View tracker
View tracker

Allmänt, Skada, Ego

Okej, idag skulle jag åkt upp till Eksjö igen för att gå i skolan torsdag samt fredag. Men imorse hade jag feber, ont i huvudet, mådde illa och var antagligen nära på att få migrän, så jag stannar hemma hela denna veckan också. Nu har jag missat två veckor av skolan, vilket känns lite sådär...

Igår tog jag bort mina stygn och fick nya gips på fötterna. Dock så gipsade sjuksköterskan i Kristianstad mindre bra, mitt gips glappade och jag kunde nästan lirka av det. Det är inte lönt att jag har gips i 3 veckor till som inte sitter, så jag ringde till Hässleholms sjukhus (där jag gjorde operationen) och fick en tid där någon timme senare. Väl där fick jag mina fötter gipsade av en gipstekniker och han sa att de förra gipsningarna inte var alls bra. Så det var skönt att han också tyckte så, hade varit jobbigt om han tyckte det var bra och vi åkt dit i onödan...

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Ego

Okej, idag har jag kollat klart säsong 4 på Suits. Får nästan lite panik när jag tänker på hur mycket "onödig" tid jag har lagt ner på den serien. Började titta på serien förra veckan så har alltså sett 64 avsnitt som är cirka 42 minuter vardera...

Jag har kollat cirka 2 690 minuter, vilket är ungefär 45 timmar... Det går 168 timmar på en vecka, det är heelt sjukt hur mycket tid jag lagt ner på serien! Haha, den är bra i alla fall och jag rekommenderar den!! Jag tror det finns fler säsonger men de finns inte på Netflix så då byter jag serie tills de kommer till Netflix, men frågan är bara vad man ska börja kolla på nu hehe...

Likes

Comments

Allmänt, Mat

Igår kom Martina hem till mig och vi bakade, hur söta?? Det var dock kaos sen när vi var färdig, haha. Men vi hade kul, det är ju det som är viktigast!

Är på så dåligt humör idag, nästan bitter. Jag tror att det är för jag känner mig lite stressad över allt skolarbete jag inte gjort och att jag vet att jag måste göra det, inget skoj direkt. Men har faktiskt fixat en inlämning och kommit halvvägs med en annan, så det går åt rätt håll i alla fall!! Så nu får jag ta och rycka upp mig så jag blir klar någon gång, haha.

Likes

Comments

Allmänt, Mat

Jag har såå mycket jag måste plugga/göra till skolan... Man kan säga att jag har haft lov i två veckor nu, och jag har inte pluggat något vilket betyder att jag måste jobba ikapp vecka 43. Så det är väl det jag får försöka med idag, rolig lördag... Men får skylla mig själv att jag har skjutit upp det. Nu ska jag äta upp min frukost och börja med plugget, yey!

Likes

Comments

Allmänt, B&W

Igår var Marie här, trevligt med sällskap när man inte kan göra så mycket... Men jag har faktiskt börjat gå, haha! Så det känns bra att kunna ta sig själv, dock så blir jag väldigt lång i mina gipsskor. Känner mig som en jätte när jag går runt i dem, kanske för att de är några cm höga och jag sträcker på mig. Jag är ganska lång i vanliga fall men nu känner jag mig verkligen lång, haha.

Det är 5e morgonen idag som jag vaknar klockan 6 av mig själv, pigg?!? Jag brukar inte vara morgontrött men jag brukar inte lägga mig vid midnatt och vakna klockan 6 helt klarvaken. Konstigt men skönt!

Så nu har jag legat och kollat bikinis av någon anledning, vill verkligen ha sommar... Men men snart är det sommar igen (typ 7 månader, haha), längtar!!

Likes

Comments

Tips, Höst, Vinter

Jag är absolut ingen höstälskare, hösten och vintern (utom månaden december) är för mig ren överlevnad. Skulle nog säga att det beror främst på att det är kallt, rått, mörkt och allmänt tråkigt väder. Vill ha minst 20 grader sol, tunna kläder och låånga ljusa dagar (fel land, jag vet), men vem vill inte?

Det är lätt att ha haft en aningen för bra/skön sommar och sen börja skolan med en massa plugg samtidigt som man ska ha ett liv samt orka med livet. Lätt att bli lite deprimerad så att säga, men det gäller att peppa sig mentalt. Jag räknar i princip ner tills jag inte behöver gå i skolan längre och tills mina vintrar blir varma (dröm<33). Men än så länge har jag inte så mycket val utan får göra det bästa av situationen, så då tänkte jag summera mina bästa tips för att klara av hösten/vintern.

Kolla serie

Hitta någon ny serie, ligg under täcket och kolla avsnitt efter avsnitt. Tips är att ha sällskap eller mat (nästan samma sak).

Sov

Skönt och perfekt när det är mörkt ute, man behöver inte ens dra ner rullgardinen för det är mörkt ändå...

Hitta på saker

Fördriva tiden genom att hitta på saker, till exempel något mysigt fik med en bra vän i timmar med någon varm dryck och gott tilltugg. Eller bara umgås med kompisar och ha kul.

Träna

Man mår bra av att träna, känner man sig bra så blir det inte lika jobbigt. Det behöver kanske inte vara hur länge som helst men en stund.

Ät

Behöver jag ens förklara? Mat/Att äta är det bäästa som finns, så varför inte äta en massa gott <3

Plugga i god tid

Personligen så tycker jag det är hur svårt som helst att börja plugga eftersom det är såå tråkigt, men om man börjar i god tid så slipper man bli stressad och vem vill vara stressad?

Ha något att se fram emot

Till exempel en resa, konsert eller något annat skoj som man vardagligen inte gör. Bara att kunna räkna ner dagar till något och tagga, hur najs??

Julhetsa/sommarhetsa

Börja hetsa julen redan nu, gör spellista, julgodis, börja köp julklappar eller pynta. Julen är det mysigaste men den är kort, så varför inte börja i tid? Sen när julen är över så är det nästan (tvek) sommar, så då är det bara att se framemot sommaren och göra sig redo.

Ha mysiga kläder

Älska stickade tröjor<333 Hur najs är det inte?? Ha världens mysigaste/tjockaste/varmaste outfit till skolan, det är ändå kallt i skolan och det är ovärt att frysa. Finns så många sköna plagg som man kan ha under hösten och vintern, det är nog det som är bra med hösten/vintern.

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag kollat på alldeles för många avsnitt av Suits, nästan en hel säsong... Sorry not sorry, hehe! Men har faktiskt börjat ta tag i allt jag missade förra veckan, så det känns ändå skönt att ha börjat. Måste dock verkligen ta tag i det innan denna vecka är slut, annars blir det svårt att ligga i fas med de andra.

Ikväll åt vi pizza och av någon anledning blir det alltid kaos när vi köper hem pizza. Alla (mina yngre syskon och deras kompisar) var hur exalterade som helst innan och sen efteråt ligger det pizza rester överallt, haha mys.

Likes

Comments

Höst, Tips

Jag lyssnar ofta sönder låtar, alltså att jag lyssnar på låtar i korta perioder. Men dessa låtarna har jag fortsatt ta med mig till nya spellistor sen jag började lyssna på dem!

This Is What It Takes - Shawn Mendes

Eyes Shut - Danny Dove Remix - Years & Years

Sleeplesss - CAZZETTE

Money on My mind - Sam Smith

Havanna Mamma - Veronica Maggio

Effortless - Sabina Ddumba

Likes

Comments

Djur, Allmänt

Pappa hittade en utslagen kattunge som han tog in och vi nu har tvättat, såå söt. Den var lite avvaktande i början men nu är den hur kelig som helst och klättrar upp och lägger sig mot halsen.

Känner mig dock inte riktigt bekväm då jag och djur inte har så bra historia. Men denna kisse är så mysig <33

Likes

Comments