Header

Hej på er! Ett tag sen igen.. har egentligen ingen orsak. Har bara inte haft motivationen då jag inte alltid riktigt mått på topp på senaste tid. Sommarlovet drog i varje fall i gång vilket betyder jobb de första sex veckorna för mig och resten blir läsning och Rhodos resan vi har in planerat med familjen i början av Augusti och så förstås en massa häng med vännerna. Igår då jag och Wilhelmina var lediga åkte vi med Jennie till huvudstaden inte för att shoppa utan bara gå omkring i staden och äta ute, prata och fota. Blev en toppen dag slutade kvällen med en drink vid ån här i hemstaden med ett gäng vänner. Annars har det blivit en hel del med glass vilket jag är glad över att jag kan äta. Dock har min ångest över mat igen blivit större nu under sommaren men kämpar mot den så gått som de går! Hur jag mår vet jag inte riktigt, kan väll säga att jag inte riktigt kan njuta fullt av det jag väljer att göra. Jag har så mycket på tankarna, så mycket jag funderar över och så mycket som tryker ner mig.  Men visst finns det mycket jag glädjas av också.  Fotboll är en av dessa saker speciellt nu på sommaren. Det år så roligt att spela matcher som vi har en gång i veckan. Så det är också något jag hållit på med på senaste tid. Sen har det varit en kväll på Emilias lande med ett par flickor och en middags dejt med emilia. Och varje onsdag har jag åkt int till Helsingfors för att prata. Och jag har fått ett förnyat och godkännt b-utlåtande vilket betyder att jag får ett år till med vård. Vilket är bra eftersom jag känner att jag behöver det.

Nu är det iallfall läggdags för mig då det är jobb imorgon. Ha det bäst!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ååå så skojj vi hade hela kvällen och natten. Speciellt hos Oliver var vi alla samlas före vi åkte ner för att dansa. Var så roligt att mingla runt med alla och alla var på så gott humör. Baren var nu sådär då det var så mycket folk men roligt hade vi nog trots det lite ner for humöret pga av onödiga kommentarer av andra männiksor men tack vare finaste vännerna kunde vi ändå fortsätta ha de bra så huvudet på dynan lade vi halv 6😅

Likes

Comments

VILKEN DAG DET BLEV. Hade så roligt verkligen och dagen blev lättare än vi tänkt och dessutom hann vi på alla 8 studentfester. Är så stolt över våra vänner 🌸💗 tänkte inte skriva så mycket utan låta bilderna förklara då de verkligen visar glädjen!!

Likes

Comments

Vilket läsår!! har nog varit bland det bästa skolåret någonsin samtidigt som det varit ett av de tyngre speciellt i slutet av läsåret. Imorgon går vi båda ut tredje året i gymnasiet som borde vara vårt sista år men istället springer vi runt på allas andras fester och i höst återvänder vi till gymnasiet för att gå vårt sista fjärde år.

Detta läsår har varit så händelse rikt med mycket pogram som man aldrig kommer att glömma!!! Sista läsåret men världens bästa årskurs. Tillsammans med alla härliga människor har vi upplevt Berlin resan, halloweenfesten, lärarmiddag, penkkis, abikryssningen och barnkalaset samt mycket mer! Många kvällar fyllda med skratt.


Vi har lärt känna så underbara flickor ännu bättre detta läs år! Vi har tillsammans upplevt väldigt roliga kvällar och dagar. De har gett oss mycket och gjort skolåret så bra. Har också försökt hålla all ledig tid med pogram vilket har lett till många paahtimo kvällar med härliga flickor och pojkar!

Från att sätta foten in på skolgården I Augusti till pennkis i februari har skolan varit så otroligt roligt. Att varje dag gå dit och se Emilias glada humör möta en i korridorerna och alla vänner runt en och skolan gick annors också bra gällande vitsorden. Allt löpte på och vet ni de är så otroligt skönt att äntligen efter många kompis problem känna att man omringas av rätt personer!


Då tredje periorden kom och de på ens årskurs hade skolan klart för detta läsår känndes det tomt att gå till skolan utan att någon var där utav våra kompisar förutom vi två. Har alltid varit säkra på att dedär med fyra år var det rätta men vi började allt mer bli mer osäkra. Men under denna tid hann vi även skriva våra första skrivinigar vilket vi övat på mycket.


Det blev tungt och jobbigt och kvällar med tårar. Jag har gått och varit arg på att jag insjuknade, för det är ju orksaken varför vi tar gymnasiet på fyra år. Jag tycker ju att den fört med sig tillräkligt mycket dåliga saker redan. Vi har känt oss ensamma och skolan blev plötsligt något vi inte alls gillade. Men sist och slutligen så var det de valet vi både måste ta för att vi helt enkelt skulle orka psykiskt efter allt som varit och fortfarande pågått i vårt liv. Men känns så dumt att det skulle påverka denna vår så mycket. Men tur har vi en såå fin familj som alltid peppat och tröstat oss då skoldagarna varit tunga och vi börjat ångra det val vi gjort.


Vi har vuxit som människor och lärt oss mycket detta läsår också. Vi har levt lite mera och stressat lite mindre. Och såklart såhär när dimenssionen är imorgon känns det lite extra surt att inte ta det med alla sina vänner och årskurs men sen igen så är det bara en dag och tror nog att nästa läsår kommer gå fort och bara vips så är det vår tur. Ibland går livet inte alltid som planerat och då skall man vara tacksam för det som händer i stunden för man vet aldrig vad som kan hända det har vi två ifall lärt oss av alla år.

Imorgon blir det att springa runt på 8 studentfester och få se sina vänner lyckas och så blir dett lite partaj med hela gänget sen senare så månne det inte ordnar sig ändå! Har haft tre så fina år med dehär👇🏻❣


Likes

Comments

Hej på er!  Förra veckan var händelserik hade program varje dag. Måndagen var tung det var första gången på länge jag hade så mycket ångest  över vad jag ätit så jag bara grät. Hände en liknade situation inne i veckan också. Så det har varit rätt så tungt. Men har haft mycke roliga program som ändå piggat upp mig . På lördagen blev det i varje fall stafettkarnevalen i Esbo vilket alltid är roligt och slutade dessutom femte i grässtafetten så helt bra det också! På kvällen träffades vi med ett gäng abin i en lokal där vi hade olympiad med olika tävlingar, vilket var roligt. Det var trevligt att träffa människor man inte sätt på en tid och roligt program. Dock lämnade jag festen tidigt eftersom jag inte mådde så bra psykiskt. Men hade mycket kul största delen av kvällen  iallafall. Jag blir så irriterad på mig själv då det ofta går så att jag inte mår så bra då jag är på någon fest med vänner, det finns alltid något som drar ner på humöret och det ända jag vill är hem. Hoppas ju det går om nångång! Men summerat har jag haft ett bra veckoslut bakom och nu har jag ungefär en vecka ledigt och sedan bara två prov och så är skolan färdig för detta läsår! Ha det bäst!

Likes

Comments

På Tisdagen sken solen och det vara relativt varmt så då bestämde sig jag, Mina och Emilia för att träffas vid Kiva vid åstraden för att bara sitta och prata samt njuta av solen.Finns nog inte en ända stund som man skulle ha tråkigt då man hänger med Emilia! Idag hade jag och Mina en kort skoldag vilket var skönt. Sitter nu i bilen påväg mot ett köpcentrum för att försöka hitta någon klänning har beställt hem två redan med de har inte passat så får hoppas på bättre tur nu!


Likes

Comments

Dagen började med en hel del läkarbesök. Först hade Wilhelmina läkarbesök och sedan efter det åkte vi vidare till sjukhuset för att jag skulle ta blodprov och hjärtfilm för att se att allt fungerar som det ska. Tidigare då jag var som sjukast så tog jag blodprov & hjärtfilm med ungefär två veckors mellan rum men nu kollas jag upp lite nu som då för att se att de t.ex finns tillräckligt med vita blodkroppar i blodet. Han också med lite mys men kusinen, han får en alltid på så glatt humör eftersom jag bara hade en gymnastik timme idag på dagen pga av allt springande idag från ställe till ställe så det är skönt. Verkligen skönt med fredag också fast jag själv tycker veckorna bara flyger i väg speciellt denna då varje dag varit fullspäckad.
Har inga större planer för veckoslutet än att umgås med mina fina vänner, läsa på samhällslära prov, finska prov och på söndagen "fira" världens bästa mommo och mamma då det är morsdag!

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Med mig är det okej antar jag. En till vecka har gått! Jag har spelat min första serie matcher för säsongen vilket har varit super kul! Älskar verkligen att spela och att vi har vunnit all tre matcher vi haft gör det ju ännu roligare! Fotbollen får mina tankar att försvinna och jag känner mig bra på något. Annars har jag träffat vänner på uteserveringar, umgåtts, tränat osv helt vanliga vardgasysslor. Humöret går upp och ner. Vet inte riktigt hur jag mår igentligen. En dag var jag så otroligt stolt över mig själv för att jag köpte en stor glass och åt den utan ångest och skam, jag var så jäkla glad för hur lågt jag kommit men följande dag stod jag fram för spegeln och grät över mitt utseende. Jag blir irriterad då jag inte har något att göra men igår när jag var med vänner började jag må dåligt och bestämde mig att åka hem och föll i gråt (så är det dock inte alltid men ibland har ju oftast det så roligt med mina vänner). Så ni förstår det går upp och ner helatiden. Jag känner att min självkänsla har sjunkit igen. Jag går igen omkring och tror att folk inte gillar mig, att alla skulle vända sig emot mig , fast jag vet att alla inte kan gilla alla och det är okej men skulle ju så gärna vilja vara alla till lags. Men vet någo att det inte är möjligt. Min hjärna tänker alldelse för mycket ibland. Och ibland känns allting så otroligt jobbigt.Men sist och slutligen är jag nog mycket lycklig för hur långt jag kommit idag. Hur mycket jag växt som person och hur mycket jag lärt mig under vägen. Jag har lärt mig hur viktigt det är att leva i stunden och jag har lärt mig vara lycklig för de små sakerna i livet och jag har lärt mig att älska livet istället för att hata det jaa jag har lärt mig så mycket. Och jag vet jag kommer en dag vara starkare än någonsin.

Idag blev iallafall en lungn dag. Jag har suttit ute i solen och gosat med katten och läst bok. Runt fem tiden åkte vi med Jessica till hennes lande. Alltså favoritplatsen! Vi satte där och pratade om det mesta och hade det mysigt. Skulle så gärna själv ha ett lande! Och imorgon är det skola igen.. inget jag gillar men något jag måste gå till! Nog skall det gå börjar sent så det är skönt! Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej! Jag har firat Valborg med mina finaste vänner! Vi startade kvällen hos oss med flickorna var vi grillade, skrattade, talade m.m, roligt att vi alla var tillsammans igen , för har ju så kul med dem .En förändring jag märkt hos mig själv är hurudan stress jag haft för högtider där man skall äta tillsammans men som nu går som på dans. Jag äter och njuter av maten och sällskapet på ett helt annat sätt! Men iallafall fortsatte kvällen hos en killkompis där vi var ett helt gäng som firade Valborg tillsammans! Blev även en utgång senare på kvällen. Hade en kul kväll på många sätt trots ångesten jag hade inom mig i slutet av kvällen.
Första maj började för mig med städning tidigt på morgonen och sedan fixade vi brunch. Åkte in till stan med Mina och Dennis var vi hörde kören sjunga och träffade på bekanta. Klockan tre blev det middag hos Mathilda och vi åkte därifrån till en uteservering vid ån för att träffa upp vänner. Så riktigt bra dag idag också! Resten av kvällen skall jag bara vila då jag fortfarande är sjuk (har varit i över två veckor nu) har inflamation i luftrören men skall nog bli bra då jag fått antibiotika!  

Kram 

Likes

Comments

Har verkligen haft ett skönt veckoslut. Gårdagen började med att min storesyster kom hem från Spanien. Hon har varit där i två veckor och hon hade verkligen fått så mycke färg. Tog en riktigt lång morgon i sängen men fixade sedan mej och så drog jag och Mina ner till stan för att köpa nytt smink och råkade också hitta en fin skjorta! På kvällen träffade vi båda upp Fanny och Emilia. Alltid lika roligt! Vi satte oss ner vid en restaurang i gamla stan och efter det umgicks vi bara och körde runt. Man behöver int göra mycket när man omringas av dessa flickor vi har ändå alltid lika roligt! Idag blir det en mys söndag med en massa letade på olika nätsidor för att hitta en fin klänning till vårfesten då våra bästisar tar studenten! Hoppas ni har haft ett bra veckoslut kram!

Likes

Comments