Header

TV4-profilen Johan Edlund och hans fästmö Sofia Geite väntar smått igen — en liten flicka. Paret förlovade sig i december och har sedan tidigare dottern Elsa, som föddes 2013.

Johan Edlund har sedan tidigare sonen Jack ihop med Jessica Almenäs.

Jessica berättade tidigare att hon tillsammans med handbollsspelaren Patrik Fahlgren väntar sitt första gemensamma barn till sommaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Festfixaren Micael Bindefeld tillsammans med partiledaren Ebba Busch Thor

Skådespelerskan Sofia Ledarp tillsammans sambon Tobias Norenstedt

Likes

Comments

Skådespelerskan och radioprataren Sanna Bråding har verkligen inte många dagar kvar till lille killen i magen kommer ut. Hon har bara några få dagar kvar till beräknad förlossning.

Storebror Kane-Lee har hunnit bli tre år gammal.


Likes

Comments

Skådespelerskan Katherine Heigl och hennes man, musikern Josh Kelley blev den 20 december föräldrar till en liten son som har fått namnet Joshua Bishop Kelley Jr.

Det är parets första biologiska barn. De har sedan tidigare döttrarna Adalaide, 4, och Naleigh, 8.

Foto: People

Likes

Comments

”Spice girls”-stjärnan Geri Horner, tidigare Halliwell har blivit mamma till en liten son som har fått namnet Montague George Hector Horner och kommer att kallas Monty.

Pappan till sonen är hennes make Christian Horner, chef för F1-teamet Red Bull.

Christian har dottern Olivia sedan tidigare medan Geri har dottern Bluebell.

Likes

Comments

Programledaren Jessica Almenäs och kärleken och handbollsspelaren Patrik Fahlgren väntar sitt första gemensamma barn i slutet av juli.

På sin blogg avslöjar Jessica Almenäs att hon är gravid för tredje gången.

"Javisst är det så, Patrik och jag ska ha en liten bebis! Jack och Dylan ska få ett litet syskon. Om allt går som det ska (vilket vi håller tummarna för) så är det dags i slutet av juli. Det är en planerad liten rackare och vi är så klart väldigt glada och förväntansfulla. Jag trodde kanske att jag var färdig med barntillverkande, men vad härligt det är ändå att livet aldrig blir som man tänkt sig"

Paret träffades hösten 2015 men valde att berätta om sin kärlek först i januari 2016.

Jessica Almenäs har sen tidigare barnen Jack, 11, och Dylan, 7, med Johan Edlund respektive Tony André Hansen.Foto: Från Jessicas Instagram

Likes

Comments

Skådespelaren Mel Gibson har blivit pappa för nionde gången. Den 20 januari blev han pappa till en liten son som har fått det svenskklingande namnet Lars Gerard. Den lille sonen vägde 2400 gram när han kom till världen.


Barnet är det första för Mels flickvän sedan två år, Rosalind Ross. Han har även Hannah, Edward, Christian, William, Louis, Milo och Thomas tillsammans med exfrun Robin Denise Moore samt dottern Lucia tillsammans med ryska pianisten Oksana Grigorieva.

Likes

Comments

Du som läser detta ska vara riktigt välkommen hit till min blogg. Här kommer du att få läsa om massor av nyheter om alla små kändisar. Du kommer även att få massor av andra inlägg.


Vill du tipsa mig om nyfödda kändisbebisar eller något annat kan du maila mig på

kandisbebisar@hotmail.com

Likes

Comments