Alla som tränar, sitter framför datorn eller går på stan med ett par hörlurar vet hur jobbigt det kan vara, helt plötsligt är sladden i vägen. Vad gör man om man har tröttnat på det här problemet? Jo, man är med och tävlar om ett par trådlösa hörlurar från SONY här på din favoritsida BAWS.SE

Och det är inte vilka lurar som helst, vi har kommit över ett par av den nya modellen MDR-10RBT. Ett par riktigt feta lurar med högupplöst ljud, bluetooth-anslutning och en batteritid på drygt 17 timmar. Det finns även en inbyggd mikrofon så du inte ens behöver ta av dig lurarna när mamma ringer och stör mitt under biceps-passet.

Ljudet är bland det bästa vi har hört, och då har vi ändå gått igenom allt ifrån Beats by Dre till SMS Audio och fler där emellan, men SONY levererar högsta klass. Om det beror på att lurarna stänger ute allt ljud runtomkring eller om de är utvecklade tillsammans med The Script spelar mindre roll, musikupplevelsen är underbar oavsett.

Hörlurarna ligger på runt 2000 kr i butik, men nu kan du alltså vinna ett par genom att medverka i tävlingen. Allt du behöver göra är att trycka ”LIKE” på Sony Nordics Facebook-sida (som du hittar HÄR) + svara på frågan: Vilken är 2014 års hittills bästa låt?

Skicka ditt svar till tavling@baws.se senast torsdagen 3 Juli ochglöm inte ange fullständig adress och kontaktinformation. Lycka till i jakten på ditt nya, sladdlösa liv.

Läs mer om SONY MDR-10RBT HÄRBild&text:Baws.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen har jag lyckats köpa en ny mobil fick dock bli en iphone 4s, var egentligen 5s jag var ute efter, men då elgiganten knappt har ett skit hemma så fick det bli 4s ( vi kan beställa ) är det ända dem säger. (kan jag me gör om jag nu hade velat göra det)  Hatar när saker som jag är ute efter inte finns i affären.

Nu blir det True detective maraton.

Likes

Comments


Nytt för i dag köpt mig två stycken Sail racing (grinder polo) en vit och en svart.

Likes

Comments

Tråkigt när det regnar fast åt andra sidan så är det perfekt film väder,
Ska fixa något gott att käka nu, sen blir det film kväll rakt av.

Likes

Comments

Passa på å önska alla en trevlig midsommar.
Nu ska jag dra å testa min nya buster drag som jag inhandlade i går.

Likes

Comments

image002 Tio oerfarna ungdomar och en nyöppnad restaurang. Nu förflyttar Anders Öfvergård all sin kraft och energi till en ny arena när han i nya serien Arga Restaurangen ska slå sig fram i en av Sveriges tuffaste branscher tillsammans med ett gäng nybörjare.   I höst ger sig Anders Öfvergård, känd från Arga Snickaren, in på en ny tuff utmaning. I programmet Arga Restaurangen tar Anders hela sitt passionerade driv och kliver in i restaurangbranschen för att tillsammans med tio oerfarna ungdomar starta upp och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Läs hela inlägget HÄR. Bild&Text:Tv.nu

Likes

Comments