Header

Hej! Länge sen sist igen.. veckorna har bara flygit iväg. Har gjort en hel del men mycket av tiden har nog gått till läsande och tränade. Men på veckoslutet tog jag lite paus från läsandet och övernattade på fredagen med Emma vi hade filmkväll och pizza, såå myysigt! På lördag eftermiddag hade vi med familjen bjudit mommo och mofa över på mammas födelsedags middag och senare på kvällen började jag fixa mig för kvällens festligheter. Vi firade Annies födelsedag med gänget ni ser på bilderna. Hade verkligen kul och fortsatte sedan till baren dock blev det lite missförstånd med skjutsen hem så åkte rätt så tidigt hem men trots det var det en mycket lyckad kväll.
Veckorna har verkligen flygit iväg för i övermorgon åker vi iväg till Rhodos, äntligen!! Ska bli så skönt. Så imorgon gäller packade dock skall jag åka in till Helsingfors för att träffa min terapeut, vilket jag inte har något emot då vi har haft sommarlov i några veckor och jag verkligen känner att jag behöver prata och så kan jag också köpa det sista jag behöver in för resan. Ha det bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en så otroligt skön dag! Förmiddagen gick ut på att läsa och en sväng via bilskolan för att beställa andra skedet. Senare på kvällen åkte vi på parkjumppa med Emilia. Efter träningen träffade vi upp finaste Emma som jag verkligen inte sätt på en evighet känns det som. Och gud så kul vi har haft det. Pratat en massa, sjungit för fullt runt på gatorna och skrattat åt gamla minnen. Så kul torsdagskväll!

Likes

Comments

Äntligen har jag och Mina jobbat klart för i sommar! Skönt med ledighet och att man hinner sätta ner ordentligt med tid på läsningen. Vilket de två senaste dagarna gått ut på en massa läsningen och sedan träning tillsamans med Emilia både måndag och tisdag! Veckan fortsätter med läsning, träning och att träffa både Madde och Emma. Har inte hunnit träffa Emma på hela sommaren då jag och Mina jobbat så mycket och hon med så vi har aldrig fått det att passa så det skall verkligen bli roligt att ses! På fredagen blir det Borgibacken med kusiner och syskonen och till veckoslutet har vi planer med vännerna vilket skall bli roligt!

Likes

Comments

Hej! Idag tillbringar Emilia, Wilhelmina och jag kvällen i Vessö på Emilias lande.Så mysigt blir också här övernatten, ska bli så skönt och avkopplande då jag har ledigt veckoslutet! Vi ska äta gott och prata om allt möjligt då vi inte sets på flera dagar då jag och Wilhelmina har jobbat och läst varje dag så det har inte blivit mycket tid över till annat.. men så är det tur har jag bara en vecka jobb kvar så jag hinner läsa mera och umgås med vänner mer. Igår tog vi en ledig dag från läsandet och åkte och shoppade med storasyster och mami eftersom vi skulle söka lite nytt inför resan fast det nog är några veckor kvar. Blev dock lite besviken då jag inte alls hittade så mycket, bara en t-shirt, collage och klänningen ni ser på bildena.Tänkte den passar perfekt till strandklänning i Grekland. Längtar så att få åka iväg. Men får vänta en stund ennu. Men nu skall jag ta och umgås me vännerna mina. Så ha en super lördag!

Likes

Comments

Hej på er! Med mig är det okej! Midsommarn kom och flög iväg kändes det som. Blev en lugn midsommar med Wilhelmina och Emilia, jessi kom via en stund också. Vi fixade mat och satt ute och åt på Emilias terass. Vi hade bestämt att vi ville ta de lungt och mysa för ingen av oss ville dricka. Åkte och träffade på ett gäng vänner senare in på kväll också. Hade allt som allt en riktigt bra och lugn kväll! Midsommar dagen åkte Emilia och jag till hennes lande och på kvällen hängde jag med ett gäng hos jennie. Hela midsommar veckan tillät jag mig äta allt det jag tyckte jag ville ha! Så jag åt godis för första gången på en evighet och annnt sött och gått men det ledde ju nog till att jag hade en hel del ångest under dagarna!  var ändå så stolt över mig själv för det är vägen mot en friskförklaring att våga utsätta sig för ångesten och våga ta det som rösten i huvudet säger emot. 

Förutom midsommaren så har de flesta dagarna gått ut på att jobba. På tisdagen ordnade vi hela flickgänget ett goodbye party till finaste fanny som åker till schweiz​.Så roligt att träffa alla flickor igen! Men så ledsamt att faktiskt inse att hon åker iväg dock åker hon först imorgon så vi fick spela vår sista match ihop på torsdagen och krama om henne hårt och säga ett i sista heidå. Så konstigt att hon åker och att dessutom att mina närmaste vänner har fått studieplats och de kommer att åka iväg dock inom Finland  . Men har så blandade känslor om detta ämne för är ju så otroligt stolt över mina vänner men kommer nog bli tomt här hemma för Wilhelmina och mig men blir väll istället flera resor och hälsa på dem! Jag skulle själv så gärna vilja flytta och få börja på något nytt men istället har jag ännu ett år kvar i gymnasiet. Vilket lite suger ibland. Men det är nu bara så det är. 

Imorgon drar sju dagar jobb i streck i igång så det blir nog läggdags för mig snart! Ha det bäst!

​Lycka till Fanny med allt som du har framför dig! Du är en så otroligt glad och fin tjej och jag kommer att sakna dig otroligt mycke! Men skall nog ta flyget och hälsa på dig i något skede så see you soon vännen❤️

Likes

Comments

Hej på er! Ett tag sen igen.. har egentligen ingen orsak. Har bara inte haft motivationen då jag inte alltid riktigt mått på topp på senaste tid. Sommarlovet drog i varje fall i gång vilket betyder jobb de första sex veckorna för mig och resten blir läsning och Rhodos resan vi har in planerat med familjen i början av Augusti och så förstås en massa häng med vännerna. Igår då jag och Wilhelmina var lediga åkte vi med Jennie till huvudstaden inte för att shoppa utan bara gå omkring i staden och äta ute, prata och fota. Blev en toppen dag slutade kvällen med en drink vid ån här i hemstaden med ett gäng vänner. Annars har det blivit en hel del med glass vilket jag är glad över att jag kan äta. Dock har min ångest över mat igen blivit större nu under sommaren men kämpar mot den så gått som de går! Hur jag mår vet jag inte riktigt, kan väll säga att jag inte riktigt kan njuta fullt av det jag väljer att göra. Jag har så mycket på tankarna, så mycket jag funderar över och så mycket som tryker ner mig.  Men visst finns det mycket jag glädjas av också.  Fotboll är en av dessa saker speciellt nu på sommaren. Det år så roligt att spela matcher som vi har en gång i veckan. Så det är också något jag hållit på med på senaste tid. Sen har det varit en kväll på Emilias lande med ett par flickor och en middags dejt med emilia. Och varje onsdag har jag åkt int till Helsingfors för att prata. Och jag har fått ett förnyat och godkännt b-utlåtande vilket betyder att jag får ett år till med vård. Vilket är bra eftersom jag känner att jag behöver det.

Nu är det iallfall läggdags för mig då det är jobb imorgon. Ha det bäst!
Likes

Comments

Ååå så skojj vi hade hela kvällen och natten. Speciellt hos Oliver var vi alla samlas före vi åkte ner för att dansa. Var så roligt att mingla runt med alla och alla var på så gott humör. Baren var nu sådär då det var så mycket folk men roligt hade vi nog trots det lite ner for humöret pga av onödiga kommentarer av andra männiksor men tack vare finaste vännerna kunde vi ändå fortsätta ha de bra så huvudet på dynan lade vi halv 6😅

Likes

Comments

VILKEN DAG DET BLEV. Hade så roligt verkligen och dagen blev lättare än vi tänkt och dessutom hann vi på alla 8 studentfester. Är så stolt över våra vänner 🌸💗 tänkte inte skriva så mycket utan låta bilderna förklara då de verkligen visar glädjen!!

Likes

Comments

Vilket läsår!! har nog varit bland det bästa skolåret någonsin samtidigt som det varit ett av de tyngre speciellt i slutet av läsåret. Imorgon går vi båda ut tredje året i gymnasiet som borde vara vårt sista år men istället springer vi runt på allas andras fester och i höst återvänder vi till gymnasiet för att gå vårt sista fjärde år.

Detta läsår har varit så händelse rikt med mycket pogram som man aldrig kommer att glömma!!! Sista läsåret men världens bästa årskurs. Tillsammans med alla härliga människor har vi upplevt Berlin resan, halloweenfesten, lärarmiddag, penkkis, abikryssningen och barnkalaset samt mycket mer! Många kvällar fyllda med skratt.


Vi har lärt känna så underbara flickor ännu bättre detta läs år! Vi har tillsammans upplevt väldigt roliga kvällar och dagar. De har gett oss mycket och gjort skolåret så bra. Har också försökt hålla all ledig tid med pogram vilket har lett till många paahtimo kvällar med härliga flickor och pojkar!

Från att sätta foten in på skolgården I Augusti till pennkis i februari har skolan varit så otroligt roligt. Att varje dag gå dit och se Emilias glada humör möta en i korridorerna och alla vänner runt en och skolan gick annors också bra gällande vitsorden. Allt löpte på och vet ni de är så otroligt skönt att äntligen efter många kompis problem känna att man omringas av rätt personer!


Då tredje periorden kom och de på ens årskurs hade skolan klart för detta läsår känndes det tomt att gå till skolan utan att någon var där utav våra kompisar förutom vi två. Har alltid varit säkra på att dedär med fyra år var det rätta men vi började allt mer bli mer osäkra. Men under denna tid hann vi även skriva våra första skrivinigar vilket vi övat på mycket.


Det blev tungt och jobbigt och kvällar med tårar. Jag har gått och varit arg på att jag insjuknade, för det är ju orksaken varför vi tar gymnasiet på fyra år. Jag tycker ju att den fört med sig tillräkligt mycket dåliga saker redan. Vi har känt oss ensamma och skolan blev plötsligt något vi inte alls gillade. Men sist och slutligen så var det de valet vi både måste ta för att vi helt enkelt skulle orka psykiskt efter allt som varit och fortfarande pågått i vårt liv. Men känns så dumt att det skulle påverka denna vår så mycket. Men tur har vi en såå fin familj som alltid peppat och tröstat oss då skoldagarna varit tunga och vi börjat ångra det val vi gjort.


Vi har vuxit som människor och lärt oss mycket detta läsår också. Vi har levt lite mera och stressat lite mindre. Och såklart såhär när dimenssionen är imorgon känns det lite extra surt att inte ta det med alla sina vänner och årskurs men sen igen så är det bara en dag och tror nog att nästa läsår kommer gå fort och bara vips så är det vår tur. Ibland går livet inte alltid som planerat och då skall man vara tacksam för det som händer i stunden för man vet aldrig vad som kan hända det har vi två ifall lärt oss av alla år.

Imorgon blir det att springa runt på 8 studentfester och få se sina vänner lyckas och så blir dett lite partaj med hela gänget sen senare så månne det inte ordnar sig ändå! Har haft tre så fina år med dehär👇🏻❣


Likes

Comments

Hej på er!  Förra veckan var händelserik hade program varje dag. Måndagen var tung det var första gången på länge jag hade så mycket ångest  över vad jag ätit så jag bara grät. Hände en liknade situation inne i veckan också. Så det har varit rätt så tungt. Men har haft mycke roliga program som ändå piggat upp mig . På lördagen blev det i varje fall stafettkarnevalen i Esbo vilket alltid är roligt och slutade dessutom femte i grässtafetten så helt bra det också! På kvällen träffades vi med ett gäng abin i en lokal där vi hade olympiad med olika tävlingar, vilket var roligt. Det var trevligt att träffa människor man inte sätt på en tid och roligt program. Dock lämnade jag festen tidigt eftersom jag inte mådde så bra psykiskt. Men hade mycket kul största delen av kvällen  iallafall. Jag blir så irriterad på mig själv då det ofta går så att jag inte mår så bra då jag är på någon fest med vänner, det finns alltid något som drar ner på humöret och det ända jag vill är hem. Hoppas ju det går om nångång! Men summerat har jag haft ett bra veckoslut bakom och nu har jag ungefär en vecka ledigt och sedan bara två prov och så är skolan färdig för detta läsår! Ha det bäst!

Likes

Comments