Jag kände jag gjorde fel när en kund ringde mig nyss så jag tänkte rätta till det nu och för alla!

Den gamla första hemsidan jag hadehttp://www.carolinesdjurhotell.se/ finns kvar pågrund av att jag kommer inte åt den så allt den iformationen stämmer inte och jag har lagt ner med att jag ska ta hand om Marsvin och hamstrar för jag fick oseriöst kund och samtidigt är dt inte så påpulärt.
Hundhotellet är också stängd på grund
av jag fick otrevliga kunder och samtidigt vill jag fokusera bara på kaninerna och utveckla det mer och mer.

Den hemsidan som gäller är den här http://carolineskaninhotell.hemsida24.se/

snart  öppnar  bokningen  för  våren

Den 1:a november öppnar jag bokningen för våren. vårsäsongen börjar v.15från till v:23 sen börjar sommar den bokningsystemet öppnar 1:a maj

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

VARNING ⚠
ni som har kaniner att det väldigt vanligt nu de senaste tre åren att kaniner dör av de här sjukdomarna som sprids via luften,insekter, inderekt kontakt med harar. Och de leder till döden efter 24 timmar och de är plågsam död. Det finns vaccin mot Gulsot/harpets som man tar en gång per år.

Likes

Comments

Hej jag har ändrat min ide för hotellet för jag känner jag kommer inte annars fixa detta.

jag gjorde så har att nu framöver tar jag bara emot kaniner pågrund av det var inte så populärt med hundar/marsvin/hamstrar så jag tog bort så jag kan fokusera hel tid med att göra så lyxig kaninhotell som möjligt.

Men nalas syster uzanna som är min kund får komma när hon vill för att systrarna trivs så bra ihop och hon fungera så bra för hon är så snäll mot kaninerna och bara ligger brevid de och tittar medans jag jobbar, hon leker med sin syster mest också..


Jag kommer göra avancerat med att jag kommer bygga en stor "hönsgård" till kaniner med "åtta rum eller burar sen en korridor med en dörr in till korridoren som man stänger innan man går in till en kanin ifall att den har lust att hoppa ut så är den inne i allafall.

De ska ha tak sen tillgång med hage som sitter fast med buren så alla burar kommer få två dörrar en mot hagen sen en som man själv ska in.. inne i buren kommer jag ta bort allt gräs lägga till nät och fylla på nån underlag som är enkel hålla rent funderar på bark, sen ska da ha en bur inne,hus,sitthylla,toan allt som behövs

Jag tror jag kommer ha öppnar vid påsk vet inte om det är slutet av mars eller början av april.​ungefär så  fast  lite  mer  lyxigare  och  tak  över  och  utan  de  husen 

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag förvånar mig att folk börjar hitta mig med kanin&hundhotellet fast jag flyttat runt på massmedia .. För jag två personer som har frågat mig om jag kunde ta hand om en fick jag tacka nej för det var inomhus kanin den andra var inomhus kanin under påsken jag sa jag skulle funderar över det,för jag vet mina föräldrar vill inte ha några kaniner inomhus..

 • 25 readers

Likes

Comments

Hej jag har dags lägge stängt för i år men kommer öppna igen i juni så jag kommer inte vara så aktiv på alla massmedia som det finns men jag kommer uppdater lite videos på youtube då och då..

men ni kan följa mig via min privata blogg :http://nouw.com/bambfilower/profile

Likes

Comments

Ann, Mandis, Matilda Westermark 
 • "I år lämnade vi för första gången våra två kaniner hos Caroline
  Efter att ha varit i kontakt med en rad olika kaninhotell som vi jämfört, var valet väldigt lätt att bestämma oss för att det var här de skulle bo i två v!!
  Våra kaniner har ALDRIG fått så proffsig, fin och ömsint omvårdnad någonsin. Varje dag fick de fint i buren, de har fått skutta runt i en fantastiskt skojig hage och haft tillgång till all komfort en kanin kan tänkas vilja ha. Under de varmaste dagarna fick varje kanin en stor kylklamp invirad i handduk att sitta och svalka sig på:) och myggnät då det behövdes. Så omtänksamt!!
  De fick färska kvistar, grönsaker, gott och blandat plockat från skogen osv.
  Men mest av allt måste vi berömma Caroline för hennes fantastiska sätt att hantera kaninerna varje dag, de har fått kel, ömhet och kärlek samt koppelprommenader! Vi trodde aldrig att det skulle finnas något ställe som tog hand om djur på detta underbara sätt! Vi kunde lugnt koppla av på vår semester i vetskapen om att Caroline på allra bästa sätt tog hand om våra små bebisar. Vi kunde enkelt gå in och se fina bilder på kaninerna som hon lade upp (efter vårt medgivande) på hemsidan vilket hela familjen tyckte var jätte-kul:)
  Vi rekommenderar varmt Carolines kaninhotell till allt och alla och vi kommer fortsättningsvis att återkomma till henne med våra djur!
  Tack Caroline för allt du gett Envy och Lilly:)❤️"

  Linda Hildebrand
  "Uzanna har haft det lyxigt på djurhotellet - hon var väldigt trött när hon kom hem men annars piggare och mer på alerten - det gjorde henne verkligen gott att vara där och träffa de andra djuren :) Tack Caroline för att du tagit så bra hand om henne!"
  Christina Fredriksson
  "Caroline har tagit hand om våra marsvin när vi har varit på semester. Ni kan tryggt lämna era djur till Caroline, hon tar hand om de på bästa sätt."

Likes

Comments

som jag skrev på instagram kommer den här inlägget handla om min affärsplan. Jag hade funderat över det här i flera år och försökte göra en inlägg på facebook en bild och bara priser två gånger men det vissades ingen resultat. Det gick flera år utan jag tänkte på något om djurhotellet tills i år när jag flyttade hem så nämnde mamma om det i April det skulle inte vara så dumt.


Så jag började direkt leta efter någon bra länk att man kan göra en hemsida av, började fundera över hur jag skulle fomulär mig med skrift på bilder med mera, det tog inte så lång tid innan jag hade en färdig hemsida.

jag började göra reklam för hotellet via massa grupper på facebook och startade egen grupp. jag har även starta en ny blogg sida bara för hotellet även en istagram konto. Ibörjan var det många som gilllade iden.

Det tog lite tid innan några som har hittat mig för kom en som frågade vänligt om jag tog emot inom hus kaniner under hösten/vintern då svarade hur det var. jag fick också en kund i typ mitt av april sen var det några som var typ avensjuka på min idé så jag fick massa elaka kommentare men de brydde jag inte mig om

Sen var jag borta i en månad på semster sen när jag kom hem så började jag bygga upp hotellet och plöstligt hände det för jag får mer och mer bokningar tills slut att det blev fullt

Imorgon kommer jag skriva om hur det går för mig och hur många kunder jag har

Likes

Comments

Hej alla idag mår jag bättre jag kanske var lite hård igår men jag var ledsen och besviken. Men om man jobbar med människor som kunder då kan man inte alltid får det som man hoppas för, gäller för alla service yrken. Det har jag lärt mig via hotell/resturang och även butiker men det var ett tag sedan jag jobbade så jag har glömt bort lite.


De kunderna som är allmänt otacksamma de ska man inte bry sig om fast det så otroligt svårt när jag inte mår toppen själv då tror man det jag som har gjort något fel.

Man ska vara glad och stolt över det man har fått för kunder och klarat av och lyckas med, alla underbara kommentare/mail man får via de som följer mig eller har sina djur hos mig.

Men nu kommer jag bli lite bestämd men inte alltför sträng då förlorar jag kunder. jag ändrade lite reglerna för jag kan inte kräva så mycket på kunderna när det är bara en hobbyverksamhet sålänge.


1 när du bestämmer dig för att ditt djur ska vara hos mig
så bokar du via hemsidans fomulär och när jag bekräftar bokningen då ska ni betala samma vecka hälften av summan i förskott. Och när ni avbokar platsen då får ni 50% av det ni har betalat in .

2 ni för gärna komma och besöka mig först men boka gärna tid några dagar innan.

3 när ni kommer så kom den tiden som vi har bestämt,Om ni blir sena så kontakta mig gärna att jag inte sitter och väntar på er.


jag fick en kund som är nalas syster som kommer vara hos mig 19 augusti och 22 augusti.

jag får ändra lite mina planer för min semster det gör inget för jag är glad för nalas och uzannas skull att de för vara med varandra några dagar

Likes

Comments

Hej allihop. jaha jag har förlorat en kund men det gör ingen ting för hon har krånglat mycket, behandlade mig inte så repektfullt. jag har även haft andra kunder som tror det kan sätta massa med höga krav på mig fast jag inte kan uppfylla de på grund av jag har precis börjat.

vissa vill inte boka hos mig för de kan inte flytta på sina kanin burar,det är bara så dålig ursäkt de vill bara bekämma att på ett kanin hotell ska ha burar som man kan låna/hyra men det kan man inte ha när man precis har börjat och har en kanin själv! börjar bli så trött på såna personer och ni vet inte vad jag har för bakgrund men ni har inte rätt att behandla mig som en idiot.

Jag har drömt om detta i flera år och nu har jag startat en. Men jag ska inte glömma de 6 kunderna som haft sina djur hos mig att de har haft ett helt underbar semster. ingen stans kan gära det bättre. Men det finns mycket saker som jag ska lära mig men det tar tid så var vänliga behandla mig med reptekt!!


här kommer reglerna


1när du bestämmer dig för att ditt djur ska vara hos mig

såbokar du via hemsidans fomulär och när jag bekräftar bokningendå ska ni betala samma vecka hälften av summan i förskott. Och när ni avbokar platsen då får ni inte pengarna tillbaka.


2ni för gärna komma och besöka mig först men boka gärna tid några dagar innan.


3när ni kommer så kom den tiden som vi har bestämt,Om ni blir sena så kontakta mig gärna att jag inte sitter och väntar påer.


Likes

Comments

Hej alla mina kunder och ni som följer mig, nu är det nästan höst det känner jag av på luften. jag längter lite dit inte för att jag inte tycker om sommaren,det är ju en underbar årstid men det är att jag vill att det ska bli lite mörkare så man kan fixa hösthagar och göra det fint till hösten med massa högar med lov så kaninerna kan skutta i. inomhus tänder man lite ljus och pyntar med starka höst färger.


jag har gjort en liten plan men den är inte spikat för jag kan inte planera så mycket i förväg på grund av med deprivation och andra hinder som jag har och det kommer bli mycket läkare besök och massa utredningar under hösten så det kommer ta kanske mycket tid och kraft med det. Men jag ska försöka hålla verksamheten i liv året om.

Min plan är:

sommartiden för djurhotellet slutar 16 augusti sen kommer jag ta semster i tre veckor sen . från 1:a september öppnar jag igen sen kommer jag stänga 2 dagar imånaden för jag i örebro det blir 29:de september - 30:de september,27 oktober jag kan ta emot kunder sent eftermiddag på 28de oktober. sen är det höstlov för alla skolbarn så då har jag öppet fram till28de november sen är jag ledig till och med 13de december fram till 5 januari sen är jag fullbokad från med 5-20de januari.

från 20de jaunari bokar jag ingen ting än för det är för långt i från


Likes

Comments

Instagram @kaninhotell