Dagen har gått väldigt bra. Jag har suttit och pluggat hela dagen och har alltid vattenflaskan till hands så att jag kan ta en klunk när jag känner att suget tränger sig på.

Igår gjorde jag jättegod ostschnitzel som jag åt med en creme fraicheröra och sallad. Det blev även lunchen idag. Jag gillar att ha matlådor, för då är det förutbestämt vad jag ska äta och behöver inte gå runt i affären och suktas av allt gott och onyttigt :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är dålig på att äta frukost, men om jag inte gör det blir jag så oerhört sugen någon timme senare och risken finns att jag stoppar i mig massor av onödiga saker. Därför försöker jag äta så gott det går. Har bakat eget fröknäcke som jag tycker om, brukar ta en kopp te och lite pålägg. Jag försöker att äta regelbundet, tre gånger om dagen och sedan dricka vatten resten av tiden. Dagarna brukar gå bra att stå emot frestelser, men det är just på kvällskvisten när barnen gått och lagt sig som hela kroppen skriker efter socker. Det är ett stort problem för mig då jag inte riktigt kan stå emot. Igår dock så gick jag ut och gick en lång power walk och gjorde ett antal styrkeövningar när jag kom hem, och då lägger sig ju suget direkt och jag får känna mig lite duktig. Jag hoppas det kan hålla i sig och att jag kan motionera istället!

Likes

Comments

Jag har startat en blogg i hopp om att kunna skriva här när begäret är för stort för att orka gå igenom det själv. Jag är sockerberoende och det tar över min vardag och styr mitt liv. Det är som en drog, som skriker i kroppen att äta mer, hela, hela tiden. Jag kan inte stå emot, min hjärna klarar inte frestelsen och jag rycks med, gång på gång, på gång. 

Jag vill en gång för alla ta mig igenom den här kampen och det kommer jag göra med matbilder och skriverier om min vardag, mina känslor och mitt begär jag förhoppningsvis snart kan behärska.

Likes

Comments