Inför kungens 70-årsdag på valborgsmässoafton får han ett eget nytt frimärke. Även drottningen som i sommar den 19 juni firar 40 år som drottning, det är då 40 år sedan hon och kungen gifte sig i Storkyrkan 1976, har också fått ett eget frimärke. Men mest uppmärksamhet väcker utan tvekan Estelle tillsammans med mamma Victoria och morfar kungen. För kungen är det lågt från första gången han får pryda ett frimärke. Inte heller för Estelle.

Redan 2013 var hon med på sitt första frimärke. Även den gången var det med morfar kungen och mamma Victoria. Lillsessan gjorde då en tidigare debut än sin mamma, som var tre år första gången hon förekom på ett frimärke. Frimärket då ingick i att uppmärksamma kungen 40 år på tronen.

Bilden, tagen inne på Stockholms slott, innanför inre borggården visar en stolt morfar kungen med barnbarnet Estelle och kronprinsessan Victoria. Estelle har en skimrande klänning och en liten fläta i håret på bilden som är tagen av Anna-Lena Ahlström.

Det är helt nytagna bilder som kommer på frimärken i Sverige den 17 mars. Det är Postnord som har sammanställt ett nytt frimärksark på några av de kungliga medlemmarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skådespelerskan och sångerskan Lea Michele och Matthew Paetz har valt att gå skilda vägar, efter nästan två år som ett par.
Lea Michele ser nu till att ha sina vänner nära som ett stöd och hon ser till att lägga all sin energi på att ta sin musikkarriär vidare.Lea Michele är mest känd från Glee som rollen som Rachel Berry, hon har även varit med i filmen New Year's Eve.

Matthew Paetz var Lea Micheles första pojkvän sen hon 2013 förlorade sin dåvarande pojkvän Cory Monteith efter det att han överdoserad av en kombination av heroin och alkohol.

Likes

Comments

Tv-profilen och bloggaren Magdalena Graaf och hennes sambo Filip Larsson har blivit föräldrar till en liten son. Bebisen föddes på exakt samma dag som hennes bortgångne son Isaks födelsedag.

– Välkommen till världen lilla vän, det ska bli ett sant nöje att få lära känna dig, skriver hon på sin Instagram.

Sedan tidigare har Magdalena sönerna Isak, Tristan, Lancelot och Charlie. Isak gick tragiskt bort sommaren 2014, bara 19 år gammal.

Hon fick i somras reda på att hon var gravid igen. Samt att bebisen beräknades till den 22 februari. Nämligen Isaks födelsedag. Och precis som det beräknades föddes den femte sonen den 22 februari.

Hon skriver på sin blogg att de firar livet.

"Din väg till livet gick väldigt fort och smärtfritt! Den här underbara dagen delar du med din storebror. Isak hade varit SÅ stolt! Så omättligt stolt och lycklig. Jag vet att han sitter här vid vår sida på sängkanten och ler just nu. Jag är stolt som har fått vara med och skapat dig. Du är ett riktigt litet mirakel. Och redan älskad av så otroligt många".


Likes

Comments

Prinsessan Estelle fyller idag fyra år. Den 23 februari 2012 föddes hon som första barn till Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels och snart blir prinsessan Estelle storasyster. I samband med födelsedagen släpper hovet nytagna bilder på Prinsessan Estelle. 

Bilderna är tagna på Haga slott av fotograf Kate Gabor.

Likes

Comments

Kim Kardashian och Kanye West blev föräldrar till en liten son i början av december, nu har Kim visat en bild på hennes nyfödde lille son Saint West.

Hon lägger upp bilden idag på lille Saint för att det är hennes avlidna pappas födelsedag.

Idag är det min pappas födelsedag. Jag vet att det han önskade sig mest i världen var att få träffa sina barnbarn. Så jag vill dela den här bilden på Saint med er alla, skriver Kim i sin app.

Hur söt är inte den lille?

Likes

Comments

Rapparen Petter Askergren och hustrun Michaela blev i november 2015 föräldrar till en liten son. Nu har Petter avslöjat vad den lille ska heta. Han kommer att få namnet Ronin. Samma namn som Petter döpte sitt album 2004 till. På samma platta återfinns även låten "Alfons", vilket hans äldsta barn heter.

Petter har barnen Lexus och Vita tillsammans med Michaela Askergren och sonen Alfons från ett tidigare förhållande.

Likes

Comments

Louis Tomlinson från One Direction blev för ungefär en månad sedan pappa till lille Freddie Reign.

Nu visar han upp sin son på Instagram.

Hur gullig är inte denna bild på Far och Son.

Detta är inte första gången som Louis visar upp den nyfödda lille sonen. Han visade även upp lille Freddie strax efter när den lille hade kommit till världen och även då i bar överkropp.

Likes

Comments

Prinsessan Leonore fyllde 2 år den 20 Februari och det bjöds på nya fina bilder på lillsessan som firades av hela familjen med ett riktigt prinsesskalas på Drottningholms slott, där hela familjen samlas. Under lördagen la Prinsessan Madeleine ut nya bilder på Leonore på sin Facebook.

"Tiden flyger förbi – vår Leonore är två år. De lyckligaste födelsedagsönskningar till vår vackra och söta dotter", skriver Madeleine på sin Facebook

Prinsessan Leonore föddes i dag för två år sedan på New York Presbyterian Weill Cornell Medical på Manhattan i USA

Likes

Comments

Ikväll var det dags för tredje deltävlingen av Melodifestivalen. Vidare direkt till finalen gick Oscar Zia med låten "Human" och debutanten och Idolvinnaren Lisa Ajax med låten "My Heart Wants Me Dead".

Kvällens deltävling innehöll inte några direkta skrällar utan de man kände på sig att de skulle gå till final. Kände på mig att Oscar och Lisa skulle ta sig till finalen. Hade räknat med att After Dark skulle knipa en bättre plats, men det är ju så att det som kanske gick hem för några år sedan inte går hem direkt idag.

Tidigare har i finalen är Ace Wilder och Robin Bengtsson och förra veckans vinnare Wictoria och David Lindgren.

Oscar Zia och Lisa Ajax gick direkt till finalen

SaRaha med "Kizunguzungu" och Boris René med "Put Your Love on Me" gick vidare till andra chansen.

På femte plats hamnade SMILO med "Weight of the world", sjätte plats hamnade Swingfly feat. Helena Gutarra med "You Carved Your Name" och på sjunde plats hamnade After Dark med "Kom ut som en stjärna" .


Likes

Comments

Nu har det avslöjats ytterligare två stjärnor som ska vara med i Årets Säsong av Let's Dance.

Sedan tidigare är operasångaren Rickard Söderberg, programledarna Linda Lindorff och Nassim Al Fakir, skådespelaren Pia Johansson och sångaren Elisa Lindström är klar för den kommande säsongen av "Let's dance".

Nu är det alltså klart att Skidkungen Thomas Wassberg och Bloggaren Bianca Wahlgren Ingrosso kommer att delta i årets säsong av Let's Dance

Likes

Comments