Header
View tracker

Ida har varit en bra dag då typ hela förra veckan var kass. Var ledsen trött och mer ledsen mådde inte alls så bra med allting så det var kul att idag få ha en tjejdag med Emma och Mina! Vi var alla lediga från skolan så vi tog bilen och åkte till Jumbo. Vi gick runt i butiker tills vår behandling på spa sidan som Emma beställt skulle börja. Vi fick efter behandlingen vara på spa sidan och hade skönt var också en snabb sväng till vattenparks sidan. Vi hade det hur skönt som helst med mycket prat,bastubadande och simning. Mat blev det efter det och så fick vi köra fort till ätstörningskliniken eftersom Mina och jag skulle dit och prata. Vi skulle prata i 90 minuter vilket vi trodde skulle vara helt för långt eftersom vi brukar ha så länge när hela familjen är med men nu var det bara vi men det var inte alls för lång tid. Det gick faktiskt snabbt.
Nu skall jag börja dra mig till sängs eftersom det är ny period som börjar imorgon (dock inte så tung en) men i varje fall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att ha gått igenom tider då vännerna kom och gick och de fick en att falla då man litat och litat och helt plötsligt betydde det inget. Det är en sak som är så otroligt svårt att förstå då man t.ex. som vi var endast ungefär 14 år. Då vårt självförtroende var så otroligt lågt och då började vi söka fel i oss. De varje så klart i våra ögon att det var något fel då plötsligt de vi litat mest på inte längre vill ha oss me. Då såg vi ju bara oss själva som problemet men så är det int det handlar inte om att man själv är dålig fast då man är i det ställe och det kanske känns så.

Det är sånt som jag idag kanske skulle klara bättre för har börjat förstå att så är livet att människor kommer och går fast hur svårt det ibland är att förstå. Samtidigt som vi båda är starkare idag fastän självförtroendet är något som fortfarande måste jobbas med.

Men vart jag ville komma är att jag idag är så otroligt tacksam för de vänner jag har. Speciellt fina Jennie som är som vår syster. Hon kommer bara in till oss utan att plinga, går å pratar me våra föräldrar och mittiallt hör man bara från vårt rum att nån är här och oftast hittar man jennie där. Vi kan vara med varandra utan att säga något till varandra men ändå njuta av sällskapet samtidigt som vi oftast har så mycket att göra och prata om. Att han någon som man kan lite på till fullt känns så otroligt skönt. Och en del kvällar kan jag bara ligga och tänka på hur lyckligt lottad jag är idag. Jennie har hjälpt oss så otroligt mycket att komma var vi är idag!!

Samtidigt som det också  finns så många andra som gör att vi vill gå till skolan som vårt fina flickgäng kommer nog fan att vara svårt då de bara snart har en periord i skolan kvar.

Men det är faktiskt så otroligt viktigt att vi och ni är tacksamma för de personer som finns runt er för man vet aldrig hur länge de finns där. Samtidigt som jag tror att man ibland måste gå igenom tyngre tider för att bra saker skall komma. Så om du där som läser detta just nu går igenom något så fortsätt kämpa för de kommer att bli bättre och något bra kommer att komma ut av det kanske inte imorgon men någon dag, i promise
Kramar från Mina

Likes

Comments

View tracker

Veckan har inte alls gått som jag velat. Inget tränade som jag verkligen sätt framemot eftersom jag blev sjuk och fortfarande är lite flunssig. Allt har typ varit motstridigt. Så har inte varit lika glad som på sista bilden. Men visst är jag glad för det mesta faktiskt har ju mycket att vara glad och tacksam för sist och slutligen!!
Fast tankarna i huvudet snurrar på som bara vad så kan jag stänga av det iallafall för en stund. Ibland kan det bli för mycket men då är det så då.
Har ju också flera roliga saker att se framemot förutom provvecka. Och just efter denna vecka är jag verkligen glad att det blir veckoslut imorgon!! Ni ska ha det bäst och kom ihåg ni är fina som ni är!!

Likes

Comments

Hej!! Har så mycket skolarbete så de senaste dagarna har jag bara suttit med näsan i boken. Har haft svårt att hinna med andra saker då det för mej tar så länge att få en läxa gjord pga av läs och skrivsvårigheterna. Är och sjukt trött helatiden och dessutom fick jag idag åka hem från skolan efter första timmen då jag fått en helt hemsk flunssa. Men har idag ändå försökt läsa på biologi provet jag har imorgon och efter det blir det lite lungnare får jag hoppas!!

Hade i alla fall ett bra veckoslut bakom. Fredags kvällen började med säsongens första inne träningar med fotbollen vilket är kul senare spenderades kvällen med vänner och lördagen en lång sovmorgon och sedan läxläsning. Mina och jag hade sedan en kväll bara för oss då städade vi huset, lagade gott kvällsmål, såg på film, talade om allt alltså en välbehövlig kväll. Söndagen var det provläsning, bolagssähly och överraskade sedan Matilda med flickorna. Mamma och pappa kom också hem efter att de varit borta hela veckoslutet så för de kom så skulle vi få huset städat! 

I alla fall rullar dagarna på med fullfart och imorgon är det ätstörningskliniken som gäller igen, kramar!

Likes

Comments

Bilder tagna från igår! Kan säga att jag just nu är i en period jag lite mer kan acceptera mig själv för den jag är och gilla mig själv lite mer än tidigare men visst det går upp och ner. Det skulle vara så viktigt att jag kunde älska mig själv för mig jaa inte e det bara jag alla borde älska sig själv. Man borde inte trycka ner sig själv som jag har gjort allt för många år. Jag har hatat jag har skadat och brutit ner min kropp för jag inte tyckt jag dugat för nån. Jag har svält mig själv för att jag var rädd att inte bli accepterad och för att högstadiet speciellt åttan då tog mig på alla mina krafter. Jag sjönk ner till en plats jag aldrig trodd jag kunde nå. En plats som inte var något annat än mörker och hat. En plats ingen borde få uppleva men som så många flickor men även pojkar går igenom. Det är inte rätt ingen förtjänar den onda rösten och all ångest och allt man måste gå igenom. Jaa det har funnit massor med tillfällen jag aldrig trodde jag skulle komma upp och visst går jag ännu och funderar om det någonsin går att vara helt fri från anorexin.
Man borde inte försöka att passa in man borde bara vara sig själv och vara stolt. INTE TVEKA. Men jag förstår mycket väll att alla runt om en samhället med mera lägger en väldigt stor press på en och alla bloggar som åtminstone vi flickor läser där det berättas om hur mycket hen har tränat och vad man ätit. Till en viss mån kan jag tycka att det är intressant att läsa men egentligen är det så viktigt vad andra tränar det lägger ju bara press på en. Men det är min åsikt klart också ändel inspirerar en. Men tycker det bara blivit lite för mycket av sådant på senaste tid. Istället borde vi alla fundera på oss själv och göra det vi gillar om det är träning eller att se på film, hänga med vänner jaa det spelar ingen roll vad det är bara det gör dig att må bra och lycklig och lust att leva. För det är viktigaste att ha LUSTEN att leva för jag kan säga den känsla skulle man ta månen ner för då man ligger på botten så gå inte ner dit utan lev livet och upptäck hur bra livet är kasta inte bort tid LEV. Låt inte folk trycka ner än. Jag går också ennu runt och tror folk hatar med och jag måste verkligen jobba med det varje dag intala mig själv att inte tänka så! Men därför bär jag halsbandet av Eva Attling som jag fick i födelsedagspresent och som har quoten "TAKE NO SHIT" för det ska vi verkligen göra. Älska,lev livet och var STOLT över dig själv för just du är bäst!! Kram vicke

Likes

Comments

Här e jag tibacks igen! Har varit så mycket på senaste! Fick körkort ,åkte till Tyskland,skola, bolgassähly,halloween,massor med skolarbeten å så höstlovet förstås som också varit!
Jaa som ni hör rullar livet på och jag är för det mesta glad fast massor med tankar och annat rullar i huvudet så försöker jag gör det bästa av det mesta!

Min skolmotivation är rent på noll. Orkar egentligen alls vara där orkar int läsa är så trött hela tiden. Men vännerna är nog orsaken jag orkar vara där!

Tjock känner jag mig fortfarande men tränande lättar på den ångesten. Min träning går och jag kan ha sån inspiration att träna några veckor men sen är det det att jag är så trött att jag inte alltid orkar och det ger sedan mera ångest men inte lika mycket ångest som tidigare. Så det kan hända att jag inte ibland tränar på några dagar men då sätts ofta måstet att träna resten av
dagarna i veckan men det behöver inte heller alltid hålla. Så vad jag menar så ger träning ganska så mycket ångest och är lite som ett måste som det inte skall vara men jag klarar också av den ångesten att inte träna. Vilket är ett plus.

Just nu sitter jag påväg till malm. Alltså och prata. Känns faktiskt nu som jag inte har något större att tala om men det är just det som är bra att det behöver int ens vara stort och brukar ändå oftast kännas bättre efteråt. Vi tar ju ändå upp stora saker som varit och går igenom rätt så mycket på bara 45 min per gång. Så tungt kan det också vara men i längden lättas nog det som tynger på inom mig.

Blev ett väldigt blandat inlägg men så är det ibland! Ni skall ha det bäst och gillar er själv för de fin personer ni är!!

Likes

Comments

​Jag och Wilhelmina fyllde 18 den 6 oktober vilket redan är en tid sen eftersom jag inte bloggat p.g.a. jag haft så mycket att göra hela tiden som läxor, planerande, resa och körprov (vi fick körkort!!) med mer. I alla fall började dagen med morgonmål till sängen och paket av vår fina familj. Hela dagen vara bara så bra gick omkring med ett stort leende på läpparna. På fredagen fortsatte firandet med fest vilket var lyckat och kul. Tänkte låta bilderna förklara resten. 

Likes

Comments

Hej på er! Det har igen blivit en tid sen jag skrev senast ! Med mig är det bra. Provveckan drog igång förra veckan jag hade bara två prov vilket betyder att jag har många lediga dagar typ en hel vecka så inget jag klagar på😊 De lediga dagarna finns det saker jag måste göra klara för födelsedagen som infaller på torsdagen har även sista seriematchen för säsongen samt körlektioner och filmkväll med kusiner och så lite häng med Jennie och besök hos ätstörningskliniken. Livet rullar annars bara på som normalt mina vardagar är rätt så lika men träning vänner skola läxor.

Jag tillbringar största delarna av dagarna med min tvilling. Hon är verkligen allt för mig! Allt stöd jag får av henne varje dag då jag känner mig dålig,ful,tjock har ångest eller annars bara mår dåligt för vardagliga saker det är guldvärt. Att alltid veta att jag har nån person som lyssnar på mig och förstår mig på alla sätt. Att jag får dela mitt liv med henne är den bästa gåvan jag fått här på jorden! Att vi varje gång har något nytt att prata om fast vi upplever det mesta tillsammans. Vi skrattar men klart vi också strider. Vi tar kol på varandra lite nu som då men det ordnar sig fort! Vi stirder kanske om de mest onödiga sakerna man kan strida om😄 Tillsammas gör vi allt och delar på det mesta vi har. Hon är helt enkelt bäst!

En outfit från veckoslutet. Det låter kanske konstigt men jag har börjat ta mera sådana bilder (där hela jag syns) på senaste tid, tidigare ville jag inte visa mina ben på bilder kände mig int bekväm.Inte trivs jag ennu med dem men jag känner mig ändå lite säkrare med dem än tidigare.

Jag har tillbringat tid med vänner så mycket jag kan. Detta var under förra veckan då jag och Wilhelmina åkte på morgonen till Fanny för att göra skolarbeten. Vi hade det kul fast det gick mest ut på skolsaker men vi fick saker gjorda och presentationen vi senare höll gick bra.

Jag mår bra, det mesta är i balans och så bra som det just nu kan vara. Klart finns det saker jag är missnöjd med och inte riktigt gillar i livet men sån är det .

En sak som jag aldrig tror jag berättat här är att min syster tagit en katt på sommaren så den har varit ett tag hos oss redan. Altså kan inte mer säga än att jag älskar den. Så söt, han piggar varje dag upp mig.

Detta var på onsdagen inte förra veckan men då förra och ditt skall jag på nytt på onsdagen. Det är ätstörningscentrumet som det heter igentligen.

Jag gillar att gå och prata där det piggar upp mig. Det lättar på alla de dum tankarna jag har inom mig som både handlar om mat utseende självförtroende och andra vardagliga saker. Vi talar om mycket olika saker från gång till gång det är oftast det som tynger mest på som jag pratar om.

​en myskväll med vänner! Ni kan ju se på bilden att jag nu har ett bättre förhållande till mat än vad jag haft på flera år. Mat är gott men visst finns det ennu stänga regler i mitt huvud hur mycket mat jag kan äta och fast jag hade det hur kul med vännerna på bilden så fanns det ändå ångesten om maten i mitt huvud. Men som jag sa så hade vi det riktigt roligt och mysigt.

Likes

Comments

Hej!! Idag har dagen bestått av halkbana och endast en vanlig lektion i skolan så en väldigt skön dag trots det har humöret gått lite i vågar men dagen räddades då jag tillsammans med Madde och Mina gick till gamla stan för att äta och fira att Madde fyllt 19!! Vi satt en långstund och bara åt och talade om allt möjligt och fortsatte sendan hem till Madde var vi fortsatte att prata och tittade på kläder från nätet m.m. En bra kväll fylld med skratt och en väldigt bra start på veckan! Imorgon blir det skolfotboll vilket kommer att bli kul som vanligt.

Likes

Comments

Länge sedan jag sist skrev så tänkte därför skriva en lite life update vad jag hållit på med.

Vardag: Har helt som vanligt gått i skolan även om dagarna inte är speciellt långa. Efter skolan har jag spelat fotboll, umgåts med vänner samt träna. Har träffat Emma och Madde spenderat söndagskvällar med sählyträning, hejjat på Fanny, flera kalasfirande sam bilåkande för Dennis ha fått körkort samt träffat flickorna, filmkväll men familjen m.m. PMycket av håltimmarna har gått åt till körlektioner och så har både jag och Mina kommit igenom teoriprovet så körkortet samt födelsedagen börjar närma sig!! Veckoslutens har varit väldigt stressiga pga att vi har jobbat men å andra sidan har veckosluten bara rusat iväg. Men efter idag blir det paus i jobbandet och skall bli skönt med helt lediga veckoslut. Jag låg sjuk i flunssa under senaste veckan så var senast i skolan förra tisdagen så det skall faktiskt vara riktig kul med måndag imorgon.


Känslor: Hur jag mår jaa det är som en bergodalbana. Jag har kul,njuter och är glad men samtidigt som jag kan gråta, känna mig tjock och vara ledsen. Det känns lite som jag aldrig tillåter mig att njuta och vara glad jag hittar istället varje gång något fel som drar ner på humöret - så som också pappa också säger att jag gör. Jag tror jag sitter kvar i sådant som jag gått igenom och kan inte riktigt släppa taget men det kämpar jag med. Terapin går vidare och jag har träffat henne ungefär en gång varannan vecka men nu ska det väll bli oftare och hela familjen ska träffats en gång i månaden. Håller tummarna uppe för allting har under detta halvår gått till det bättre hållet och med denhär vården till skall nog allting ordna sig. Nästa vecka kommer Mina med mig och pratar blir lite variation vilket är kul. Nu just är jag rätt så glad känns som veckorna far iväg och jag inte riktigt hinner med :DFotboll: Gillar fotboll massor kanske syns på hur många år jag faktiskt spelat. Denna säsong är den först hela säsong jag spelat efter mitt långa träningsförbud. Kan själv säga att det märks också har verkligen inte varit min bästa säsong men så otroligt roligt att spela. Det har funnits brister också, har inte alltid känt mig så bekväm och motivationen är legat lågt under säsongen. Gillar laget men också där känns det som om vi inte passar in och som om någon skulle se oss som sämre fast det inte ens stämmer. Men allt som allt har det varit kul och det ger mig avkoppling. Sista matchen för säsongen spelas på min födelsedag!!

Vad jag väntar på : 18-års dagen som infaller om två och en halv vecka ungefär och sedan bara en vecka efter det dra vi iväg till Berlin med skolan!!

​Drömmer​: Vill så gärna fara på nån resa vet inte varför men att åka pånytt till London är verkligrn något jag just nu skulle vilja! Men att få sola på en fin stand i något varmt land skulle inte heller vara fel


Likes

Comments