Vad tråkigt det är att vara hemma.men det finns. Så mycket att göra innan jul tyvärr men jag är inte helt ledig för jag har en hel del möten... saker hemma att göra.

Men det känns riktigt jobbigt, det känns som jag har förlorat att jag ska bara ge upp,jag hoppas inners att det finns folk mig väl som vill ha tillbaka mig att de kämpar för det. Jag kan inte gör så mycket mer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej jag kommer tyvärr stänga hotellet under ett år för det har hänt saker i mitt liv och i hotellet så jag behöver ta en break från företaget. men kommer öppna igen någon gång under våren 2019

Likes

Comments

Hej alla mina kära kunder! Nu har hösten kommit i vårt avlånga land. Jag personligt tycker det otroligt vackert med hösten och mysigt samma gång för att se alla höstfärgerna i naturen och tända ljus när det mörkt.

Det var ett tag sen jag har gjort nån uppdateringen under mitt hotell. Har varken gjort något via bloggen eller youtube och inte heller gjort några månads brev. Men det då mycket nu med mitt mående med många läkarbesök och jag jobbar också under tiden det hotellet växer att man kan bara klara sig bara med det.

Men jag känner jag behöver ta den tiden det behövs med allt som händer under mitt liv och om jag får stanna kvar på mitt arbete så kommer jag nog inte ta emot kaniner under sommaren 2018 för att jag kände blev för mycket för mig, jag fick knapp någon fridtid för mig själv eller mina kaniner. Och jag var så stressad också....

Men om jag inte få stanna då kommer jag ta emot de kunderna som har bokat in er. Jag kommer ge er besked under januari 2018.

Hoppas ni har förståelse för det, jag menar ingen illa.

Likes

Comments

Regler

För bokning och avbokning

  • jag tar emot små och mellan raser och inga stora kaniner ex som Gotlands kaniner. ( gäller ej till kunderna som jag har redan)
  • När ni bokar gör det på bokning frågeformulären som finns på hemsidan under kontakta mig. då kommer ni få en bekräftelse
  • Om ni har frågor så hör av er gärna via Mejla eller ring
  • När jag har bekräftat eran bokning skall ni betala avgiftning för kaniner 150 kr och hamstrar 10 kr som ni inte för tillbaka och det dra jag sedan av från hela summan. Resten betalarna när ni lämnar eran djur. Avgiftningen får ni inte tillbaka om ni avbokar.

försäkring

* om kaninen skall bo hos mig mer 2 veckor då finns det försäkring som ni kan ta. kostar extra 25 kr
*om kaninen har varit sjuk/haft en skada/ ohyra på sig precis innan den kommer hos mig då skulle jag vilja ha veterinär intyg att den är frisk.
*om den blir sjuk eller skadar sig under vistelsen hos mig och behöver veterinär vård då är det ni som står för det

hur många kaniner  eller  hamstrar  samtidigt

Jag kommer dra av med min verksamhet just nu när jag har ett jobb också istället för tio kaniner samtidigt kommer jag ha tre kaniner

(om inte jag har min kund som har gotland kanin då tar jag bara två kaniner för den kanin behöver utrymme för att röra sig på.)

jag tar en hamsterbur pågång

Likes

Comments

Hej alla glad! jag har fått antal för frågan om jag tar emot hamstrar så jag börjar från med nu ta emot hamstrar men jag har tyvärr inga saker kvar för hamstrar hemma för utom spån. så ni får ta med bur med tillbehör samt deras mat och sand om ni använder.

priset är:

50 kr per vecka
200kr per månad
600kr under 3 månader
1200kr under 6 månader
2400 kr under 12 månader

Likes

Comments

NU äntligen har våren vunnit över vintern och det blir varma och varmare för dagarna samtidigt blir det ljusare för varje dag nu. Hotellet börjar forma sig som jag vill det är bra små saker kvar att göra.

Nu har jag även köpt i mina allra sista burar som jag kan använda för företaget så jag totalt som jag kan hyra 4 stycken: röda 2 vånings buren, bruna buren en plans, villan med tomten och granskog stugan

Nyhet jag har en nyhetsbrev som jag skriver första veckan i månaden om ni vill följa mig på det eller boka så kan ni skriv ett mail på caroline_kaninhotell@outlook.com

Likes

CommentsOLIKA SORTER AV BRA PELLETS

Basfödan  för  kaninen:

Höet är det allra viktigaste av kaninens föda att slippa alla nödiga tarmsjukdomar samt tandproblem. Kaninen är en gräsätare.

kanin ska 90% med hö och man kan tillsätta tillskott med det ingen ting som de behöver. kanin ska ha hö frigående dygnet runt helst olika sorter på olika platser så den kan välja vilka strån som den vill äta.

tillskott

Om det små ungar som växer eller kaninen har dåligt munförsvar eller äldre kanin som är 4 år eller. Kan man ge tillskott som pellets men ge lite 1-2 tsk per kanin per dag

Kalla perioden för utomhus kaniner 

om du har kanin som lever i utomhus miljö året om och när det blir kallt behöver de ha fettare och vitamin men var försiktigt för de tål inte för mycket och de kan bli tjocka men det är bara kaniner som har svårt att hålla sin hull.

Nästa avsnitt

Kommer handla om vad kaninen kan äta eller inte ftån naturen

Likes

Comments

Hej Idag har jag varit på en kaninhopptävling hela dan i Åkersberga. jag har längtat efter detta i så många år det första vi gjorde att vi åkte till fel plats så jag missade min klass men det var mitt fel pågrund av jag slarvade att läsa ordentligt vart det låg så jag åkte till Älta.

men det gjorde ingen ting för jag tycket det var ändå roligt och mysigt att komma och titta och snacka med folk. men jag provade att starta i lätt ny men jag visste redan innan att det för högt för henne för hon har inte lärt sig såå högt men vad gjorde det om man testa.

till nästa gång det är en tävling som jag ska gå på då ska läsa 10 gånger på beskrivningen att man kommer rätt och starta i mini och hoppas inte att de ha svåra hinder då. hemma tränar jag bara enkla raka hinder.

Likes

Comments

Olika toattströer

Det finns så många olika toaströer som man kan använda vissa är bra och vissa ska man aktas sig för så de inte blir sjuka.

det som man ska aktas för er kattsand som klumpas sig dels att kaniner kam börja smaka på sanden och det är inte bra eller när de tvättar sig så kan då få sand i sig eller hanar som kisar kan få sand i sin kön det är inte bra.

men de som jag har provat och tycker som är bra är :

dig som vill ha något som inte luktar eller behöver byta så ofta då kan du använda först underst carefrech och sen toalätt för det är sån material som suger upp all urin.

eller en billigare anternativ är att köpa en catsbest som du kan varje dag ta bort böra urinet och bajset med en spade man ser vart urinet är pågrund av det blir klumpar.

Tips på olika  rasthagar
Ieksaker  som  man kan  ha

Det är viktigt att kaninen kan aktivera sig i buren och hage. lite ex på vad man kan ha för leksaker man kan ha saker som kaninen kan gnaga på eller kasta runt eller springa genom och samt gömma mat i

Likes

Comments