Grekland, Berlin och nu Paris tillsammans med en väldigt viktig person i mitt liv. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Avslutade veckan på absolut bästa sätt tillsammans med min syster och mamma! Heldag på Loka Brunn, perfekt en grå och tråkig söndag som denna.

Likes

Comments

Spenderar lördagkvällen på bästa sätt, med fina vänner hemma hos mig!

Likes

Comments

Slutade jobbet lite tidigare idag vilket var så skönt. Bestämde dejt med Karin så vi tog bilarna och åkte ut till Mellringe för picknick i solen. Hon är verkligen en av mina finaste och bästa vänner. Älskar henne till månen och tillbaka. ❤️

Likes

Comments

Hade en mindre bra kväll igår, men det känns helt ok nu när det blir en utekväll med min pingla idag.

Likes

Comments

Mamma och pappa är har varit borta sen i torsdags i sommarstugan och kommer hem först på tisdag. Så blir självklart en tur dit idag och ska även få gosa med Vilhelm då dom är barnvakt. Ungefär samma sak varje helg. Har världens finaste familj. ❤️

Likes

Comments

Kolla mitt hår??? Blev precis så som jag ville, är så himla nöjd!!! Har världens duktigaste kusin som frisör.

Likes

Comments

Och såklart när man är ledig så är det molnigt emellanåt hela tiden. Så typiskt??? Kommer aldrig lyckas bli brun i sommar, haha. Riktigt i-landsproblem. Men passade på att prata ikapp med Julia och ta en sväng till Marieberg istället. Nu ska jag åka iväg till frisören och se till att ordna mitt hår så jag förhoppningsvis blir nöjd.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har haft en så himla bra helg och det blir svårt att få med allt i ett litet inlägg här.

Men i fredags hämtade Karin mig efter jobbet och vi åkte hem till mig och satt ute och åt och snackade skit. Senare under kvällen hämtade vi upp Sebastian efter han slutade jobbet och mötte upp Anton.
I lördags hängde jag med min syster och Martins syster Karin hela dagen lång, vi förberedde inför kvällens överraskningsfest för min systers man (Martin) då han fyllde 30 år! Och vilken tur vi hade med vädret, blev helt perfekt. Vi kunde hålla oss utomhus för festandet hela natten lång. Kvällen blev så lyckad och vi lyckades med att överraska honom ordentligt!

Igår var vädret mindre roligt men hann med en hel del kul ändå tillsammans med A. Var hemma en sväng med en blombukett till min älskade mamma. Hon var barnvakt åt Vilhelm så hon var upptagen med det och det är nog bland det bästa hon vet. Vilken tur att jag och min syster fick just henne som mamma, vad skulle vi annars göra. 
​Är så sämst på att ta bilder ibland, så har knappt några alls från i helgen. Åtminstone inga som passar sig på nätet. 

Likes

Comments