View tracker

Sååå Då skall vi se om vi kan få annonsen att funka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Nu har Prince verkligen fått allt han behöver för ett bra tag framöver! ush så mycket pengar som har gått...aja, det är bara att lägga ut! 😊

Likes

Comments

Nu är allt bra! Idag har vi kastrerat Joker! Vi kom in vid 8:a och redan vid 9:o var han klar. Nog har det aldrig gått så fort förut. Dock var min skjuts på föreläsning och jag satt med honom hos veterinären och väntade fram tills klockan 2, haha! Hos veterinären fick han sitta i min jacka i nån timme i början då det var svårt att hållas värmen, men sedan gick allt så bra så <3

Nu är Joker kastrerad, ID-märk och vaccinerad. Nu skall han bara registreras, och försäkras så är han HELT färdig! :D

Likes

Comments

Idag fick kaninerna komma ut i hagarna OCH i sele! Det är viktigt för mig att se hur de nya kaninerna funka i sele, Joker var överlycklig i sele, den var lite läskig i början, men sedan var det full fart utomhus! Melody, som vanligt var jätteglad tills dess att man skulle lyfta henne ifrån det roliga, och där slutade det med ett bett i armen! Dock var det jobbigare med Skuggan, Skuggan blev jätterädd och det tog lite tid att få tillbaka henne i hagen. Det blev helt enkelt för mycket. Kommer jobba en del med henne, medans Joker skall få komma ut oftare!

Likes

Comments

Idag har jag klippt klorna på alla kaninerna! Melody var som vanligt omöjlig, Medans både Joker och Skuggan accepterade det bra. Skuggan och Melody har även fått flytta in i djurrummet med galler emellan och Joker in på mitt rum, vilket han efter hela dagen här, börjar vänja sig vid!

Likes

Comments

Idag har alla tre kaninerna fått komma ut! Det gnistade lite "sparkes" mellan Joker och Melody när de genom galler fick se varandra för första gången, dem tror jag inte kommer vara något svårt att få ihop, haha! Mellan Melody och skuggan är det dock en annan story. Inte alls förtjusta i varandra, men det skall nog gå tillslut!

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt gjort otroligt lite med djuren, inte tagit ut dem, inte tamtränat, inget sådant, idag har jag pluggat matte sedan jag kom hem, och ja, snart skall jag sova, så valde att hinna ta lite bilder åt er innan det var dags! Här har ni!

Likes

Comments

I januari nästa år kommer en ny film som jag definitivt kommer se! "A dog's purpose" jag kunde inte sluta se trailern, om och om igen. Det var en sak som verkligen tårade upp ögonen hos mig, och nej, det var inte när Bailey dog. Det var när han säger "I had a new purpose, I was needed again"

Filmen visar hur Bailey (Med alla hans namn) Lever igenom liv efter liv för att hitta meningen med en hund (som jag förstår det) I varje nytt liv har han en mening. Han är inte som majoriteten utav alla djur, däribland hundar, katter, kaniner, fåglar m.m som flyttar innan 1 års ålder i alla fall 1 gång. Som oftast flyttar till nya hem i alla fall årligen, som blir bortglömda, och som framför allt lever utan mening eller nådigt tillvaro. Det gjorde verkligen ont i själen. Det borde vara självklart. Alla djur har en mening här på jorden, men vi förtär den möjligheten genom att hantera dem som köp och sälj varor.

ALLA mina djur som jag någonsin har haft haft och har, har en mening och lärt mig mer än en bok någonsin hade kunnat. Både om djur, kommunikation, lycka, och att ta livet med ro. Låt ditt djur ge sitt liv ett mening genom att ge den de bästa möjligheterna. Alla djur har något att ge, det handlar om att lyssna, och stanna kvar länge nog att de kan bevisa det för dig.

Likes

Comments

Nu är Joker inbok hos veterinären! på måndag åker han in!
Har även snabbstädat hans rum, så nu ser det renare ut också!

Likes

Comments