Nu är det ett nytt år, 2015. 

Och jag hoppas verkligen att det är året jag kommer kunna lägga det förflutna bakom mig och må bra. 

Jag ska verkligen försöka göra mitt bästa för att livet ska bli annorlunda, och bättre nu.
För allt jag vill är att vara glad och lycklig..
​Och slippa känna ångesten som växer i bröstet..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte uppdaterat här på väldigt länge.. Men jag lever än. 

Trots att det är över ett år sedan allting hände, så mår jag trots allt inte mycket bättre.. 

Det är sån fucking jävla kalabalik inom mig. Så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland. Ångesten trycker ner mig totalt och jag blir som förlamad. Varje jävla dag är en kamp. Det är en kamp att bara stiga upp ur sängen. 

Fuck, vet inte ens vad jag ska skriva för alla tankar flyger runt.. Sorry för ett katastrofinlägg. Behövde bara skriva av mig lite. 

Likes

Comments


Så trött på livet, allt som hänt mig börjar falla in o jag mår skit, seriöst. Sur på allt o alla, orkar ingenting o känner bara för o typ ligga i sängen o dö resten av livet. Tycker synd om personerna i min närhet, så ett råd är att hålla sig borta. 

Orkar seriöst inte med livet, på söndag fyller min älskade Dexie år, och det gör så jääävla ont inom mig att jag inte får fira henne mer.. Saknar henne så sjukt mycket att jag knappt står ut.. Vill bara ha henne hos mig igen..

O hatar att E har fått förstöra mitt liv så jävla mycket. 

Hatar mitt jävla liv...
Likes

Comments

Sorry att jag inte har uppdaterat men har verkligen inte orkat. Håller på o bearbeta allting själv o tänker inte alltid på bloggen då. 

Men rättegången var ju för ca 1,5 vecka sen. Tror den gick bra. Hade massor med stöd med mig, o det betydde massor. <3  Jag gjorde mitt bästa och typ alla berömde mig för att jag var så duktig. Jag berättade allt jag kom ihåg och så detaljerat jag kunde,  o förhoppningsvis gör det så att jag vinner rättegången, då han tydligen hade ändrat sin historia lite, berättade osammanhängande, o inte detaljrikt.  Jag hoppas jag vinner, domen kommer på onsdag, den 26 mars, och jag håller tummarna att det är positivt besked för mig! 

Åklagaren yrkade på 6 månaders fängelse, min advokat höll med, och så krävde hon ca 25000 i skadestånd. Egentligen skiter jag i pengarna och vad straffet blir, jag vill bara att han blir dömd så han ser att det är HAN som har gjort fel och INTE JAG! Men självklart, efter att allt han utsatt mig för, och hur han betedde sig i rätten, att han får ett bra straff och att han tvingas betala mig. Har ju trots allt flera skulder och blivit av med massor pengar på grund av honom.. 

Jag, och många andra, håller tummarna att han åker dit!

Likes

Comments

Nu har klockan slagit över till den 12 mars 2014, och idag är det rättegång... Jag sover fortfarande inte, o lär inte få mycket sömn inatt heller... Jag vet verkligen inte hur jag ska klara av dagen.. Men jag ska börja med att få några timmars sömn iaf.. 

Usch och fy o blääää!

Likes

Comments

Igår fyllde jag år, 19 år. Så fort klockan hade slagit 00.00 inatt (alltså natten mot den 9e), så började tårarna rinna.. För jag trodde helt ärligt att jag inte skulle överleva till min 19årsdag under tiden jag var tillsammans med exet.. O ska jag vara helt ärlig vet jag inte om det var på grund av lättnad eller sorg att jag klarade mig så länge.. Jag låg o grät i natt, och hela dagen idag har jag bara legat i sängen och inte gjort ett skit.. Bara tänkt o inte vetat vart jag ska ta vägen... Jag mår verkligen skit, o snart är den 12e, dagen då jag ska möta mitt ex i rätten.. Jag känner mig så jävla svag och vet inte vart jag ska ta vägen.. orkar seriöst inte mer, orkar inte med allt dåligt psykiska mående mer.. O nu är det verkligen hemskt. Vet inte vad jag ska göra..... orkar inte mer.....

Låt mig bara få försvinna från jorden...

Likes

Comments


Nu är det onsdag, väldigt tidig onsdag, men ändå en onsdag. Om exakt en vecka är det dags för rättegång.. Rättegången mot exet. Jag förstår seriöst inte hur jag ska ta mig igenom den, och speciellt veckan innan nu. Tänker inte på nått annat än rättegången, hur mycket jag än försöker att undvika det. O mardrömmarna är värre än någonsin nu.. Jag kan inte fly i drömmarna, och jag kan inte vakna upp. Jag vaknar först upp när jag nästan dör i drömmen och då med världens panik och ångest och skit.. Allt känns så verkligen i drömmen och även efteråt. Förra nattens mardröm är fortfarande helt färsk i hjärnan, och har skrämt mig hela dagen... 

Jag orkar seriöst inte med allt detta, vågar verkligen inte sova... fan, hur ska jag överleva? :( 


Iallafall , när rättegången är, har jag bara detta meddelande till dig, E, mitt ex. 

Likes

Comments

Uppdateringen har varit dålig här ett tag, men det är för jag inte har orkat eller haft tid att uppdatera. Senaste veckan har tillbringats med en kille, en underbar kille som jag verkligen gillar. Men självklart sätter mig förflutna stopp för mig, o jag kan inte lita på honom, eller någon annan. Jag har så svårt att släppa på den spärren, spärren för att släppa in någon ny i mitt liv. För jag är så sjuukt fruktansvärd rädd att  bli sviken igen. Men, tiden får utvisa. Han o jag kommer fortsätta ses, för att han ska visa att jag kan lita på honom helt, och för att jag sakta men säkert ska släppa spärren. Men jag kan ju säga en sak, jag gillar honom verkligen. 

För övrigt så är det sådär med mig, rättegången är nära nu. Nästa vecka är den på onsdagen, så 1 vecka och 1 dag kvar. Jag håller seriöst på att avlida här. Det psykiska är så jävla påfrestande, så det går ut fysiskt med.. ont i hela kroppen, ont i magen, ont i huvudet, panikångesten som bara attackerar. Fy fan, det är en vecka och en dag kvar till rättegången o jag mår såhär.. Hur i helvete ska det bli för varje dag fram tills dess? O hur kommer jag må kvällen innan/på morgonen innan rättegången. Jag förstår verkligen inte hur jag ska ta mig igenom detta. O jag känner inte för nått annat än att bara vara hemma i min ensamhet, sova bort all tid fram till rättegången.. Men nej, det får jag inte. Ska ta mig igenom alla dagar + min födelsedag på lördag med.. Kommer ju verkligen tänka på min födelsedag då, alla tankar kommer bara vara kring rättegången... 

Likes

Comments


Där av anledningen jag har så svårt att prata om sakerna o hur jag känner...

Likes

Comments