Header
View tracker

Efter ca 2 veckor med slit så är det ÄNTLIGEN färdigt! Nu kan jag äntligen slappna av, vad tycker ni? 😘
Här får ni en före och efter bild!

Likes

Comments

Först och främst ursäkta röran på första bilden HAHA, men det har endast varit en klädkammare med all möjlig skit.
Sedan har jag ju börjat pilla mer och mer hemma så har skapat en ny kategori "lägenhet" för er som gillar sånt. För håller som sagt på att fixa ordning lägenheten så det ser ut som om att JAG bor här! Vet ju inte om ni läst mitt tidigare inlägg för några veckor sedan om att jag och min sambo gått isär och att jag bor kvar. Men i vilket fall så är detta mitt senaste projekt, att göra om fula klädkammaren till min sminkstudio. Så just nu ligger allt i vardagsrummet för att det ska senare upp till vinden när det finns plats. Så jag har helt enkelt endast målat om allt och bara det gör stor skillnad och jag bara ser fram emot att fixa klart det. Det enda som behövs är att jag ska skaffa mig en bordskiva som ska upp på väggen och allt mitt smink så är det klart. Dock så har jag en till överraskning som kommer upp i ett senare inlägg idag, så efter att ha sett den så förstår ni nog hur bra detta kommer bli för det kommer bli så fint!
Kommer ta bild på hur vardagsrummet blev efter att jag målade om och skaffade nya möbler, men det blir lite längre fram!

Likes

Comments

Min fina varg, familjemedlem, min bästavän, min pojke. Vad mer finns det att säga? Jag är helt tom på ord.
Min hund fick somna in i min famn idag, det var nog det jobbigaste jag varit om. Även om du är på en bättre plats nu.
11 år fick vi ihop men det gör ont att veta att du aldrig mer kommer tillbaka eller att vi går på långpromenader i skogen.
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, du var ju ändå min första hund och världens bästa hund för den delen!
Jag älskar dig så mycket min fina Rexie, men vi syns snart men inte än, men om ett tag. Nu får du springa runt med Sara, Pontus & Casper. Ni får alla ta hand om varann. ❤

Likes

Comments

Håller som sagt på att fixa i lägenheten men ny inredning, möblerat om och har även målat lite här och där. Lär lägga upp bilder när allt är färdigt för nu är det endast kaos haha.

Likes

Comments

Nu är den färdig läkt, fyllde i ramen den 9 December men inte velat ta kort på den då det fortfarande varit sårigt och svullet.
Sedan har jag endast glömt av att fota den! Kan säga att smärtan från skala 1 - 10, så måste jag nog säga en 8:a!
Trodde inte direkt att det skulle känns på låret för de är tjockare hud men damn värsta jag varit med om haha. Tyvärr ska jag plåga andra låret men det tar jag längre fram! Har bokat tid för min underarm den 2:a Februari så längtar efter de! 👌

Likes

Comments

Haft en riktig mysig och bra julafton med min syster och mamma. Massa god mat och jätte fina julklappar som jag tänkte visa upp imorgon! Även imorgon börjar mellandagsrean så då ska man ge sig ut och hitta lite stuff hihi🌸

Likes

Comments

Inte varit så aktiv här den senaste månaden utan det har endast vara några få inlägg. Men har en anledning.
Det har hänt ganska mycket dom senaste ca 1,5-2 månaderna. Jag och min sambo har gått isär samt att han håller på att flytta ut och det är mycket pappersarbeten här och där som ska göras för att lägenheten ska skrivas över på mig. Det mesta är gjort men det är lite små saker kvar endast. Trots allt detta så mår jag väldigt bra, det var mitt beslut då tyvärr känslorna ej finns kvar längre! ​Men snart är det julafton och just nu ligger jag hemma med feber och förkylning vilket inte är sådär super skoj då jag inte hunnit fixa alla julklappar. 

Likes

Comments