde i Norge när jag ser den..

Nu ska jag mysa vidare

❤️

Likes

Comments

Är det endast jag som tycker det är mysigt att stiga upp onödigt tidigt vardagar innan skolan? Inte för att jag är tillstymmelse till morgonpigg, utan för att det är så otroligt mysigt att ha lång tid på sig på morgonen och kunna ta det lugnt. Ha på myskläder, dricka kaffe och titta på någon serie, innan man tvingas göra sig redo för en hemsk skoldag, ger så mycket bättre förutsättningar för en bra dag..

Har ett underbart härligt schema denna termin och ser det lite som en kompensation för de hemska scheman jag utsatts för tidigare år. Detta innebär att jag idag endast gick i skolan från 09.30 till 12.05, dock är det tillräckligt för att hinna tröttna. Sedan tog jag mig för en gångs skull till gymmet, älskar att träna men att faktiskt ta sig till att göra det är det jobbiga.

Sedan skedde det absolut bästa med hela denna dag, jag fick hem min studentmössa. Känslan när jag fick meddelandet om att den hade levererats till posten och kunde hämtas ut, var obeskrivlig. Beställde den för drygt en månad sedan, produktionen och leveransen gick betydligt mycket fortare än vad jag förväntat mig. Jag är super nöjd med hur den ser ut och kommer gilla den. Det ända som jag tyckte lite mindre om är strassen, men tycker det är en oväsentlig sak att lägga ner energi på. Har varit lite orolig över storlek, utformning etc av mössan, då jag är otålig och beställde mössan innan mössprovning. Mössprovningen för min klass var idag, alltså samma dag som min mössa levererades...

Nu under kvällen har jag även varit på 3 timmars föreläsning på Karlbergs militärhögskola. Först en föreläsning av svenska marinchefen Jens Nykvist sedan en föreläsning av Magnus Jirlind från fjärde sjöstridsflottiljen. Låter svin tråkigt, jag vet. Men innehöll mycket relevant och intressant information om bl.a. Marinens internationella arbeten, marinens båtar, beredskap och kring den värnplikt som står oss till synes och så vidare.

Nu är jag otroligt trött så ska mysa ner mig och titta på familjen Wahlgren, älskar klyschiga familjeprogram, fast det är jag ensam om så får alltid se själv, men men.

Godnatt!

Likes

Comments

Tänkt efter och funderat lite kring om jag ska försöka mig på att starta en blogg.. Efter många om och men, kokom jag fram till "varför inte?". Så tänkte därför härmed ge det en chans. För hur skönt är det inte att faktiskt ha möjligheten till att skriva av sig lite titt som tätt. När personerna i ens närhet saknar tid och energi till att orka lyssna. Men får se om jag är tillräckligt kreativ och duktig nog. Nu väntar i alla fall en mysig säng för tidig nattning. Efterlängtat!☺️

Likes

Comments