Allmänt, Sommar

Vi började lördagen i Sjöbo med frukost/brunch,det var ett mysigt men tomt ställe. Det var inget gigantiskt utbud utan det var ganska familjärt.

Efter det åkte vi vidare till äventyrscampen i Sövde, ganska annorlunda faktiskt. Tyvärr så är min iPhone lite konstig så den bestämmer sig för att ta slut på batteri lite då och då, i lördags var det efter frukosten, så därför har jag inga bilder från äventyrscampen. Men där fick man vara i olika lag och köra en 7-kamp, en "gren" var att man skulle hoppa ner i ett bollhav för att hitta så många gosedjur som möjligt på cirka 3 minuter och en annan var att man skulle ro över en damm för att lägga ett pussel på så snabb tid som möjligt. Det var annorlunda och något som jag inte testat på tidigare, så det var skoj.

Idag så sprang vi typ som ett lopp, det var med karta men väldigt enkelt och i Ystad centrum. Jag sprang 10 kilometer ihop med min lillebror, om ni vill läsa mer om loppet så finns det här :
www.ystadsallehanda.se/ystad/orienterarna-hittade-till-stan/

Sen har jag bara packat upp alla mina saker från min hemflytt i fredags, även rensat ut min garderob vilket var behövligt! Nu ska jag typ fortsätta packa upp innan jag ska sova 😴

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mat

Att äta frukost utomhus i fint väder är det bästa som finns, så underbart! Jag hoppas verkligen att det blir fint väder på sommarlovet också, det brukar typ vara fint nu och sen regna hela början av lovet...

Likes

Comments

Allmänt

Kände för att göra en förändring, så jag flyttade över mina inlägg från blogg.se hit! Jag har under en period funderat på om jag ska börja skriva eller om jag ska fortsätta som tidigare och bara lägga upp bilder då och då, som tidigare. Hade varit skoj att skriva lite men samtidigt jobbigt, så jag får se :))

​Bjuder på en bild från ett avslutat träningspass på Fuerteventura för drygt två månader sen.

Likes

Comments